70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım doğma büyüme ist.
memleket tokat
eşim rizeli

heheh eline sağlık yorulmuşsundur ama.. ben olsam temizlikten sonra dışarı çıkcak enerjiyi zor bulurum kendimde :78:
saol canımvalla ben gezmeyi çok seviyorum
yoruldum ama bir kaç saat dinlenme sürem var
bu arada bebişde uyuyor şimdi kendime biraz zaman ayırdım
akşamda kociş gelince çıkarım diye düşndüm

bende adana canım ne hikmettir seni hep adanalı sanıyordum merakım o yüzden yani
olsun farketmez türkiyenin heryeri bizim nasıl olsa adanalıyız tokatlıyız rizeliyiz
ne farkedr
önemli olan insan olmamız canım
adanalılar şöle derler heralde adanalıyıhhhh gerisini hatırlayamadım

s.a. kizlaar

geciyodum bi ugradim kacicam yine

dilekcim evet ablama cok oral oldu okadar mutluki sorma

ben dün baya cozuttum bugn kahvalti ve öglen birlesti yine oda kacti gibi :26:ama aksama toparlarim insallah

aa bide - cikmissin yine ay dayanamayip bende tarildim sabah ve yine oldum ben yine ciktim ay soklardayim

senin canın sopa istiyor sopaaaaaaaaaaa
bak balack canına okur söyliyim 1 martta 69 olacağınız ona göre yeme artık dur de şu boğazına
yoksa ben gelip kelepçe takıcam sana

olsun farketmez türkiyenin heryeri bizim nasıl olsa adanalıyız tokatlıyız rizeliyiz
ne farkedr
önemli olan insan olmamız canım
adanalılar şöle derler heralde adanalıyıhhhh gerisini hatırlayamadım
Allah ın adamıyık sanki diğer memleketler ALLAH IN adamı kulu değil

A.SLM CANIM BNDE TARTILDIM CUMADAN BERİ 100 GR GTMİŞ 2 GÜNDÜR SAÇMA SAPAN ŞEYLER YEDİM HEP O YÜZDEN CUMAYA ÇOK VAR SIKMA CANINI VERİRİZ GRAMCIKLARIMIZI HATTA KG LARIMIZI

heh ondan işte
bide genelde derler adanalılar çok kavga eder diye bir söylev duydum doğrumu
bizim üstümüzde bir komşumuz var 55-60 yaşlarında karı koca yaşıyorlar
hergün kavga ediyorlar birbirlerini yiyolar gecenin 2'si 3'ü yoruulmuyorlarda
severek evlenmişler hala nazları bitmemiş canım

onlarda çok abartmış canımm adananın bazı semtleri var evt orası çok karışık pis yerler kavga eksik değildir eminim her yerde temiz olmayan semtler vardır tabirde adımız çıkmız inmiyor sekize

onlarda çok abartmış canımm adananın bazı semtleri var evt orası çok karışık pis yerler kavga eksik değildir eminim her yerde temiz olmayan semtler vardır tabirde adımız çıkmız inmiyor sekize
haklısın canım

Ben de çok seviyorum kim sevmez ki
Benim için de gez olur mu neskuikcim
tamam canım karar değiştirmezsem
son anda vazgeçmezsem gezicem

yesılcayın lımonlusu aldım ı ıhh begenmedım tadını
ben doğuşun tarçın ve karanfilli yeşilçayı var ondan içiyorum öneririm çok güzel tadı
bende adana canım ne hikmettir seni hep adanalı sanıyordum merakım o yüzden yani
bende adanalıyım veadanadayım canm hadi tanışalım

evet dışarı memleketler bizi çok kavgacı sanıyor ne yazıkki ee haberlerde hep adliyemiz gösterilirse olacağı bu

kızceler bısı sorcm sıze 6 da ısten ckıorum ewe gıdıp yemöek hazırlayıp yemk 7 7 buck oluyo bu benm zayflamama etkı eder mı 12 1 gbı de yatıorum
ay canım bende öle yapıyom mecbur eve gel yemek hazırla derken 7-8 oluyor bazen
oooh mis bende dün temizlik yaptım bugünde dağ gibi ütü beni bekler. ama hiç yapasım yok. mecbur yapacam yarına giyecek pantalon yok:)
kız tam sopalıksın dün cozut bugün cozut ohhh iyiymiş. bak bu hafta 69 duk ne oldu. ya ben zaten regl olacam duygusalım bak ağlarımkesin veremeyecem zaten cıs yapmadım ama regl olunca çok şişiyom. dolapta biscolata var bak her dolabı açtığımda bakiler ye bizi diye yemedim seni bahane eder yirim görürüsün.
ya bu regl öncesi dönemden bıktım yaaa. ağlamak istim birileri ile kavga etmek istiiiiim
of of yalnızııııım dostlarım yalnızım yalnııııııız
eşimde onda gelir ancak ben kime çatıp rahatlayacaaaam kalksam da ütüye otursam bari canım onuda istemiiiiiii
ay regl olsam da rahatlasam patlayacam bunaltıdan...

kızlar iyi akşamlar menümü yazayım içler acısı
sabah kepekli ekmek ile yapılmş kaşarlı tost
domates
açık şekersiz çay
saat3 gibi tavuk döner
ayran
ara yarım ayva
yarım muz
akşam 1kase nesfit
2lt su
spor 45dk yürüdüm

malesef öle gazetede haberde hep kötü manşetler yansıtılınca adana kavgacı oluyor malesef her yerde var kavga gürültü çıkmış adımız işte

bugünkü menüm

sabah

5 çeri domates
5 zeytin
çok ince bir dilim kaşar
çok ince bir dilim salam
kk kadar beyaz peynir
1/4 kepek ekmeği

ara

3 etimek
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu

öğle

3 kaşık yoğurt
3 kaşık dövme pilavı

ara

1 küçük elma
(ben bişe daha yedim bu arada ama şuan hatırlayamıyorum)
akşam

4 kaşık ıspanak kavurma
1 kase yayla çorbası
1 kase dolusu salata
1 dilim ekmek

Son düzenleme:
senin canın sopa istiyor sopaaaaaaaaaaa
bak balack canına okur söyliyim 1 martta 69 olacağınız ona göre yeme artık dur de şu boğazına
yoksa ben gelip kelepçe takıcam sana
:18::18: ama ama aciklayabiliirm :26::26:ben - ciktim sabah tartida :93:

vericez insallah canim ama yanlis anlasildi galiba bben bugünde - gördüüm

ama pisim yeter artik dayanamiyom inan kacicam artik mor catiya siginicam biktim

s.a. kizlaarr ne habersiniz

ben bugün ne yedim ne yaptim bilmiyorum :26:

sabah+öglen 3 dilim ekemek,6 7 kasik sucuklu yumurta ,peynir ,kirmizi biber,salatalik yedim.

sonra kahveye davetliydik cok israr edildi 1 dilim pasta yedim :26: ama kremalarini siyirdim

pasamda aksam disardan getiririm biseyler dedi ama ben salata yiyeyim diyorum

ay böyle iste karmakarisik ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…