70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Annem aramış zaten.
Yengem demiş bende tam pogaca yapıyodum gelin gelin falan
İvit biliyorumm ayrıca sevdiceğin gözlerini yapmak istiyorum.
Hayallerim var dün resim çekindim yüzüm hala tostosun yaa

no poğaçaaaaa
anam nerde resim ben görmedimmmm

canım ya zor bi durummuş.. kendi abimi o halde düşündüm de çok üzüldüm eminim senin kardeşin de içine atmıştır ama kim bilir nasıl dertlidir Allah yardımcısı olsun cidden.. ama sanırım senin bir şey söylememen daha uygun olur ne desen görümce(!) olarak olumlu bakılmazsın.. gelinin ne yaptığını ne dediğini bilemem ama ailesine söz söyleyebilecek tek kişi o bu durumda.. o da eşinin yanında değilse o zaman daha da bi çıkmaza giriyor durum.. inşallah kardeşin en kısa zamanda durumunu düzeltir de kurtulur o insanların anlayışsızlığından.. bir daha da ellerine düşmesin inşallah.. sen canını sıkma her şey olacağına varır bol bol dua et kardeşin için..

bnde hc olmadım ne guzl ıstedıgımızı alcaz
az once nescafe ıctım keske ıcmeseydm nasıl psman oldm smdı anlatamm

Cnm pişman olma bidaha içmezsin olur biter yıllmak yok...bende iciyorum hep 3 ü 1 arada içiyordum şimdi o bile tatlı geliyor....çay bardağıma hep 2 seker koyuyordum sonra 1 e düşürdüm bı 3-4 ay tek sekerle ictim şimdi hiç koymuyorum.gecenlerde esim yaptı bana 3u1 arada inemedim o kadar şekerli geldi ki anlatamam.....insan zamanla alışıyor .bide sana tavsiyen kahve içebilirsin ama süt kullan o süt tozları cok kg yapıyo ben Haftada 1 kere kendimi ödüllendirmek icin 1 tane içerim oda bol sütle sekersiz oluyo:)))))

nihal??? :44: :44: :44:

günde 3 öğün yoğurt yemek gerekiyormuş yağ yakımı için

hoşgeldiiiin
o sırada nihal nickli biri vardı aşağıda ayıp olmasın ona da selam verem demiştim
bende brokoli çorbası var. 2 kase içecem süt acık bulgur havuç ne ararsan var içinde sebze yemeden sayıyom onu artık yanına da salata yoğurt :)
bir iş dönmüş gene ama bilmim ne ?

Son düzenleme:

ben normalde ıcmıodum arkds tutturdu ıcelım dıe cayıda sekersz ıcerm ben bnada ck tatlı geldı smdı zaten yk bıda yok artık

Kızlar cok açıktıginizda leblebi kuru kayısı incir vs den başka ne yiyebiliriz yani tok tutan ama kg yapmayan!!!!!!??????

Süpermişşş
Afiyet olsun blackim süper gidiyorsunnn valla şaşırtıyorsun beni.

Kızlar cok açıktıginizda leblebi kuru kayısı incir vs den başka ne yiyebiliriz yani tok tutan ama kg yapmayan!!!!!!??????

Ihmm birinciisi yediğin hersey kilo yapıyor anacım.
İkincisi 1 portakal, 1 kivi, 1 tane meyveli yoğurt, 3-4 tane hurma, 2 tane etiform bisküvi vs vs yiyebilirsin.

cok tatlı yemek unutkanlık yapıomus ole duymustm blmıorum dogrumudur
kızlar cok fena fırtına war burada zayf olsam kesn ucardm ruzgarda

Valla bunuda senden ilk defa duydum:))) eğer öyleyse unutkanlığımı tatlılarıma borçluyum:))))Bursa'da hava berbat patlıcam evin icinde yaaa yaz gelsin artık bıktım su kışdan Allah'ın gücüne gitmesin ama sevmiyorum ben kıs ayını.....

TSK derim cnm benim hurma alayım bari ya su eti form biskuvileri saman gibi geliyo bana :)))))

Su eti formların çikolataları var doğulu çikolatali kekleri var onlardan yiyen var mı acaba? Tatlı krizine iyi geliyomu???? Ben Yarin regl olucammmm kizlar diyete devam edicim inşallah kg vermeme engel olmaz offff offff açıktır ben cok yaaaaaa(((((su iceyim bari....

ben de çikolatanın unutkanlık yaptığını duymuştum..

demek kı dogruymus :)))

eet bnde de cok unutkanlk bıde ck sewerm bn tatlıyı yemıorum a rtık ama :):):):):) bnde cıkıp gezmk ıstıorum ewı ısıtamıoruz kombıyı 70 de calıstırıorz ama yk banamısın dmeıo yenı bına ondan sanırım:26:

Cnm evet kombiyle cok zor isiniyo evler yaaa ben doğalgaz sobası kullanıyorum cok şükür içerisi hamam gibi :)))) ya su an Show tvdeki 2 kizlar cok hoşuma gitti ya ikiside birbirinden güzell:)))) zayifalayinca bende katılayım su yarışmaya :))))

Cnm evet kombiyle cok zor isiniyo evler yaaa ben doğalgaz sobası kullanıyorum cok şükür içerisi hamam gibi :)))) ya su an Show tvdeki 2 kizlar cok hoşuma gitti ya ikiside birbirinden güzell:)))) zayifalayinca bende katılayım su yarışmaya :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…