70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Haklısın baget haşlıyım ben akşam
Salata ve yoğurt sabaha da denge ekmeğinden sandviç aldım.
İçine salam, peynir, domates falan koyarım.
Akşama da Allah kerim artık.

ohh süper olmuşşş...
akşamları nesfit yicem ben bi süre
bakalım sonuç nasıl olcak

çok güzel yapıyor valla
mızmızlanıyor arada gel yap şu ütüyü diye
ben de makaradan kalkıyorum
yok yok kalsın ben yaparım diyor
güvenemiyor bana

afferin sana sefasını sür
zaten herşeyi kadınlar yapıyo bari ütüyü de erkekler yapsın dimi ama

kızlar ben çıkıyorum yarın okul bekler biraz daha ders çalışıp uyuyucam herkese allah rahatlık versin dur bide iyi geceler öpücüğü verim bari

keşke yemeseydin bu saatler çok tehlikeli
yemis bulundum bikere malesef
tart dogru canim ya evde iki tane tarti var ikiside ayni gosteriyo esim tartildi bende bozulmus bu diye diretince bide kilo vermis gosterdi onu sorun bende ama ne oldu anlamadim

vur vur anca akillanirim ben benimde tonla utumvar ve bende nefret ederim utuden tabi trye gelmeden halletmem lazim neguzeldi bekarken yikiyodum kiz kardesimin ustune sen sahane yapiyosun diye diye ona yaptiriyodum simdi kendim yapmak zorundayim

ÖNCEKİ MESAJIMIN DEVAMI OLARAK..
Zencefil kan sulandırır.. çörekotu da adet söktürür..hamile kalmak isteyenler ya da lohusa olup bebek emzirenler doktorlarına danışıpda kullansınlar...ama hamile kalmak istemeyen ya da lohusa olmayanlar çocuk emzirmeyenler bence mutlaka kullanmalı..zerdeçalı ve zencefili dünyaca ünlü onkoloji profu erkan topuzun önermesinin yanında birçok proflar tavsiye ediyorlar..çörekotunu da aynı şekilde..ender saraçtan tutun ahmet marankiye kadar..ya da eğer şüpheniz varsa googledan araştırın ve de doktorunuza sorun..ben sadece bu bilgiyi paylaşmak istedim..belki zayıflamak isteyipte dışarıdan destek ya da bilgi almak isteyenlere deneyen bir kişi olarak bir parça fikir verdiysem ne mutlu bana..:)))

Kızlar ben geldim Dün evde olmadığımdan yazamadım...Kilo veren bütün kısçeler aferin size Hepiciğinizi tebrik ediyom Dilek'im ellerine sağlık

Bu sırada ben de diyete başlayalı 1 ay oldu toplamda 3.3kg verdim...Başta dukanla başlamıştım onu bırakıp sonra sağlıklı besleneyim dedim burdaki uyarılarınızı dikkate alarak yemeklerimi yemeğe çalışıyorum artıkVe artık 6'lı kiloları bi an önce görmek istiyorum:26:Hatta yaza da 5'leri inşallah....Öncelikli hedefim 65 ama 65'ten sonra daha da geri çekmeyi planlıyorum...Bu süreçte beni kulaklarımdan mı çekersiniz saçımdan mı çekersiniz bilmiyorum...İnşallah bu seferki zayıflama maceramı başarı ile sonuçlandırırım çünkü bıktım artık sürekli kilo alıp yazın vermeye çalışmaktan

merhaba arkadaşlar 2 gündür gelemedim. sayfa epeyce ilerlemiş. bi ara fırsat bulunca geri dönerim. menümü yazıp çıkıcam. ütü var ufaklık ayakta. artı ders çalışmam lazım.
sabah
ballı limonlu su
2 kuru kayısı

kahvaltı
2 dlm çok tahıllı ekmek
2 kk peynir
3 zeytin
domates,salatalık
şekersiz çay

öğle
1 kase mercimek çorbası
1 dlm ekmek

ara
2 galeta
2 ceviz
limonlu yeşil çay

akşam
yağsız salata
1 tabak hamsi kızartma

ara
1 tane mandalina (küçük)

35 dk tempolu yürüyüş ve yatana kadar 2lt su

Son düzenleme:
Selam kızlar aksam yemeğinde sebze yemeği (brokoli,havuc papates)haslama yedim üstüne sarımsaklar yoğurt döktüm cok güzel oldu valla yagsiz tuzsuz ama yedim:)yanında bide tavuk yedim derisini yemedim salatada yedim onu biraz cok kaçırdım galiba(((su 1.5 l içerilerim yani 2 l yalan oldu bu gün......

İyi akşamlar kızlar
Tel den yazıyorum zor oluyor
Muhabbetler iyi maşallah Allah bozmasın

Bugünkü menümü yazıp cikicam benim sipalar Vınn kotasını bitirmiş

Sabah 8.00 kahvaltı
1 tane ispanakli peynirli Gül böreği
1.5 dilim kız cavdarekm
1.5 tm cemen
Biraz peynir
Tavada yagsiz yumurta 1 tane

Ara 11 :00

1 tane portakal

Öğle 14:00
Koca bi tabak tavuklu salata
1 bar ayran

Ara 17:00
Yarım kivi
Yarım ayva

Aksam 18:00
2 kepçe mercimek çorbası
1 tabak haş brokoli üstüne 1 su bar sarimsakli yoğurt

Ara 21:00
1 dolu avuç leblebi
Oglusun cipsinden 3 tane cerezos
Gün boyu 1.5 litre su ve 4 bar bitki cAyi

tamam tatlım çok teşekkür edrim bilgilerin için

sakın yeme

taze ekmek miiii
ben de 5de yedim en sonnn
çok açım şuan ama yemiycem bişey..
sen de yemeeeeee

6 kalması biraz daha motive etti beni.
Bu cuma 65 kusürü görürüm inş canım ya.
Desteğin büyük bende

O kadar çabanı bi taze ekmeğe heba etmeyeceksin dimi.
keske bunlari okuyup sonra ciksaydim ekemek yemedim ama disari ciktik yemege :26:

busaatte firini nerden buldu kiz burda heryer kapali dondurma istemisti canim esimdiyo gidip benzinciden alabiliriz bende okadar degil yarin aliriz dedim
canim bizim burda var dondurmayida mc donalds dan yada kfc den bulabilirsiniz sen bana sor nerde bogaz var

ekemek yemedim ama ne yedigimi sölemicem :26:

iyi geceler kızlar,,
öncelikle dilekcim ellerine sağlık kilo verenleri kutluyorum valla,heleki jazira maşallah nede güzel birinci olmuşun öylee
kendimide her haftaki gibi kutluyorum yerimde saymak büyük beceri
veremeyenlerde pek azmış ne güzel haftaya onlarda verenler kervanına girerde herkez ekside olur inşallah

Canım eviniz geniş mi, bir de 1-2 sene sonra onları da kullanamayacaklar ama, bunun yerine yaza ne kaldı şurda parka götürürsün. Para kolay kazanılmıyor ki, ne bileyim iyi düşün.
yok canım geniş değil,yani bi kocaman salonumuz var uzunlamasına 1 orta boy yatak odamız bide küçücük çocuk odası var,,salonda duruyoruz iki oda yanyana büyüklükte oyüzden oturduğumuz yerede sığar rahatlıkla,anlıycan çocuk odasına bile sığar o konuda sıkıntım yok,benim şuan için ihtiyacım var çok üstümdeler sıkılıcaklarını sanmıyorum,resmini gösterdiğimde çığlık çığlığa seviniyolar,dudak büzüyo hatta oğlan alalalım diye,,yazın parka götürürüm sorun değil ama akşamları geç yatıyolar ve evde oyuncaklarından çok çabuk sıkılıyolar bari baya eğlenceli bi aktivite olur diye düşündüm hemde çabuk yorulurlar çabucak uyurlar
6yaşa kadar kullanıma uygunmuş canım daha oğlan 2.5 ,,,kız 1.5 yaşındaa

sıkılmadıkları bişey yokki,ma şöyle söyliyim,bugün oynarlar 1saat sıkılırlar 1saat sonra yine canları ister oyüzden baya bi boş vaktim olur onlar eğlenirken öyle düşünüyorum,
yazın elbetteki güneşe çıkarıyorum parka götürüyorum ama hergünde çıkmak olmuyo çok zor 2çocukla hazırlanıp çıkmak,e bide eve girmekte bilmiyolar en azından eve girince eğlencek bahaneleri olur evdede sıkılmazlar park eğlencesine evde devam ederler hem 2ssene sonra kullanamaz diye bişey yok daha oğlan 2.5 yaşında 6yaşına kadar kullanıma uygunmuş
bide balkaymağın yazısını bulamdım ya ne dediydiki:26:

keske benim evimde büyük olsa bende oglise alabilsem kendi odasi yok ama güzel fikir canim birde yataklarda var sanirsam kaydirakli

[/B]

yok canım benim ev öyle büyük değil,ama kayakta okadar büyük bişey değil,,oyüzden çok iyi olcak gibi,salıncaklıda aklım kaldı eşimde tamam dedi,,salıncak yüzünden kavga etmezler çünkü evde zaten bitane salıncak var aynı ordaki gibi bişey ama bindirmiyorum taşıması zor,,kavga ediyolar bide,ama öyle olursa onuda çıkartırım meydana binerler
evet yatak kebnarında kayak olanları görmüştüm bende çok güzellerdii:13:

a.s. canım.. sıkıldım bilgisaar başında.. sevdiğime hediye düşünüyorum d.günü yaklaşıyor ne alsam bilemedim:44::44:

eşiminde doğum günü 3 martta ne kalmış şurda hatırlattın valla,,bulursan alıcak bişey banada söylee
kadınlara okadar kolayki hediye bulmak ama erkeklere hep aynı nedense napcam bilmem,,eskiyen veya biten bişeyside yokki alsam

a.s. canım.. sıkıldım bilgisaar başında.. sevdiğime hediye düşünüyorum d.günü yaklaşıyor ne alsam bilemedim:44::44:

ben bisey almiyorum kocisime bir kere cüzdan aldim kullanmadi ayakkabi aldim giymedi gömlek aldim giymedi bende almiyoom

o bana aliyo ya bos ver önemli olan o

evet ya erkeklere bir şey almak ne kadar zor kaç aydır düşünüyorum bi de ben.. hala da daha 1 ay var 26 martta ama özel bir şey olsun istiyorum.. kuzeniyle görüştüm birlikte para biriktirip iphone alalım filan dedi.. telefonu değiştirmek istiyordu zaten.. bilmiyorum onu da nasıl denkleştirceksem.. ama ben ikimize özel bi hediye olsun istiyorum.. karar veremedim pek

ben bisey almiyorum kocisime bir kere cüzdan aldim kullanmadi ayakkabi aldim giymedi gömlek aldim giymedi bende almiyoom

o bana aliyo ya bos ver önemli olan o

anam ne sinir bozucu durum :)) benimki ne alsam kullanır sağolsun hatta artık bensiz alışveriş yapmaz oldu
memleketinde yaparsa da arar haber verir ondan sonra alır ama işte kıyafet dışı özel bi hediye istiyorum da bakalım:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…