70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydinlar herkese...
Herkes iyimi keyfler yerindemi???

Sabahin 5inde dikti beni oglum ayaga yeminle uykuya hasret kaldim ya aglamak istiyorum

Bende demin 4 tane kaysiyi kücük kücük kestim bardaga koydum üstüne kaynak su biraz beklettim suyu ictim kaysiyi yedim ve üstüne ilik su iciyorum suan bol bol dogrumu yapiyorum acaba ????

günaydın ayparcam ben kayıları yiyorum ondan sonra su içiyorum tv de izlediklerim öle diyolar
bide aslında okuyorum kızları 5 litre sudan bahsediyolar zararlıymış sadece 3 litre su içmek lazım suyun bile fazlası zarar diyo doktorlar ben 2.5 litrelik kola şisesine su dolduruyorum sabahtan akşama kadar onu içiyorumki biliyorum hergün ne kadar içtiğimi sabah zaten kayısının peşinden içtiğim bardakta yarım litre o zamn 3 litre oluyo suyum hatta gece yatarkende susuyorum 1 bardakta öyle 3.5 oluyo
fazlası zarar kızlar içmeyin

Ben suyu cok seviyorum ne yapim elimde degil
Bes litreyi rahatlikla buluyor, sadece yürüyüse birbucuk litrelik limonlu su yapiyorum yari yolda bitiyor acaba zararlimiki CADIARZU

sedacım sanada günaydın henüz yazışmadık umarım herşey yolundadır
AYPARCAM resimlerine baktım da çok güzel çocukları ALLAH bağışlasın

limonlu suyu bilemem ama sen rejimden öncede çok su içiyosan alışmıştır bünyen belki sana zararı yoktur neyse kızlar çıktım oğluşumun kahvaltısını verim eşimi yollim işe görüşürüz

anaaaaaaa heeeeee gıııııııı galp varva ben hec farketmemısım valla nerden gelıyo okalpler bendede varmı sımdı bakcam msj gönderince ama yok heralde
kız o 500 msj yazınca bı kalp verıyor bende cok ugrastım ama ögrendım
günaydın tatlım masallahın var sabah 7 de bıaralar bende erkencıydım sımdı 8,30 lar gelebılıyorum bzımkıler anca cıkmıs oluyor evden a.s. a.s.

günaydın canım işte idare ediyoruz a.s.

GÜNAYDIN ÇITIRLARRRRRR.....

YARIN BÜYÜK GÜN... AĞZINIZA GÖTÜRDÜĞÜNÜZ HER LOKMANIN HESABINI BİLİN YOKSA klava:klava:klava: GELİYOR BAKKK...

YARIN İNŞALLAH HERKEZ KUPA ALMAYI HAKEDER...

MUTLU, HUZURLU, SAĞLIKLI, GÜZEL HABERLER ALACAĞINIZ, SPORLA BOL KALORİ YAKACAĞNIZ BİR GÜN OLUR İNŞALLAH...

HEPİNİZİ ÇOOOOKKKKK :sm_cool::sm_cool: ÖPÜYORUM....

Bursefa ve sevilcan canlarim okumaklami yetiniyorsunuz :)
Hosgeldiniz sefalar getirdiniz...

tatlım ben yazı yazıyıordum valla hosbuldum canım benım sen nasılsın canım ben bı bı metabolızma cayı alayım sıcak sıcak içeyım içim donmus zaten buz gıbıyım bugun bugun depresyona girmessem daha bana bisey olmaz :asigim:

GÜNAYDIN Ayparçam... anca açtım okudum ben mesaj yazarken sen yazmışsın... k.k'ya gelipde mesaj yazmadan duramamki ben... bağımlılık yaptı bana şekerim... :lepi::lepi::lepi:

Sevilcanim idare etmesin iyi ol yüzünden gülücükleri asla kaybetme elimizde kalan o var onuda almalarina izin verme olurmu arkadasim...
Bursefam gelisin yine muhtesem oldu tam yulaf yiyordum allahtan son kasik yoksa birakirdim

günaydın canım benım ya ben neyle yetınıcem benım benım sevdıgım yok ve bugun 30 nisan benım gelinlik hiydigim zaman bugunu nasıl yenıcem bıraz bunalımdayım ben

ben onun çözümünü buldum oğluşu yedirirken ağzıma sakız atıyorum sonra onun yemeğine sulanmıyorum yoksa eskiden çocuğun yemeginden 1 kaşık ona 1 kaşık kendime alırıdmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
bence bir dene derim faydasını görüyorum.....

sedacım sanada günaydın henüz yazışmadık umarım herşey yolundadır
AYPARCAM resimlerine baktım da çok güzel çocukları ALLAH bağışlasın

Günaydın tatlımmmm ben genelde okumayı tercih ediyorum anca yazılanları okuyorum birde sayfa bütün gün açık oluyor ben oğluşla ilgilenmekten yazmaya vakit bulamıyorum....

günayyyydınnnnn sanada günün dünden güzel olsun güzel arkadaşımmmmm...a.s.a.s.a.s.

sevilcanım sanada günaydın....
kızlar ben çıkıyorum markete gidecem strecimi sardım yarın pazar var ama 1 mayıs kocişim evde pazara gidemem marketten biraz sebze meyve bakayım.....
kocamaaan öpüldünüz ismini yazamadığım bütün onlıne çıtır hatunlarrr......

Sevilcanim idare etmesin iyi ol yüzünden gülücükleri asla kaybetme elimizde kalan o var onuda almalarina izin verme olurmu arkadasim...
Bursefam gelisin yine muhtesem oldu tam yulaf yiyordum allahtan son kasik yoksa birakirdim

böyle bütün gün zıp zıp zıplayın inşallah... hihoyyythihoyyythihoyyytsositosositosositososito

günaydın canım benım ya ben neyle yetınıcem benım benım sevdıgım yok ve bugun 30 nisan benım gelinlik hiydigim zaman bugunu nasıl yenıcem bıraz bunalımdayım ben

Bitanemmmm kiyamam ben sana Gülüm senin morelini düzeltmem imkansiz biliyorum ama beterin beteri vardir bunuda unutma bak misal ben 10 senelik evliligimi bitirdim iki cocugumla hem anne hem babayim evin hem kadini hem erkegi hastalik yorgunluk bunalim bile yasamaya hakkim yok cünki dimdik ayakta durmaliyim..
Sen üzme tatli canini her baslangic oldugu gibi sonuda olucakttir muhakkak..
Basliyan hersey birgün biter...
Dua et canimcim insallah bundan sonraki yasaminda cok mutlu ve huzurlu olursun..
Rabbim bu günlerini aratmasin sana

valla sızde olmasanız neyapardım acaba afıyet olsun canım ama yaramasın

Sevilcan'cım canım ya... kötü bir günmüş.. seni üzmek istemezdim... ama seni seven senin iyi ve kötü gününde yanında olacak bir çok dostun vardır... bizler varız... aynı şehirde olsak gelirdim yanına ama buradan elimizden geleni yapmaya çalışacağız... canım zor bir durum ama güzel günlerdi yaşadıkların mutlaka hayatın boyunca unutamazsın... güzel günleri güzel hatırla... diyecek birşey bulamaıyorum canım... :teselli::teselli::teselli::teselli::teselli::teselli:

sagol canımcım ve kendıme yakısan bır sarkı buldum bol bol onu dınlıyorum sevdanın annem gibi sarkısın varya doktorlar dızısının onla yetınıyorum işallah canım bıran önce bu evden cıksam daha kolay atlatırım hersey gözümün önünde zorluyor benı iyiki varsınız bunlarda bana gelsin :tomato: :tomato:

günaydın fıstıklar herkese,bugün malum ay sonu çok yoğun bi gün beni bekliyo,çok fazla giremeyebilirim topiğe......hemen raporumu vereyim......

dün akşam 1 kaşe çorba,1 salatalık,2 yeşil biber yedim......... veeeeee tam 1 sat bisiklet sürdüm terleme eşofmanıyla,10 dakikada yer hareketleri yaptım

sabah ta ılık su ve 2 elma yedim...... maalesef spor yapamadım,akşamdan beri yağmur hiç durmadı halada yağıyo,bende sabah duş almaya cesaret edemedim,hastalanmayım tekrar diye,

şimdilik bu kadar kızlar,yerın büyük gün umarım herkesin yüzü güler.......öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…