boşver canm bahar geliyor zaten ona para verme zaten seneye daha güzelleri gelir o zamn alırsın
kızlar ben her gün bir tane kayısılı form çayı içiyorum ve 2 yeşil çay içiyorum, sizce form çayını hergün içmem sakıncalı mı dilek senin diyetisyen randevun ne oldu gittin mi şok diyet filan verdimi
arkadaşlar aranıza 70 kiloluk bi bayan daha kabul edermisiniz ? düğüne son 3 ay of offffff
hoşgeldin aramıza
hoşbulduk
Birazdan öğlen yemeğine ineceğim
1kase mercimek
mezgit balığı
salata
nasıl kızlar sizce
yok yok çıkarmaFesatt diye adını çıkarayım mı
Ayrıca ne demek canım herkesten giden kilolar beni sevindiriyor.
Dobiçliği en iyi ben bilirim.
seneye çıtır olduğunda daha güçük bedenini alırsınzaten ındrmlı fıyatlarıda yuksek ole mı yapsm aceb hem seneye de cıtır olcm zaten
arkadaşlar aranıza 70 kiloluk bi bayan daha kabul edermisiniz ? düğüne son 3 ay of offffff
Başlangıçççç : 76 kg
geçen hafta :71,5
bu hafta: 71,2
Giden : 300
Hedef : 60 kg
gitti ya oooooooh valla şimdi güleceniz 300 için oynanırmı diye ama tutmayın oynayacam :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
hedeeeeeeeeeeef haftaya cumaaaaaa 69.9
ta taa tammmm ben geldim
başlangıç: 76 kg
geçen hafta : 71.6
bu hafta : 69.8
giden : 1.8 kg
toplamda giden:6.2
hedef : 60
bnm hedefim haftaya 6 yı görmekti ama bu hafta gördüm musmutluyum
çok güzel sağol canım paylaşım için. ama ara için yarım kilo meyve demiş çok yaa:))))) ama yeşil biber fikrini tututum alayım yiyem hergün güzel fikir.
bende gördüm tvde çok üzüldüm erkek olanları üstünde bişey yokken çıkarmışalr yazık yaaa onlar kıyafetle bile insan içine girmeye çekiniyorlardır reyting uğruna neler yaptırıyorlarYeni bir hayat diye yarışma başlıyormuş.
Fragmanını gördüm de üzüldüm ya.
Kızların hepsinin yüzü güzel.
Bi tanesi ' ben ne zaman bu hâle geldim ' diyodu
ben bırakmıştım çekirdeği ama arada 1 avuç kadar yiyorum umarım zararı olmuyordur bol su içiyorum onu yersem tuzlu yaaacekirdek yiyebilirmiyik
evet yedim valla gitmeden müsli yemiştim az yiyeyim diye önceki seferlere görede az yedim ama sonra şöbiyet geldi börek geldi afiyetle yedim valla :26::26:ay o çiğ köfte partileri varya beni mahvediyo.bayılıyorum.ama şanslısın haftasonundayız.çok kaçırırsan hafta içi dengeleyebilirsin..
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tartıldımmm veeee 66.3 çıktımmmmmmmm...
Gaza gelmem açısından hemen çizelgemi değiştireyim.
kesin su tutmuşsundur canım suyu az içinde vücut susuz kalcam korkusuyla gelen suyu tutuyormuş suyu artırırsan ödem attıracak şeyler içersen geçer 1 günden okadar kilo gelmezkızlar tartı benle bugün dalga geçti 71 geldim oysa dün akşam sporumuda yaptım 1 saat..
acaba dün su içmedim yoğundum o etkilemiş olabilirmi? sadece dün dengesizdi menüm
yaa ben cuma günü yine 6larda olmazsam kafayı yerim
bergamotlusunu hiç sevmedim ben elmalı yine bir nebze iyiydi bunu burnumu kapatıp dikiyorumBergamotlusunu içebiliyorum bnde sadece.
herzaman olmuyor canım ayda yılda 1, gitmeden müsli yedim az yiyeyim diye yoksa çiğ köfteye dayanamam durda diyemem kendime, sonrasında gelen şöbiyeti hiç hesaba katmamıştım süperdi :26:bende çiğ köfteyi çok severim..herzaman olabilecek bişey değilse akşam yemez çiğ köftemi yerdim..
bi de cmt telafi edecek zaman çok..
peki sen naaptın canım yedinmi...
ruveydaya yazdığım gibi dayanamadım..anladımki dayanamıcan şeyleri ucundanda tatmıcan..
ayyy ne güzel yaaa buhafta bomba gibi geliyorsun sanırımGünaydınn canımmm
Dün wc yoktu ama dünden beri 500 Cuma dan beri 900 gitti :119:
sendende süprr gtmiş orticiğim ama su ttum herhalde dün tartı 1.2 fazla gösterdi çarşambaya kadar tartı yasak banaooo ortim süpersin. Ama tahmin ettim bu hafta iyi vereceğini çünkü listelerin süperdi. Hadi 6 lı kiloların hayırlı olsun Rabbim 5 li kilolarıda nasip etsin...
evet cnm cmrtesi işlerim çok yoğundu hiç su içemedim ondan oldu diye düşünüyorum m çünkü dün dışardaydık eşimle resimler çekildik aman allahım yüzüm nasıl şiş anlatamam sonra anladım su tuttuğumu bol su içiyorum bugün
kesin su tutmuşsundur canım suyu az içinde vücut susuz kalcam korkusuyla gelen suyu tutuyormuş suyu artırırsan ödem attıracak şeyler içersen geçer 1 günden okadar kilo gelmez
ay canım seni o kadar iyi anlıyorumki. giymek istediğim ama tombiş göstr giyemediğim öle çok şey varki. açık mavi yazlık beli bol kesim bir bluzum vardı. model belden pileli ve göbeği göstermiyo. çok seviyordum onu. ama ne zaman giysem hamile misin sorusu ile sinir ettiler beni. geçenlerde ağlaya ağlaya parçaladım onu. acık göbek vardiye böle denir mi ya. üzülüyoz hiç halden anlamıyor insanlar.dun aksam avm ye gıttık kızlar kurklu yeleklerdn alcktım ama yne husranla ewe dondum ck kılo gosterıo dıe alamadım hep gıdıorum denıorum kılolu gsterıo dıe almıorum ama cok cok ıstıorum walla olursem gozm acık gtcek yaaa
hoşgeldiiiin tez zaman da 60 kiloluk bir bayan ol canım inşallah :)arkadaşlar aranıza 70 kiloluk bi bayan daha kabul edermisiniz ? düğüne son 3 ay of offffff
o zaman tatlandırıcı atcan baxım. esmer şeker iyi değil diye biliyorum ben.Kızlaaaar,
Annem türk kahvesi yapıyor şimdi, tutturdu esmer şeker koyacağım diye.
Şekersiz yap diyorummm, zamanında çok kullandım bu esmer şekerden ama bence bu da bir işe yaramıyorŞekersiz içince de ağzım yüzüm ekşiyor iğrenç, tat alamıyorum hiç
ben 4-5 gündür her sabah biber yiyom. ama gaz yapıyo yaaaa bıktım bu sindirim sorunlarımdanoyna bacım oyna. 300-500 derken yaza çıtırız çıtır..
ooo ortim süpersin. Ama tahmin ettim bu hafta iyi vereceğini çünkü listelerin süperdi. Hadi 6 lı kiloların hayırlı olsun Rabbim 5 li kilolarıda nasip etsin...
evet cnm bende biber fikrini tuttum. Alışkanlık yapmak lazım. Bide geçen tv'de seyrettim. Maydanoz, dere otu, pazı, ıspanak, kara lahana vs... gibi koyu yeşil yapraklı yiyecekler metobolizmayı hızlandırıyormuş. Onlarada meyletmek lazım. Bide zaten burda okumuştum evvelden rejimde meyve olarak mandalina yemek %15 daha fazla kilo vermeyi sağlıyormuş. Yani 1 kilo vereceğimiz haftada 1,15 vermek süper tabii..
NOT: Hala geçmişteyim cumada.. Nasıl biter bilmem..
ay ben izlemiyorum onları. sinir oluyom insanların duyguları ile oynuyorlar. kilolu olmak zaten zor birde türkiye ye rezil ediyorlar insanları reyting uğruna
bende gördüm tvde çok üzüldüm erkek olanları üstünde bişey yokken çıkarmışalr yazık yaaa onlar kıyafetle bile insan içine girmeye çekiniyorlardır reyting uğruna neler yaptırıyorlar
ben bırakmıştım çekirdeği ama arada 1 avuç kadar yiyorum umarım zararı olmuyordur bol su içiyorum onu yersem tuzlu yaaa
evet yedim valla gitmeden müsli yemiştim az yiyeyim diye önceki seferlere görede az yedim ama sonra şöbiyet geldi börek geldi afiyetle yedim valla :26::26:
kesin su tutmuşsundur canım suyu az içinde vücut susuz kalcam korkusuyla gelen suyu tutuyormuş suyu artırırsan ödem attıracak şeyler içersen geçer 1 günden okadar kilo gelmez
bergamotlusunu hiç sevmedim ben elmalı yine bir nebze iyiydi bunu burnumu kapatıp dikiyorum
herzaman olmuyor canım ayda yılda 1, gitmeden müsli yedim az yiyeyim diye yoksa çiğ köfteye dayanamam durda diyemem kendime, sonrasında gelen şöbiyeti hiç hesaba katmamıştım süperdi :26:
ayyy ne güzel yaaa buhafta bomba gibi geliyorsun sanırım
kızlar aranızda oriflame yapan varmı? bende düşünüyorum ama avantajı dezavantajı varmıdır bilgi alsam
ne oldu canıııııııım :26:insan nereye kadar sabreder ???...
hele benim gibi asla haksizliga gelemiyorsan ....
kızlar aranızda oriflame yapan varmı? bende düşünüyorum ama avantajı dezavantajı varmıdır bilgi alsam
insan nereye kadar sabreder ???...
hele benim gibi asla haksizliga gelemiyorsan ....
bende gördüm tvde çok üzüldüm erkek olanları üstünde bişey yokken çıkarmışalr yazık yaaa onlar kıyafetle bile insan içine girmeye çekiniyorlardır reyting uğruna neler yaptırıyorlar
ben bırakmıştım çekirdeği ama arada 1 avuç kadar yiyorum umarım zararı olmuyordur bol su içiyorum onu yersem tuzlu yaaa
evet yedim valla gitmeden müsli yemiştim az yiyeyim diye önceki seferlere görede az yedim ama sonra şöbiyet geldi börek geldi afiyetle yedim valla :26::26:
bergamotlusunu hiç sevmedim ben elmalı yine bir nebze iyiydi bunu burnumu kapatıp dikiyorum
herzaman olmuyor canım ayda yılda 1, gitmeden müsli yedim az yiyeyim diye yoksa çiğ köfteye dayanamam durda diyemem kendime, sonrasında gelen şöbiyeti hiç hesaba katmamıştım süperdi :26:
ayyy ne güzel yaaa buhafta bomba gibi geliyorsun sanırım
bnce avon yap cnm bn orflamın urunlerını begenmıorum tabı yne sen blırsın ama bn yapmıstm onceden avon
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] Jazira [/TD] [TD] 82.0 [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 72.8 [/TD] [TD] 2.200 [/TD] [TD] 9.200 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] eferay [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 71.0 [/TD] [TD] 2.000 [/TD] [TD] 4.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] buseli [/TD] [TD] 72.6 [/TD] [TD] 66.0 [/TD] [TD] 64.4 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 8.200 [/TD] [TD] 56 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] narciceği [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 70.8 [/TD] [TD] 69.0 [/TD] [TD] 1.800 [/TD] [TD] 5.000 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] chosen1234 [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 71.6 [/TD] [TD] 69.8 [/TD] [TD] 1.800 [/TD] [TD] 6.200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] CleopatRa [/TD] [TD] 80.0 [/TD] [TD] 67.2 [/TD] [TD] 65.8 [/TD] [TD] 1.400 [/TD] [TD] 14.200 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] qqbra [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 64.2 [/TD] [TD] 63.0 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 10.000 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] ay_nil [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 72.2 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 1.800 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] İrem&Özge [/TD] [TD] 76.6 [/TD] [TD] 69.3 [/TD] [TD] 68.2 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 8.400 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] monarosa_22 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 65.5 [/TD] [TD] 64.5 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 8.500 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] tofti [/TD] [TD] 81.0 [/TD] [TD] 75.4 [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 6.500 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] gur_bet [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 73.1 [/TD] [TD] 72.2 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 2.800 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] ocean85 [/TD] [TD] 77.6 [/TD] [TD] 71.1 [/TD] [TD] 70.4 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 7.200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 67.0 [/TD] [TD] 66.3 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 7.700 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 78.0 [/TD] [TD] 72.8 [/TD] [TD] 72.2 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 5.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] can_sev [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 71.0 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] rezzan784 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 69.2 [/TD] [TD] 68.7 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 7.000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] urke [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 74.3 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 2.200 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 73.4 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 2.900 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 64.8 [/TD] [TD] 64.4 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 5.800 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 21 [/TD] [TD] BlackCat [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 71.2 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 4.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 22 [/TD] [TD] chukuleta [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 72.0 [/TD] [TD] 71.7 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 3.300 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 23 [/TD] [TD] ecrin29 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 60.2 [/TD] [TD] 59.9 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 10.300 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 24 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 70.6 [/TD] [TD] 64.7 [/TD] [TD] 64.5 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 6.100 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 25 [/TD] [TD] PuCCaaa [/TD] [TD] 86.0 [/TD] [TD] 67.3 [/TD] [TD] 67.2 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 18.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 26 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 60.5 [/TD] [TD] 60.5 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 19.300 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 27 [/TD] [TD] RuweyDa [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 73.7 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 2.300 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 28 [/TD] [TD] shopsessive [/TD] [TD] 84.0 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 74.4 [/TD] [TD] +600 [/TD] [TD] 9.600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 29 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 60.6 [/TD] [TD] 61.5 [/TD] [TD] +900 [/TD] [TD] 18.300 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 30 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 68.6 [/TD] [TD] 70.3 [/TD] [TD] +1.700 [/TD] [TD] 2.700 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
Bu hafta birincimiz olan Jazira arkadaşımızı kutluyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.
Kilo alan arkadaşlarımız üzülmesin haftaya azimle ve güzel beslenerek aldıklarının dışında bile kilo verebilirler.
Çabuk gelen çabuk gider unutmayalım.
Bu hafta aramıza katılan arkadaşlarımız; NEVRESEMA, semih12, GurbetGuzeli, tarife, krizantem61, nurefsani, elysion katılımlarının devamını diliyoruz.
Bu hafta liste süperrrr
Bravo 70-79 topiğiiii
Haftaya güzel bir listeyle buluşmak üzere
PuCCaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?