70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun. 20lik dişler çok sancı yapar bilirim. benimkiler 30umda çıktı. ihmal etme ilerlemesin iltihabı. daha çok sorun yaratmasın sonra

adımı duydum hemen geldim şekercim kaydirigubbakcemile3

napıyosunuz çıtırlar?

iyi eğlenceler canım ya,darısı başımıza (hem tatil hem kilo vermek)kaydirigubbakcemile5

iyiyim valla canım saol. daha görmediler sayfayı herkes geziyo forumda. ben de bugün fırsat buldum da bu kadar kalabildim, çocuklar derse dalınca, oğlum da suçiçeğinden yatınca bilgisayar bana kalıverdi bir iki saat

tebrik ederiz canım buyur bunları hak ettin... :hooray::hooray::hooray:a.s.a.s.:1hug::1hug:

güle güle git.. iyice dinlen bol bol gez canım... yemekleri fazla kaçırma yoksa geldiğinde klava:klava:klava: kovalarız seni haberin olsun...

geçmiş olsun. 20lik dişler çok sancı yapar bilirim. benimkiler 30umda çıktı. ihmal etme ilerlemesin iltihabı. daha çok sorun yaratmasın sonra

sağol canım....benim 17 yaşında çıktı biri diğerleri çıkmadı diye yarmıştı doktor ama yan çıktı... şimdi dursun dedi öylece kaldılar ama rtık çekilmesi lazım... doktora gitmek istemiyorum ama mecburen gidicem.. :1no2::1no2::1no2::1no2:

görüşürüz hanımlar, oğluşum geldi bilgisayara el koyacak.hepinize iyi akşamlar. elifciim sen de uğra arada topiğe,bizi ihmal etme

kızlar akşam yemeyımı şimdi yedim,2 yemek kaşıği yoğurtlu makarna ve 1 yemek kaşığı taze fasuliye.
şimdi arkadaşıma gidecem,ordan da spora yediklerimi eritmeye:CüvCüv:
yarına hepimizden iyi haberler alırız umarım

elif bizleri ihmal etme lütfen arasıra uğra özlüyoruz seni,kızlar ben kapatıyorum kalan işlerimi toparlamam lazım kendinize iyi bakın pazartesi görüşürüz herkeze iyi tatiller şimdiden, magrenta canım listeye beni unutturmayın bu hafta 1,5 kg vermişken kaydirigubbakcemile5

afiyet şeker olsun canım....ama bu saatte yeyince acıkmıyomusun tatlım,üstelikte spor yapıcaksın

bende çıkıyorum kızlar... akşama topiğe gelenlerle görüşürüz... ... yarın tatil olanlara iyi tatiller... yarın erken kalkmayacağım için bol bol sporumu yapıp yatacağım... bakalım yarın ne olcak... büyük gün unutmayın ve yediklerinize dikkat edin.... hepinizi öptüm çıtırlar... sositosositosositosositosositososito

slm kızlar bursefacım bak benımde dıslerım öle bırısı var daha cıkmadı benımkıde yan yatmıs ve gecnlerde sıkıstırıyoru oda cıkmaya ugrasyor ama nafıle bı cıkamadı gıttı canım bence gıt ve cektır bırgunde hepsı gecıyor vallahı benımkınde ertesı gune yaram cok rahatlamıstı sımdı ooo rahatım bır an önce cektır hegun cekmektense bı sferde kurtul bıtsın cok gecmıs olsun öpüm canım görüsürüz

Bursefacim cok cok gecmis olsun bitanem kendine dikkat et olurmu ihmal etme sakin

canım su kaybıtmıs olabılırsın vucudunu cok ac bırakmıssan ondan olabılr bence kaysı ısal yapmaz helede kabızlık ceken vırısını bosver olsun iyice bı rahatla -tatlicadiarzu-
Yok kiz ac kalmiyorum yiyorum sükür hep,ama öyle bir rahatladimki kus gibiyim :teytey:
Yarin büyük gün bakalim ne olcak..
Ben simdi assagiya iniyorum az spor yapim bisiklet süreyim ip atliyayim öptümmmmm

Ben bugünki raporumuda vereyim hemencik

Sabah => bi kase dolusu yulaf icinde findik ceviz ve badem kirintisi aktivia ile karistirdim
Öglen => Birbucuk pohca koca kase salata kücük bi tane irmikli pasta (hafif) (Misafirlikteydimde)
Aksam => Bir tane aktivia

Yarin büyük gün ya korkumdan yiyemiyom delikafadulden
Dizkapaklarim agiriyor diye spor yapamadigim icin yemegi az yemeye calisiyorum fazla haraket edemiyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…