Günaydın
Günaydın
Günaydın
Günaydın
Evet canımmm bugün iyiym tartılmadım bu sabah ama dün 66yı görünce bi sevindirik oldum.
İnşaallah cuma ya kadar 65 i görürüm ya.
Sende dikkat et regl öncesi ne verirsen kar.
hoşgeldin günalpe buraya devam edersen sağlıklı ve kalıcı kilo vermede çok yardımı oluyo tavsiye edilir. hepimiz benzer hikayeler taşıyoruz. ben artık kilo vermek ama tekrar almamak istiyorum. 60 gördüğüm gün diet bitecek ama sağlıklı beslenmeye devam tekrar asla 42 beden görmek istemiyorum. hepimiz çıtır olacağız inşallah. geleceğin çıtır manken adayları olarak ilk adım emin ol buraya devam etmek. motivasyonu çok etkiliyor dieti bozsan da devam ediyorsun. kendini buraya sorumlu hissediyorsun:)
kızlar ya wc ler yine don ay bıkmak ben wc için taaaaaa üst katlara taşınmaktan. onlarda donacak bir gün görecem günümü :)
menum
sabah 1 bucuk dılım kepekl ekmegı 1 dılm kasar paynırı azcık byaz peynır 3 4 zeytın domates salatlık cay
ara portakal mandalına yesılcay
oglen yogurt tawuklu patates yemegı
ara form bskuvı yeslcay
aksam yogurt salata corba tavuk yemegı ( oglenle aksam aynı yemgı yemkte sakınca war mı acaba:26:)
2 lıtre su
Bu kadar uzun yazınca hedefimi yazmayı unutmuşum. İlk hedefim 65, sonraysa 58. Elbette önemli olan rakamlar değil sürdürülebilir olması ama hedefler olmadan sonuca ulaşmak mümkün olmuyor :)
Sizlere bir de sorum olacakl. Şu hedeflerin yazılı olduğu alttaki şekilleri nasıl oluşturuyoruz, help please :)
Günaydın kızlarr nasılsınızz??
beni sormayın valla form çayını içmeyi bıraktım formdan düştüm:26:
araştırdım ki bitki çaylarının içerisinde sinemaki olduğu için kanser yapıyormuş
bende bıraktım malesef... öle oluncrak wc düzenli çıkamıyorum tartı da artıları qösterio
neyse ben yine dikkat edip elimden qeleni yapcam :44:
insallah canim insallahben bu hafta baya bi dkkat etmey düsünüyorum bakalim bugün + yi gördüm :26: bu beni gaza getirdi ama
sporda yaptim bugün tam benlik ya insallah devam ederim
sende spor yapmiyosun ama bi bak istersen belki hosuna gider
TaeBo Level 1 - YouTube
kizlar alinti yapmadim hos geldinizz
hepinize günaydın kızlar ankarada da yagmurlu bı hava var haftamzı güzel gecsın ıns
herkese muck muck
herkese günaydın inşallah bol eksili bir hafta olur
canm indirim hngi mağazadaydı?Selam kızlarrr
alışverişin dibine vurdum ben yine
indirim vardı ( bu da hep bahanemdir)
nike'dan eşofman takımı ve spor ayakkabı aldım
uyguna geldi baya
yemek düzenimse berbattı bugün
sabah börekler
akşam dürümler dondurmalar
kötüydü yani yazmıcam menümü:26:
canm hazır nuggetlardan yiyevbiliyormuyuz? kaç tane yiyebiliriz öğlenki menümüzde?İnşaallah canımbide regl olayı var malum.
Yarın için nugget ( fırında ) salata, ayran mı götürsem yoksa baget mi haşlasam sence?
hoşgeldin ne güzel genç yaşta çocuğun nişanlanıyor çok erken evlendin galibaslm arkadaslar ben 37 yasinda evli iki cocuk annesi bir bayanim.benim derdimde zayiflamak aslinda bundan 8ay öncesine kadar kilo sorunum yokdu.boyum 175.kilom 68 den 77 cikdi yürüyüsle 70 kiloya düsdüm daha sonra tekrar kilo aldim ilk dönem dogum kontrol hapindan aldim dedim ama onu birakdim yine kilo aldim ve zayiflayamiyorum her gece yatarken vericem bu kilolari diyorum ama aksine sisiyorum.benide araniza kabur edip yardim ederseniz cok sevinirim.oglum nisanlanacak ondan önce enaz 5 kilo vermek istiyorum
aminnnn sağol cnmgünaydiin gelecegin manken adaylarii
Allahim saglikli ,mutlu ,huzurlu bir hafta nasip et bizlere insallahh
kötülere uydurma uyanlarlada karsilastirma Rabbim
hakkimizda herseyin hayirlisini nasip et
bence çok güzel fikir
hoşgeldiin
günaydın kızlar nasılsınııııız ben kalktım kahvaltımı yaptım birazdan çıkacam size merhaba deim dedim. sabah tartıldım artıdayım ama umursamadım niye derseniz regl olacam biliyorum bu hafta böööle gider inşallah cumaya kadar olursam atarım yoksa kilo milo vermem. ama ben dieti bozmadan yapacam 69 olma hayalim martın içine kalsın ne edelim almayayım da artık tek derdim o. hepinize iyi bir hafta dileriiiiiiiiim
günaydınlar canımmGünaydın geleceğin çıtırdak hatunları.:119:
İstanbul'da hava yağmurlu ve dolayısıyla kapalı.
Sabah her zamanki gibi hoca ezanı okumadan kalktım.
Bu hafta değişiklik yapıp uno denge sandviç ekmeği aldım.
İçine 3 ufak salam, tel peyniri, çeri domates, maydanoz tıktım.
Birazdan yeşilçayımla hüpleticem.
Akşam bageti çıkarmayı unutmuştum.
Sabahta ne de olsa çıkarmadım ton balıklı salata yaparım dedim.
Bi baktım annecim çıkarmış ama farkettiğimde geç olmuştu.
Neyse sonuç olarak öğlen için ton balıklı salata ( ton balığı light 80 gram diyetisyen vermişti ) ve ayranım var.
Sabah ki ara için 1 kuru incir.
Öğleden sonra için 3 hurma
Ve saat 18:00 için 2 tane etiformumu da kaptım.
Akşam içinde evde ne varsa artık.
Ya da mona gibi k-fleks yerim bilemedim.:26:
Aman öyle işte
Bu hafta 65i görüciimmmm inşaalllahhhh.
Bu arada şafak 72
Bu ne demek oluyo 60a inmem için 72 günüm var.
Hepimize bol bol kalori kaybetmeler.
He bu arada mekik çekmelere başladım.
Bide ip atlamalara.
Aramızda gizli saklı olmasın.
Benden bu kaaaa
Hepimize güzel bir hafta olsun.
canm ellerine sağlık kilo verenleri kutlar vermeyenlere bu hafta inş vereceksiniz diyorum[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] Jazira [/TD] [TD] 82.0 [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 72.8 [/TD] [TD] 2.200 [/TD] [TD] 9.200 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] eferay [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 71.0 [/TD] [TD] 2.000 [/TD] [TD] 4.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] buseli [/TD] [TD] 72.6 [/TD] [TD] 66.0 [/TD] [TD] 64.4 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 8.200 [/TD] [TD] 56 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] narciceği [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 70.8 [/TD] [TD] 69.0 [/TD] [TD] 1.800 [/TD] [TD] 5.000 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] chosen1234 [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 71.6 [/TD] [TD] 69.8 [/TD] [TD] 1.800 [/TD] [TD] 6.200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] CleopatRa [/TD] [TD] 80.0 [/TD] [TD] 67.2 [/TD] [TD] 65.8 [/TD] [TD] 1.400 [/TD] [TD] 14.200 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] qqbra [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 64.2 [/TD] [TD] 63.0 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 10.000 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] ay_nil [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 72.2 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 1.800 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] İrem&Özge [/TD] [TD] 76.6 [/TD] [TD] 69.3 [/TD] [TD] 68.2 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 8.400 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] monarosa_22 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 65.5 [/TD] [TD] 64.5 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 8.500 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] tofti [/TD] [TD] 81.0 [/TD] [TD] 75.4 [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 6.500 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] gur_bet [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 73.1 [/TD] [TD] 72.2 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 2.800 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] ocean85 [/TD] [TD] 77.6 [/TD] [TD] 71.1 [/TD] [TD] 70.4 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 7.200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 67.0 [/TD] [TD] 66.3 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 7.700 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 78.0 [/TD] [TD] 72.8 [/TD] [TD] 72.2 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 5.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] can_sev [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 71.0 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] rezzan784 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 69.2 [/TD] [TD] 68.7 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 7.000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] urke [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 74.3 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 2.200 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 73.4 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 2.900 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 64.8 [/TD] [TD] 64.4 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 5.800 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 21 [/TD] [TD] BlackCat [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 71.2 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 4.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 22 [/TD] [TD] chukuleta [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 72.0 [/TD] [TD] 71.7 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 3.300 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 23 [/TD] [TD] ecrin29 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 60.2 [/TD] [TD] 59.9 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 10.300 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 24 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 70.6 [/TD] [TD] 64.7 [/TD] [TD] 64.5 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 6.100 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 25 [/TD] [TD] PuCCaaa [/TD] [TD] 86.0 [/TD] [TD] 67.3 [/TD] [TD] 67.2 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 18.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 26 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 60.5 [/TD] [TD] 60.5 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 19.300 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 27 [/TD] [TD] RuweyDa [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 73.7 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 2.300 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 28 [/TD] [TD] shopsessive [/TD] [TD] 84.0 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 74.4 [/TD] [TD] +600 [/TD] [TD] 9.600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 29 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 60.6 [/TD] [TD] 61.5 [/TD] [TD] +900 [/TD] [TD] 18.300 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
Bu hafta birincimiz olan Jazira arkadaşımızı kutluyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.
Kilo alan arkadaşlarımız üzülmesin haftaya azimle ve güzel beslenerek aldıklarının dışında bile kilo verebilirler.
Çabuk gelen çabuk gider unutmayalım.
Bu hafta aramıza katılan arkadaşlarımız; NEVRESEMA, semih12, GurbetGuzeli, tarife, krizantem61, nurefsani, elysion katılımlarının devamını diliyoruz.
Bu hafta liste süperrrr
Bravo 70-79 topiğiiii
Haftaya güzel bir listeyle buluşmak üzere
PuCCaaa
kendine iyi bak canım..zerracim ben cikiyorum canikomhazirlanmam lazim cocuguda kaldirip krese götüreyim öptüm aksam gelebilirsem gelmeye calisirim:80:
migren tarzı bi ağrı...Günaydın canım.
En güzeli sağlıklı beslenmek inan daha kolay gidiyor ve insan sıkılmıyor.
Benim listemi attım mı sana bana çok iyi geldi.
Sende yapabilirsen bi dene derim.
Türkiye'de nereye geleceksin canım?
Hoşgeldin
Boyun ne güzel uzunmuş.
Tabi ki kabul ederiz ettik bile.
Günaydın canım
Geçmiş olsun migren falan mı var sende?:26:
Günaydın Suzi.
Sabah az, ara yok sulu köftenin suyunu da yediysen
Aferim aferimmm dicektim ki makarnayı gördüm.
Bugünde dikkat et canım akşam k-fleks veya sebze ye
sağol bitanem...sagol canim aldim be beceremedim esim baksin bi bakalim
hos geldin
gecmis olsun canim
günaydin suziimaman iyi yapmissin bos ver bende almiyorum artik biseyama o bi almasiin
öncelikle başın sağolsun canım...Arkadaşlar,
Ben de kilo alıp verme macerası yıllardır devam edenlerdenim. Çocukluğumdan beri iştahlı ve yaşıtlarımdan iri biriydim. 1,68 boyundayım, liseye kadar sınıfımın en uzun boylu kızıydım. Dönem dönem kilolu da oldum, ama bunu çok önemsemedim. Taki üniversite sınavına hazırlanırken 70 kilo olana kadar. Sürekli oturup ders çalışırken annemin önüme getirdiği yemekleri, çerez ve meyveleri yiyerek oldukça kilo almıştım.
Mezuniyet balosu yaklaşırken paniğe kapıldım. Hayatımda ilk defa diyet ve spor yaparak 2 haftada 70 kilodan 63’e indim. Öyleki mezuniyet elbisesinin son provasında elbiseyi o kadar çok daralttılar ki, neredeyse baştan dikmek zorunda kaldılar. Malesef ilk yoyo diyetimle karşı karşıyaydım. 2 haftada verdiğim 7 kilonun 5ini 1 haftada geri aldım.
Üniversite için şehir dışında yaşamaya başladım ve 1 sene boyunca babannemlerde kaldım. Tüm sınıf arkadaşlarım benden oldukça zayıftı. Kilo vermek artık bir zorunluluktu. 1 senede 10 kilo verip veremeyeceğim üzerine kardeşimle iddiaya girdik. 2 haftada 5 kilo verdiren diyetlerden 4-5 defa yaptım sanırım. Her seferinde 5 kilo veriyor, bunun 1-2sini geri alıyordum. Bazen bunu birkaç ay koruyor, bazen de aynen geri alıyordum. 1 sene geçtiğinde iddiayı kazanmak benim için onur meselesiydi ve elbette başardım 58 kiloya inmiştim.
Sonrasında yurtta kalmaya başladım ve diyet maceram daha da sıkı bir hal aldı. O zamanlar doğru dürüst kahvaltı yapmazdım. Hergün yurttan okula gidip gelirken yaklaşık 1 saat yürürdüm. Akşamları da yurtta öğrencilik hayatı gereği ya çorba salata, yada makarna yerdik. Oldukça hareketli bir hayatım vardı. Haftada 2-3 akşam dans etmeye gidiyor, saatlerce dans ediyordum.
2. senenin sonunda hayatımın en zayıf haline ulaştım, 53 kiloydum. Zaten ince olan üst bedenim daha da incelmişti, artık kaburga kemiklerim dahi sayılabiliyordu. Çok fazla spor yapmadığım için kalçalarım yerli yerindeydi. Zor da olsa 36 bedene sığmayı başarmıştım, inanılır gibi değildi!
Elbette bu kiloyu uzun süre koruyamadım. Yürüyüşler devam ediyordu ama akşamları gittiğimiz dans partileri son buldu. Normal yeme düzeniyle, spor yapmadan o kiloda kalmam neredeyse imkansızdı. 6 ay gibi bir sürede 56-58 kilo bandına geri geldim. Üniversite bitene kadar da bu kiloda kaldım, hem de fazla çaba harcamadan.
Üniversite bittiğinde eve çıktım, yüksek lisansa başladım. Yeme düzenime aburcuburlar ilave oldu. Artık misafirlerim geliyor onlara yemek hazırlıyor birlikte yiyorduk. Kendi mutfağım olduğu için düzenli yemek yemeğe başladım. Ayrıca yürüyüşlerim de azalmıştı ve kilolar gelmeye başladı. Yüksek lisans yaparken 2,5 senede 60 kiloya çıktım. Halen kilolu sayılmazdım ama artık 36 değil 38 bedendim.
Sonrasında iş hayatım başladı. Önceleri çok hareketli ve mobil bir çalışma hayatım vardı. Kilolar fark etmeden ve yavaşça geldi. 60’dan 63’e çıktım, diyetlerle yeniden 58-60 oluyordum ama bunu uzun süre koruyamıyordum.
İşimi değiştirip şu anki şirketime geçtiğimde öldürücü darbe geldi. Artık sürekli oturarak çalışıyor, araba ile seyahat ediyordum. Ofisteki tüm çalışma arkadaşlarım erkek. Aralarda atıştırıyor, çiğ köfte ve karışık tostlarla ara öğün yapıyorlar. Bu düzenden ben de nasibimi aldım. Önce 68 kiloya sonra da 72 kiloya çıktım. Diyetler ve spor ile 63e inmeyi başardım ama bunu 1 seneden fazla koruyamadım. Bu dönemde psikolojik yemelerim de arttı. Artık canım sıkıldıkça çikolataya ve aburcubura saldırıyordum. 2 senedir 70-75 kilo bandında salınırken 3,5 hafta önce babamı kaybettim. İlk günler ağzıma lokma koyamazken sonrasında eve gelen börek ve tatlılardan yemeye başladım. Neticede tartıda 77 kiloyu gördüm ve sadece 30 yaşındayım.
Teyzem 55 yaşında ve yıllardır 100 kilo civarında. Benim yaşlarımdayken 3 çocuk doğurmuştu ve hemen hemen benim kilolarımdaydı. Bir anda gelecekteki halimi görür gibi oldum. Henüz bekar ve çocuksuz olduğum düşünülürse evlenip çocuk yaptığımda ondan daha da kilolu olabilirdim ve ciddi sağlık sorunlarıyla karşılaşabilirdim!
Artık bu sorunu kökünden çözmek istiyorum. Sağlıklı beslenerek ve sürdürülebilir spor alışkanlıkları kazanarak ömür boyu kalabileceğim kilolara inmek, yıllardır içine giremediğim kıyafetlerimi yeniden giymek istiyorum. Kalp, tansiyon, şeker gibi kilo ile tetiklenen ve ailemizde de sıkça görülen hastalıkların radarından çıkmak istiyorum.
Bu yolda bana destek olacak, benim yaşadıklarımı yaşamış, yaşayan siz hanımlardan da destek alarak birlikte başarabileceğimize inanıyorum. Umarım birlikte çok daha başarılı olur ve sevdiklerimizle keyifli sağlıklı uzun bir yaşam sürebiliriz.
canm ellerine sağlık kilo verenleri kutlar vermeyenlere bu hafta inş vereceksiniz diyorum
dilekciğim bişe dikkatimi çekti 3. olan buseli arkadaşımızın 5. olması gerekmiyormu bi hatam varsa affet işine karışmak istemem ama dikkatimi çekti
canm indirim hngi mağazadaydı?
hayırlı olsun güzel günlerde kullan
pazar günü hep kaçıyor ya bende yazmıcağım menümü
canm hazır nuggetlardan yiyevbiliyormuyuz? kaç tane yiyebiliriz öğlenki menümüzde?
günaydınlar canımm
bugün adanada yağmurlu dün tam tersi güneşliydi 18 drceydi
ohh sporada başlamışsın
sevdiceğin gelene kadar 60 olursun hayatım belki o zamana kadar bende 63 falan olurum inşallah olurum yni
canm ellerine sağlık kilo verenleri kutlar vermeyenlere bu hafta inş vereceksiniz diyorum
dilekciğim bişe dikkatimi çekti 3. olan buseli arkadaşımızın 5. olması gerekmiyormu bi hatam varsa affet işine karışmak istemem ama dikkatimi çekti
benm ortim buseli 1.600 kg vermiş 3. sırada ben 1.800 vermişim 5. sırada olunca dikkatimi çektiben kendim dipte olunca üsttekiler dikkat etmemişim..
maşallah dikkatliymişin..
hımm anladım canm bende bu ha,fta içi bi gün nugget yiyim bariGünaydınn
4-5 tane yiyebilirsin. Fırında yapıyorum ben yağlı kağıtta güzel oluyor.
İnş olurummmm az kaldı az
Alıntı karısık cıkmıs ama eski listeye de bakmadım.
Dİkkat ediyorum ama arada gene kaçabiliyor
Günaydınn
4-5 tane yiyebilirsin. Fırında yapıyorum ben yağlı kağıtta güzel oluyor.
İnş olurummmm az kaldı az
Alıntı karısık cıkmıs ama eski listeye de bakmadım.
Dİkkat ediyorum ama arada gene kaçabiliyor
boşver canm bahar geliyor zaten ona para verme zaten seneye daha güzelleri gelir o zamn alırsındun aksam avm ye gıttık kızlar kurklu yeleklerdn alcktım ama yne husranla ewe dondum ck kılo gosterıo dıe alamadım hep gıdıorum denıorum kılolu gsterıo dıe almıorum ama cok cok ıstıorum walla olursem gozm acık gtcek yaaa
canım nugget dediğiniz dışı çıtır tavuk parçalarımı. hangi markanın kini öneririsin. bugün diet alışverişi yapacam da yeni şeyler arıyom :)
benm ortim buseli 1.600 kg vermiş 3. sırada ben 1.800 vermişim 5. sırada olunca dikkatimi çekti
ortim görse kıskanıyonmu kız beni der
hımm anladım canm bende bu ha,fta içi bi gün nugget yiyim bari
evet kaçabilir cnm sadece dikkatimi çekti onun için dedim
ellerine sağlık herhafta listeyi hazırlıyorsun uğraşıyorsunbize güzel öğütler veriyorsun sağol canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?