70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tekrar cok gecmis olsun canim migrenin varsa oyle oluyo bende migren var ve dedigin gibi oluyo malesef sen dinlen canim iyi geceler bende kaciyorum

geçmiş olsun canım:26:

1 elma ve 2 avuç leblebi daha yedim azcık ısırıkta halka tatlı etti tahmini 1400 kal..
Menün cok zengin ve hafif olmuş -acaba kalori hesabını nasıl yapıyorsun? Tek tek hesapliyormusun nasıl oluyoki bu ????
yaptığım yemeklerin içine ne koyuyosam ölçülü koyuyorum hepsini tek tek hesaplıyorum ne kdr yeiysem ona göre porsiyonları ayarlıyorum..
bi site var ordan giriyorum..faydası oldu bana ..2 hf dır bıraktım kilo aldım..kontrollü olmamı sağlıyor..
aslında bi mutfak tartısı olsa daha iyi olcak ama bardak kaşık hesabıda işimi görüyor..
2 yıl daha var canım.

iyi akişamlar kızçeler karnım çok pis ağrıyooo regl olamadım ama sancısını çekiyom. öptüm hepinizi menümü yazacak halim bile yok gelirim sonra yine :)
geçmiş olsun black..
gençkızken bikaç sefer bende olmuştum kötü bi şeydi hatta feci...
masanın üstünde çiko gördüm elime alıp braktım yemiycem dedim ama aklıma düştü yaaa saatte çoook geç ne yesemde bastırsa süt için bile geç oldu sanırım, en iyisi su içip yatmak

iyi maşallah günü 1 kaşık salatayla atlatmışsın..benimde yarın bina oturmam var..3 çeşit yapılıyo ve ben hepsini götürürüm heralde..

geçmiş olsun tuğba..
ay bide hasta hasta baklavamı yaptın..
ben sağlamken bile açamam heralde..hiçte denemedim ya..

günaydin kizlar

menümü yazacam fistik :26:
sagol canim aldim be beceremedim esim baksin bi bakalim

hos geldin

gecmis olsun canim

günaydin suziim aman iyi yapmissin bos ver bende almiyorum artik biseyama o bi almasiin

isyerinde sessizce baktim güzel birseye benziyo :122:
hosgeldin canim
gecmis olsun zerram nasil oldun :26: bakalim hayirlisi bugün gitcek herhalde yine eski isyerine
arkadaşlar aranıza 70 kiloluk bi bayan daha kabul edermisiniz ? düğüne son 3 ay of offffff
hosgeldin canim
ben almayayim bi basladimmi hec birakamiyorum :18:
canim yengen kocasinin durumunu bilmiyormu aslinda onun ailesiyle konusmasi lazim :26:
tatlim bende öyleyim nezaman morelim bozulsa yemege saldiriyorum
sIkma sen canini tatlim olacagina varir hayirlisi allahdan canini alcak degiler ya beklesinler kacmiyorya zor durumda olan bi insana niye böyle yaparlar anlamam zaten
hosgeldin canim
Yemeee suziii yemee suziiiiiiiiii bu hafta 300-500 alırsan listenin altına kaç aydır bu topikte kilo veremeyen yegane kısçe diye not yazarım görürsün suziiiiiiiiii
Yaparımmm bilirsinn Suziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yapma fistik :18::83:
dur anlatayim karakedim
nörüyonuz, sizleri özledim sarilasim geliyo burasi sIkIcI offf kactim
bende zayiflayayim bugün ne giyseme katilcam
misafirlerim için ıspanaklı yaşpasta tarifi geziniyorum bu bana eziyet ya puffff..
ay bende varidin :44: bulursam yazarim canim halam yapiyordun güzel oluyor nezaman geliyorlar :26:
bende yazin türkiyede memekücültme ameliyati oldum ozaman 69dum ameliyatdan sonra 65 düsdüm 2 hafta sonra almaya basladim kilolari 13 büyük sise serum yedim onun etkiside olabilir dedi almanyadaki doktorum
kötü mü gecti canim ameliyat :26: bende düsünüyorumda zayifladigimda kücültmeyi :26:
cok gecmis olsun tugbam bol bol vitamin al ki hemen atlat dün gazetede yaziyordun grip salgini basliyor diye dikkat et kendine
Kilo alma kampi da olsa keske =)

bu sefer siteden atmadi beni kaciyorum ben dus alip cikacam birazdan

ha dünkü menüm:
sabah: 2 dilim cevizli ekmek
ara: kiwi
öglen: ispanak yumurta yogurt
ara: :44: yapmadim sanirsam
aksam: karnibahar haslanmis zediyagli :26: (anem hep zediyagli diyo kavrulmus yag sanirsam böyle koyu kahverengi oluyor :26:)
ara: 3 tane cubuk kracker
9 da da yattim

ispanak metomu hizlandirdi sanirsam kizlar nezaman ispanak yesem wc sorunum kalmiyo bilginize

hadin öptüm hepicinizi

not: dilek brokkoli hasladim isyerine götürmek icin öglene dün isyerinde ispanagi yaptik laf ettiler giciklar sicramis bir damla görmedim bile ne varsa sanki

günaydın suziim afiyet alson. ya ben bugün geç kaldım öğlene ne götürecem bilmiyorum gece hazırlayamadım

sağol canımmm
inşallah geçersin canım

sağol.
herkese günaydın kızlarrrrrr hala karnım ağrıyo ama regl olamadım. ay her ay aynı işkence ağrı kesicide içemiyorum içtiğim an regl olmuyo durup daha da sinir edi beni:) olam da kurtulam ya. hepinize iyi bir gün dilem. işyerinde yazarım dünkü menümü öptüm

tebrik ediyorum canim sei kolayliklar diliyorum
gecmis olsun canim ya kadinin hasta olmasi bile böyle iste ..
sagol suzimm nerelerdesin niye gelmiyosun yaa

aah pisim benimde basliyo agrilar lekeler ama 1 haftaya anca gelir canavarda yerlesti icime ciko ve tatli canavari :26::26:
Günaydın kızlar.
Geçmişe baktım ama yazacak mecalim yok.
Kendime geleyim yazıcam inş.

hayirdir canim hastamisin :26::26:

canim benim menüye yarim muz 2 kasik nutella gofret eklemem gerekiyo regl canavari icime girmis bulunuyor

günaydin kizlaaar

hayirli birgün olsun insallah

topikce regl dönemimize girmis bulunuyoruuz vatana millete hayirli ugurlu olsuuun gelsin cikolar gitsin pissküüt ler ha bide siseriz ohh miss

ecrin canim sen nerde oturuyorsun rheinland pfalz dami ?? Türk mobilyaci ariyorum yatak odasi alicam benimki berbat oldu artik dökülüyor .

Bayadan beri degistiricez ama bir firsat gelmedi simdi bakalim diyoruz bildigin varsa lütfen adres verebilimisin ??

yazdığını okuyunca tüylerim diken diken oldu
amin canım ateş düştüğü yeri yakıyor rabbim kardeşini ve bütün askerlerimizi korusun.. sevdiklerimizi bize bağışlasın
geçmşiş olsun canım mşallah hamarat ev hanımısın hem hasta hem baklava bravo
ama tuğba ekleme resmini tatlı krizine gireriz sonra topikçe
afiyet olsun güzel canm.. katılıyorum ıspanak benmde bağırsakları müthiş çalıştırıyor
Günaydın kızlar.
Geçmişe baktım ama yazacak mecalim yok.
Kendime geleyim yazıcam inş.
günaydın canm senndemi uykun var
çok uykum varrr

gunaydııınnnn kacamaksız az kalorılı gn dılıyorum
nasılsınz

günaydın hasrtcim

gunaydııınnnn kacamaksız az kalorılı gn dılıyorum
nasılsınz
günaydin canim amiinn ..
hasta ay kızlar hem karnım hem başım ağrıyo ya ben eve gidip yatmak istiyorum ((( yazacak halim bile yok. ne zor kadın olmöak ya
kiyamam ya bende öyle oluyorum yürüyemiyorum bile bavaklarim bile agriyo

günaydiiin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…