- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
bende yeni aldım yapmaya başlayalı 10 günü geçti ve selülitlerim azaldı tabi bol suda içiyorum aylardır... hatta bel bölgemdede incelme var
cok sevindim artik daha sevkle yapicam sporumu:) sen kac kiloyla basladin ve suan kac kilosun cnm
76yla başladım şuan 69.8 im çizelgemde var sende kilo çizelgesi yapsana.. sen kaç kgsun?
yoğurt yağ yakımı için etkiliymiş 3 kase yenmesi gerekiyormuş diye dinledim TVde , onun için yedim 2 yemek kaşığı kadardır çokta severim ama yememdeki niyetim oydu yoksa kahvaltı yetiyor bana, ekmekte 1 dilimdi yanlış yazmışım düzeltemedimsabahki yoğurt fazla gibi geldi:18:
gün gidip sadece patates salatasından 1 yemek kaşığı yemenide tebrik ederim
eğer aklın çikoda kalacaksa 1 bardak süt iç ama 1 saat sonra uyu
cizelge yapmayi bilmiyorum.suan 78 kiloyum boyum 175 biraz boy kurtariyor.ilkkez bu kiloyu gördüm ve deli oldum.sen nekadar zamanda verdin ve nasil verdin.cokmu oluyorum bende:26::26:
yoğurt yağ yakımı için etkiliymiş 3 kase yenmesi gerekiyormuş diye dinledim TVde , onun için yedim 2 yemek kaşığı kadardır çokta severim ama yememdeki niyetim oydu yoksa kahvaltı yetiyor bana, ekmekte 1 dilimdi yanlış yazmışım düzeltemedim
gündede çeşit çoktu ama sadece salatadan yedim onuda yemesem çok ayıp olurdu , komşular duymasın ama apartman gününde güzel şeyler çıkmıyoryoksa kaçırmazdım emin ol şaka biyana elma yedim gitmeden bolda su içtim canım istemedi o yüzden
yazdıktan sonra yine gittim mutfağa elime aldım bir lokma yiyecektim geri bıraktım sütte içmedim sirkeli su içip yatacam birazdn
iyi geceler canlar
bende zor yapıyorum arkadaşlar yardımcı olacaklardır çizelge hakkında sana..
bende 1.70 boyundayım allahtan benide kurtarıyor azda olsa
ben eylülde başladım ama saçma sapan diyetler yaptım sağlıksız beslendim bi ameliyat oldum hoop geri aldım
en sonunu anlatayım
burayada 17 ocakta 74 kg olarak geldim 1ay gbi sürede 4 kg verdim aslında sağlıklı olanıda bu haftada 1 kg ideali yavaş gitsinde kalıcı gitsin tek derdim bu çok kasmıyorum hafta sonu illaki kaçıyor ama diyeti bırakmıyorum bursı sayesinde eskiden kaçamak yaptığımda hepten bırakırdım ama artık olmamış gibi dvm ediyorum burası çok motive ediyor arkadaşların mnüleri güzel oluyor takip et sende öyle beslen zaten pucca arkadaşımızda yardımcı olacaktır menünü paylaşmaya özen göster
olabilir cnm bende ameliyat öncesi 70 e düşmüştüm ama dediğim gibi sağlıksız diyetlerle bi ameliyat oldum 3-4 şişe serum yedim 4 kg aldım 10 gündebende yazin türkiyede memekücültme ameliyati oldum ozaman 69dum ameliyatdan sonra 65 düsdüm 2 hafta sonra almaya basladim kilolari 13 büyük sise serum yedim onun etkiside olabilir dedi almanyadaki doktorum
selam kızlar
bu akşam pek bi sakin burası:26::26:
olabilir cnm bende ameliyat öncesi 70 e düşmüştüm ama dediğim gibi sağlıksız diyetlerle bi ameliyat oldum 3-4 şişe serum yedim 4 kg aldım 10 gündeserum şişiriyor herhalde sanada geçmiş olsun..
eet kimsecikler yok bende yatacam şimdi yani yatmam lazım sabah kalkmam için
kızlar geçen gece adanada kaza olmuş 19 günlük evli çift balayına bile gidemedn ölmüşler. çok üzüldüm..
bu çift düğünden hemn sonra gitmeyi planlıyormuş ama kuzenlerinin düğünü varmış onada gidelim sonra balayı yapalım demişler..
ve düğün çıkışı bu dediğim çift ve içlerinde 3 gencin daha olduğu toplamda 5 genç haytını kaybetmiş alllah rahmet eylesin bugün internette okudum içim cız etti gözlerim doldu.. hayat çok kısaa 5 dk sonramızın garntisi yok
çok etkilendim bu haberden aslında tvdede çıkmış ama ben haber izlemediğimden görmedim
oyle canim hayat cok kisa rabbim rahmet etsin onlara
bikacgun once haberlerde gormussundur belki mardinde bir askerimiz sehit haberi yayinlandi birde yarali basimdan kaynar sularin dokuldugunu hissettim ve hemen pcyi actim ariyorum haber olayi ve askerin ismini benim kardesim mardinde asker ve buldum sehit olan askerimiz bi astsubaymis bian icin nefes aldim sonra o aileyi dusundum ve bi baska ailede aci vardi kotu oldum sonra annemle konustum annem dedi bizde cok kotu olduk kanal kanal haber aradik babam omrumden omur goturdun abdullah demis ve enson askerin kim oldugunu gormusler bizim icimiz rahatlarken bi baska evde yas oluyo ayni aksamin gecesinde kardesim annemi aramis ve o sehit olan arkadas cok iyi birisiydi bikac kez birlikte goreve gittik demis haber geldi ve onlar gitti demis kardesimde gidebilirdi oraya hayat gercekten cok kisa ve rabbim tum askerlerimizi korusun AMIN
Allah korusun yaa.. hiç uğruna gidiyor bi sürü askerimiz
çok fena hasta oluyorum kızlar,kendimi hiç iyi hissetmiyorum kafam kalkmadı zong zong:2:,,ama onca durumuma rağmen çocuklarla ilgilendim ev işi yaptım üstüne üstlük daha demin baklava yaptım şerbetinide döktüm hazır oldu,tadına bakmadım gece gece tabi
eşim çok istiyodu yesin bakalım beğenmezse alnını karışlarım,valla sırf onun için hasta hasta bi saat uğraştım çok güzel görünüyo ama bakalım tadıda öylemi özelime fotosunuda koyarım bi ara isteyen bakar,birsürü fotosunu çektim çünkü ilk yapışımdı nihayetinde heycanlandım
neyse kızlar ben kaçıyım çocukları yatırıp uyumak istiyorum sanırım bugün karda kaldım dışarda soğuk almışım hastalık fena vurucak gibi burnum sızlıyo başım zongluyo napcam bilmem dua edin nolur gelmeden gitsin inşallah,yarın iyi olursam uğrıycam geçmişe bakıcam inşallah,,bakalım naptınız ben yokken
evde nane limon yok valla,napcam bilmem,,uyuyabilirsem ne ala,ağrı kesici alıpta yatmayı düşünüyorum yapcak bişey yok valla:2:çok sağol canım,ben daha fazla dayanamıycam çıkıyorum dahada şiddetini arttırdı kafamdaki ağrı,nasıl oluyosa bendede sadece kafam beynim acıyo zongluyo,alt tarafta bedenimde hiç sorun ağrım yok sadece kafamdacok gecmis olsun canim eline saglik guzel olmustur sen dinlenmene bak bide bol nane limon ic cok iyi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?