70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

a.s. canım.. sıkıldım bilgisaar başında.. sevdiğime hediye düşünüyorum d.günü yaklaşıyor ne alsam bilemedim:44::44:

Cnm maddi durumun el veriyorsa 1 günlük yat kırala bende öyle yapcam teknede olur onun icinde yemek yemek cok romantik olacak ben en azından öyle düşünüyorum...

yok valla sinirim bozulmuyo memnunum ben hediye almak zorunda kalmiyorum

ama bende dogum gününde bir süpriz yapmayi düsünüyorumda dur bakalim artik ..

Cnm maddi durumun el veriyorsa 1 günlük yat kırala bende öyle yapcam teknede olur onun icinde yemek yemek cok romantik olacak ben en azından öyle düşünüyorum...

öğrenciyiz abla :)) arkadaşım da birlikte geçireceğiniz bir gün planla dedi, yapmayı sevdiğiniz her şeyi yapın filan.. gezmek istediği bi şehre gidip orda dolaşırız diye düşündüm de ya telefon ya birlikte güzel bir gün ikisini birlikte yapamam

s.a. kizlaar

nööörüyonuz bakem
a s

bende konuya direk atlayayim bende esime cogunlukla kiyafet aliyorum hediye giyiyoda begenir bikerede saat aldim ama onu pek begenmedi cunku ben kendi zevkime gore aldim genis ekran kocaman olanlardan odaha kucuk olanlardan seviyomus bende bidaha saat gibi seyler almam en guzeli kiyafet ohh bedenini bilmek yetiyo her aldigimi begeniyo zaten

kizlar dogum gunu mevzusunu gorunce tamamen unutmusum aklima getirdiniz benim kardesiminkide 14mart ve hediye almam lazim trde olcam ozaman insaallah bizimkinin tutkusu canta bende bi canta alayim diyorum

ikimize özel bi hediye olsun istiyorum çünkü daha ilk birlikte doğum günlerimiz ya böyle ya kendim bişeyler yapayım ya da ikimiz ile ilgili bir şey yaptırayım istiyorum da bilmiyorum ki:44::44::44:

neden bu kadar sessiz forum
sorma canim ya 1 saattir netten aerobik yada ne bileyim egzersiz ariyorum evde yapmak icin ama bulamadiim

canim benimkinin dolabini görsen olursun ben ona kiziyorum cok aliyor diye inan bise koyucak yer yok

kizlaaaaarrr evde yapmak icin egzersiz yada ne bileyim aerobik aradim yook bulamiyorum bulursaniz lütfen mesaj atin bana su 1 mil e baktim ama ne bileyim sarmadi beni

evet biz de saat konusunda hiç anlaşamayız

ben de bi ara baktım ama indiremedim bir türlü bulursan bana da haber verir misin ben de gidince sıkı bir diyet ve spora başlamalıyım

uzman tv de evde yapabileceğimiz egzersizleri gösteriyor. nefes alıp vermeye de dikkat etmek gerekiyormuş..

bende var jillian istersen gonderen kizin gonderdigi gibi gondereyim biraz zor indirmesi program gerekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…