tamam tatlım çok teşekkür edrim bilgilerin için
zencefilin metabolizmayi hizlandirdigini bende duymustum
rica ederim ..burda paylasmak sana kalmis ama puccaya mesaj atman gerekligerci puccaaa burayida dikkate aliyor ama gözden kacabilir .. en dogrusu mesaj yani
planlar degisti pasam firindan taze ekmek alip geliyo yaaa
heyyytt beee süpersin kısçem
olacak ben inanıyorum 60 çok yakın
6 kalması biraz daha motive etti beni.
Bu cuma 65 kusürü görürüm inş canım ya.
Desteğin büyük bende
66.3 çıktım bugün :119:119:
s a kizlar ben tartilmiycam diyip duruyodum dayanamadim ve tartildim ve 59.1 gordum yok canim dedim ust uste bikac kere daha tartildim ve hep ayni sonra wcye gittim ve ciktim esime hava aticam gelbak kaca indim diye bi ciktim tartiya ve 60.2boyle kaldim mumkun degil nasil olurya diye yine ust uste tartildim bikac kez ayni moralim bozuldu basladim yemege ciko ve cereze daldim yedimde yedim anliycaniz benide dovebilirsiniz zaten son dakika goluyle yenildik of ya
görürsün canım hayli hayli
listeni falan yap yine haftalık
senin desteğin de ben de çok büyük canım benim
s a kizlar ben tartilmiycam diyip duruyodum dayanamadim ve tartildim ve 59.1 gordum yok canim dedim ust uste bikac kere daha tartildim ve hep ayni sonra wcye gittim ve ciktim esime hava aticam gelbak kaca indim diye bi ciktim tartiya ve 60.2boyle kaldim mumkun degil nasil olurya diye yine ust uste tartildim bikac kez ayni moralim bozuldu basladim yemege ciko ve cereze daldim yedimde yedim anliycaniz benide dovebilirsiniz zaten son dakika goluyle yenildik of ya
meraba bayanlar bi bakayım dedim neler oluyor diye yalnız ben açımm ama asla yemem bu saatten sonra bir şey az önce doğuş çay içtim form çayı 2 kupa bardağı en iyisi çocukları uyutayım da ben de uyuyayım karnım ağrıyor açlıktan ya öffff((
yok ya ye ye sonra duygu sömürüsü gel bakim buraya:18::18: ama ama aciklayabiliirm :26::26:ben - ciktim sabah tartida :93:
vericez insallah canim ama yanlis anlasildi galiba bben bugünde - gördüüm
ama pisim yeter artik dayanamiyom inan kacicam artik mor catiya siginicam biktim
hımmm denemek lazımArkadaşlar...işte size hem metabolizmayı hızlandıran hem yağ emilimini azaltan,hem tok tutan bir de bunların üstüne sizi hastalıklardan koruyan en önemlisi de kanserden koruyan formül..
Sabahları kahvaltıdan yarım saat önce 1/2 ya da 1 çay bardağı suyun içine tepeleme 1 çay kaşığı toz zencefil + 1 çay kaşığı tepeleme toz zerdeçal + 4-5 damla ya da az doldurulumuş 1 çay kaşığı çörekotu yağını suyun içinde karıştırıp içiyorsunuz..önce tartılın.. Içmeden önce kaçtınız.. Içtikten sonra kaça düştünüz..gözlerinizle görün..
Ben denedim.. Ama ben hastalıklardan korunmak için içiyordum.. Baktım ki iştahım kesilmeye başladı.. Tokluk hissi verdi..sonra bende tatlı atakları oluyordu hergün..tatlı ataklarını tamamen geçirdi..hayretler içerisinde kaldım..deneyin.. Farkı görün..ben tartılmadım ama 20 gün kadar içinde 3-4 kilo vermişimdir..hem de açlık ve halsizlik, sinirlilik hissetmeden....
Zerdeçal başta kanser olmak üzere sizi 100 den fazla hastalıktan korur..vücuttaki iltahabı eritir..zencefil solunum yolları ve kanser için iyidir..metabolizmayı hızlandırarak sizi tok tutar..sindirim sistemini çalıştırır..
çörekotuda şekeri dengeler..aç karnına alındığında zayflatarak tepeden tırnağa vücudu ve hücreleri yeniler..ölümden başka herşeye devadır..
Artıları çok fazla olan bu formülü denemenizi şiddetle tavsiye ediyorumm...:))
oh sür şimdi onun içine yağı erisin acık ta bal ooh
tanii bacıms a kizlar ben tartilmiycam diyip duruyodum dayanamadim ve tartildim ve 59.1 gordum yok canim dedim ust uste bikac kere daha tartildim ve hep ayni sonra wcye gittim ve ciktim esime hava aticam gelbak kaca indim diye bi ciktim tartiya ve 60.2boyle kaldim mumkun degil nasil olurya diye yine ust uste tartildim bikac kez ayni moralim bozuldu basladim yemege ciko ve cereze daldim yedimde yedim anliycaniz benide dovebilirsiniz zaten son dakika goluyle yenildik of ya
İyi Akşamlar kızlaaaar,
Bugünkü menüm çok kötü olduuuu, gündüz çalıştım, ofiste çıkan yemekler de iğrençti, o yüzden dengelemeye çalıştım
26.02.2012
7' de uyandım 1 tatlı kaşığı pekmez ve 1 bardak ılık su hüplettim
07:15 kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği, domates, salatalık, 2 kk peynir, 5 zeytin, yeşil çay
10:15
1 avuç kadar beyaz leblebi, 3 badem, 1 ceviz
12:30
nuggets vardı yemekte, 4 tane minicik parça nuggets aldım
1 kepçe çorba
yoğurt
salata
14:30 1 kepekli galeta
kiraz sapı çayı
16:30
mercimek çorbasııııı, içine yarım kepekli galeta attım süper olduuu
şimdi eve geldim, bu saatte bir şey yenmez ki :18:
İnşaallah canımbide regl olayı var malum.
Yarın için nugget ( fırında ) salata, ayran mı götürsem yoksa baget mi haşlasam sence?
yok ya ye ye sonra duygu sömürüsü gel bakim burayakaçmaaaaaaaa cadı olur uçarım gene tutarım seni
hımmm denemek lazım
oh sür şimdi onun içine yağı erisin acık ta bal ooh
bak şaka yapıyomyeme sakın ince bir dilim kes ye nefsini körelt bu saatde yemeee mart çıkmadan seni 65 yapacam yok yimek sana
tanii bacım
ohhh bayağı kalori yaktım sayenizde vura vura
saat 7 den beri ütü yapiiiiiim daha birmedi ya nefret ediyom bu ütüden. kocişte gelmedi gelse ona yıkacam kalanını ama gelmi gıcık. ben ütüye devam size iyi sohbetleer
anaaa eşin ütü mü yapıyo bi de işten dönünceeAllah herkese böle iş nasib etsin ne diyim
benim hep eşim yapıyor ütüleri
tuhaf gelcek belki ama ütü yapmayı bilmiyorummm
herşey elimden gelir dört dörtlük
ütü yok ya da işime öyle geliyorrrr
nuggetda sonuçta galeta unu falan oluyor canım
baget haşlasan daha iyi olur
güzel yapıyomu barimaşaallah nazar değmesin eşn hamaratmış
eee hiç demiyomu hişt karı bu ütü ne zaman senin ellerinden öpecek diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?