evde nane limon yok valla,napcam bilmem,,uyuyabilirsem ne ala,ağrı kesici alıpta yatmayı düşünüyorum yapcak bişey yok valla:2:çok sağol canım,ben daha fazla dayanamıycam çıkıyorum dahada şiddetini arttırdı kafamdaki ağrı,nasıl oluyosa bendede sadece kafam beynim acıyo zongluyo,alt tarafta bedenimde hiç sorun ağrım yok sadece kafamdaneyse eşim gelck 5dkya çocuklarla o ilgileniverir bari valla hiç mecalim kalmadı kaçtım
çok fena hasta oluyorum kızlar,kendimi hiç iyi hissetmiyorum kafam kalkmadı zong zong:2:,,ama onca durumuma rağmen çocuklarla ilgilendim ev işi yaptım üstüne üstlük daha demin baklava yaptım şerbetinide döktüm hazır oldu,tadına bakmadım gece gece tabi
eşim çok istiyodu yesin bakalım beğenmezse alnını karışlarım,valla sırf onun için hasta hasta bi saat uğraştım çok güzel görünüyo ama bakalım tadıda öylemi özelime fotosunuda koyarım bi ara isteyen bakar,birsürü fotosunu çektim çünkü ilk yapışımdı nihayetinde heycanlandım
neyse kızlar ben kaçıyım çocukları yatırıp uyumak istiyorum sanırım bugün karda kaldım dışarda soğuk almışım hastalık fena vurucak gibi burnum sızlıyo başım zongluyo napcam bilmem dua edin nolur gelmeden gitsin inşallah,yarın iyi olursam uğrıycam geçmişe bakıcam inşallah,,bakalım naptınız ben yokken
Kilo alma kampi da olsa keske =)
1 elma ve 2 avuç leblebi daha yedim azcık ısırıkta halka tatlı etti tahmini 1400 kal..kızlar kaynatmışsınız yine..
kotamdan 42 mb kalmış nere yetecek ..kociş gelsede onunu vınnını alsam...
bankaya gittim geldim..çok şükür evimizin 21. taksidini ödedim..
bugünkü menüm..
sabah 6.30 3 hurma
kahvaltı 9.00
2 dilim pastırmayla tavada yağsız yumurta 1 tane.
2 çeri domates,1 salatalık
1 tk incir reçeli
1 tk çemen
yarım kk köy peyniri
3 yeşil zeytin
ara 11.00
1 tane portakal
öğle
1 kase mercimek çorbası
80 gr yağı süzülmüş ton balığu
akşam( markete uğrayınca tavuk ciğeri gördüm canım çekti ne zamandır ememiştim..çocuklara dürüm ve halka tatlısı banada ciğer..)
200 gr tavada yağsız ciğer
1 bardak ayran
1 soğan piyaz
1 dilim tam buğday ekm..
bu yediklerimin kalorisi 1270 kal.
yine kalori hesaplamaya başladım cumadan beri.
böyle olunca kendimi daha iyi kontrol ediyorum..
Menün cok zengin ve hafif olmuş -acaba kalori hesabını nasıl yapıyorsun? Tek tek hesapliyormusun nasıl oluyoki bu ????
yaptığım yemeklerin içine ne koyuyosam ölçülü koyuyorum hepsini tek tek hesaplıyorum ne kdr yeiysem ona göre porsiyonları ayarlıyorum..
düşünceli kısçe
ben hurmada fazla kalorili sanıyordum dün alacaktım vazgeçtim hatta, alayım en iyisi madem ara öğün oluyor
kalori hesabını nasıl yapıyorsun? bende merak ediyorum günde kaç kalori aldığımı
geçmiş olsun black..2 yıl daha var canım.
iyi akişamlar kızçeler karnım çok pis ağrıyooo regl olamadım ama sancısını çekiyom. öptüm hepinizi menümü yazacak halim bile yok gelirim sonra yine :)
masanın üstünde çiko gördüm elime alıp braktım yemiycem dedim ama aklıma düştü yaaa saatte çoook geç ne yesemde bastırsa süt için bile geç oldu sanırım, en iyisi su içip yatmak
iyi maşallah günü 1 kaşık salatayla atlatmışsın..benimde yarın bina oturmam var..3 çeşit yapılıyo ve ben hepsini götürürüm heralde..
yoğurt yağ yakımı için etkiliymiş 3 kase yenmesi gerekiyormuş diye dinledim TVde , onun için yedim 2 yemek kaşığı kadardır çokta severim ama yememdeki niyetim oydu yoksa kahvaltı yetiyor bana, ekmekte 1 dilimdi yanlış yazmışım düzeltemedim
gündede çeşit çoktu ama sadece salatadan yedim onuda yemesem çok ayıp olurdu , komşular duymasın ama apartman gününde güzel şeyler çıkmıyoryoksa kaçırmazdım emin ol şaka biyana elma yedim gitmeden bolda su içtim canım istemedi o yüzden
yazdıktan sonra yine gittim mutfağa elime aldım bir lokma yiyecektim geri bıraktım sütte içmedim sirkeli su içip yatacam birazdn
çok fena hasta oluyorum kızlar,kendimi hiç iyi hissetmiyorum kafam kalkmadı zong zong:2:,,ama onca durumuma rağmen çocuklarla ilgilendim ev işi yaptım üstüne üstlük daha demin baklava yaptım şerbetinide döktüm hazır oldu,tadına bakmadım gece gece tabi
eşim çok istiyodu yesin bakalım beğenmezse alnını karışlarım,valla sırf onun için hasta hasta bi saat uğraştım çok güzel görünüyo ama bakalım tadıda öylemi özelime fotosunuda koyarım bi ara isteyen bakar,birsürü fotosunu çektim çünkü ilk yapışımdı nihayetinde heycanlandım
neyse kızlar ben kaçıyım çocukları yatırıp uyumak istiyorum sanırım bugün karda kaldım dışarda soğuk almışım hastalık fena vurucak gibi burnum sızlıyo başım zongluyo napcam bilmem dua edin nolur gelmeden gitsin inşallah,yarın iyi olursam uğrıycam geçmişe bakıcam inşallah,,bakalım naptınız ben yokken
menümü yazacam fistik :26:Günaydın canım.
En güzeli sağlıklı beslenmek inan daha kolay gidiyor ve insan sıkılmıyor.
Benim listemi attım mı sana bana çok iyi geldi.
Sende yapabilirsen bi dene derim.
Türkiye'de nereye geleceksin canım?
Hoşgeldin
Boyun ne güzel uzunmuş.
Tabi ki kabul ederiz ettik bile.
Günaydın canım
Geçmiş olsun migren falan mı var sende?:26:
Günaydın Suzi.
Sabah az, ara yok sulu köftenin suyunu da yediysen
Aferim aferimmm dicektim ki makarnayı gördüm.
Bugünde dikkat et canım akşam k-fleks veya sebze ye
sagol canim aldim be beceremedim esim baksin bi bakalim
hos geldin
gecmis olsun canim
günaydin suziimaman iyi yapmissin bos ver bende almiyorum artik biseyama o bi almasiin
kizlaaar
tam kendime göre bir egzersiz buldum dedim1.level az dedim onun hemen arkasindan 2.level e da yaparim
amaa 1.yi yapmis bulunuyorum su an ve totomdan soluyoruuumbu arada kirmizi atletli amcanin kaslara bakin yavv kizlarda ayni ben hoplayip zipliyolar
kesin deneyin buyruuun
TaeBo Level 1 - YouTube kolay gelsiin
hosgeldin canimBu kadar uzun yazınca hedefimi yazmayı unutmuşum. İlk hedefim 65, sonraysa 58. Elbette önemli olan rakamlar değil sürdürülebilir olması ama hedefler olmadan sonuca ulaşmak mümkün olmuyor :)
Sizlere bir de sorum olacakl. Şu hedeflerin yazılı olduğu alttaki şekilleri nasıl oluşturuyoruz, help please :)
gecmis olsun zerram nasil oldun :26: bakalim hayirlisi bugün gitcek herhalde yine eski isyerinekendine iyi bak canım..
eşinde inşallah en yakın zamanda iş bulur...
migren tarzı bi ağrı...
tutunca 2-3 gün ağrıyor..
üni. yıllarında sık olurdu..
ama bu aralar yine hortladı.. farkında olmadan bişeylere mi canım sıkılıyor blemedim..
stres ağrımı tetikliyor ..bi ağrı kesici daha aldım..
öğle sonu da bankaya gidicem kredi ödemesi iin..
inşallah daha artmaz..
sağol bitanem...
öncelikle başın sağolsun canım...
sağlıklı bi yeme düzeni oluşturursan kilolar gider..arada hepimizin kaçamakları oluyor..
ama önemli olan koyvermemek..
ben kendim dipte olunca üsttekiler dikkat etmemişim..
maşallah dikkatliymişin..
hosgeldin canimarkadaşlar aranıza 70 kiloluk bi bayan daha kabul edermisiniz ? düğüne son 3 ay of offffff
ben almayayim bi basladimmi hec birakamiyorum :18:
bende gördüm tvde çok üzüldüm erkek olanları üstünde bişey yokken çıkarmışalr yazık yaaa onlar kıyafetle bile insan içine girmeye çekiniyorlardır reyting uğruna neler yaptırıyorlar
ben bırakmıştım çekirdeği ama arada 1 avuç kadar yiyorum umarım zararı olmuyordur bol su içiyorum onu yersem tuzlu yaaa
canim yengen kocasinin durumunu bilmiyormu aslinda onun ailesiyle konusmasi lazim :26:hayir kizlar ben degilim ...
2.sorum simdi böyle birseye tepki vermeyen ve bunu bizden sakliyan abimin karisina kalkip bisey söylesem ben yada annem yada ablam vs. ne oluruz kaynana ve görümce oluruz dimi ??!!!
oysaki okadar seviyorum onu halada seviyorum icimdeki sevgiyiyi yitirmemek icin cabaliyorum ..
ama yazik ....
abimin elinde para olsa 1 saniye durmaz hemen öder eside bundan emin ...
tatlim bende öyleyim nezaman morelim bozulsa yemege saldiriyorumselam kızlar nasılsınız;
ben dünkü menümü yazmıyacağım akşama kadar çok iyi gidiyordum
akşam moralim bozuktu hırsımı yemekten çıkardım
sinirlendikçe yedim yedimde yedim
hiç durmadan yedim
inanamıyorum kendime sırf eziyet olsun diye kendimi yiyerek cezalandırdım
ve tartıda sabah fenaydı
neyse bugünden itibaren sağlıklı beslenicem inşallah cumaya kadar bu aldıklarımı en azından verebilirim
öyle umuyorum.
sIkma sen canini tatlim olacagina varir hayirlisineyse kizlar tesekkür ederim düsüncelerinizi paylastini kafanizida sisirdim ...
ben cikiyorum ise gidiyorum kafam dagilir insallah
Rabbim abiminde yardimcisi olsun babam bizi ona emnet etti giderken((((((((( insallah kimse üzmez abimi canimi ((( onun kalbi cok temiz ayagindaki ayakkabiyi cikarir verir öyle güzel yürekli ((bir tek o var Allahim onu bize bagisla kimseler üzmesin abimi (kokusunu bile özledim abicimin (((ölü gibi geziniyormus kurban olurum ben onaa (((((((((((((
hosgeldin canimBende şu an itibariyle bu gruba dahil oluyorum 10 gün önce yazıları okuyarak gaza geldim ve diyete başladım.74 le başladığım bu diyeti 60 olana dek devam ettireceğim. 10 günde 2 kilo 600 gram gitti 2 aya kadar bu iş bitmeli.
Yemeee suziii yemee suziiiiiiiiii bu hafta 300-500 alırsan listenin altına kaç aydır bu topikte kilo veremeyen yegane kısçe diye not yazarım görürsün suziiiiiiiiii
Yaparımmm bilirsinn Suziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
dur anlatayim karakedimhoşgeldiiiin
o sırada nihal nickli biri vardı aşağıda ayıp olmasın ona da selam verem demiştim
bende brokoli çorbası var. 2 kase içecem süt acık bulgur havuç ne ararsan var içinde sebze yemeden sayıyom onu artık yanına da salata yoğurt :)
bir iş dönmüş gene ama bilmim ne ?
nörüyonuz, sizleri özledim sarilasim geliyo
Cnm evet kombiyle cok zor isiniyo evler yaaa ben doğalgaz sobası kullanıyorum cok şükür içerisi hamam gibi :)))) ya su an Show tvdeki 2 kizlar cok hoşuma gitti ya ikiside birbirinden güzell:)))) zayifalayinca bende katılayım su yarışmaya :))))
ay bende varidin :44: bulursam yazarim canim halam yapiyordun güzel oluyor nezaman geliyorlar :26:misafirlerim için ıspanaklı yaşpasta tarifi geziniyorum bu bana eziyet ya puffff..
kötü mü gecti canim ameliyat :26: bende düsünüyorumda zayifladigimda kücültmeyi :26:bende yazin türkiyede memekücültme ameliyati oldum ozaman 69dum ameliyatdan sonra 65 düsdüm 2 hafta sonra almaya basladim kilolari 13 büyük sise serum yedim onun etkiside olabilir dedi almanyadaki doktorum
cok gecmis olsun tugbamçok fena hasta oluyorum kızlar,kendimi hiç iyi hissetmiyorum kafam kalkmadı zong zong:2:,,ama onca durumuma rağmen çocuklarla ilgilendim ev işi yaptım üstüne üstlük daha demin baklava yaptım şerbetinide döktüm hazır oldu,tadına bakmadım gece gece tabi
Kilo alma kampi da olsa keske =)
günaydın suziim afiyet alson. ya ben bugün geç kaldım öğlene ne götürecem bilmiyorum gece hazırlayamadımbu sefer siteden atmadi benikaciyorum ben dus alip cikacam birazdan
ha dünkü menüm:
sabah: 2 dilim cevizli ekmek
ara: kiwi
öglen: ispanak yumurta yogurt
ara: :44: yapmadim sanirsam
aksam: karnibahar haslanmis zediyagli :26: (anem hep zediyagli diyo kavrulmus yag sanirsam böyle koyu kahverengi oluyor :26:)
ara: 3 tane cubuk kracker
9 da da yattim
ispanak metomu hizlandirdi sanirsam kizlar nezaman ispanak yesem wc sorunum kalmiyo bilginize
hadin öptüm hepicinizi
not: dilekbrokkoli hasladim isyerine götürmek icin öglene dün isyerinde ispanagi yaptik laf ettiler giciklar sicramis bir damla görmedim bile ne varsa sanki
sağol canımmm1 elma ve 2 avuç leblebi daha yedim azcık ısırıkta halka tatlı etti tahmini 1400 kal..
yaptığım yemeklerin içine ne koyuyosam ölçülü koyuyorum hepsini tek tek hesaplıyorum ne kdr yeiysem ona göre porsiyonları ayarlıyorum..
bi site var ordan giriyorum..faydası oldu bana ..2 hf dır bıraktım kilo aldım..kontrollü olmamı sağlıyor..
aslında bi mutfak tartısı olsa daha iyi olcak ama bardak kaşık hesabıda işimi görüyor..
geçmiş olsun black..
gençkızken bikaç sefer bende olmuştum kötü bi şeydi hatta feci...
iyi maşallah günü 1 kaşık salatayla atlatmışsın..benimde yarın bina oturmam var..3 çeşit yapılıyo ve ben hepsini götürürüm heralde..
geçmiş olsun tuğba..
ay bide hasta hasta baklavamı yaptın..
ben sağlamken bile açamam heralde..hiçte denemedim ya..
inşallah geçersin canımamin canim benim kiz yazin 1yasini doldurdugunda babasi bakiyo diye 2ay izni var bide ustune kendi isinden 1ay izni var onlari turkiyede gecirmeyi planliyoruz beni simdi oyuzden pek gondermek istemedi ama ben ilk okul mezunuyum aciktan devam ediyodum uc sinavda ilk ogretimi bitirebiliyosun sinavlari gecersen tabi ben iki tanesine girdim ve 6. ve 7.sinifi bitirdim 8.siniftan 3dersim kaldi ve onlari vermem gerekiyoki acik liseye burdan devam edebileyim gorustumde stuttgartdaki bati egitim grubuyla hep ekime kadar basvurulari topluyolarmis ekimdede cevap yolluyolarmis ben simdi sinavi gecersem diplomami getirtcem turkiyeden ve basvurucam lise icin oyuzden simdi gidiyorum insaallah sinavi gecerim yoksa esim bidaha gondermez sinav zamanlari pek uymuyo cunku bundan sonraki sinav 1temmuzda ben temmuz sonu turkiyede olabilirim oyuzden kesin gecmem lazim insaallah gecerim
yatmadan 1-2 saat önce içmeni tavsiye ederim
bende eliptik biskletine biniyorum hergün faydası olduğuna inanıyorum başta 10 dk bile zorluyordu ama alıştım mesela az önce 55 dk yaptım.. günde en az 45 dk yapıyorum..
menülerimiz
sabah
ara
öğlen
ara
akşam
ara şeklinde oluyor listeleri takip et anlarsın zaten cnm
afiyet olsun cnm güzel menü
geçmiş olsun canm
kötü değil sadece çiko ve gofret göze baytıyor reglsin olcak o kadar
sabahki yoğurt fazla gibi geldi:18:
gün gidip sadece patates salatasından 1 yemek kaşığı yemenide tebrik ederim
güzel canm ama öğlenle akşam yer değişse sanki daha iyi olacakmış
tebrik ediyorum canim sei kolayliklar diliyorumamin canim benim kiz yazin 1yasini doldurdugunda babasi bakiyo diye 2ay izni var bide ustune kendi isinden 1ay izni var onlari turkiyede gecirmeyi planliyoruz beni simdi oyuzden pek gondermek istemedi ama ben ilk okul mezunuyum aciktan devam ediyodum uc sinavda ilk ogretimi bitirebiliyosun sinavlari gecersen tabi ben iki tanesine girdim ve 6. ve 7.sinifi bitirdim 8.siniftan 3dersim kaldi ve onlari vermem gerekiyoki acik liseye burdan devam edebileyim gorustumde stuttgartdaki bati egitim grubuyla hep ekime kadar basvurulari topluyolarmis ekimdede cevap yolluyolarmis ben simdi sinavi gecersem diplomami getirtcem turkiyeden ve basvurucam lise icin oyuzden simdi gidiyorum insaallah sinavi gecerim yoksa esim bidaha gondermez sinav zamanlari pek uymuyo cunku bundan sonraki sinav 1temmuzda ben temmuz sonu turkiyede olabilirim oyuzden kesin gecmem lazim insaallah gecerim
gecmis olsun canim ya kadinin hasta olmasi bile böyle iste ..çok fena hasta oluyorum kızlar,kendimi hiç iyi hissetmiyorum kafam kalkmadı zong zong:2:,,ama onca durumuma rağmen çocuklarla ilgilendim ev işi yaptım üstüne üstlük daha demin baklava yaptım şerbetinide döktüm hazır oldu,tadına bakmadım gece gece tabi
sagol suzimm nerelerdesin niye gelmiyosun yaagünaydin kizlar
menümü yazacam fistik :26:
isyerinde sessizce baktim güzel birseye benziyo :122:
hosgeldin canim
gecmis olsun zerram nasil oldun :26: bakalim hayirlisi bugün gitcek herhalde yine eski isyerine
hosgeldin canim
ben almayayim bi basladimmi hec birakamiyorum :18:
canim yengen kocasinin durumunu bilmiyormu aslinda onun ailesiyle konusmasi lazim :26:
tatlim bende öyleyim nezaman morelim bozulsa yemege saldiriyorum
sIkma sen canini tatlim olacagina varir hayirlisiallahdan canini alcak degiler ya beklesinler kacmiyorya zor durumda olan bi insana niye böyle yaparlar anlamam zaten
hosgeldin canim
yapma fistik :18: :83:
dur anlatayim karakedim
nörüyonuz, sizleri özledim sarilasim geliyoburasi sIkIcI offf kactim
bende zayiflayayim bugün ne giyseme katilcam
ay bende varidin :44: bulursam yazarim canim halam yapiyordun güzel oluyor nezaman geliyorlar :26:
kötü mü gecti canim ameliyat :26: bende düsünüyorumda zayifladigimda kücültmeyi :26:
cok gecmis olsun tugbambol bol vitamin al ki hemen atlat dün gazetede yaziyordun grip salgini basliyor diye dikkat et kendine
aah pisim benimde basliyo agrilar lekeler ama 1 haftaya anca gelir canavarda yerlesti icime ciko ve tatli canavari :26::26:sağol canımmm
inşallah geçersin canım
sağol.
herkese günaydın kızlarrrrrr hala karnım ağrıyo ama regl olamadım. ay her ay aynı işkence ağrı kesicide içemiyorum içtiğim an regl olmuyo durup daha da sinir edi beni:) olam da kurtulam ya. hepinize iyi bir gün dilem. işyerinde yazarım dünkü menümü öptüm
Günaydın kızlar.
Geçmişe baktım ama yazacak mecalim yok.
Kendime geleyim yazıcam inş.
gunaydııınnnnkacamaksız az kalorılı gn dılıyorum
nasılsınz
hastaay kızlar hem karnım hem başım ağrıyo ya ben eve gidip yatmak istiyorum ((( yazacak halim bile yok. ne zor kadın olmöak ya
yazdığını okuyunca tüylerim diken diken olduoyle canim hayat cok kisa rabbim rahmet etsin onlara
bikacgun once haberlerde gormussundur belki mardinde bir askerimiz sehit haberi yayinlandi birde yarali basimdan kaynar sularin dokuldugunu hissettim ve hemen pcyi actim ariyorum haber olayi ve askerin ismini benim kardesim mardinde asker ve buldum sehit olan askerimiz bi astsubaymis bian icin nefes aldim sonra o aileyi dusundum ve bi baska ailede aci vardi kotu oldum sonra annemle konustum annem dedi bizde cok kotu olduk kanal kanal haber aradik babam omrumden omur goturdun abdullah demis ve enson askerin kim oldugunu gormusler bizim icimiz rahatlarken bi baska evde yas oluyo ayni aksamin gecesinde kardesim annemi aramis ve o sehit olan arkadas cok iyi birisiydi bikac kez birlikte goreve gittik demis haber geldi ve onlar gitti demis kardesimde gidebilirdi oraya hayat gercekten cok kisa ve rabbim tum askerlerimizi korusun AMIN
geçmşiş olsun canım mşallah hamarat ev hanımısın hem hasta hem baklava bravoçok fena hasta oluyorum kızlar,kendimi hiç iyi hissetmiyorum kafam kalkmadı zong zong:2:,,ama onca durumuma rağmen çocuklarla ilgilendim ev işi yaptım üstüne üstlük daha demin baklava yaptım şerbetinide döktüm hazır oldu,tadına bakmadım gece gece tabi
afiyet olsun güzel canm.. katılıyorum ıspanak benmde bağırsakları müthiş çalıştırıyorbu sefer siteden atmadi benikaciyorum ben dus alip cikacam birazdan
ha dünkü menüm:
sabah: 2 dilim cevizli ekmek
ara: kiwi
öglen: ispanak yumurta yogurt
ara: :44: yapmadim sanirsam
aksam: karnibahar haslanmis zediyagli :26: (anem hep zediyagli diyo kavrulmus yag sanirsam böyle koyu kahverengi oluyor :26:)
ara: 3 tane cubuk kracker
9 da da yattim
ispanak metomu hizlandirdi sanirsam kizlar nezaman ispanak yesem wc sorunum kalmiyo bilginize
hadin öptüm hepicinizi
not: dilekbrokkoli hasladim isyerine götürmek icin öglene dün isyerinde ispanagi yaptik laf ettiler giciklar sicramis bir damla görmedim bile ne varsa sanki
günaydın canm senndemi uykun varGünaydın kızlar.
Geçmişe baktım ama yazacak mecalim yok.
Kendime geleyim yazıcam inş.
gunaydııınnnnkacamaksız az kalorılı gn dılıyorum
nasılsınz
günaydin canim amiinn ..gunaydııınnnnkacamaksız az kalorılı gn dılıyorum
nasılsınz
kiyamam ya bende öyle oluyorum yürüyemiyorum bile bavaklarim bile agriyohastaay kızlar hem karnım hem başım ağrıyo ya ben eve gidip yatmak istiyorum ((( yazacak halim bile yok. ne zor kadın olmöak ya
yazdığını okuyunca tüylerim diken diken oldu
amin canım ateş düştüğü yeri yakıyor rabbim kardeşini ve bütün askerlerimizi korusun.. sevdiklerimizi bize bağışlasın
geçmşiş olsun canım mşallah hamarat ev hanımısın hem hasta hem baklava bravo
ama tuğba ekleme resmini tatlı krizine gireriz sonra topikçe
afiyet olsun güzel canm.. katılıyorum ıspanak benmde bağırsakları müthiş çalıştırıyor
günaydın canm senndemi uykun var
çok uykum varrr
günaydın hasrtcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?