70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aslında kahvaltıyı yumurtalı peynirli yapıyordum 2 hafta geçti beslenme şeklini değiştirmek istedim.vücut şaşırsın diye.

akşama kadaar 1000 i buluyo

selam kızlar nasılsınız;
ben dünkü menümü yazmıyacağım akşama kadar çok iyi gidiyordum
akşam moralim bozuktu hırsımı yemekten çıkardım
sinirlendikçe yedim yedimde yedim
hiç durmadan yedim
inanamıyorum kendime sırf eziyet olsun diye kendimi yiyerek cezalandırdım
ve tartıda sabah fenaydı
neyse bugünden itibaren sağlıklı beslenicem inşallah cumaya kadar bu aldıklarımı en azından verebilirim
öyle umuyorum.

canm indirim hngi mağazadaydı?
hayırlı olsun güzel günlerde kullan
pazar günü hep kaçıyor ya bende yazmıcağım menümü
saol canım..
ykm'de indirim vardı nike'da %50 adidasta %30..
başka bi mağzada 140 lira olan ayakkabıyı 70 liraya aldım
ve diğer mağzada da alcaktım yani çok beğenmiştim son anda vazgeçmiştim
eşfofman takımları da ço uygundu
ben aldım kürk yelek..
ama evet çok şişko gösteriyor giymedim hiç daha
bisürü para verdim bi de..
gelecek kışa artık:111:

abinin durumu zormuş canım..
şaşırdım açıkçası durumu yokmuş kız tarafı böyle bir talepte bulunuyor..
hiç mi düşünmüyorlar kızlarının aile içi huzurunu..
ben sana karışma derim
aynen onlar bi şekilde halleder sen görümcelik yapmış olursun...

Öğle yemeğimi de afiyetle yedimm , bugünkü menümü paylaşayım

08:35 gibi uyandım, 1 bardak ılık su+2 kuru kayısı

09:15 gibi 2 dilim kızarmış çavdar ekmeği, 2 kibrit kutusu kadar peynir, 5 zeytin, domates salatalık, yeşil çay

12:00 1 portakal , 1 kivi

yarım saat kadar sonra 1 şekersiz türk kahvesi

14:00 6 küçük köfte, 1 dilim çavdar ekmeği, salata, 2 yemek kaşığı yoğurt

16:00/16:30 gibi 2 kepekli galeta yiyeceğim bir de elma

Akşam da 18:00 gibi 8 yk ıspanak, 2 yk yoğurt, salata, 1 dilim çavdar ekmeği

Ama asıl gün ondan sonra başlayacak, 20:00' dan sabah 09:00' a kadar çalışıyor olacağım. Yanıma beyaz leblebi, kepekli galeta ve meyve alacağım. Zor gece beni bekliyor :18:

tesekkür ederim kizlar ecvaplar icin sorma canim cok acimasizlar onlarda bimin karekterini bilioyrlar aslinda ama insanlar bukadar bencil olabiliyor iste..

aahh pisim ahh abin gözünün önünde mahvolsun sen karisma evet karismiyorum ama gel sen bana sor ..
kiz tarafi neden istiyor bu parayi biliyormusun aslinda para istemede degil sen krediyi ödemedin biz ödedik diye yeni tasindiklari evin mobilya paralarini abimeme ödetiyorlar ki abim cok skisik ve onlarda sadece mobilya yeniliyorlar yani mobilyalari vardi ama yeni ev diye hersey yeni aliniyo ve abime yapiliyor senetler ..
canim abim suanda toparlamaya calisiyor yoksa elinde olsa varya inan fazlasiyla verir ve onlarida utandirir ..
sana sukadar söyliyeyim bunlarin evlenirkende ailesi hic mobilya almamis hepsini bizimkiler almis ama benim annem asla böyle seylerin lafini etmez ben bile simdi duyuyorum inan 8 yil sonra ..
ama bukadarida olmaz artik inan okadar üzgünüm ki ....
olmuyo canim inan cok zor kardesin gözünün önünde o haldeyken sen tepkisiz kalamiyosun malesef..
Asla ona aileni sil demem o yapsa ben engel olurum ama ailesi bunu yaparken insan demezmi
ya anne baba durun bi ne yapiyosunuz kocam zaten cok skkin elinde olsa zaten verir hem sizin mobilyanizin ne acelesi var mobilyalariniz yok degilki
biraz zaman taniyin demezmi ? Birde hic öyle bisey yokmus gibi davraniyor ..
sadece bu degilki canim söylenicek cok sey varda .....GÖRÜMCE olmak istemiyorum ..

selam canımm
of offf ben de sinirli olduğum zaman yemekten çıkarırım hırsımı
neyse olmuş artık..
aynen cumaya kadar halledersin canım

kıslar nasılsınız....

dun yolculukta oldugum ıcın menü bildirimi yapamadım.hoş yemedım kı...bebekle yolculukta yemek yemek benım cın bır lüks tü..ama yınede koye geldıgımde annecıgım çok guzel yemekler yapmış okadar uzun suren aclıktan sonra ve malum benım ıcın yaptıgı yemeklerı azda olsa yememek ayıp olurdu dımı...şimdi sırasıyla dün yediklerimi ve ardından şu saate kadar bugün yediklerimi yazıcam.yorumlarınızı beklıyorum....

dün sabah:,
1 yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
1 çay kaşığı nutella
1 çatal krem peynir
1 dilim beyaz peynir
3 yeşil zeytin
1 siyah zeytin

2 litre su içitim fazlasını içemedim çünkü otobüste çişim gelir diye.....

öğlen
4-5 adet çizi kraker

ikindi

1 ayran
yarım simit

ve akşamm menüsü....

4-5 yemek kaşığı pilav
1tavuk but
1/ haşlanmış patates
turşu

yemekten sonra çay içtim şekersiz içemiyorum çayı o yüzden 2 şekerli içtim yanındada patlamış mısır 1,5 su bardağı......

bugün kü menüm......
1 yumurta
2 çay kaşığı salça
1 çay kaşığı tereyağ
1 bardak çay
1 dilim ekmek beyaz(evde kepek ekmeği yoktu..)
1 dilim beyaz peynir

ara...yok (o esnada temizlik yapıyordum..)

öğle
1 haşlanmış tavuk baget
1/2 patates
1 su bardağı yoğurt
3 yemek kaşığı pilav

ara
1 fincan nescafe
1portakal..

nasıl çok kötü değil dimi arkadaşlar...

Teşekkür ederim blackcat, umarım dediğin gibi olur. Çevremdekilerden utanıyorum artık, bırakıp başladığım dyetlerin haddi hesabı yok. Ama kilolarımdan kurtulmak ve sağlıklı yaşamak istiyorum. Senin de başaracağına eminim.

Bu gazla sabah ve öğlen yediklerim diyete uygun gidiyor. Sabah yumurta, peynir ve domates yedim, öğlen de kıymalı ıspanak ve yoğurt. Öğlen arada 50 dk yürüyüş yaptım.
Darısı akşamın başına :)

Sevgiler

hos geldin canim ..

karismiyorum canim ama okadar üzgünüm ki ..kiyamam okadar cabaliyorki biseyler yapabilmek icin ..

hos geldin canim ..

karismiyorum canim ama okadar üzgünüm ki ..kiyamam okadar cabaliyorki biseyler yapabilmek icin ..

ailenin ayıbı bence..
böyle bişeyi ne gördüm ne duydum
ki zor durumda kalırlar istemek zorunda kalırlar parayı
ama mobilyaları yenilemek için nasıl isterler para ki abinin
durumu sıkışık.. ve gurur diye bişey var işin ucunda
ben de üzüldüm canım yaaa..çok zor durumda bırakmışlar abini..

neyse kizlar tesekkür ederim düsüncelerinizi paylastini kafanizida sisirdim ...

ben cikiyorum ise gidiyorum kafam dagilir insallah
Rabbim abiminde yardimcisi olsun babam bizi ona emnet etti giderken((((((((( insallah kimse üzmez abimi canimi ((( onun kalbi cok temiz ayagindaki ayakkabiyi cikarir verir öyle güzel yürekli ((bir tek o var Allahim onu bize bagisla kimseler üzmesin abimi (kokusunu bile özledim abicimin (((ölü gibi geziniyormus kurban olurum ben onaa (((((((((((((

cok kötüyüm sorma ...

öncelikle başın sağolsun canım...
sağlıklı bi yeme düzeni oluşturursan kilolar gider..arada hepimizin kaçamakları oluyor..
ama önemli olan koyvermemek..

Teşekkür ederim canım. Kilolarımın sebeplerinden biri de babamın sağlığını kaybetmesine neden olan sigarayı bırakmam. Artık çok daha eminim aynı sigarayı bıraktığım gibi kilolarımdan da kurtulacağım ,sizlerin de desteğinizle

çok üzüldüm canım yaaa kendimi senin yerine koydumda biran, zor bir durum gelininiz hiçmi bişey dememiş acaba ailesine? çok ilginç yaaa mobilya parasını ödetmekte garip yani, parasını istese neyseee hadi oda ayıpta bu daha fena olmuş

canım benim üzülme. çözülür inşallah herşey. kız tarafı farkına varırı belki yaptığı hatanın. sen dua et başka ne yapabilrsin ki . şu para mevzularından nefret ediyorum. ailelerde hep sorunlara yol açıyor. kimseden ne alacan ne verecen tek çözüm bu

günaydın aşağıdakiler balkaymak dileeek nihaal
nihal??? :44: :44: :44:
günde 3 öğün yoğurt yemek gerekiyormuş yağ yakımı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…