70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaaa bu tartılar bizlen dalga geçiğii kesin. Boşver cuma tartıl sürpriz olsun.

ay gaz bende de sıkıntı arada farklı bişey yiyeyim diyorum kaçamak olarak midem sankim kaçamak kontrolörü hemen gaz yapıyor. Kıvranıp duuryorum sankim liste dışına ne çıktın der gibin. Allah'tan soda imdadıma yetişiyor.

Kızlar kusura bakmayın geçmişi bırakmak durumundayım çünküm 30 sayfa okudum daha 39 sayfa var. Çokta işim var. O yüzden okuyamıyacağım.

ne oldu canıııııııım :26:

Hayrola ballı kaymak noldu?
kizlar 2 sorum var

1 - Kocaniz bir is yapmak icin girisimde bulunuyor .Maddi acidan skilinca sizin ailenizden borc para istiyor .Ailenizde onun icin kredi cekiyor .Ama esiniz isleri kötüye gidince malesef borcunu ödeyemiyor .Aileniz ödüyor bunu.Ama bu arada kocanizin aileside elinden geleni yapiyor hatta bir görümce evini satiyor yeni ev almak icin ama kardesi skilinca ev almakdan vazgecip parasini ona veriyor .

Bu arada ailenize miras kaliyor ve aileniz yeni ev aliyor bütün esyalarini atip yada verip yeni evi tamamen yeni esyalarla döseyip borcuda kocaniza ödetiyorlar .Krediyi ödemedin(aslinda ödeyemedi) o zaman bunu ödüceksin diye .Kocaniz kendini toparlamak icin isleri oturtmak icin cabalarken ..Ayrica kocanizin parasi olsa kesinliklede ödiceginizden eminsiniz.
Ne yaparsiniz ????

anladığım kadarıyla senin kendi ailen böyle birşey yaptı ölemi tatlım? Umarım yanlış anlamışımdır

Offfff cok zor bı durummmm isin icine aileler girince isler dahada karmaşık hale geliyor maalesef ama her ne olursa olsun ben daima kocamın yanında olurdum ona destek çıkardım ona!bi younu bulup ödedik diye düşünüyorum ama durum daha vahim galiba?

canım tam anlamadım. şuan senin ailen eşinden eskiden aldığı bir borca karşılık para ödemesini mi istiyor. para konulara can sıkıcı olabiliyor ne yazık ki. şuan eşinin durumu yok sanırım ailenin istediği bu borcu ödemeye

Kızlar bugünkü menüm bu
Geç kalktım 11 de gece uyuyamamistim dizlerimmmmmmm cok agridiiiiiiii ya bu yasta romantizma mı olur yaaaaaa(((((((
Sabah yok
Öğle dünden Kaan sebze yemeği haslanmis patates havuc ve Brokoli yanında 2 kasık yoğurt
Su ictim şimdilik 1 litre devamı gelir

Ara 1 adet kivi 1 avuç leblebi ve yeşil çay

Aksam sebze çorbası az salata ve yoğurt

Kaçamak: cocuklarımın cokokremli ekmekten 1. Isirik yedim

umarım ailen değildir bunu yapan. ama eğer ailen ise onlarla konuşmalısın. bu yaptıklarının seni çok üzdüğünü. Bu ödemeyi yapamayacağınızı eğer yapmaya kalkarsak evinize icra geleceğini vss... birazda abartarak anlatamak gerek. ama durumunuzu toparlar toparlamaz ödemeyi yapacağınızı da belirmeniz yerinde olur. Yine de sakin davranmanızı umarım çünkü bir taraftan ailende haklı. Eşinin yaptığı hatanın bedelini onlar ödemek istemiyor olabilirler ve ödemek zorunda da değiller. Sen ancak erteletebilirsin. Yani kocamın kız kardeşi böyle yaptı sizde bundan vazgeçin demek pek haklı bir şey olmaz. Çünkü bu durum aileni hiçç ilgilendirmez gibime geliyor. Sonuçta kocan batmayıp çok iyi duruma gelseydi kızkardeşine mutlaka yardım ederdi ama senin ailene pek etmezdi. Yani bir erkeğin çok parası olunca kızkardeşlerine ev bilem alır ama karısının ailesine böyle bişey yapmazlar. Dolayısıyla ailende bu şekilde düşünmüş olabilir. Zor bir durum Allah yardımcın olsun cnm.

Son düzenleme:

Arkadasım bende öyle sandim ama madem durumu yok ailen hoşgörülü değil sanırım? Benim ailem hiç bişey odettirmezdi diye düşünüyorum yani tabi isin icine girince durumlar değişiyor...emin. Kocanın psikolojisinde bozulmuştum ailene bakmaya yüzü kalmamıştır....sen bence hep yanında ol eşinin ne olursa olsun inşallah hersey düzelir en kısa zamanda arkadaşım......

kesınlıkle aılenle konusman gerekıor bence senn kocan artık onlarında cocukları olmustr bole dawranmamaları gerekır sen aynı durumda olsn ısyerı acsan bı suru borca gırsen odeyemesen kocanın aılesı odemeyecekmı oderler cnku sen onların kzısın bızlerın derdı erkek tarafınıda kız tarafınıda ılgılendırır cnku senn kocan uzuluyo sen uzuluyosun beraber cekıyosunuz sıkntıyı aılenın hep bunları dusunmesı gerekıyo tamm ew alsınlar ama esyaları bu durumda yenılememelıler bence

anladığım kadarıyla senin kendi ailen böyle birşey yaptı ölemi tatlım? Umarım yanlış anlamışımdır

hayir kizlar ben degilim ...

2.sorum simdi böyle birseye tepki vermeyen ve bunu bizden sakliyan abimin karisina kalkip bisey söylesem ben yada annem yada ablam vs. ne oluruz kaynana ve görümce oluruz dimi ??!!!

oysaki okadar seviyorum onu halada seviyorum icimdeki sevgiyiyi yitirmemek icin cabaliyorum ..

ama yazik ....

abimin elinde para olsa 1 saniye durmaz hemen öder eside bundan emin ...

ohh az kaldı deri ceketin gelmesine hayatım hep böyle gzel kilolar veririz inşallah ortim

balgaymağım allah abinn yardımcısı olsun mirasta kalmış paralarıda var bunu yapmaları haksızlık.. sonuçta abinde isterdi borcu zamnında ödemek ama ödeyememiş işleri ters gitmiş bu aile hiç kızını düşünmüyormu kızının huzurunudamı düşünmüyor?

kızlar merhaba ben geldim cuma gelemedim haftasonuda ablam ameliyat oldu o yüzden. bildirimde yapamadım puccaaa .cuma sabah verilerine göre:)
baslangıc:74.4
suan:73.5
giden:900 gr
ya itiraf ediyorum haftasonu biraz kacamak yaptım ben
bugün sabah 2 dilim kepek ekmekle tost ve cay
ara ögün 7-8 badem içi
öglen konserve barbunya almıstım tadı cok kötü ve yaglıydı yiyemedim. galeta ayran azcıkta peynir yedim.
sizin nasıl gidiyor?

hımm konu abin yani. canım çncelikle sen hiç karışma bu mevzuya derim. boşuna kötü olursun. şimdi kız tarafı neden bu parayı istiyor bilmediğim için kötü yorum yapamam. belki husumet var yada damada güvenmiyorlar. yada kızlarına birşey için kızmış olabilirler. ama ben,ce kız erkek farketmez borç alınan parayı ödeyip kurtulmak en mantıklısı. ne arada para olsun ne de dırdırı. benim babam mesela asla böyle birşey yapmaz. bize bayağı bir meblağ verdi ve geride istemiyor. hatta daha dün konuştum kızım ikinci arabayı almışsınız biraz para vereyim mi diye. yok baba dedim sen yapacağını fazlası ile yaptın. ben mesela erkek tarafından 3kuruş hayır görmedim. ama istemem de. artık babamdan da almam zaten. o vereceğini verdi.
ya şimdi yengenin ailesi neden bunu yaptı anlamadığım için kötü yorum yapmak istemiyorum ama senin açından karışma derim. millet kavga eder barışır arada olan sana olur. çözsünler kendi aile işlerini kendi aralarında. sana bu olayı abin mi anlattı ? brde karşıyı dinlemek lazım işin açığı ? umarım yorumuma kızmazsın :26:

bnce avon yap cnm bn orflamın urunlerını begenmıorum tabı yne sen blırsın ama bn yapmıstm onceden avon

okulda arkadaşlar orflame alıyorlar hep avon alan pek yok bende beğenmiyorum avonu, amacım bişeyler yapmak ayrıca kendimede ucuza almak umarım becerebilirim
bende düşünüyorum ama nasıl başlıycam bilmiyorum sayfasına bibakayım belki bişeyler bulurum bende belki kendime ucuza alırım bişeyler, hemde bişeylerle uğraşmak istiyorum işte, benden götürüsü olmaz umarım

çok zor bir durum ama ben düşünüyorum kardeşim evli olsa ve eşinin ailesinden böyle bişey yaşasa karışmazdım sanırım belki kardeşimle konuşurdum yada eşiyle ama arkadaş gibi çünkü düşünüyorum benim ailem öyle bişey yapsa yapmazlar ama farzetsekki öyle olsa silemezdim onları eşimin yanında olup laf duyacağıma borcumuzda var ödeyelim çenelerinden kurtulalım derdim herhalde hernekadar kötü günümde vursalarda ailem oldukları için tepki veremezdim sizin gelininizdede aynı durum olabilir aranız iyiyse abla gibi sakin bir şekilde konuşabilirsin belki oda durumdan rahatsızdır sıkıntılıdır

Arkadaşlar sabah kahvaltımı 9.30 da yaptım öğle yemeğini kaçta yemem lazım

[1]

Ev Temizlemek

30 dak

22.05

[2]

Marul Salata

1 PORSİYON

93

[3]

Tavuk Schnitzel

1 ADET

350

[4]

Mandalina

1 ADET

50

[5]

Kuru Kayısı (gün kurusu)

1 ADET

29

[6]

Nesfit Kırmızı Meyveli 30 gr +125 ml yağsız süt

1 PORSİYON

151

Toplam :

650.95 kal.

menüm nasıl.

kalorisi çok az. kalori düşük dietler hızlı kilo verdirir ama vücut kısa sürede durma noktasına gelir ve savunmaya geçer ve sen yemeği azlttıkça oda depolamayı artırır. vücuda diet yaptığını çaktırmamak lazım. en az 1200 kalorilik bir diet yap derim ve yemek ye lütfen kahvaltınıda daha sıkı yap. yumurta peynir protein al mutlaka:) akşamı kısabilirsin ama kahvaltıyı hayırrrrr

kızlar çalıştığım için devamlı meyve kuruyemiş felan bulamıyorum saat 16:00 gibi acıkıyorum ozaman 2 3 grissini ile yoğurt yesem olurmu acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…