günaydın ayparcam ben kayıları yiyorum ondan sonra su içiyorum tv de izlediklerim öle diyolar
bide aslında okuyorum kızları 5 litre sudan bahsediyolar zararlıymış sadece 3 litre su içmek lazım suyun bile fazlası zarar diyo doktorlar ben 2.5 litrelik kola şisesine su dolduruyorum sabahtan akşama kadar onu içiyorumki biliyorum hergün ne kadar içtiğimi sabah zaten kayısının peşinden içtiğim bardakta yarım litre o zamn 3 litre oluyo suyum hatta gece yatarkende susuyorum 1 bardakta öyle 3.5 oluyo
fazlası zarar kızlar içmeyin
Allah razi olsun güzelim cok tesekkür ederim :)sedacım sanada günaydın henüz yazışmadık umarım herşey yolundadır
AYPARCAM resimlerine baktım da çok güzel çocukları ALLAH bağışlasın
kız o 500 msj yazınca bı kalp verıyor bende cok ugrastım ama ögrendımanaaaaaaa heeeeee gıııııııı galp varva ben hec farketmemısım valla nerden gelıyo okalpler bendede varmı sımdı bakcam msj gönderince ama yok heralde
günaydın tatlım masallahın var sabah 7 de bıaralar bende erkencıydım sımdı 8,30 lar gelebılıyorum bzımkıler anca cıkmıs oluyor evden a.s. a.s.herkese günaydın kızlar gününüz aydın ve huzurlu olsun
sabah 5.30 da kaltım 6 gibi 4 tane kuru kayısı peşinden yine büyük bardak sirkeli ballı suyumu içtim
birazdanda kahvaltıda unonun kepek elmekli diet beyaz peynirli tosttumu ve yanında domates salatalık maydanoz dereotu taze nane ve ve ve şekersiz nescafem dün hiç içmedim ya burnumda kokuyo ben nescafeye yarın küçük çay bardağı kadar diet süt katıyom öyle şekersiz içiyom dün bozmadım rejimimi ve dün hiç ekmek yoktu akşam çocuğuma makarna yedirirken bir kaşık kadar yemişimdir ama şıcakmı diye zor kızlar oğluma yedirirken neler çekiyorum canım çekiyo neyse herkese çok ççok kolay gelsin işe gidenler zor gerçekten sizin için öpüyorum herkesi
Günaydinlar herkese...
Herkes iyimi keyfler yerindemi???
Sabahin 5inde dikti beni oglum ayaga yeminle uykuya hasret kaldim ya aglamak istiyorum
Bende demin 4 tane kaysiyi kücük kücük kestim bardaga koydum üstüne kaynak su biraz beklettim suyu ictim kaysiyi yedim ve üstüne ilik su iciyorum suan bol bol dogrumu yapiyorum acaba ????
Bursefa ve sevilcan canlarim okumaklami yetiniyorsunuz :)
Hosgeldiniz sefalar getirdiniz...
GÜNAYDIN ÇITIRLARRRRRR.....
YARIN BÜYÜK GÜN... AĞZINIZA GÖTÜRDÜĞÜNÜZ HER LOKMANIN HESABINI BİLİN YOKSAklava: klava: klava: GELİYOR BAKKK...
YARIN İNŞALLAH HERKEZ KUPA ALMAYI HAKEDER...
MUTLU, HUZURLU, SAĞLIKLI, GÜZEL HABERLER ALACAĞINIZ, SPORLA BOL KALORİ YAKACAĞNIZ BİR GÜN OLUR İNŞALLAH...
HEPİNİZİ ÇOOOOKKKKK :sm_cool::sm_cool: ÖPÜYORUM....
herkese günaydın kızlar gününüz aydın ve huzurlu olsun
sabah 5.30 da kaltım 6 gibi 4 tane kuru kayısı peşinden yine büyük bardak sirkeli ballı suyumu içtim
birazdanda kahvaltıda unonun kepek elmekli diet beyaz peynirli tosttumu ve yanında domates salatalık maydanoz dereotu taze nane ve ve ve şekersiz nescafem dün hiç içmedim ya burnumda kokuyo ben nescafeye yarın küçük çay bardağı kadar diet süt katıyom öyle şekersiz içiyom dün bozmadım rejimimi ve dün hiç ekmek yoktu akşam çocuğuma makarna yedirirken bir kaşık kadar yemişimdir ama şıcakmı diye zor kızlar oğluma yedirirken neler çekiyorum canım çekiyo neyse herkese çok ççok kolay gelsin işe gidenler zor gerçekten sizin için öpüyorum herkesi
sedacım sanada günaydın henüz yazışmadık umarım herşey yolundadır
AYPARCAM resimlerine baktım da çok güzel çocukları ALLAH bağışlasın
GÜNAYDIN ÇITIRLARRRRRR.....
YARIN BÜYÜK GÜN... AĞZINIZA GÖTÜRDÜĞÜNÜZ HER LOKMANIN HESABINI BİLİN YOKSAklava: klava: klava: GELİYOR BAKKK...
YARIN İNŞALLAH HERKEZ KUPA ALMAYI HAKEDER...
MUTLU, HUZURLU, SAĞLIKLI, GÜZEL HABERLER ALACAĞINIZ, SPORLA BOL KALORİ YAKACAĞNIZ BİR GÜN OLUR İNŞALLAH...
HEPİNİZİ ÇOOOOKKKKK :sm_cool::sm_cool: ÖPÜYORUM....
Sevilcanim idare etmesin iyi ol yüzünden gülücükleri asla kaybetmeelimizde kalan o var onuda almalarina izin verme olurmu arkadasim...
Bursefam gelisin yine muhtesem oldu tam yulaf yiyordum allahtan son kasik yoksa birakirdim
tatlım ben yazı yazıyıordum valla hosbuldum canım benım sen nasılsın canım ben bı bı metabolızma cayı alayım sıcak sıcak içeyım içim donmus zaten buz gıbıyım bugun bugun depresyona girmessem daha bana bisey olmaz :asigim:
günaydın canım benım ya ben neyle yetınıcem benım benım sevdıgım yok ve bugun 30 nisan benım gelinlik hiydigim zaman bugunu nasıl yenıcem bıraz bunalımdayım ben
Sevilcanim idare etmesin iyi ol yüzünden gülücükleri asla kaybetmeelimizde kalan o var onuda almalarina izin verme olurmu arkadasim...
Bursefam gelisin yine muhtesem oldu tam yulaf yiyordum allahtan son kasik yoksa birakirdim
günaydın canım benım ya ben neyle yetınıcem benım benım sevdıgım yok ve bugun 30 nisan benım gelinlik hiydigim zaman bugunu nasıl yenıcem bıraz bunalımdayım ben
Bitanemmmm kiyamam ben sanaGülüm senin morelini düzeltmem imkansiz biliyorum ama beterin beteri vardir bunuda unutma bak misal ben 10 senelik evliligimi bitirdim iki cocugumla hem anne hem babayim evin hem kadini hem erkegi hastalik yorgunluk bunalim bile yasamaya hakkim yok cünki dimdik ayakta durmaliyim..
Sen üzme tatli canini her baslangic oldugu gibi sonuda olucakttir muhakkak..
Basliyan hersey birgün biter...
Dua et canimcim insallah bundan sonraki yasaminda cok mutlu ve huzurlu olursun..
Rabbim bu günlerini aratmasin sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?