sağolun canlarım ya... doktora gideceğim ama 20'lik dişleriminde çekilmesi falan lazım, dolgumda var çok işi var dişlerimin... gideceğim ama çok sıkılıyorum dişlerle ilgili sorunlarda... antibiyotik aldım şimdi biraz hafifledi... senağlamasenağlamasenağlama
oooh kilolar verilmiş tatile gidiliyo şanslısın valla.tabi kocan baktı azmediyosun , ödül olarak tatile çıkartıyo. benimki benle beraber değil tatil balkona bile çıkmıyo. balkon çökermiş :roflol: :roflol:
kızlar ben yarın sabah tatile çıkıyorum nevşehir ürgüp`e gidiyorum arkadaşlarla oğlanıda halasına bırakıyoruz eşimle 2 balayı olacak bize3 gün giremem nete kilo bildirimini yapayım şimdiden 71 kg den sonunda 69,5 kg düştüm bu hafta 1,5 kg vermişim çok mutluyum kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk güzelim nasılsın?
herkes unutmuş beni galiba başka kimse cevap vermedi
elifcim hoşgeldin herkes yoğun iş güç tatil stres sen napıosun görüşmeyeli?
kızlar ben yarın sabah tatile çıkıyorum nevşehir ürgüp`e gidiyorum arkadaşlarla oğlanıda halasına bırakıyoruz eşimle 2 balayı olacak bize3 gün giremem nete kilo bildirimini yapayım şimdiden 71 kg den sonunda 69,5 kg düştüm bu hafta 1,5 kg vermişim çok mutluyum kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun. 20lik dişler çok sancı yapar bilirim. benimkiler 30umda çıktı. ihmal etme ilerlemesin iltihabı. daha çok sorun yaratmasın sonra
hoşbulduk güzelim nasılsın?
herkes unutmuş beni galiba başka kimse cevap vermedi
kızlar akşam yemeyımı şimdi yedim,2 yemek kaşıği yoğurtlu makarna ve 1 yemek kaşığı taze fasuliye.
şimdi arkadaşıma gidecem,ordan da spora yediklerimi eritmeye:CüvCüv:
yarına hepimizden iyi haberler alırız umarım
Yok kiz ac kalmiyorum yiyorum sükür hep,ama öyle bir rahatladimki kus gibiyim :teytey:canım su kaybıtmıs olabılırsın vucudunu cok ac bırakmıssan ondan olabılr bence kaysı ısal yapmaz helede kabızlık ceken vırısını bosver olsun iyice bı rahatla -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?