70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar günaydınnnnnnnnnnnn bu gün test yaptım veeeeeeee

HAMİLEYİMMMM

çok şükür sonunda olduu darısı isteyen herkesin başına

Son düzenleme:
iradene yeme tabi 3 saniyelik haz için cısmı yicen
cnm bende kaşar peynir olunca zaten kalsiyum protein almışsın dye dedim bide böle dene bakalım
ee silifkelisin yoğurduda sevmen normal
haklısın canım o yönden düşünmemiştim fazlamı yedim diye ama bugün yemedim silifkenin yoğurdu sevilmezmi yaaa
aaaa çok üzüldüm Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin ölümün nezaman nasıl ve kime geleceği hiç belli olmuyor işte
benim kardeşimde 21 yaşında okuyor ama sonuçta askere gidecek şehit olaylarına ayrı bir içim yanıyor kardeşimden dolayı sanırım nezaman şehit duysa kardeşimle yaşıt diyorum biz dışarı çıkıp azıcık geç kalsa yüreğimiz ağzımıza gelir Allah sabır versin şehidimizin ailesine senin kardeşinede uzun ömürler, hayırlı teskereler
geçmiş olsun canım eldemi açtın yoksa, hem hasta hem hamarat hatunsun maşallah diyelimde nazar değmesin
bende bibakayım kaç kalori yiyormuşum günde, bence sende yeme bu hafta dikkat ediyorsun değsin çabana

günaydın suziim afiyet alson. ya ben bugün geç kaldım öğlene ne götürecem bilmiyorum gece hazırlayamadım
ben yemek hazırlayamadığımda yoğrut götürüyorum müsliyle
Günaydın kızlar.
Geçmişe baktım ama yazacak mecalim yok.
Kendime geleyim yazıcam inş.
günaydın
günaydin kizlaaar

hayirli birgün olsun insallah

topikce regl dönemimize girmis bulunuyoruuz vatana millete hayirli ugurlu olsuuun gelsin cikolar gitsin pissküüt ler ha bide siseriz ohh miss
günaydın evet yaa aynı günlerde oluyoruz galiba benimkininde eli kulağında
gunaydııınnnn kacamaksız az kalorılı gn dılıyorum
nasılsınz
günaydın inşallah kaçamaksız bir gün olur
hasta ay kızlar hem karnım hem başım ağrıyo ya ben eve gidip yatmak istiyorum ((( yazacak halim bile yok. ne zor kadın olmöak ya
geçmiş olsun canım regl ağrılarımı, başka bir rahatsızlıkmı var

günaydın güzeller... nasılsınız bugün? burda çok kasvetli bir hava var çok güzel yağan bir yağmur var yağmuru hiç sevmem ama sakin sakin yağıyor

buarada bugün 63ü ucundan gördüm çok mutluyum :119::119::119::119: bakalım cumaya kaç çıkcam? regl olursam zor görürüm tekrar

günaydın kızlar
dün akşamki menüm
az mısır ekmeği
7 8 mezgit balığı ve salata

sabah
2dl kepek ekmeği peynir domates marul ve şekersiz çay

öğlen
tavuk suyu çorba ve salata

akşama misafirliğe gidicem şimdi birsürü pasta börek vardır ama yemicem off offf

gözün aydin canim topikcek regl dönemindeyiz bacim .. gövdeyi götürcek

ahh bnde bır goreblsem hawalara ucatm herlde

mezgtı nasıl yapıosun cnm fırında mı tawada mı

naber zerra napan bu saatte
eşim il dışındaydı.
akşam 2.30 uçağıyla gelecekti.23 gibi gelmesi gerekiyordu..o arada beklerken dalmışım bide baktım saat 12 yi geçiyo bizimki hala yok..telinde simi bozulmuş ulaşamadım merak ettim.12.30 gibi geldi ama bende uyky filan kalmadı.accık nette dolanayım dedim..
çok şükür geçti ağrım dün akşam tibarıyla..
insan hasta olunca saplığın kıymetini anlıyor..
eşinde niye öyle ki işi bi çıkıyo bi giriyo sizede sıkıntı olur canım ya...
Günaydın kızlar.
Geçmişe baktım ama yazacak mecalim yok.
Kendime geleyim yazıcam inş.
aman kendine dikkat et canım benim..
günaydin kizlaaar

hayirli birgün olsun insallah

topikce regl dönemimize girmis bulunuyoruuz vatana millete hayirli ugurlu olsuuun gelsin cikolar gitsin pissküüt ler ha bide siseriz ohh miss
bende dün akşam itibarıyla girmiş bulunuyorum..

kardeşininde Allah yardımcısı olsun..zor bi durum..
ben ailemden bi kere para istedim ..istediğimin 1/3 nü verebileceklerini söylemişlerdi..
oda işimizi grmez..kredi çektik ..parayı almadım tabi.
ama canım sıkılmıştı bizde kıza öyle para vermezler..aslında durumlarıda iyi ama öyle işte.
borç olarak alıp ödicektim ama olmadı üzüldüm..insan eşine karşıda mahcup oluyor..
bi daha a asla para isticek duruma düşmem inşallah..
kızlar günaydınnnnnnnnnnnn bu gün test yaptım veeeeeeee

HAMİLEYİMMMM

çok şükür sonunda olduu darısı isteyen herkesin başına
Allahım hayırlı uğurlu sğlıklı salih bi evlat nasipetsin ayşecim..
çok sevindim bugün duyduğum ilk güzel haber..
evet 2 hf ır artıda olunca cumadan beri biraz daha dikkatliyim..az kaçamaklarım oldu ama bakalım cumaya nolcak...

ne güzel sende dikkat et kaçırma canım..ucundan görünce kaçamağı hiç affetmiyor..

aslında 3. Hamile kalışım

ilkini 10 haftalıkken ikincisini 7 aylıkken kaybetmiştim

inşallah bu sefer sorunsuz ilerler de kucagıma alırım bebeğimi

inşallah cnm benim rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın

Cnm ne kadarlık evlisin bide neden düşük oluyo bi problem felanmı oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…