- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
Annem aramış zaten.
Yengem demiş bende tam pogaca yapıyodum gelin gelin falan
İvit biliyorumm ayrıca sevdiceğin gözleriniyapmak istiyorum.
Hayallerim var dün resim çekindim yüzüm hala tostosun yaa
kizlar 2 sorum var
1 - Kocaniz bir is yapmak icin girisimde bulunuyor .Maddi acidan skilinca sizin ailenizden borc para istiyor .Ailenizde onun icin kredi cekiyor .Ama esiniz isleri kötüye gidince malesef borcunu ödeyemiyor .Aileniz ödüyor bunu.Ama bu arada kocanizin aileside elinden geleni yapiyor hatta bir görümce evini satiyor yeni ev almak icin ama kardesi skilinca ev almakdan vazgecip parasini ona veriyor .
Bu arada ailenize miras kaliyor ve aileniz yeni ev aliyor bütün esyalarini atip yada verip yeni evi tamamen yeni esyalarla döseyip borcuda kocaniza ödetiyorlar .Krediyi ödemedin(aslinda ödeyemedi) o zaman bunu ödüceksin diye .Kocaniz kendini toparlamak icin isleri oturtmak icin cabalarken ..Ayrica kocanizin parasi olsa kesinliklede ödiceginizden eminsiniz.
Ne yaparsiniz ????
hayir kizlar ben degilim ...
2.sorum simdi böyle birseye tepki vermeyen ve bunu bizden sakliyan abimin karisina kalkip bisey söylesem ben yada annem yada ablam vs. ne oluruz kaynana ve görümce oluruz dimi ??!!!
oysaki okadar seviyorum onu halada seviyorum icimdeki sevgiyiyi yitirmemek icin cabaliyorum ..
ama yazik ....
abimin elinde para olsa 1 saniye durmaz hemen öder eside bundan emin ...
bnde hc olmadım ne guzl ıstedıgımızı alcaz
az once nescafe ıctım keske ıcmeseydm nasıl psman oldm smdı anlatamm
nihal??? :44: :44: :44:
günde 3 öğün yoğurt yemek gerekiyormuş yağ yakımı için
hoşgeldiiiinBende şu an itibariyle bu gruba dahil oluyorum 10 gün önce yazıları okuyarak gaza geldim ve diyete başladım.74 le başladığım bu diyeti 60 olana dek devam ettireceğim. 10 günde 2 kilo 600 gram gitti 2 aya kadar bu iş bitmeli.
bende brokoli çorbası var. 2 kase içecem süt acık bulgur havuç ne ararsan var içinde sebze yemeden sayıyom onu artık yanına da salata yoğurt :)İyiyim bende üşümem dışında bir sorun yok.
Bide regl olayına psikolojim bozuk sevdiceğe çatıp duruyorum.
Şimdide beşibiyerde çayımı sallandırıyorum.
Ne yemek var akşama?
Bende anneme sorayım.
bir iş dönmüş gene ama bilmim ne ?
Cnm pişman olma bidaha içmezsin olur biter yıllmak yok...bende iciyorum hep 3 ü 1 arada içiyordum şimdi o bile tatlı geliyor....çay bardağıma hep 2 seker koyuyordum sonra 1 e düşürdüm bı 3-4 ay tek sekerle ictim şimdi hiç koymuyorum.gecenlerde esim yaptı bana 3u1 arada inemedim o kadar şekerli geldi ki anlatamam.....insan zamanla alışıyor .bide sana tavsiyen kahve içebilirsin ama süt kullan o süt tozları cok kg yapıyo ben Haftada 1 kere kendimi ödüllendirmek icin 1 tane içerim oda bol sütle sekersiz oluyo:)))))
no poğaçaaaaa
anam nerde resim ben görmedimmmm
ben normalde ıcmıodum arkds tutturdu ıcelım dıe cayıda sekersz ıcerm ben bnada ck tatlı geldı smdı zaten yk bıda yok artık
Evet çıksın su sekerler hayatımızdan:)))))
Facede albümdeeeeeeeeee
hoşgeldiiiin
o sırada nihal nickli biri vardı aşağıda ayıp olmasın ona da selam verem demiştim
bende brokoli çorbası var. 2 kase içecem süt acık bulgur havuç ne ararsan var içinde sebze yemeden sayıyom onu artık yanına da salata yoğurt :)
bir iş dönmüş gene ama bilmim ne ?
Kızlar cok açıktıginizda leblebi kuru kayısı incir vs den başka ne yiyebiliriz yani tok tutan ama kg yapmayan!!!!!!??????
gördümmmmm
neresi büyük yüzünün yaaa
ay parçası gibisin valla
40 kiloluk kızın yanında duruosun farkındamısınnnnn
cok tatlı yemek unutkanlık yapıomus ole duymustm blmıorum dogrumudur
kızlar cok fena fırtına war burada zayf olsam kesn ucardm ruzgarda
Süpermişşş
Afiyet olsun blackim süper gidiyorsunnn valla şaşırtıyorsun beni.
Ihmm birinciisi yediğin hersey kilo yapıyor anacım.
İkincisi 1 portakal, 1 kivi, 1 tane meyveli yoğurt, 3-4 tane hurma, 2 tane etiform bisküvi vs vs yiyebilirsin.
cok tatlı yemek unutkanlık yapıomus ole duymustm blmıorum dogrumudur
kızlar cok fena fırtına war burada zayf olsam kesn ucardm ruzgarda
ben de çikolatanın unutkanlık yaptığını duymuştum..
Valla bunuda senden ilk defa duydum:))) eğer öyleyse unutkanlığımı tatlılarıma borçluyum:))))Bursa'da hava berbat patlıcam evin icinde yaaa yaz gelsin artık bıktım su kışdan Allah'ın gücüne gitmesin ama sevmiyorum ben kıs ayını.....
demek kı dogruymus :)))
eet bnde de cok unutkanlk bıde ck sewerm bn tatlıyı yemıorum a rtık ama :):):):):) bnde cıkıp gezmk ıstıorum ewı ısıtamıoruz kombıyı 70 de calıstırıorz ama yk banamısın dmeıo yenı bına ondan sanırım:26:
demek kı dogruymus :)))
eet bnde de cok unutkanlk bıde ck sewerm bn tatlıyı yemıorum a rtık ama :):):):):) bnde cıkıp gezmk ıstıorum ewı ısıtamıoruz kombıyı 70 de calıstırıorz ama yk banamısın dmeıo yenı bına ondan sanırım:26:
TSK derim cnm benim hurma alayım bari ya su eti form biskuvileri saman gibi geliyo bana :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?