s.a kızlar ben geldim
listede ikincilikten sonunculuğa düşmemde emeği geçen ailemi ve kendi iradesizliğimi kk aracılığıyla kutlamaktayım
kilo bildirimi basligi altinda
Başlangıç: 78
Geçen hafta:72,8
Bu hafta:72,2
Giden:600gr.
Hedef:60
Toplam verilen 5.8
bu sekilde yapiyorum benama kilo kaybin yoksa artin varsa giden yerine gelen yaziyosun sonrada pucaaa seniii
Bakk bakk milleti nasıl korkutuyor.
pasta miiiUyanınca:
1 Türk kahvesi
Sabah:
2 dilim ekmek,
Tel peyniri,
Kaşarlı yumurta,
3 ufak salam,
Şekersiz çay
Öğlen:
1 Türk kahvesi,
1 dilim pasta
2 bardak şekersiz çay
Akşam:
1 kase mercimek çorbası,
2 yk yoğurt,
Salata
hosgeldin üzülme canim haftaya yuíne -lerde olursun insallah ..
hosgeldin canim
sen yokken ben dövülmesi gerekenleri dövdüm hatta ggbra yi pesin dövdüm yarinki kacamaklar icin ama yarin yapmicakmis orda bir hata oldu ilerde kacamak yaparsa dövmicez yani arayi o sekil kapatiriz
pasta miii
Allahim Allahim bugünleri gösterdin banaaa
gel bakayim sen söyleee
ne kaldi sevdicegin gelmesine haa
ohh beee
Selam kızlarrr
alışverişin dibine vurdum ben yine
indirim vardı ( bu da hep bahanemdir)
nike'dan eşofman takımı ve spor ayakkabı aldım
uyguna geldi baya
yemek düzenimse berbattı bugün
sabah börekler
akşam dürümler dondurmalar
kötüydü yani yazmıcam menümü:26:
yok canim hemen almazsinki okadar hic bozma morelini devam et senhaftaya değil de anca bir sonraki hartaya ümitleniyorum ben
zaten haftaya kadar 73 olurum ve diyete yeni başlamış gibi tekrar başlarım
Selam kızlarrr
uyguna geldi baya
sabah börekler
kilo bildirimi basligi altinda
Başlangıç: 78
Geçen hafta:72,8
Bu hafta:72,2
Giden:600gr.
Hedef:60
Toplam verilen 5.8
bu sekilde yapiyorum benama kilo kaybin yoksa artin varsa giden yerine gelen yaziyosun sonrada pucaaa seniii
Bakk bakk milleti nasıl korkutuyor.
Arkadaşlar...işte size hem metabolizmayı hızlandıran hem yağ emilimini azaltan,hem tok tutan bir de bunların üstüne sizi hastalıklardan koruyan en önemlisi de kanserden koruyan formül..
Sabahları kahvaltıdan yarım saat önce 1/2 ya da 1 çay bardağı suyun içine tepeleme 1 çay kaşığı toz zencefil + 1 çay kaşığı tepeleme toz zerdeçal + 4-5 damla ya da az doldurulumuş 1 çay kaşığı çörekotu yağını suyun içinde karıştırıp içiyorsunuz..önce tartılın.. Içmeden önce kaçtınız.. Içtikten sonra kaça düştünüz..gözlerinizle görün..
Ben denedim.. Ama ben hastalıklardan korunmak için içiyordum.. Baktım ki iştahım kesilmeye başladı.. Tokluk hissi verdi..sonra bende tatlı atakları oluyordu hergün..tatlı ataklarını tamamen geçirdi..hayretler içerisinde kaldım..deneyin.. Farkı görün..ben tartılmadım ama 20 gün kadar içinde 3-4 kilo vermişimdir..hem de açlık ve halsizlik, sinirlilik hissetmeden....
Zerdeçal başta kanser olmak üzere sizi 100 den fazla hastalıktan korur..vücuttaki iltahabı eritir..zencefil solunum yolları ve kanser için iyidir..metabolizmayı hızlandırarak sizi tok tutar..sindirim sistemini çalıştırır..
çörekotuda şekeri dengeler..aç karnına alındığında zayflatarak tepeden tırnağa vücudu ve hücreleri yeniler..ölümden başka herşeye devadır..
Artıları çok fazla olan bu formülü denemenizi şiddetle tavsiye ediyorumm...:))
Selam kızlarrr
uyguna geldi baya
sabah börekler
saol canımGüle güle giyin şekerimmm
hodgeldiiin
cakakmi yinee
güle güle kullan canım yarın düzenlersin sıkma canını
Aferimmm vekaletten dövmüşsün
Hırsını aldın mı kısçem
Güle güle giyin şekerimmm
zencefilin metabolizmayi hizlandirdigini bende duymustumArkadaşlar...işte size hem metabolizmayı hızlandıran hem yağ emilimini azaltan,hem tok tutan bir de bunların üstüne sizi hastalıklardan koruyan en önemlisi de kanserden koruyan formül..
Sabahları kahvaltıdan yarım saat önce 1/2 ya da 1 çay bardağı suyun içine tepeleme 1 çay kaşığı toz zencefil + 1 çay kaşığı tepeleme toz zerdeçal + 4-5 damla ya da az doldurulumuş 1 çay kaşığı çörekotu yağını suyun içinde karıştırıp içiyorsunuz..önce tartılın.. Içmeden önce kaçtınız.. Içtikten sonra kaça düştünüz..gözlerinizle görün..
Ben denedim.. Ama ben hastalıklardan korunmak için içiyordum.. Baktım ki iştahım kesilmeye başladı.. Tokluk hissi verdi..sonra bende tatlı atakları oluyordu hergün..tatlı ataklarını tamamen geçirdi..hayretler içerisinde kaldım..deneyin.. Farkı görün..ben tartılmadım ama 20 gün kadar içinde 3-4 kilo vermişimdir..hem de açlık ve halsizlik, sinirlilik hissetmeden....
Zerdeçal başta kanser olmak üzere sizi 100 den fazla hastalıktan korur..vücuttaki iltahabı eritir..zencefil solunum yolları ve kanser için iyidir..metabolizmayı hızlandırarak sizi tok tutar..sindirim sistemini çalıştırır..
çörekotuda şekeri dengeler..aç karnına alındığında zayflatarak tepeden tırnağa vücudu ve hücreleri yeniler..ölümden başka herşeye devadır..
Artıları çok fazla olan bu formülü denemenizi şiddetle tavsiye ediyorumm...:))
rica ederim ..burda paylasmak sana kalmis ama puccaya mesaj atman gerekliteşekkür edrim canım çok saol burayada yazıyoruz demi ben cuma buraya yazdım çünkü
haftaya tabloda yer almam için özel mesaj olarakmı atmam lazım
tırstım valla puccaaa
saol canım
noldu kilo durumunnnn
çak vallahakkındır
66.3 çıktım bugün :119:119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?