70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kocacım ankaraya gitti.uyuyamıyorum.bu gece görümcemde bizde kalıyo.salonda yatııyo.ama bız hem telden hem face den ayrı ayrı konular konusuyoruz.ne kabiliyetliyiz

slm arkadaslar ben 37 yasinda evli iki cocuk annesi bir bayanim.benim derdimde zayiflamak aslinda bundan 8ay öncesine kadar kilo sorunum yokdu.boyum 175.kilom 68 den 77 cikdi yürüyüsle 70 kiloya düsdüm daha sonra tekrar kilo aldim ilk dönem dogum kontrol hapindan aldim dedim ama onu birakdim yine kilo aldim ve zayiflayamiyorum her gece yatarken vericem bu kilolari diyorum ama aksine sisiyorum.benide araniza kabur edip yardim ederseniz cok sevinirim.oglum nisanlanacak ondan önce enaz 5 kilo vermek istiyorum

hoşgeldin huzunperisi..burayı takip et emin ol verirsin kilolarını.burda herkes destek oluyo.cesaretleniyosun inanıyosun..

tskrler trarife ins basaririm inanki cok ümitsizim hayatimda hic diyet yapmadim basarirmiyim bilemiyorum yedigime dikkat ettikce kilo aliyorum cildiricam

gonderdim canim gonderdigimde yaziyo nasil yapildigida

çok sağol tatlım

hoşgeldin canım

suzi günaydın canım...
son zamanlarda az uğruyorsun bi sıkıntı yok inşallah...

günaydın herkese
güzel bi gün güzel bi hafta olsun inşallah..
sabahın köründe pc başındayım...
cmt beni yakalayan başağrısı hala peşimi bırakmadı..
1 tane ağrı kesici aldım yatıcam biraz oğluş izin verirse...

günaydin kizlar

esimde diyo gelseni trabzonlu yapalim ama mumkun degil dogustan besiktasliyim ben dogdum buyudum besiktasta sonra tasindik ama olsun kanima islemis ah ah ozledim be oralari dayim orda oturuyo arada gidiyorum dikilitasliyizdir guzel yerlerdir
ay canim benim az kaldi hasret gidereceksin yakinda insan özlemezmi dogdu büyüdügü yeri
tamam fistik :18:
ben yeni üye oldum birkaç yorum yazdım dün ancak kimse cevap yazmadı acaba ben bir şeyleri yanlış mı yapıyorum kimse yorumumu göremiyor mu?
canim ben sana yazmissim ki
ben icemem sogan suyunu sirkeli suyu da icemiyorum necibim migde varsa bende

s.a kızlar ben geldim
listede ikincilikten sonunculuğa düşmemde emeği geçen ailemi ve kendi iradesizliğimi kk aracılığıyla kutlamaktayım

tesekkürler canim
tesekkürler canim
bende kayardim herhalde cocuklarla birlikde
ben bisey almiyorum kocisime bir kere cüzdan aldim kullanmadi ayakkabi aldim giymedi gömlek aldim giymedi bende almiyoom

o bana aliyo ya bos ver önemli olan o
bende gecen sene ayakkabi aldim beyenmedi gittim onun yerine kendime canta aldim
hosgeldin
suzi günaydın canım...
zerrammm günaydin canimcim dün mevlüte gittik okunmussa trenle 1 saat yolculuk yaptik viyana disinda birde esim isden ayrildi yine
o yüzden artik sIk gelemiyorum canimmm sen nasilsin bitanem

dünkü menüm:
sabah: 2 dilim kara ekmek peynir

sonra yola cikdik oraya vardik
ara: yok
öglen-ikindi: 1 tabak sulu köfte,1 tane put
(pilav yemedim,fasulye yemedim )

aksam: baklava,börek :18: yemedim tadina bile bakmadim ay bu ben degilim

sonrada eve geri döndük esim tonbalikli makarna yapmis bana da koymus onun hatrina 3-4 kasik tadina baktim

zerracim ben cikiyorum canikom hazirlanmam lazim cocuguda kaldirip krese götüreyim öptüm aksam gelebilirsem gelmeye calisirim:80:

Günaydın canım.
En güzeli sağlıklı beslenmek inan daha kolay gidiyor ve insan sıkılmıyor.
Benim listemi attım mı sana bana çok iyi geldi.
Sende yapabilirsen bi dene derim.

kizlar dogum gunu mevzusunu gorunce tamamen unutmusum aklima getirdiniz benim kardesiminkide 14mart ve hediye almam lazim trde olcam ozaman insaallah bizimkinin tutkusu canta bende bi canta alayim diyorum

Türkiye'de nereye geleceksin canım?

Hoşgeldin
Boyun ne güzel uzunmuş.
Tabi ki kabul ederiz ettik bile.

suzi günaydın canım...

Günaydın canım
Geçmiş olsun migren falan mı var sende?:26:

Günaydın Suzi.
Sabah az, ara yok sulu köftenin suyunu da yediysen
Aferim aferimmm dicektim ki makarnayı gördüm.
Bugünde dikkat et canım akşam k-fleks veya sebze ye

bende var jillian istersen gonderen kizin gonderdigi gibi gondereyim biraz zor indirmesi program gerekiyo
sagol canim aldim be beceremedim esim baksin bi bakalim
hos geldin
gecmis olsun canim

günaydin suziim aman iyi yapmissin bos ver bende almiyorum artik biseyama o bi almasiin

günaydiin gelecegin manken adaylarii

Allahim saglikli ,mutlu ,huzurlu bir hafta nasip et bizlere insallahh

kötülere uydurma uyanlarlada karsilastirma Rabbim
hakkimizda herseyin hayirlisini nasip et

Son düzenleme:

canim buydu benim tavsiyem

anaaa eşin ütü mü yapıyo bi de işten dönüncee Allah herkese böle iş nasib etsin ne diyim
kızn tek yaptiği ev işi o zati onuda yapiversin

benim hep eşim yapıyor ütüleri
tuhaf gelcek belki ama ütü yapmayı bilmiyorummm
herşey elimden gelir dört dörtlük
ütü yok ya da işime öyle geliyorrrr
aferim
ay benimde anneciğim yapardı oldum olası sevmem ütüyü. çoğunu yaptım gene de saat onu geçiyordu kacış geldiğinde kalanlarıda ona yıktım
merak etme canım birbirimize destek olcağız bendeartık ver al istemiyorum yaza kadar 60 olayım bir daha almayacam hep kontrol edeceğim kendimi ömrüm kilo vermekle mi geçecek dimi
aynen ya biz kadınlar ne alsak seviniyoz incik boncuk çanta elbise süsü eşyası oyuncak saat seçenek çok
ben bisey almiyorum kocisime bir kere cüzdan aldim kullanmadi ayakkabi aldim giymedi gömlek aldim giymedi bende almiyoom

o bana aliyo ya bos ver önemli olan o
ivit önemli olan onun alması zati bizim almamıza gerek yok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…