Sevilcan'cım canım ya... kötü bir günmüş.. seni üzmek istemezdim... ama seni seven senin iyi ve kötü gününde yanında olacak bir çok dostun vardır... bizler varız... aynı şehirde olsak gelirdim yanına ama buradan elimizden geleni yapmaya çalışacağız... canım zor bir durum ama güzel günlerdi yaşadıkların mutlaka hayatın boyunca unutamazsın... güzel günleri güzel hatırla... diyecek birşey bulamaıyorum canım... :teselli::teselli::teselli::teselli::teselli::teselli:
günaydın canım benım ya ben neyle yetınıcem benım benım sevdıgım yok ve bugun 30 nisan benım gelinlik hiydigim zaman bugunu nasıl yenıcem bıraz bunalımdayım ben
günaydın fıstıklar herkese,bugün malum ay sonu çok yoğun bi gün beni bekliyo,çok fazla giremeyebilirim topiğe......hemen raporumu vereyim......
dün akşam 1 kaşe çorba,1 salatalık,2 yeşil biber yedim......... veeeeee tam 1 sat bisiklet sürdüm terleme eşofmanıyla,10 dakikada yer hareketleri yaptım
sabah ta ılık su ve 2 elma yedim...... maalesef spor yapamadım,akşamdan beri yağmur hiç durmadı halada yağıyo,bende sabah duş almaya cesaret edemedim,hastalanmayım tekrar diye,
şimdilik bu kadar kızlar,yerın büyük gün umarım herkesin yüzü güler.......öpüyorum hepinizi
günaydın kızlar,bugün yıne canım kahvaltı istemedi...kahvemi içiyorum sadece.
dün akşam sporda çok terledim,l-carnitine işe yarıyor ,göbişim de oyle sert oldu ki,sanırım haftaya çok daha iyi olucak:CüvCüv: umutluyum
günaydın canım ohhh afıyet olsun
Günaydın kıslarrr
Biri beni döfsünn :tomato: dün akşam bunalım yaptım kendi kendime sarıldım dolaba yedimde yedim senağlama senağlama senağlama
spor filan hakgetire yani canım sıkıldımı salıyorum hemen kendimi yaa toparlamam lazım toparlanmam lazım pöfsss :çok üzgünüm:
Sabah 2 kuru kayısı yedim 2 kocaman bardak su içtim bir tabak cornflaks yedim şimdide zayıflama çayımı içiyorum.
bugün dikkat edicem yediklerime fırsat bulursam ofiste spor yapmaya çalışırım Öpüyorum hepinizi kaydirigubbakcemile3
(Geçmiş yazıları okuyamadım işe girişmem lazım ay sonu ödemeler , hesaplar pöffff atladığım birşey varsa kusuruma bakmayın )
herkese günaydınnn
ben geldimmm
herkese günaydınnn
ben geldimmm
günaydınnn kızlarrr nasılsınız bakalım bugünnnn
valla ben gene süperimmm
sabah kahvaltıya eşim börek almıştı onun zoruyla 2 ufak dilim yedim şekersiz çayla
şimdi de ofiste 2 koca bardak sıcak su içtim ve sopalı hareket ve kalça hareketleri yapacam
yeni işime alıştım bu arada kızlar hem çok zevkli hemde sevecen insanlar allahım inş daim eder...
saol canım ya,walla akşam senin korkunda birsey yemedim...korktum sopadan,ya nedense bugun çok umutluyum sanki kendimi çok hafif hissediyorum:1ninca:
kızlar yarın spor salonunda verdikleri programı yazıcam.
neyin faydası canım anlamadım valla :))))magrenta faydasini görüyormusun canim???
Benim karnimdan tuhaf sesler geliyor ama tik yok
canım fazla su zararlı bende çok su içerim ama dikkat etmek lazım fazla su zehirlenme yapıyormuş ona göre böbrekleriede yornmamak lazımBen suyu cok seviyorum ne yapim elimde degil
Bes litreyi rahatlikla buluyor, sadece yürüyüse birbucuk litrelik limonlu su yapiyorum yari yolda bitiyoracaba zararlimiki CADIARZU
Günaydın kıslarrr
Biri beni döfsünn :tomato: dün akşam bunalım yaptım kendi kendime sarıldım dolaba yedimde yedim senağlama senağlama senağlama
spor filan hakgetire yani canım sıkıldımı salıyorum hemen kendimi yaa toparlamam lazım toparlanmam lazım pöfsss :çok üzgünüm:
Sabah 2 kuru kayısı yedim 2 kocaman bardak su içtim bir tabak cornflaks yedim şimdide zayıflama çayımı içiyorum.
bugün dikkat edicem yediklerime fırsat bulursam ofiste spor yapmaya çalışırım Öpüyorum hepinizi kaydirigubbakcemile3
(Geçmiş yazıları okuyamadım işe girişmem lazım ay sonu ödemeler , hesaplar pöffff atladığım birşey varsa kusuruma bakmayın )
ohh neguzel desene yarın iyi haberlerını alıcaz sositososito yerimseniben
Ben suyu cok seviyorum ne yapim elimde degil
Bes litreyi rahatlikla buluyor, sadece yürüyüse birbucuk litrelik limonlu su yapiyorum yari yolda bitiyoracaba zararlimiki CADIARZU
afferın canım benım sudan hıc bı zarar gelmez süpper yapıyosun ahhhh bıde ben ıcebılsem 1 lıtre bıle ıcemıyom ben günde oysakı yagları erıtıyo metobolızma hızlanıyo kemıkler güclenıyo daha zınde oluyosun ıstahın azalıyo.iç canım içde tuvaletten cıkmıyosundur senkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?