70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şansılınız...biz yarın da çalışiyoruzsenağlama

normalde bizde 23 nisan 19 mayısta çalışırdık ama müdürümüz uyuzdu o yüzden şimdi istanbula bağlıyız tamamen müdür gitti resmi tatillerde çalışmıyoruz sonunda :) zaten iş olmuyor bütün fabrikalar tatil birde cmrt gelmesem işe o yarım gün beni mahvediyor

evet ya o yarım gün beni de sinir oluyor...yani yarım günde ne çalışabilirisinki bende hep bundan yakıniyorum :dilcikar:

Selam kızlarrrr işlere azcık ara verdim patlamak üzereyim sıkıldımmmmm delikafadulden

öğle yemeğinde patates püresi yedim bide 2 tane köfte çorbada içtim çatlamak üzereyim sinirden yemeklere saldırdım yine akşama hafif bişiler yemem lazım dengelemek

için pöfffff

bu arada yarın tatil olanlar varmış ne güsel yaa ben büyük ihtimalle çalışıcam hatta cumarteside çalışıcam hemde tam günnnnn

Kendinize dikkat edinn görüşürüsss kaydirigubbakcemile3

valla ben çalışmıyorum kahvaltı çay kahve keyfi veee saat 12 ben kaçar heheh
benim öyle oluyordu :)

olsun ama ne gerek var değilmi
bende soyleyeyım bari,2 kaşık etli taze fasuliye ve 2 kaşık yoğurtlu makarna yedim.
yarısını akşama sakliyorum,ısıtıp yiyecem -tatlicadiarzu-

gözün aydın canım yarın tatilsin birde cumartesiyi çözseniz tam süper olur kaydirigubbakcemile5 senin için benim cumartesi çalışan arkadaşlarım kendi aralarında anlaştılar bir hafta biri geliyor bir hafta biri geliyor ayda 2 cumartesi gitmemiş oluyorsun bence istanbulla konuşun bu konuyu belki böyle çözebilirsiniz

ben bugün yazamıyorum neden bilmiyorum ama yazasım gelmedi... biraz dişimde sorun var çürük çektiremedim bir türlü ağrımaya başladı sanırım iltihaplandı.. hafifde şişme var... :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

yeni katılan arkadaşım hoşgeldin aramıza... a.s.a.s.a.s.:1hug::1hug::1hug:

yarın tatil bizede ama dişim tutmazsa bol bol spor yapmayı düşünüyorum... cumartesi günü 2.5'ta çıkıyoruz saat 1'de çıkalım diyoruz onu bile kabul ettiremedik... hafta içi çalışalım saati dolduralım dedik yok.. iş olunca zaten mesaiye kalıyoruz ücret almadan ama kimse takmıyor bizi.. :uhm::uhm:

sevalcim sende moralini bozma hakkında hayırlısı neyse öyle olsun... belki kıymetini anlar belki herşey bir anda değişebilir... :teselli::teselli::teselli::teselli:

ya biz öyle bir ayar yaptık zaten ama istanbuldaki müdürler geldi bana toplantı yüklediler her cmrt birde onla uğraşıcam of yaa fırsatım olursa konuşmak istiyorum umarım o şansı yakalarım kızlar offf help meee

canım bence bir an önce doktora git ilaç verip iltihapı kurutmadan çekmezler zaten sonra daha büyük dertler çıkmasın başına bence diş önemli biliyorsun ben çok çektim felaket bir ağrı ya.

iş konusuna gelince oturmuş bir düzeni değiştirmek çok zor işimiz zorrr:çok üzgünüm::a015:

meraba güzellerim benim. ben de bu hafta regl olmuşum. yerimden kalkarken bile içim boşalıyo sanki.kansızlık varya çok fena oluyorum bu yüzden.eşim sabah gördü; kalın eşofman giymişim altımda zaten tayt ,şort falan " iyice kilo aldın bu ara, bi ara ne güzel kilo verir gibiydin", dedi.ya hastayım zaten yarım kiloluk bi şişlik var on kilo vermişim ne istiyosun diyorum "hiç de farketmemiş" diyo. çıldırtacak bu kozalak beni.bu saat oldu yeni oturabildim.mutfaktan çıkamadım, reçelimi, yemeğimi, tatlımı, çorbamı derken ocak iki dakka boş durmadı. elticiim geldi salata gözleme falan da yapıverdim araya sıkıştırıp.bileklerim bile ağrıyo şimdi.

geçmiş olsun canım ya. madem rahminde sorun var hiç takmayacaktı o spirali doktor. senin için en iyi yöntem neyse onu önermesi lazım. ben de taktırdım geçen sene iki hesapsız hamileliği peşpeşe yaşayınca , ama otuz saniye sürdü işlem, üstelik doktorum çok da iyiydi konuşup dikkatimi dağıttı geçmiş olsun bitti deyiverdi.sen baya bi sorun yaşamışsın.tansiyon düşüklüğü lokal anestezi yaptıysa olur ama bilmiyorum anesteziye gerek oluyo işlemde bildiğim kadarıyla. tekrar geçmiş olsun. dikkat et kendine

canım geçmiş olsun :teselli:........bencede bi an doktora görün bende bilirim diş ağrısı çok kötü

sende tatil olanlardansın ne güzel ya,ben2,5 çıkmaya bile razıyım cumartesileri ama 7 den önce çıkamıyoruz,6 da çıkmak için bile izin istiyorum o kadar yani:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bu arada ara öğün yaptım kendime 2 tane portakal yedim,bende akşam 1 saatten fazla spor yapıcam inş,pek bişey yemeyide düşünmüyorum,belki meyve

şimdilik bu kadar fıstıklar,sonra yine uğrarım,öpüldünüzhihoyyythihoyyythihoyyyt

ya ben neden boyle yapiyorumkiiiiiii....şimdi küçük bir kek yedim,pişman oldum geldim hemen burda yazdım senağlama of ya offffffffff

canım ben korunma amaçlı taktırmadım rahimde yapışıklık var sadece 1 gün adet oluyorum çok az oda zaten yapışıklık olduğu için çok zorlandı takarken benide perişan etti anestezi vermedi canlı canlı işkenceyi çektim aşırı stres birde bişey yememiştim tansiyon o yüzden düştü, adetim çoğalır inşallah spiralle bu acıyı boşuna çekmemiş olurum,eşine söyle topikteki kızlar gelip seni kulağını çekecekler de ona kaydirigubbakcemile3 adetin bitince şişliğin iner incecik giydinmi ohhh hihoyyyt

kızlar ben yarın sabah tatile çıkıyorum nevşehir ürgüp`e gidiyorum arkadaşlarla oğlanıda halasına bırakıyoruz eşimle 2 balayı olacak bize 3 gün giremem nete kilo bildirimini yapayım şimdiden 71 kg den sonunda 69,5 kg düştüm bu hafta 1,5 kg vermişim çok mutluyum kaydirigubbakcemile3

inşallah adetin düzene girer o zaman rahat edersin. ya eşimin kulağını ben bizzat kendim çektim zaten.bir iki güzel kıyafet ve kot aldım bacaklarım bile incelmiş valla çok güzel oldular. yeni resimler çekip yüklerim de önceki resimle belli olur farkı. basen sorunum zaten yok etlerim sıkı da sarkma olmuyo. çok yürüyorum gün içinde belki ondandır.elticiiim bile diyo sen hiç oturmuyo musun diye?

oooh kilolar verilmiş tatile gidiliyo şanslısın valla.tabi kocan baktı azmediyosun , ödül olarak tatile çıkartıyo. benimki benle beraber değil tatil balkona bile çıkmıyo. balkon çökermiş :roflol: :roflol:

sağolun canlarım ya... doktora gideceğim ama 20'lik dişleriminde çekilmesi falan lazım, dolgumda var çok işi var dişlerimin... gideceğim ama çok sıkılıyorum dişlerle ilgili sorunlarda... antibiyotik aldım şimdi biraz hafifledi... senağlamasenağlamasenağlama

ya ben neden boyle yapiyorumkiiiiiii....şimdi küçük bir kek yedim,pişman oldum geldim hemen burda yazdım senağlama of ya offffffffff
küçük bir dilim kek içinmi bu pişmanlık ben bugün sinirden deli gibi yeme isteği içindeyim
sabah kepekli tost nomal di o zaman
öğlen islim köfte bulgur cacık yedim
öğleden sonra kurabiye poğaça 5 tane tuzlu peynirli sosisli zeytinli poğaçaan küçük bir parça tatlı kurabiye yedim pişmanmıyımmm bilmioyorum ama akşama ot yicem sadece onu biliorum :)) 1 kilo vermişim geri alırmıyım hiç kilo olmadan hareket yapcam :)))

of of of bende istiyorum yaaa çoook bi türlü fırsat bulamıodum tam zamanı aslında benim yerimede gez ve fotoğraf çektir canım ben anca yazın tatil yörelerine gidebiliorum kış izin yok :a015::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…