- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
Haklısın baget haşlıyım ben akşam
Salata ve yoğurt sabaha da denge ekmeğinden sandviç aldım.
İçine salam, peynir, domates falan koyarım.
Akşama da Allah kerim artık.
çok güzel yapıyor valla
mızmızlanıyor arada gel yap şu ütüyü diye
ben de makaradan kalkıyorum
yok yok kalsın ben yaparım diyor
güvenemiyor bana
afferin sana sefasını sür
zaten herşeyi kadınlar yapıyo bari ütüyü de erkekler yapsın dimi ama
ohh süper olmuşşş...
akşamları nesfit yicem ben bi süre
bakalım sonuç nasıl olcak
inşallah kısçemmEn az 900 gram gider bence
kızlar ben çıkıyorum yarın okul bekler biraz daha ders çalışıp uyuyucam herkese allah rahatlık versin dur bide iyi geceler öpücüğü verim bari
yemis bulundum bikere malesefkeşke yemeseydin bu saatler çok tehlikeli
tart dogru canim ya evde iki tane tarti var ikiside ayni gosteriyo esim tartildi bende bozulmus bu diye diretince bide kilo vermis gosterdi onu sorun bende ama ne oldu anlamadimİnşaallah canımbide regl olayı var malum.
Yarın için nugget ( fırında ) salata, ayran mı götürsem yoksa baget mi haşlasam sence?
İlginçmiş tartında sorun olabilir mi
Keşke canını sıkıp yemeseydin altı üstü 1 kilo ya.
Form çayını sürekli içme şeker sinameki oldugu için bagırsaklarını tembelleştirir.
2-3 gnde bir içsen yeterli.
yok ya ye ye sonra duygu sömürüsü gel bakim burayakaçmaaaaaaaa cadı olur uçarım gene tutarım seni
hımmm denemek lazım
oh sür şimdi onun içine yağı erisin acık ta bal ooh
bak şaka yapıyomyeme sakın ince bir dilim kes ye nefsini körelt bu saatde yemeee mart çıkmadan seni 65 yapacam yok yimek sana
tanii bacım
ohhh bayağı kalori yaktım sayenizde vura vura
saat 7 den beri ütü yapiiiiiim daha birmedi ya nefret ediyom bu ütüden. kocişte gelmedi gelse ona yıkacam kalanını ama gelmi gıcık. ben ütüye devam size iyi sohbetleer
tamam tatlım çok teşekkür edrim bilgilerin için
sakın yeme
taze ekmek miiii
ben de 5de yedim en sonnn
çok açım şuan ama yemiycem bişey..
sen de yemeeeeee
keske bunlari okuyup sonra ciksaydim ekemek yemedim ama disari ciktik yemege :26:6 kalması biraz daha motive etti beni.
Bu cuma 65 kusürü görürüm inş canım ya.
Desteğin büyük bende
O kadar çabanı bi taze ekmeğe heba etmeyeceksin dimi.
canim bizim burda var dondurmayida mc donalds dan yada kfc den bulabilirsiniz sen bana sor nerde bogaz varbusaatte firini nerden buldu kiz burda heryer kapali dondurma istemisti canim esimdiyo gidip benzinciden alabiliriz bende okadar degil yarin aliriz dedim
ekemek yemedim ama ne yedigimi sölemicemyok ya ye ye sonra duygu sömürüsü gel bakim burayakaçmaaaaaaaa cadı olur uçarım gene tutarım seni
hımmm denemek lazım
oh sür şimdi onun içine yağı erisin acık ta bal ooh
bak şaka yapıyomyeme sakın ince bir dilim kes ye nefsini körelt bu saatde yemeee mart çıkmadan seni 65 yapacam yok yimek sana
tanii bacım
ohhh bayağı kalori yaktım sayenizde vura vura
saat 7 den beri ütü yapiiiiiim daha birmedi ya nefret ediyom bu ütüden. kocişte gelmedi gelse ona yıkacam kalanını ama gelmi gıcık. ben ütüye devam size iyi sohbetleer
s.a. kizlaar
nööörüyonuz bakem
yok canım geniş değil,yani bi kocaman salonumuz var uzunlamasına 1 orta boy yatak odamız bide küçücük çocuk odası var,,salonda duruyoruz iki oda yanyana büyüklükte oyüzden oturduğumuz yerede sığar rahatlıkla,anlıycan çocuk odasına bile sığar o konuda sıkıntım yok,benim şuan için ihtiyacım var çok üstümdeler sıkılıcaklarını sanmıyorum,resmini gösterdiğimde çığlık çığlığa seviniyolar,dudak büzüyo hatta oğlan alalalım diye,,yazın parka götürürüm sorun değil ama akşamları geç yatıyolar ve evde oyuncaklarından çok çabuk sıkılıyolar bari baya eğlenceli bi aktivite olur diye düşündüm hemde çabuk yorulurlar çabucak uyurlarCanım eviniz geniş mi, bir de 1-2 sene sonra onları da kullanamayacaklar ama, bunun yerine yaza ne kaldı şurda parka götürürsün. Para kolay kazanılmıyor ki, ne bileyim iyi düşün.
sıkılmadıkları bişey yokki,ma şöyle söyliyim,bugün oynarlar 1saat sıkılırlar 1saat sonra yine canları ister oyüzden baya bi boş vaktim olur onlar eğlenirken öyle düşünüyorum,canım bence para verme. niye dersen öncelikle çocuk kısmı çabuk sıkılır. ikincisi de 2 sene sonra kullanamazlar verdiğin para ile kalırsın. evde de çok yer kaplar. havalar ısınıyor hergün 1 saat parka götür çocukları hem sana yürüyüş olur hem onlar güneş ışığı alır enerjilerini atarlar yorulurlar eve gelince de uyurlar:) balkaymakın fikride güxel
keske benim evimde büyük olsa bende oglise alabilsem kendi odasi yok ama güzel fikir canim birde yataklarda var sanirsam kaydirakli
[/B]
a.s. canım.. sıkıldım bilgisaar başında.. sevdiğime hediye düşünüyorum d.günü yaklaşıyor ne alsam bilemedim:44::44:
a.s. canım.. sıkıldım bilgisaar başında.. sevdiğime hediye düşünüyorum d.günü yaklaşıyor ne alsam bilemedim:44::44:
eşiminde doğum günü 3 martta ne kalmış şurda hatırlattın valla,,bulursan alıcak bişey banada söylee
kadınlara okadar kolayki hediye bulmak ama erkeklere hep aynı nedense napcam bilmem,,eskiyen veya biten bişeyside yokki alsam
eşiminde doğum günü 3 martta ne kalmış şurda hatırlattın valla,,bulursan alıcak bişey banada söylee
kadınlara okadar kolayki hediye bulmak ama erkeklere hep aynı nedense napcam bilmem,,eskiyen veya biten bişeyside yokki alsam
ben bisey almiyorum kocisime bir kere cüzdan aldim kullanmadi ayakkabi aldim giymedi gömlek aldim giymedi bende almiyoom
o bana aliyo ya bos ver önemli olan o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?