saol canım..canm indirim hngi mağazadaydı?
hayırlı olsun güzel günlerde kullan
pazar günü hep kaçıyor ya bende yazmıcağım menümü
ben aldım kürk yelek..dun aksam avm ye gıttık kızlar kurklu yeleklerdn alcktım ama yne husranla ewe dondum ck kılo gosterıo dıe alamadım hep gıdıorum denıorum kılolu gsterıo dıe almıorum ama cok cok ıstıorum walla olursem gozm acık gtcek yaaa
kizlar 2 sorum var
1 - Kocaniz bir is yapmak icin girisimde bulunuyor .Maddi acidan skilinca sizin ailenizden borc para istiyor .Ailenizde onun icin kredi cekiyor .Ama esiniz isleri kötüye gidince malesef borcunu ödeyemiyor .Aileniz ödüyor bunu.Ama bu arada kocanizin aileside elinden geleni yapiyor hatta bir görümce evini satiyor yeni ev almak icin ama kardesi skilinca ev almakdan vazgecip parasini ona veriyor .
Bu arada ailenize miras kaliyor ve aileniz yeni ev aliyor bütün esyalarini atip yada verip yeni evi tamamen yeni esyalarla döseyip borcuda kocaniza ödetiyorlar .Krediyi ödemedin(aslinda ödeyemedi) o zaman bunu ödüceksin diye .Kocaniz kendini toparlamak icin isleri oturtmak icin cabalarken ..Ayrica kocanizin parasi olsa kesinliklede ödiceginizden eminsiniz.
Ne yaparsiniz ????
hayir kizlar ben degilim ...
2.sorum simdi böyle birseye tepki vermeyen ve bunu bizden sakliyan abimin karisina kalkip bisey söylesem ben yada annem yada ablam vs. ne oluruz kaynana ve görümce oluruz dimi ??!!!
oysaki okadar seviyorum onu halada seviyorum icimdeki sevgiyiyi yitirmemek icin cabaliyorum ..
ama yazik ....
abimin elinde para olsa 1 saniye durmaz hemen öder eside bundan emin ...
ben aldım kürk yelek..
ama evet çok şişko gösteriyor giymedim hiç daha
bisürü para verdim bi de..
gelecek kışa artık:111:
ozamnsa ben hıc almıım seneye alırım
sorma canim cok acimasizlar onlarda bimin karekterini bilioyrlar aslinda ama insanlar bukadar bencil olabiliyor iste..balgaymağım allah abinn yardımcısı olsun mirasta kalmış paralarıda var bunu yapmaları haksızlık.. sonuçta abinde isterdi borcu zamnında ödemek ama ödeyememiş işleri ters gitmiş bu aile hiç kızını düşünmüyormu kızının huzurunudamı düşünmüyor?
aahh pisim ahh abin gözünün önünde mahvolsun sen karisma evet karismiyorum ama gel sen bana sor ..hımm konu abin yani. canım çncelikle sen hiç karışma bu mevzuya derim. boşuna kötü olursun. şimdi kız tarafı neden bu parayı istiyor bilmediğim için kötü yorum yapamam. belki husumet var yada damada güvenmiyorlar. yada kızlarına birşey için kızmış olabilirler. ama ben,ce kız erkek farketmez borç alınan parayı ödeyip kurtulmak en mantıklısı. ne arada para olsun ne de dırdırı. benim babam mesela asla böyle birşey yapmaz. bize bayağı bir meblağ verdi ve geride istemiyor. hatta daha dün konuştum kızım ikinci arabayı almışsınız biraz para vereyim mi diye. yok baba dedim sen yapacağını fazlası ile yaptın. ben mesela erkek tarafından 3kuruş hayır görmedim. ama istemem de. artık babamdan da almam zaten. o vereceğini verdi.
ya şimdi yengenin ailesi neden bunu yaptı anlamadığım için kötü yorum yapmak istemiyorum ama senin açından karışma derim. millet kavga eder barışır arada olan sana olur. çözsünler kendi aile işlerini kendi aralarında. sana bu olayı abin mi anlattı ? brde karşıyı dinlemek lazım işin açığı ? umarım yorumuma kızmazsın :26:
olmuyo canim inan cok zor kardesin gözünün önünde o haldeyken sen tepkisiz kalamiyosun malesef..
okulda arkadaşlar orflame alıyorlar hep avon alan pek yok bende beğenmiyorum avonu, amacım bişeyler yapmak ayrıca kendimede ucuza almak umarım becerebilirim
bende düşünüyorum ama nasıl başlıycam bilmiyorum sayfasına bibakayım belki bişeyler bulurum bende belki kendime ucuza alırım bişeyler, hemde bişeylerle uğraşmak istiyorum işte, benden götürüsü olmaz umarım
çok zor bir durum ama ben düşünüyorum kardeşim evli olsa ve eşinin ailesinden böyle bişey yaşasa karışmazdım sanırım belki kardeşimle konuşurdum yada eşiyle ama arkadaş gibi çünkü düşünüyorum benim ailem öyle bişey yapsa yapmazlar ama farzetsekki öyle olsa silemezdim onları eşimin yanında olup laf duyacağıma borcumuzda var ödeyelim çenelerinden kurtulalım derdim herhalde hernekadar kötü günümde vursalarda ailem oldukları için tepki veremezdim sizin gelininizdede aynı durum olabilir aranız iyiyse abla gibi sakin bir şekilde konuşabilirsin belki oda durumdan rahatsızdır sıkıntılıdır
selam kızlar nasılsınız;
ben dünkü menümü yazmıyacağım akşama kadar çok iyi gidiyordum
akşam moralim bozuktu hırsımı yemekten çıkardım
sinirlendikçe yedim yedimde yedim
hiç durmadan yedim
inanamıyorum kendime sırf eziyet olsun diye kendimi yiyerek cezalandırdım
ve tartıda sabah fenaydı
neyse bugünden itibaren sağlıklı beslenicem inşallah cumaya kadar bu aldıklarımı en azından verebilirim
öyle umuyorum.
hoşgeldin günalpe buraya devam edersen sağlıklı ve kalıcı kilo vermede çok yardımı oluyo tavsiye edilir. hepimiz benzer hikayeler taşıyoruz. ben artık kilo vermek ama tekrar almamak istiyorum. 60 gördüğüm gün diet bitecek ama sağlıklı beslenmeye devam tekrar asla 42 beden görmek istemiyorum. hepimiz çıtır olacağız inşallah. geleceğin çıtır manken adayları olarak ilk adım emin ol buraya devam etmek. motivasyonu çok etkiliyor dieti bozsan da devam ediyorsun. kendini buraya sorumlu hissediyorsun:)
kızlar ya wc ler yine don ay bıkmak ben wc için taaaaaa üst katlara taşınmaktan. onlarda donacak bir gün görecem günümü :)
saol canım..
ykm'de indirim vardı nike'da %50 adidasta %30..
başka bi mağzada 140 lira olan ayakkabıyı 70 liraya aldım
ve diğer mağzada da alcaktım yani çok beğenmiştim son anda vazgeçmiştim
eşfofman takımları da ço uygundu
ben aldım kürk yelek..
ama evet çok şişko gösteriyor giymedim hiç daha
bisürü para verdim bi de..
gelecek kışa artık:111:
abinin durumu zormuş canım..
şaşırdım açıkçası durumu yokmuş kız tarafı böyle bir talepte bulunuyor..
hiç mi düşünmüyorlar kızlarının aile içi huzurunu..
ben sana karışma derim
aynen onlar bi şekilde halleder sen görümcelik yapmış olursun...
saol canımselam canımm
of offf ben de sinirli olduğum zaman yemekten çıkarırım hırsımı
neyse olmuş artık..
aynen cumaya kadar halledersin canım
hos geldin canim ..
karismiyorum canim ama okadar üzgünüm ki ..kiyamam okadar cabaliyorki biseyler yapabilmek icin ..
ailenin ayıbı bence..
böyle bişeyi ne gördüm ne duydum
ki zor durumda kalırlar istemek zorunda kalırlar parayı
ama mobilyaları yenilemek için nasıl isterler para ki abinin
durumu sıkışık.. ve gurur diye bişey var işin ucunda
ben de üzüldüm canım yaaa..çok zor durumda bırakmışlar abini..
öncelikle başın sağolsun canım...
sağlıklı bi yeme düzeni oluşturursan kilolar gider..arada hepimizin kaçamakları oluyor..
ama önemli olan koyvermemek..
aahh pisim ahh abin gözünün önünde mahvolsun sen karisma evet karismiyorum ama gel sen bana sor ..
kiz tarafi neden istiyor bu parayi biliyormusun aslinda para istemede degil sen krediyi ödemedin biz ödedik diye yeni tasindiklari evin mobilya paralarini abimeme ödetiyorlar ki abim cok skisik ve onlarda sadece mobilya yeniliyorlar yani mobilyalari vardi ama yeni ev diye hersey yeni aliniyo ve abime yapiliyor senetler ..
canim abim suanda toparlamaya calisiyor yoksa elinde olsa varya inan fazlasiyla verir ve onlarida utandirir ..
sana sukadar söyliyeyim bunlarin evlenirkende ailesi hic mobilya almamis hepsini bizimkiler almis ama benim annem asla böyle seylerin lafini etmez ben bile simdi duyuyorum inan 8 yil sonra ..
ama bukadarida olmaz artik inan okadar üzgünüm ki ....
olmuyo canim inan cok zor kardesin gözünün önünde o haldeyken sen tepkisiz kalamiyosun malesef..
Asla ona aileni sil demem o yapsa ben engel olurum ama ailesi bunu yaparken insan demezmi
ya anne baba durun bi ne yapiyosunuz kocam zaten cok skkin elinde olsa zaten verir hem sizin mobilyanizin ne acelesi var mobilyalariniz yok degilki
biraz zaman taniyin demezmi ? Birde hic öyle bisey yokmus gibi davraniyor ..
sadece bu degilki canim söylenicek cok sey varda .....GÖRÜMCE olmak istemiyorum ..
neyse kizlar tesekkür ederim düsüncelerinizi paylastini kafanizida sisirdim ...
ben cikiyorum ise gidiyorum kafam dagilir insallah
Rabbim abiminde yardimcisi olsun babam bizi ona emnet etti giderken((((((((( insallah kimse üzmez abimi canimi ((( onun kalbi cok temiz ayagindaki ayakkabiyi cikarir verir öyle güzel yürekli ((bir tek o var Allahim onu bize bagisla kimseler üzmesin abimi (kokusunu bile özledim abicimin (((ölü gibi geziniyormus kurban olurum ben onaa (((((((((((((
Hoşgeldin.
Herkesin hikayesi farklı ama sonuç olarak aynı.
Kilo çizelgesi nasıl olşturulur diye bir topik var ordan bakabilrisin.
neyse kizlar tesekkür ederim düsüncelerinizi paylastini kafanizida sisirdim ...
ben cikiyorum ise gidiyorum kafam dagilir insallah
Rabbim abiminde yardimcisi olsun babam bizi ona emnet etti giderken((((((((( insallah kimse üzmez abimi canimi ((( onun kalbi cok temiz ayagindaki ayakkabiyi cikarir verir öyle güzel yürekli ((bir tek o var Allahim onu bize bagisla kimseler üzmesin abimi (kokusunu bile özledim abicimin (((ölü gibi geziniyormus kurban olurum ben onaa (((((((((((((
nihal??? :44: :44: :44:günaydın aşağıdakiler balkaymak dileeek nihaal
günde 3 öğün yoğurt yemek gerekiyormuş yağ yakımı içinGünaydın geleceğin çıtırdak hatunları.:119:
İstanbul'da hava yağmurlu ve dolayısıyla kapalı.
Sabah her zamanki gibi hoca ezanı okumadan kalktım.
Bu hafta değişiklik yapıp uno denge sandviç ekmeği aldım.
İçine 3 ufak salam, tel peyniri, çeri domates, maydanoz tıktım.
Birazdan yeşilçayımla hüpleticem.
Akşam bageti çıkarmayı unutmuştum.
Sabahta ne de olsa çıkarmadım ton balıklı salata yaparım dedim.
Bi baktım annecim çıkarmış ama farkettiğimde geç olmuştu.
Neyse sonuç olarak öğlen için ton balıklı salata ( ton balığı light 80 gram diyetisyen vermişti ) ve ayranım var.
Sabah ki ara için 1 kuru incir.
Öğleden sonra için 3 hurma
Ve saat 18:00 için 2 tane etiformumu da kaptım.
Akşam içinde evde ne varsa artık.
Ya da mona gibi k-fleks yerim bilemedim.:26:
Aman öyle işte
Bu hafta 65i görüciimmmm inşaalllahhhh.
Bu arada şafak 72
Bu ne demek oluyo 60a inmem için 72 günüm var.
Hepimize bol bol kalori kaybetmeler.
He bu arada mekik çekmelere başladım.
Bide ip atlamalara.
Aramızda gizli saklı olmasın.
Benden bu kaaaa
Hepimize güzel bir hafta olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?