Canım doğma büyüme ist.canım belli saat aralarla yediğimiz için kilo yapmıyor hatta açlık krizini ve kan şekerinin düşmesini engelleiş olursun diye düşünüyorum
a.slm canım kadınların bitmez uğraşı temizlik temizlikneskuik bu arda nerelisin sen?
saol canımheheh eline sağlıkyorulmuşsundur ama.. ben olsam temizlikten sonra dışarı çıkcak enerjiyi zor bulurum kendimde :78:
bende adana canım ne hikmettir seni hep adanalı sanıyordum merakım o yüzden yaniCanım doğma büyüme ist.
memleket tokat
eşim rizeli
bende adana canım ne hikmettir seni hep adanalı sanıyordum merakım o yüzden yani
senin canın sopa istiyor sopaaaaaaaaaaas.a. kizlaar
geciyodum bi ugradim kacicam yine
dilekcim evet ablama cok oral oldu okadar mutluki sorma
ben dün baya cozuttum bugn kahvalti ve öglen birlesti yine oda kacti gibi :26:ama aksama toparlarim insallah
aa bide - cikmissin yine ay dayanamayip bende tarildim sabah ve yineoldum ben yine ciktim ay soklardayim
Allah ın adamıyıkolsun farketmez türkiyenin heryeri bizim nasıl olsa adanalıyız tokatlıyız rizeliyiz
ne farkedr
önemli olan insan olmamız canım
adanalılar şöle derler heralde adanalıyıhhhh gerisini hatırlayamadım
s.a. kizlaar
ben dün baya cozuttum bugn kahvalti ve öglen birlesti yine oda kacti gibi :26:ama aksama toparlarim insallah
aa bide - cikmissin yine ay dayanamayip bende tarildim sabah ve yineoldum ben yine ciktim ay soklardayim
Allah ın adamıyıksanki diğer memleketler ALLAH IN adamı kulu değil
A.SLM CANIM BNDE TARTILDIM CUMADAN BERİ 100 GR GTMİŞ 2 GÜNDÜR SAÇMA SAPAN ŞEYLER YEDİM HEP O YÜZDENCUMAYA ÇOK VAR SIKMA CANINI VERİRİZ GRAMCIKLARIMIZI HATTA KG LARIMIZI
heh ondan işte
bide genelde derler adanalılar çok kavga eder diye bir söylev duydum doğrumu
bizim üstümüzde bir komşumuz var 55-60 yaşlarında karı koca yaşıyorlar
hergün kavga ediyorlar birbirlerini yiyolar gecenin 2'si 3'ü yoruulmuyorlarda
severek evlenmişler hala nazları bitmemişcanım
saol canımvalla ben gezmeyi çok seviyorum
yoruldum ama bir kaç saat dinlenme sürem var
bu arada bebişde uyuyor şimdi kendime biraz zaman ayırdım
akşamda kociş gelince çıkarım diye düşndüm
onlarda çok abartmış canımm adananın bazı semtleri var evt orası çok karışık pis yerler kavga eksik değildir eminim her yerde temiz olmayan semtler vardır tabirde adımız çıkmız inmiyor sekize
tamam canım karar değiştirmezsemBen de çok seviyorum kim sevmez ki
Benim için de gez olur mu neskuikcim
ben doğuşun tarçın ve karanfilli yeşilçayı var ondan içiyorum öneririm çok güzel tadıyesılcayın lımonlusu aldım ı ıhh begenmedım tadını
bende adanalıyım veadanadayım canm hadi tanışalımbende adana canım ne hikmettir seni hep adanalı sanıyordum merakım o yüzden yani
onlarda çok abartmış canımm adananın bazı semtleri var evt orası çok karışık pis yerler kavga eksik değildir eminim her yerde temiz olmayan semtler vardır tabirde adımız çıkmız inmiyor sekize
ay canım bende öle yapıyom mecbur eve gel yemek hazırla derken 7-8 oluyor bazenkızceler bısı sorcm sıze 6 da ısten ckıorum ewe gıdıp yemöek hazırlayıp yemk 7 7 buck oluyo bu benm zayflamama etkı eder mı 12 1 gbı de yatıorum
oooh mis bende dün temizlik yaptım bugünde dağ gibi ütü beni bekler. ama hiç yapasım yok. mecbur yapacam yarına giyecek pantalon yok:)selam kızlar naber temizlik yaptım anca bitti
çok yoyuldum
akşam saat 6 gibide bir avm'ye gitmeyi düşünüyorym
bu arada cetinkaya'da indirim var bugüb sonmuş bilginize güzel
şeyler var katologdan baktımda
bakalım bende akşam gitmeyi düşünüyorum
kız tam sopalıksın dün cozut bugün cozut ohhh iyiymiş. bak bu hafta 69 duk ne oldu. ya ben zaten regl olacam duygusalım bak ağlarıms.a. kizlaar
ben doğuşun tarçın ve karanfilli yeşilçayı var ondan içiyorum öneririm çok güzel tadı
bende adanalıyım veadanadayım canm hadi tanışalım
chosen merkezdemisin sen ben adanada yaşamıyorum ama oralıyım yakın çevresi osmaniye var ordayım bende
evet dışarı memleketler bizi çok kavgacı sanıyor ne yazıkki ee haberlerde hep adliyemiz gösterilirse olacağı bu
:18::18: ama ama aciklayabiliirm :26::26:ben - ciktim sabah tartida :93:senin canın sopa istiyor sopaaaaaaaaaaa
bak balack canına okur söyliyim 1 martta 69 olacağınız ona göre yeme artık dur de şu boğazına
yoksa ben gelip kelepçe takıcam sana
vericez insallah canim ama yanlis anlasildi galiba bben bugünde - gördüümAllah ın adamıyıksanki diğer memleketler ALLAH IN adamı kulu değil
A.SLM CANIM BNDE TARTILDIM CUMADAN BERİ 100 GR GTMİŞ 2 GÜNDÜR SAÇMA SAPAN ŞEYLER YEDİM HEP O YÜZDENCUMAYA ÇOK VAR SIKMA CANINI VERİRİZ GRAMCIKLARIMIZI HATTA KG LARIMIZI
ay canım bende öle yapıyom mecbur eve gel yemek hazırla derken 7-8 oluyor bazen
oooh mis bende dün temizlik yaptım bugünde dağ gibi ütü beni bekler. ama hiç yapasım yok. mecbur yapacam yarına giyecek pantalon yok:)
kız tam sopalıksın dün cozut bugün cozut ohhh iyiymiş. bak bu hafta 69 duk ne oldu. ya ben zaten regl olacam duygusalım bak ağlarımkesin veremeyecem zaten cıs yapmadım ama regl olunca çok şişiyom. dolapta biscolata var bak her dolabı açtığımda bakiler ye bizi diye yemedim seni bahane eder yirim görürüsün.
ya bu regl öncesi dönemden bıktım yaaa. ağlamak istim birileri ile kavga etmek istiiiiim
of ofyalnızııııım dostlarım yalnızım yalnııııııız
eşimde onda gelir ancak ben kime çatıp rahatlayacaaaam kalksam da ütüye otursam bari canım onuda istemiiiiiii
ay regl olsam da rahatlasam patlayacam bunaltıdan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?