70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam arkadaşlar ben yeni katılıdım aranıza ama çizelgemi yapamadım:1no2:bende 75 le başladım şu an 70 kiloyum 1 ay oldu ama bu hafta hiç veremedim regl haftamdı o yüzden galibaa önerileriniz varsa lütfen yazarmısınız

günaydın kızlar..
bugün ayın 30u ve benim 20sinde en geç adet olmam gerekiyodu yok yok ben patlicam sonunda anladım yaniii -tatlicadiarzu- bide 2-3 gündür kendimi tutamıyorum sanki diyet yapan ben degilim gibi bi tatlı aşkı bende bi tatlı aşkı daha tartıda farkemedi ama yarına birden de bastırabilir..ayyy çıkdırıcam ya elim ayagım kurudu gece bile uyamıyorum kendimi bilmesem hamileyim dicem yada hakkaten bu horoz sesi dokandı bana -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

günaydin kizlarrr
neabersinizzz
ben bugun carsiya cikacam ip alacam kendime
artik günde 1 saat atlarim,

havalar yine serinledi yagmurlu disari cikasim hic gelmiyor,

bugun henüz hic bir sey yemedim kahvemi iciyorum,
bugun princ lapasi yapacam :CüvCüv:

hoş geldin canım ,1 ayda iyi kilo verdin walla keşke bende verebilsem

günaydın canım:) bende ip aldımhihoyyyt :))))) bakalım bugün kargo geldi ama eve gitti arkadaşıma soyledim denedi sayaç çalısıyor..hadi bize bol şanslarkaydirigubbakcemile5

hosgeldin aramıza bence iyi kilo verdin ben 2 aydır ancak 4 kilo bu regl döneminde 1 kilosunuda geri aldım yani ama inş regl olacam da bitecek bu kötü günler :Saruboceq: yoksa ben inf,lak edecem artık..tekrar hoşgeldin kilolara hoşçakal demeye canım a.s.

ben elma krom kullandım bu ay bide5i bir yerde zayıflama çayı falan he bideketen tohumu öyle verebildim hedef 60 sizce ne kadarda verebilirim bu kalan 10 kiloyu:lepi:

ben elma krom kullandım bu ay bide5i bir yerde zayıflama çayı falan he bideketen tohumu öyle verebildim hedef 60 sizce ne kadarda verebilirim bu kalan 10 kiloyu:lepi:
ayda yine bi beş kilo zor tabii ama bu 10 likoyu 3 ayda falan rahatlıkla
çok çok sıkılmadan verebilirsin bence

hımm valla bilmiom ki canım uzun vadede yarıyor heralde :) sen ye nasılsa zararı yok :)

1 saat ipmi atlıcan of of of koşudan sonra ben 30 adet 3 kere yapıomda ölüom valla :)kafamçokkarıştı

5'i bir yerde bende kullandım canım ama pek bir işe yaramadı tek başına..artık bıraktım,spor yapınca daha iyi sonuç alıyorum .yarın tartı da bakıcam ama goruntu olarak kesinlikle fark etti
:lepi:

kızlar bugun sessızlık cokmus buralara bende sımdı 2 kase corba ve bırazda beyaz ekmek yedım sabah kahvaltıda etmemıstım valla keyfım yerıne geldı kalktım kendıme ait esyallarım topladım valıze koydum sadece kullanacagım kadar gıysı bıraktım aklımdan baska seyler gecmesın dıye oda görsun bıseylerı farketsın ben gercekten degoısmısım yok artık o eskı ben yokkkk sızler neler yaptınız

selam kızlar bugün geç kaldım yazmaya dün öğleden sonra geri gelmiyince işler yığılmış yarında tatil bugün acayip yoğunluk var geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler hepinize bugün daha iyiyim en azından tansiyonum dengelendi ama dünden beri hiç bişey yiyemiyorum boğazım kitlendi sanırım sancılarım var halen allahtan yarın tatil 3 gün evdeyim dinlenirim kaydirigubbakcemile2 herkeze kolay gelsin gör sonra

merhaba kızlar.kımse kalmamıs,ısler yogun galıba.ben de sporumu yaptım geldım,bırazdan ogle yemegı yıyecegım.bakalım yarın ne kadar farkedecek tartı?CADIARZU

kolay gelsin canım dikkat et kendine neyse k 3gün tatil yapıcakmışın ohhhh ben yarın gelmicem cmrt gene burdayım of yaaa cumartesi hiiiç çalışmak istemiyorum belirli bir işim olsun istiyorum her işi yapmaktan çok yoruldum

öğlen yemekte islim köfte bulgur pilavı cacık vardı valla hepsini yedim valla çok geldi ama bugün sinir stres doluyum agresif pisikopat offf allahım bugün bitsin bir an önce buralardan uzaklaşmak istiyorum yaa

afiyet olsun canım.
iyi ettin belki de inanmiyor,bunlar sadece kaybedikleri zaman değerini anlarlar.
her neyse bizim şirkette yemek listesi şoyle:yoğurtlu makarna ve etli taze fasuliye.
ben makarnayı şimdi ,kalanı da akşam yiyecem spora gitmeden.

şansılınız...biz yarın da çalışiyoruzsenağlama

o kadar yoğunumki,bi göz atıp hemen çıkıcam,sizide merak ettim

ne güzel ya yarın tatil olanlara biz maalesef yarında cumarteside çalışıyoruz

bu arada öğle yemeğim
4 kaşık kıyma sote (amaaa suyu ve yağını iyice süzdüm)
2 kaşık pilav
2 tanede portakal var ama onu 4 gibi ara öğünde yiyecem

metabolizma çayımı yapıp işlere koyulacağım

Ya kaysi beni simdide ishal etti, önce yapamiyorum diye yakiniyordum simdide wc den kalkamiyorum diye yakiniyorum...
Üstümü giymisim misafirlige gidicem ama kalkamiyomki gecte kaldim normalmi kaysinin ishal yapmasi yan etkisi yok dimi kizlar???
Ben simdi evden cikiyorum gelince okurum yazdiklarinizi
öptüm

afıyet olsun canım ya sende ıyı yaptın yemegı ıkye bolerek bölece metabolızmamızı kandırırız hep omu bızı uyutacak kaydirigubbakcemile3

canım su kaybıtmıs olabılırsın vucudunu cok ac bırakmıssan ondan olabılr bence kaysı ısal yapmaz helede kabızlık ceken vırısını bosver olsun iyice bı rahatla -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…