70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

düsünmen yeter tatlım yerimseniben allah sızlerın eksıklıgını göstermesın buna cok sukur :Saruboceq::Saruboceq:

günaydın canım benım ya ben neyle yetınıcem benım benım sevdıgım yok ve bugun 30 nisan benım gelinlik hiydigim zaman bugunu nasıl yenıcem bıraz bunalımdayım ben

Kirazcım süpersin canım.. aynen devam.. yarın :hooray::hooray::hooray: geliyor... verdiğine inanıyorum sana güveniyorum... daha çok heveslenir daha güzel kilolar verirsin inşallah... bende havaların gazabına uğruyorum arada bundan sonra sıcak olacak inşallah daha çok terleyip daha çok kilo vereceğiz inşallah canım... sanakolay gelsin bugün... :1hug::1hug::1hug::1hug:

Bende spor yapmak istiyorum senağlama
Dizkapagimin ic kismi cok aciyo iki gündür yapamyorum en iyisi gidip yatmak
Biraz uzanip gelcem görüsürüz

günaydın kızlar,bugün yıne canım kahvaltı istemedi...kahvemi içiyorum sadece.
dün akşam sporda çok terledim,l-carnitine işe yarıyor ,göbişim de oyle sert oldu ki,sanırım haftaya çok daha iyi olucak:CüvCüv: umutluyum

günaydın canım ohhh afıyet olsun

Günaydın kıslarrr

Biri beni döfsünn :tomato: dün akşam bunalım yaptım kendi kendime sarıldım dolaba yedimde yedim senağlama senağlama senağlama

spor filan hakgetire yani canım sıkıldımı salıyorum hemen kendimi yaa toparlamam lazım toparlanmam lazım pöfsss :çok üzgünüm:

Sabah 2 kuru kayısı yedim 2 kocaman bardak su içtim bir tabak cornflaks yedim şimdide zayıflama çayımı içiyorum.

bugün dikkat edicem yediklerime fırsat bulursam ofiste spor yapmaya çalışırım Öpüyorum hepinizi kaydirigubbakcemile3

(Geçmiş yazıları okuyamadım işe girişmem lazım ay sonu ödemeler , hesaplar pöffff atladığım birşey varsa kusuruma bakmayın )

günaydın canım ohhh afıyet olsun

saol canım ya,walla akşam senin korkunda birsey yemedim...korktum sopadan ,ya nedense bugun çok umutluyum sanki kendimi çok hafif hissediyorum:1ninca:
kızlar yarın spor salonunda verdikleri programı yazıcam.

yavaş yavaş alışırsın canım sıkma kendini.

ay değilmi ya bizim muhasebecilerin de çok işleri var bugun,malum yarın bankalar da kapalı...

günaydınnn kızlarrr nasılsınız bakalım bugünnnn
valla ben gene süperimmm
sabah kahvaltıya eşim börek almıştı onun zoruyla 2 ufak dilim yedim şekersiz çayla
şimdi de ofiste 2 koca bardak sıcak su içtim ve sopalı hareket ve kalça hareketleri yapacam
yeni işime alıştım bu arada kızlar hem çok zevkli hemde sevecen insanlar allahım inş daim eder...

günaydın canım sevındım senın adına ama senı fazla göremıyoruz burda bizi ihmal etme işallah diledıgın gıbı olur hersey

saol canım ya,walla akşam senin korkunda birsey yemedim...korktum sopadan ,ya nedense bugun çok umutluyum sanki kendimi çok hafif hissediyorum:1ninca:
kızlar yarın spor salonunda verdikleri programı yazıcam.

ohh neguzel desene yarın iyi haberlerını alıcaz sositososito yerimseniben

magrenta faydasini görüyormusun canim???
Benim karnimdan tuhaf sesler geliyor ama tik yok
neyin faydası canım anlamadım valla :))))
Ben suyu cok seviyorum ne yapim elimde degil
Bes litreyi rahatlikla buluyor, sadece yürüyüse birbucuk litrelik limonlu su yapiyorum yari yolda bitiyor acaba zararlimiki CADIARZU
canım fazla su zararlı bende çok su içerim ama dikkat etmek lazım fazla su zehirlenme yapıyormuş ona göre böbrekleriede yornmamak lazım

Günaydın Canım arada olur böyle kaçamaklar sıkma canını bu kadar yavaş yavaş düzene giricek gherşey :)))

günaydın kızlar herkese iyi sabahlar ay çok mutluyum valla herşeye rağmen işlerin yoğuınluğuna bana yeni işlerin yüklenmesine rağmen yinede mutluyum hemen cetvelimi değştireim sonunda kilom oynadı bi sürede burda kalıcak artık heheh :)))
hayırlı işler herkse ben işlere dalıyırum :))):sm_cool:

valla dün erken çıktım ay sonu olduğu için evrak vs yoğundum biraz bugünde dışarda olacagım
sevilcim foto koydum demişsin göremedim ben

Ben suyu cok seviyorum ne yapim elimde degil
Bes litreyi rahatlikla buluyor, sadece yürüyüse birbucuk litrelik limonlu su yapiyorum yari yolda bitiyor acaba zararlimiki CADIARZU

afferın canım benım sudan hıc bı zarar gelmez süpper yapıyosun ahhhh bıde ben ıcebılsem 1 lıtre bıle ıcemıyom ben günde oysakı yagları erıtıyo metobolızma hızlanıyo kemıkler güclenıyo daha zınde oluyosun ıstahın azalıyo.iç canım içde tuvaletten cıkmıyosundur senkaydirigubbakcemile3

Magrenta kaysi olayina galiba hatirlamiyorum

Keskeeeeeeee kücük evette büyük yapamiyorum cildiricam rüyalarima bile giriyo bi cözüm bulamazsam patliycam...
O degilde anlamadigim okadar ses geliyor banamasin demiyo ya :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…