- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
günaydin canim amiinn ..
kiyamam ya bende öyle oluyorum yürüyemiyorum bile bavaklarim bile agriyo
günaydiiin..
günaydın balgaymağım senn avatarına bayılıyorum çok enerjik hatun maşallah bide benmkine baksana
haklısın canım o yönden düşünmemiştim fazlamı yedim diye ama bugün yemedimiradene yeme tabi 3 saniyelik haz için cısmı yicen
cnm bende kaşar peynir olunca zaten kalsiyum protein almışsın dye dedim bide böle dene bakalım
ee silifkelisin yoğurduda sevmen normal
aaaa çok üzüldüm Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin ölümün nezaman nasıl ve kime geleceği hiç belli olmuyor iştekızlar geçen gece adanada kaza olmuş 19 günlük evli çift balayına bile gidemedn ölmüşler. çok üzüldüm..
bu çift düğünden hemn sonra gitmeyi planlıyormuş ama kuzenlerinin düğünü varmış onada gidelim sonra balayı yapalım demişler..
ve düğün çıkışı bu dediğim çift ve içlerinde 3 gencin daha olduğu toplamda 5 genç haytını kaybetmiş alllah rahmet eylesin bugün internette okudum içim cız etti gözlerim doldu.. hayat çok kısaa 5 dk sonramızın garntisi yok
çok etkilendim bu haberden aslında tvdede çıkmış ama ben haber izlemediğimden görmedim
benim kardeşimde 21 yaşında okuyor ama sonuçta askere gidecek şehit olaylarına ayrı bir içim yanıyor kardeşimden dolayı sanırım nezaman şehit duysa kardeşimle yaşıt diyorum biz dışarı çıkıp azıcık geç kalsa yüreğimiz ağzımıza gelir Allah sabır versin şehidimizin ailesine senin kardeşinede uzun ömürler, hayırlı teskereleroyle canim hayat cok kisa rabbim rahmet etsin onlara
bikacgun once haberlerde gormussundur belki mardinde bir askerimiz sehit haberi yayinlandi birde yarali basimdan kaynar sularin dokuldugunu hissettim ve hemen pcyi actim ariyorum haber olayi ve askerin ismini benim kardesim mardinde asker ve buldum sehit olan askerimiz bi astsubaymis bian icin nefes aldim sonra o aileyi dusundum ve bi baska ailede aci vardi kotu oldum sonra annemle konustum annem dedi bizde cok kotu olduk kanal kanal haber aradik babam omrumden omur goturdun abdullah demis ve enson askerin kim oldugunu gormusler bizim icimiz rahatlarken bi baska evde yas oluyo ayni aksamin gecesinde kardesim annemi aramis ve o sehit olan arkadas cok iyi birisiydi bikac kez birlikte goreve gittik demis haber geldi ve onlar gitti demis kardesimde gidebilirdi oraya hayat gercekten cok kisa ve rabbim tum askerlerimizi korusun AMIN
geçmiş olsun canım eldemi açtın yoksa, hem hasta hem hamarat hatunsun maşallah diyelimde nazar değmesinçok fena hasta oluyorum kızlar,kendimi hiç iyi hissetmiyorum kafam kalkmadı zong zong:2:,,ama onca durumuma rağmen çocuklarla ilgilendim ev işi yaptım üstüne üstlük daha demin baklava yaptım şerbetinide döktüm hazır oldu,tadına bakmadım gece gece tabi
eşim çok istiyodu yesin bakalım beğenmezse alnını karışlarım,valla sırf onun için hasta hasta bi saat uğraştım çok güzel görünüyo ama bakalım tadıda öylemi özelime fotosunuda koyarım bi ara isteyen bakar,birsürü fotosunu çektim çünkü ilk yapışımdı nihayetinde heycanlandım
neyse kızlar ben kaçıyım çocukları yatırıp uyumak istiyorum sanırım bugün karda kaldım dışarda soğuk almışım hastalık fena vurucak gibi burnum sızlıyo başım zongluyo napcam bilmem dua edin nolur gelmeden gitsin inşallah,yarın iyi olursam uğrıycam geçmişe bakıcam inşallah,,bakalım naptınız ben yokken
bende bibakayım kaç kalori yiyormuşum günde, bence sende yeme bu hafta dikkat ediyorsun değsin çabanayaptığım yemeklerin içine ne koyuyosam ölçülü koyuyorum hepsini tek tek hesaplıyorum ne kdr yeiysem ona göre porsiyonları ayarlıyorum..
bi site var ordan giriyorum..faydası oldu bana ..2 hf dır bıraktım kilo aldım..kontrollü olmamı sağlıyor..
aslında bi mutfak tartısı olsa daha iyi olcak ama bardak kaşık hesabıda işimi görüyor..
iyi maşallah günü 1 kaşık salatayla atlatmışsın..benimde yarın bina oturmam var..3 çeşit yapılıyo ve ben hepsini götürürüm heralde..
ben yemek hazırlayamadığımda yoğrut götürüyorum müsliylegünaydın suziim afiyet alson. ya ben bugün geç kaldım öğlene ne götürecem bilmiyorum gece hazırlayamadım
günaydınGünaydın kızlar.
Geçmişe baktım ama yazacak mecalim yok.
Kendime geleyim yazıcam inş.
günaydin kizlaaar
hayirli birgün olsun insallah
topikce regl dönemimize girmis bulunuyoruuz vatana millete hayirli ugurlu olsuuungelsin cikolar gitsin pissküüt ler ha bide siseriz ohh miss
günaydıngunaydııınnnnkacamaksız az kalorılı gn dılıyorum
nasılsınz
geçmiş olsun canım regl ağrılarımı, başka bir rahatsızlıkmı varhastaay kızlar hem karnım hem başım ağrıyo ya ben eve gidip yatmak istiyorum ((( yazacak halim bile yok. ne zor kadın olmöak ya
kızlar günaydınnnnnnnnnnnn bu gün test yaptım veeeeeeee
HAMİLEYİMMMM
çok şükür sonunda olduu darısı isteyen herkesin başına
HAMİLEYİMMMM
HAMİLEYİMMMM
günaydın güzeller... nasılsınız bugün? burda çok kasvetli bir hava var çok güzel yağan bir yağmur var yağmuru hiç sevmem ama sakin sakin yağıyor
buarada bugün 63ü ucundan gördüm çok mutluyum :119::119::119::119: bakalım cumaya kaç çıkcam? regl olursam zor görürüm tekrar
allh analı babalı buyutsn gozn aydın cnm
aaaa ne güzel hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ayyyyyyyy
ay aldigim en güzel haber sabah sabah yarabbim
kucagina almayi nasip etsin rabbim insallaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh
teşekkür ederimm :) inşallahhh :)
amın umaycım ınsallahh :)
aminn aminn ınsallah canımm ya cok sağol :) :) :)
ahh bnde bır goreblsem hawalara ucatm herldegünaydın güzeller... nasılsınız bugün? burda çok kasvetli bir hava var çok güzel yağan bir yağmur var yağmuru hiç sevmem ama sakin sakin yağıyor
buarada bugün 63ü ucundan gördüm çok mutluyum :119::119::119::119: bakalım cumaya kaç çıkcam? regl olursam zor görürüm tekrar
günaydın kızlar
dün akşamki menüm
az mısır ekmeği
7 8 mezgit balığı ve salata
sabah
2dl kepek ekmeği peynir domates marul ve şekersiz çay
öğlen
tavuk suyu çorba ve salata
akşama misafirliğe gidicem şimdi birsürü pasta börek vardır ama yemicem off offf
ilk bebekmi canim oyy ben yerim o bebegi ya
ay bende istyom bendeeeeeeee
aslında 3. hamile kalışım
ilkini 10 haftalıkken ikincisini 7 aylıkken kaybetmiştim
inşallah bu sefer sorunsuz ilerler de kucagıma alırım bebeğimi
ahh bnde bır goreblsem hawalara ucatm herlde
Mezgtı nasıl yapıosun cnm fırında mı tawada mı
eşim il dışındaydı.naber zerra napan bu saatte
çok şükür geçti ağrım dün akşam tibarıyla..günaydin kizlar
menümü yazacam fistik :26:
isyerinde sessizce baktim güzel birseye benziyo :122:
hosgeldin canim
gecmis olsun zerram nasil oldun :26: bakalim hayirlisi bugün gitcek herhalde yine eski isyerine
hosgeldin canim
ben almayayim bi basladimmi hec birakamiyorum :18:
canim yengen kocasinin durumunu bilmiyormu aslinda onun ailesiyle konusmasi lazim :26:
tatlim bende öyleyim nezaman morelim bozulsa yemege saldiriyorum
sIkma sen canini tatlim olacagina varir hayirlisiallahdan canini alcak degiler ya beklesinler kacmiyorya zor durumda olan bi insana niye böyle yaparlar anlamam zaten
hosgeldin canim
yapma fistik :18: :83:
dur anlatayim karakedim
nörüyonuz, sizleri özledim sarilasim geliyoburasi sIkIcI offf kactim
bende zayiflayayim bugün ne giyseme katilcam
ay bende varidin :44: bulursam yazarim canim halam yapiyordun güzel oluyor nezaman geliyorlar :26:
kötü mü gecti canim ameliyat :26: bende düsünüyorumda zayifladigimda kücültmeyi :26:
cok gecmis olsun tugbambol bol vitamin al ki hemen atlat dün gazetede yaziyordun grip salgini basliyor diye dikkat et kendine
aman kendine dikkat et canım benim..Günaydın kızlar.
Geçmişe baktım ama yazacak mecalim yok.
Kendime geleyim yazıcam inş.
bende dün akşam itibarıyla girmiş bulunuyorum..günaydin kizlaaar
hayirli birgün olsun insallah
topikce regl dönemimize girmis bulunuyoruuz vatana millete hayirli ugurlu olsuuungelsin cikolar gitsin pissküüt ler ha bide siseriz ohh miss
Allahım hayırlı uğurlu sğlıklı salih bi evlat nasipetsin ayşecim..kızlar günaydınnnnnnnnnnnn bu gün test yaptım veeeeeeee
HAMİLEYİMMMM
evet 2 hf ır artıda olunca cumadan beri biraz daha dikkatliyim..az kaçamaklarım oldu ama bakalım cumaya nolcak...
haklısın canım o yönden düşünmemiştim fazlamı yedim diye ama bugün yemedimsilifkenin yoğurdu sevilmezmi yaaa
aaaa çok üzüldüm Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin ölümün nezaman nasıl ve kime geleceği hiç belli olmuyor işte
benim kardeşimde 21 yaşında okuyor ama sonuçta askere gidecek şehit olaylarına ayrı bir içim yanıyor kardeşimden dolayı sanırım nezaman şehit duysa kardeşimle yaşıt diyorum biz dışarı çıkıp azıcık geç kalsa yüreğimiz ağzımıza gelir Allah sabır versin şehidimizin ailesine senin kardeşinede uzun ömürler, hayırlı teskereler
geçmiş olsun canım eldemi açtın yoksa, hem hasta hem hamarat hatunsun maşallah diyelimde nazar değmesin
bende bibakayım kaç kalori yiyormuşum günde, bence sende yeme bu hafta dikkat ediyorsun değsin çabana
ben yemek hazırlayamadığımda yoğrut götürüyorum müsliyle
günaydın
günaydın evet yaa aynı günlerde oluyoruz galiba benimkininde eli kulağında
günaydıninşallah kaçamaksız bir gün olur
geçmiş olsun canım regl ağrılarımı, başka bir rahatsızlıkmı var
günaydın güzeller... nasılsınız bugün? burda çok kasvetli bir hava var çok güzel yağan bir yağmur var yağmuru hiç sevmem ama sakin sakin yağıyor
ay insallahh canim Rabbim seni ve bebegini korusun insallahhhh
aslında 3. Hamile kalışım
ilkini 10 haftalıkken ikincisini 7 aylıkken kaybetmiştim
inşallah bu sefer sorunsuz ilerler de kucagıma alırım bebeğimi
allah en kısa zamanda sanada nasip eder inş cnm
annem tavada yapmıştı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?