sendende süprr gtmiş orticiğim ama su ttum herhalde dün tartı 1.2 fazla gösterdi çarşambaya kadar tartı yasak bana
evet cnm cmrtesi işlerim çok yoğundu hiç su içemedim ondan oldu diye düşünüyorum m çünkü dün dışardaydık eşimle resimler çekildik aman allahım yüzüm nasıl şiş anlatamam sonra anladım su tuttuğumu bol su içiyorum bugün
çünkü ben hergün bol su içince cmrteside içemeyince böle oldu diye düşünüyorrum
ay canım seni o kadar iyi anlıyorumki. giymek istediğim ama tombiş göstr giyemediğim öle çok şey varki. açık mavi yazlık beli bol kesim bir bluzum vardı. model belden pileli ve göbeği göstermiyo. çok seviyordum onu. ama ne zaman giysem hamile misin sorusu ile sinir ettiler beni. geçenlerde ağlaya ağlaya parçaladım onu. acık göbek vardiye böle denir mi ya. üzülüyoz hiç halden anlamıyor insanlar.
hoşgeldiiiin tez zaman da 60 kiloluk bir bayan ol canım inşallah :)
o zaman tatlandırıcı atcan baxım. esmer şeker iyi değil diye biliyorum ben.
ben 4-5 gündür her sabah biber yiyom. ama gaz yapıyo yaaaa bıktım bu sindirim sorunlarımdan
ay ben izlemiyorum onları. sinir oluyom insanların duyguları ile oynuyorlar. kilolu olmak zaten zor birde türkiye ye rezil ediyorlar insanları reyting uğruna
dileeeeeek sağol canım akşama bakacam nuggetlara :)
ne oldu canıııııııım :26:
kizlar 2 sorum varHayrola ballı kaymak noldu?
[sıze=3][/sıze]
[sıze=3]k[/sıze][sıze=3]izlar 2 sorum var
1 - kocaniz bir is yapmak icin girisimde bulunuyor .maddi acidan skilinca sizin ailenizden borc para istiyor .ailenizde onun icin kredi cekiyor .ama esiniz isleri kötüye gidince malesef borcunu ödeyemiyor .aileniz ödüyor bunu.ama bu arada kocanizin aileside elinden geleni yapiyor hatta bir görümce evini satiyor yeni ev almak icin ama kardesi skilinca ev almakdan vazgecip parasini ona veriyor .
Bu arada ailenize miras kaliyor ve aileniz yeni ev aliyor bütün esyalarini atip yada verip yeni evi tamamen yeni esyalarla döseyip borcuda kocaniza ödetiyorlar .krediyi ödemedin(aslinda ödeyemedi) o zaman bunu ödüceksin diye .kocaniz kendini toparlamak icin isleri oturtmak icin cabalarken ..ayrica kocanizin parasi olsa kesinliklede ödiceginizden eminsiniz.
Ne yaparsiniz ???? [/sıze]
kizlar 2 sorum var
1 - Kocaniz bir is yapmak icin girisimde bulunuyor .Maddi acidan skilinca sizin ailenizden borc para istiyor .Ailenizde onun icin kredi cekiyor .Ama esiniz isleri kötüye gidince malesef borcunu ödeyemiyor .Aileniz ödüyor bunu.Ama bu arada kocanizin aileside elinden geleni yapiyor hatta bir görümce evini satiyor yeni ev almak icin ama kardesi skilinca ev almakdan vazgecip parasini ona veriyor .
Bu arada ailenize miras kaliyor ve aileniz yeni ev aliyor bütün esyalarini atip yada verip yeni evi tamamen yeni esyalarla döseyip borcuda kocaniza ödetiyorlar .Krediyi ödemedin(aslinda ödeyemedi) o zaman bunu ödüceksin diye .Kocaniz kendini toparlamak icin isleri oturtmak icin cabalarken ..Ayrica kocanizin parasi olsa kesinliklede ödiceginizden eminsiniz.
Ne yaparsiniz ????
canım tam anlamadım. şuan senin ailen eşinden eskiden aldığı bir borca karşılık para ödemesini mi istiyor. para konulara can sıkıcı olabiliyor ne yazık ki. şuan eşinin durumu yok sanırım ailenin istediği bu borcu ödemeye
kizlar 2 sorum var
1 - Kocaniz bir is yapmak icin girisimde bulunuyor .Maddi acidan skilinca sizin ailenizden borc para istiyor .Ailenizde onun icin kredi cekiyor .Ama esiniz isleri kötüye gidince malesef borcunu ödeyemiyor .Aileniz ödüyor bunu.Ama bu arada kocanizin aileside elinden geleni yapiyor hatta bir görümce evini satiyor yeni ev almak icin ama kardesi skilinca ev almakdan vazgecip parasini ona veriyor .
Bu arada ailenize miras kaliyor ve aileniz yeni ev aliyor bütün esyalarini atip yada verip yeni evi tamamen yeni esyalarla döseyip borcuda kocaniza ödetiyorlar .Krediyi ödemedin(aslinda ödeyemedi) o zaman bunu ödüceksin diye .Kocaniz kendini toparlamak icin isleri oturtmak icin cabalarken ..Ayrica kocanizin parasi olsa kesinliklede ödiceginizden eminsiniz.
Ne yaparsiniz ????
kizlar 2 sorum var
Ne yaparsiniz ????
canım tam anlamadım. şuan senin ailen eşinden eskiden aldığı bir borca karşılık para ödemesini mi istiyor. para konulara can sıkıcı olabiliyor ne yazık ki. şuan eşinin durumu yok sanırım ailenin istediği bu borcu ödemeye
kesınlıkle aılenle konusman gerekıor bence senn kocan artık onlarında cocukları olmustr bole dawranmamaları gerekır sen aynı durumda olsn ısyerı acsan bı suru borca gırsen odeyemesen kocanın aılesı odemeyecekmı oderler cnku sen onların kzısın bızlerın derdı erkek tarafınıda kız tarafınıda ılgılendırır cnku senn kocan uzuluyo sen uzuluyosun beraber cekıyosunuz sıkntıyı aılenın hep bunları dusunmesı gerekıyo tamm ew alsınlar ama esyaları bu durumda yenılememelıler bence
kizlar 2 sorum var
Ne yaparsiniz ????
anladığım kadarıyla senin kendi ailen böyle birşey yaptı ölemi tatlım? Umarım yanlış anlamışımdır
Offfff cok zor bı durummmm isin icine aileler girince isler dahada karmaşık hale geliyor maalesefama her ne olursa olsun ben daima kocamın yanında olurdum ona destek çıkardım ona!bi younu bulup ödedik diye düşünüyorum ama durum daha vahim galiba?
umarım ailen değildir bunu yapan. ama eğer ailen ise onlarla konuşmalısın. bu yaptıklarının seni çok üzdüğünü. Bu ödemeyi yapamayacağınızı eğer yapmaya kalkarsak evinize icra geleceğini vss... birazda baratarak anlatamak gerek. ama durumunuzu toparlar toparlamaz ödemeyi yapacağınızı da belirmeniz yerinde olur. Yine de sakin davranmanı umarım çünkü bir taraftan ailende haklı. Eşinin yaptığı hatanın bedelini onlar ödemek istemiyor olabilirler ve ödemek zorunda da değiller. Sen ancak erteletebilirsin. Yani kocamın kız kardeşi böyle yaptı sizde bundan vazgeçin demek pek haklı bir şey olmaz. Çünkü bu durum aileni hiçç ilgilendirmez gibime geliyor. Sonuçta kocan batmayıp çok iyi duruma gelseydi kızkardeşine mutlaka yardım ederdi ama senin ailene pek etmezdi. Yani bir erkeğin çok paarsı olunca kızkardeşlerine ev bilem alır ama karısının ailesine böyle bişey yapmazlar. Dolayısıyla ailende bu şekilde düşünmüş olabilir. Zor bir durum Allah yardımcın olsun cnm.
Süperrr ellerine sağlık cnm. Birincimizi kutluyorum. 2.2 süper hemide 1 haftada..bu arada puccaaa dan torpilli değilim söyliyim. Çünküm beni 3. sıraya koymuş hlbukim 5. sırada olmalıydım. Umarım haftaya 1. de oluruz. Toplam 10 kilo verince kociş bana hediye alıcak bakalım deri ceket istiyorum ama yerde tabii...Baharda şöyle tab rengi deri ceket, taba rengi aykkabı ve çanta istiyorum güzel olmaz mı?
hayir kizlar ben degilim ...
2.sorum simdi böyle birseye tepki vermeyen ve bunu bizden sakliyan abimin karisina kalkip bisey söylesem ben yada annem yada ablam vs. ne oluruz kaynana ve görümce oluruz dimi ??!!!
oysaki okadar seviyorum onu halada seviyorum icimdeki sevgiyiyi yitirmemek icin cabaliyorum ..
ama yazik ....
abimin elinde para olsa 1 saniye durmaz hemen öder eside bundan emin ...
bnce avon yap cnm bn orflamın urunlerını begenmıorum tabı yne sen blırsın ama bn yapmıstm onceden avon
okulda arkadaşlar orflame alıyorlar hep avon alan pek yok bende beğenmiyorum avonu, amacım bişeyler yapmak ayrıca kendimede ucuza almak umarım becerebilirimben üyeyim ama satış yapmıyorum sadece kendime kullanıyorum. ürünleri bence çok kaliteli üye ol derim birşey kaybetmezsin. satış yapamasan bile kendin için alırsın. ek ücret vbbb yok zaten kendine alırken de acık ucuza alıyorsun. ben ürünlerini beğeniyorum. avona göre daha kaliteli. avonun kozmetikleri çok kötü ve kalitesiz. o şirket nasıl ayakta şaşıyom valla.
bende düşünüyorum ama nasıl başlıycam bilmiyorum sayfasına bibakayım belki bişeyler bulurum bende belki kendime ucuza alırım bişeyler, hemde bişeylerle uğraşmak istiyorum işte, benden götürüsü olmaz umarımBi ara oriflame satmıştım.
Ürünlerinden çok memnundum. Bide avon da indirime giren ürünlerin gramlarıyla oynamalar yapılır genelde.
Oriflamede bu yok.
Bide belli bir ürün satarsan pahalı parfümler sana 5 liraya falan geliyordu.
Benim için cezbedici tarafı buydu.
65 tl lik parfümü 5liraya alıyordum.
Grace benim favorim.
kizlar 2 sorum var
Ne yaparsiniz ????
hayir kizlar ben degilim ...
2.sorum simdi böyle birseye tepki vermeyen ve bunu bizden sakliyan abimin karisina kalkip bisey söylesem ben yada annem yada ablam vs. ne oluruz kaynana ve görümce oluruz dimi ??!!!
oysaki okadar seviyorum onu halada seviyorum icimdeki sevgiyiyi yitirmemek icin cabaliyorum ..
ama yazik ....
abimin elinde para olsa 1 saniye durmaz hemen öder eside bundan emin ...
Arkadaşlar sabah kahvaltımı 9.30 da yaptım öğle yemeğini kaçta yemem lazım
[1]
Ev Temizlemek
30 dak
22.05
[2]
Marul Salata
1 PORSİYON
93
[3]
Tavuk Schnitzel
1 ADET
350
[4]
Mandalina
1 ADET
50
[5]
Kuru Kayısı (gün kurusu)
1 ADET
29
[6]
Nesfit Kırmızı Meyveli 30 gr +125 ml yağsız süt
1 PORSİYON
151
Toplam :
650.95 kal.
menüm nasıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?