70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yok canım bayadır verdiği listeye uymuyordum tekrar başladım listeye.
Form çayını 2-3 günde içebilirsin bence.

arkadaşlar aranıza 70 kiloluk bi bayan daha kabul edermisiniz ? düğüne son 3 ay of offffff

Hoşgeldin aramıza

Kızlaaaar,
Annem türk kahvesi yapıyor şimdi, tutturdu esmer şeker koyacağım diye.
Şekersiz yap diyorummm, zamanında çok kullandım bu esmer şekerden ama bence bu da bir işe yaramıyor Şekersiz içince de ağzım yüzüm ekşiyor iğrenç, tat alamıyorum hiç

Fesatt diye adını çıkarayım mı
Ayrıca ne demek canım herkesten giden kilolar beni sevindiriyor.
Dobiçliği en iyi ben bilirim.
yok yok çıkarma

zaten ındrmlı fıyatlarıda yuksek ole mı yapsm aceb hem seneye de cıtır olcm zaten
seneye çıtır olduğunda daha güçük bedenini alırsın
arkadaşlar aranıza 70 kiloluk bi bayan daha kabul edermisiniz ? düğüne son 3 ay of offffff

hoşgeldin canm

oyna bacım oyna. 300-500 derken yaza çıtırız çıtır..

ta taa tammmm ben geldim
başlangıç: 76 kg
geçen hafta : 71.6
bu hafta : 69.8
giden : 1.8 kg
toplamda giden:6.2
hedef : 60

bnm hedefim haftaya 6 yı görmekti ama bu hafta gördüm musmutluyum

ooo ortim süpersin. Ama tahmin ettim bu hafta iyi vereceğini çünkü listelerin süperdi. Hadi 6 lı kiloların hayırlı olsun Rabbim 5 li kilolarıda nasip etsin...

çok güzel sağol canım paylaşım için. ama ara için yarım kilo meyve demiş çok yaa:))))) ama yeşil biber fikrini tututum alayım yiyem hergün güzel fikir.

evet cnm bende biber fikrini tuttum. Alışkanlık yapmak lazım. Bide geçen tv'de seyrettim. Maydanoz, dere otu, pazı, ıspanak, kara lahana vs... gibi koyu yeşil yapraklı yiyecekler metobolizmayı hızlandırıyormuş. Onlarada meyletmek lazım. Bide zaten burda okumuştum evvelden rejimde meyve olarak mandalina yemek %15 daha fazla kilo vermeyi sağlıyormuş. Yani 1 kilo vereceğimiz haftada 1,15 vermek süper tabii..

NOT: Hala geçmişteyim cumada.. Nasıl biter bilmem..

Yeni bir hayat diye yarışma başlıyormuş.
Fragmanını gördüm de üzüldüm ya.
Kızların hepsinin yüzü güzel.
Bi tanesi ' ben ne zaman bu hâle geldim ' diyodu
bende gördüm tvde çok üzüldüm erkek olanları üstünde bişey yokken çıkarmışalr yazık yaaa onlar kıyafetle bile insan içine girmeye çekiniyorlardır reyting uğruna neler yaptırıyorlar
cekirdek yiyebilirmiyik
ben bırakmıştım çekirdeği ama arada 1 avuç kadar yiyorum umarım zararı olmuyordur bol su içiyorum onu yersem tuzlu yaaa
ay o çiğ köfte partileri varya beni mahvediyo.bayılıyorum.ama şanslısın haftasonundayız.çok kaçırırsan hafta içi dengeleyebilirsin..
evet yedim valla gitmeden müsli yemiştim az yiyeyim diye önceki seferlere görede az yedim ama sonra şöbiyet geldi börek geldi afiyetle yedim valla :26::26:
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tartıldımmm veeee 66.3 çıktımmmmmmmm...
Gaza gelmem açısından hemen çizelgemi değiştireyim.

kesin su tutmuşsundur canım suyu az içinde vücut susuz kalcam korkusuyla gelen suyu tutuyormuş suyu artırırsan ödem attıracak şeyler içersen geçer 1 günden okadar kilo gelmez
Bergamotlusunu içebiliyorum bnde sadece.
bergamotlusunu hiç sevmedim ben elmalı yine bir nebze iyiydi bunu burnumu kapatıp dikiyorum
herzaman olmuyor canım ayda yılda 1, gitmeden müsli yedim az yiyeyim diye yoksa çiğ köfteye dayanamam durda diyemem kendime, sonrasında gelen şöbiyeti hiç hesaba katmamıştım süperdi :26:
Günaydınn canımmm
Dün wc yoktu ama dünden beri 500 Cuma dan beri 900 gitti :119:
ayyy ne güzel yaaa buhafta bomba gibi geliyorsun sanırım

kızlar aranızda oriflame yapan varmı? bende düşünüyorum ama avantajı dezavantajı varmıdır bilgi alsam

ooo ortim süpersin. Ama tahmin ettim bu hafta iyi vereceğini çünkü listelerin süperdi. Hadi 6 lı kiloların hayırlı olsun Rabbim 5 li kilolarıda nasip etsin...
sendende süprr gtmiş orticiğim ama su ttum herhalde dün tartı 1.2 fazla gösterdi çarşambaya kadar tartı yasak bana

kesin su tutmuşsundur canım suyu az içinde vücut susuz kalcam korkusuyla gelen suyu tutuyormuş suyu artırırsan ödem attıracak şeyler içersen geçer 1 günden okadar kilo gelmez
evet cnm cmrtesi işlerim çok yoğundu hiç su içemedim ondan oldu diye düşünüyorum m çünkü dün dışardaydık eşimle resimler çekildik aman allahım yüzüm nasıl şiş anlatamam sonra anladım su tuttuğumu bol su içiyorum bugün
çünkü ben hergün bol su içince cmrteside içemeyince böle oldu diye düşünüyorrum

ay canım seni o kadar iyi anlıyorumki. giymek istediğim ama tombiş göstr giyemediğim öle çok şey varki. açık mavi yazlık beli bol kesim bir bluzum vardı. model belden pileli ve göbeği göstermiyo. çok seviyordum onu. ama ne zaman giysem hamile misin sorusu ile sinir ettiler beni. geçenlerde ağlaya ağlaya parçaladım onu. acık göbek vardiye böle denir mi ya. üzülüyoz hiç halden anlamıyor insanlar.
hoşgeldiiiin tez zaman da 60 kiloluk bir bayan ol canım inşallah :)
o zaman tatlandırıcı atcan baxım. esmer şeker iyi değil diye biliyorum ben.
ben 4-5 gündür her sabah biber yiyom. ama gaz yapıyo yaaaa bıktım bu sindirim sorunlarımdan

ay ben izlemiyorum onları. sinir oluyom insanların duyguları ile oynuyorlar. kilolu olmak zaten zor birde türkiye ye rezil ediyorlar insanları reyting uğruna

dileeeeeek sağol canım akşama bakacam nuggetlara :)

insan nereye kadar sabreder ???...
hele benim gibi asla haksizliga gelemiyorsan ....
ne oldu canıııııııım :26:
kızlar aranızda oriflame yapan varmı? bende düşünüyorum ama avantajı dezavantajı varmıdır bilgi alsam

ben üyeyim ama satış yapmıyorum sadece kendime kullanıyorum. ürünleri bence çok kaliteli üye ol derim birşey kaybetmezsin. satış yapamasan bile kendin için alırsın. ek ücret vbbb yok zaten kendine alırken de acık ucuza alıyorsun. ben ürünlerini beğeniyorum. avona göre daha kaliteli. avonun kozmetikleri çok kötü ve kalitesiz. o şirket nasıl ayakta şaşıyom valla.

günaydın kızlar nasılsınız dün hava burda çok güzeldi dışarı çıktık açıkhacvada biyerlere oturduk gezdik güzel bi pazardı
bugünde tam tersi hava yağmurlu..neyse hava ne olursa olsun bizim havamız yerinde olsun değilmi
dünükü menümü yazmayacağım kötüydü herpazar olduğu gibi bu pazarda kötüydü..
akşam 1 saat sporumu yaptım
hadin hepiciğimze güzel bi haft olsun canlarım

Bi ara oriflame satmıştım.
Ürünlerinden çok memnundum. Bide avon da indirime giren ürünlerin gramlarıyla oynamalar yapılır genelde.
Oriflamede bu yok.
Bide belli bir ürün satarsan pahalı parfümler sana 5 liraya falan geliyordu.
Benim için cezbedici tarafı buydu.
65 tl lik parfümü 5liraya alıyordum.
Grace benim favorim.

insan nereye kadar sabreder ???...
hele benim gibi asla haksizliga gelemiyorsan ....

Hayrola ballı kaymak noldu?

Teşekkür ederimm:119::119:
İns cuma günü tartı bana bir süpriz yapmaz.

bnce avon yap cnm bn orflamın urunlerını begenmıorum tabı yne sen blırsın ama bn yapmıstm onceden avon

canım avonun kremleri falan çok kötü ya.kaç kişide alerji yaptı ve çabuk bozuluyorlar. farları durmuyo gözde. valla ben bir tek şampuan, ruj ve kalemlerini beğeniyorum tabii takı ve çantada da iyi. ama oriflamenin tüm kozmetikleri çok iyi. birde oriflame ürünlerinde hayvansal yağ atık vb kullanmıyor ve hayvanlar üstünde test yapmıyor o yönünü beğeniyorum. ama ori takı ve çantada vasat onu kabul ediyorum. bir site var adresini bir topikte görmüştüm. kullandığımız ürünlerin labaratuar test sonuçlarını yayınlıyo. oraya girip baktım mesela. avonun ürünlerinin çoğu zararlı kimyasallar içeriyo. orininkilerde de var tabi ama az sayıda ürününde. o siteyi bulursam yayınlayayım bakın. kullandığınız tüm kozmetiklerin listesi var

Süperrr ellerine sağlık cnm. Birincimizi kutluyorum. 2.2 süper hemide 1 haftada..bu arada puccaaa dan torpilli değilim söyliyim. Çünküm beni 3. sıraya koymuş hlbukim 5. sırada olmalıydım. Umarım haftaya 1. de oluruz. Toplam 10 kilo verince kociş bana hediye alıcak bakalım deri ceket istiyorum ama yerde tabii...Baharda şöyle tab rengi deri ceket, taba rengi aykkabı ve çanta istiyorum güzel olmaz mı?

http://www.kadinlarkulubu.com/kozme...e-test-yapan-yapmayan-kozmetik-firmalari.html
burayı bir okumanızı öneririm kızlar kozmetikle ilgili gerçekler

ALMAK İSTEDİĞİNİZ KOZMETİĞİN İÇİNDE NE VAR BAKMAK İÇİN Cosmetics ingredients search ADRESİNE GİRİN
SAYFADA "PROUCT SEARCH" yerine ürünün adını yazın...
Çıkan listede ürüne tıklayın ve içindeki maddelerin karşısında bulunan renkli işaretlere bakın..

KIRMIZI OLANLAR zararlı maddelerdir.
Sarı olanlar ŞÜPHELİ veya TAHRİŞ YAPABİLEN,
Yeşil olanlar da GÜVENLİ demektir..
Ürün içeriğini bu şekilde görebilir ev karar verebilirsiniz. buraya da bakın mutlaka :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…