şansılınız...biz yarın da çalışiyoruzsenağlama
normalde bizde 23 nisan 19 mayısta çalışırdık ama müdürümüz uyuzdu o yüzden şimdi istanbula bağlıyız tamamen müdür gitti resmi tatillerde çalışmıyoruz sonunda :) zaten iş olmuyor bütün fabrikalar tatil birde cmrt gelmesem işe o yarım gün beni mahvediyor
evet ya o yarım gün beni de sinir oluyor...yani yarım günde ne çalışabilirisinkibende hep bundan yakıniyorum :dilcikar:
valla ben çalışmıyorum kahvaltı çay kahve keyfi veee saat 12 ben kaçar heheh
benim öyle oluyordu :)
normalde bizde 23 nisan 19 mayısta çalışırdık ama müdürümüz uyuzdu o yüzden şimdi istanbula bağlıyız tamamen müdür gitti resmi tatillerde çalışmıyoruz sonunda :) zaten iş olmuyor bütün fabrikalar tatil birde cmrt gelmesem işe o yarım gün beni mahvediyor
gözün aydın canım yarın tatilsin birde cumartesiyi çözseniz tam süper olur kaydirigubbakcemile5 senin için benim cumartesi çalışan arkadaşlarım kendi aralarında anlaştılar bir hafta biri geliyor bir hafta biri geliyor ayda 2 cumartesi gitmemiş oluyorsun bence istanbulla konuşun bu konuyu belki böyle çözebilirsiniz
ben bugün yazamıyorum neden bilmiyorum ama yazasım gelmedi... biraz dişimde sorun var çürük çektiremedim bir türlü ağrımaya başladı sanırım iltihaplandı.. hafifde şişme var... :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
yeni katılan arkadaşım hoşgeldin aramıza... a.s.a.s.a.s.:1hug::1hug::1hug:
yarın tatil bizede ama dişim tutmazsa bol bol spor yapmayı düşünüyorum... cumartesi günü 2.5'ta çıkıyoruz saat 1'de çıkalım diyoruz onu bile kabul ettiremedik... hafta içi çalışalım saati dolduralım dedik yok.. iş olunca zaten mesaiye kalıyoruz ücret almadan ama kimse takmıyor bizi.. :uhm::uhm:
sevalcim sende moralini bozma hakkında hayırlısı neyse öyle olsun... belki kıymetini anlar belki herşey bir anda değişebilir... :teselli::teselli::teselli::teselli:
slm kızlar öğlen doktora gittim spirali taktı ondan sonra olan oldu zaten masada ölüyorum zannettim :1no2: rahimde sorun var çok zor oldu fenalaştım dr korktu taktı sonunda ama acilde yattım 3 saat tansiyon 4 e düşmüştü biraz düzelince çıktım anneme geldim yatıyorum halen çok ağrım var tansiyonum da düşük halen perişan oldum öğleden sonra kaynatmışsınız maşallah okudum hepsini neşem yerine geldi bugün aç yatarım çok mide bulantısı var gözüm hiç bir şeyi görmüyor her zaman böyle olsa iştahımız kaydirigubbakcemile3
ben bugün yazamıyorum neden bilmiyorum ama yazasım gelmedi... biraz dişimde sorun var çürük çektiremedim bir türlü ağrımaya başladı sanırım iltihaplandı.. hafifde şişme var... :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
yeni katılan arkadaşım hoşgeldin aramıza... a.s.a.s.a.s.:1hug::1hug::1hug:
yarın tatil bizede ama dişim tutmazsa bol bol spor yapmayı düşünüyorum... cumartesi günü 2.5'ta çıkıyoruz saat 1'de çıkalım diyoruz onu bile kabul ettiremedik... hafta içi çalışalım saati dolduralım dedik yok.. iş olunca zaten mesaiye kalıyoruz ücret almadan ama kimse takmıyor bizi.. :uhm::uhm:
sevalcim sende moralini bozma hakkında hayırlısı neyse öyle olsun... belki kıymetini anlar belki herşey bir anda değişebilir... :teselli::teselli::teselli::teselli:
geçmiş olsun canım ya. madem rahminde sorun var hiç takmayacaktı o spirali doktor. senin için en iyi yöntem neyse onu önermesi lazım. ben de taktırdım geçen sene iki hesapsız hamileliği peşpeşe yaşayınca , ama otuz saniye sürdü işlem, üstelik doktorum çok da iyiydi konuşup dikkatimi dağıttı geçmiş olsun bitti deyiverdi.sen baya bi sorun yaşamışsın.tansiyon düşüklüğü lokal anestezi yaptıysa olur ama bilmiyorum anesteziye gerek oluyo işlemde bildiğim kadarıyla. tekrar geçmiş olsun. dikkat et kendine
ya ben neden boyle yapiyorumkiiiiiii....şimdi küçük bir kek yedim,pişman oldum geldim hemen burda yazdım senağlama of ya offffffffff
canım ben korunma amaçlı taktırmadım rahimde yapışıklık var sadece 1 gün adet oluyorum çok az oda zaten yapışıklık olduğu için çok zorlandı takarken benide perişan etti anestezi vermedi canlı canlı işkenceyi çektim aşırı stres birde bişey yememiştim tansiyon o yüzden düştü, adetim çoğalır inşallah spiralle bu acıyı boşuna çekmemiş olurum,eşine söyle topikteki kızlar gelip seni kulağını çekecekler de ona kaydirigubbakcemile3 adetin bitince şişliğin iner incecik giydinmi ohhh hihoyyyt
kızlar ben yarın sabah tatile çıkıyorum nevşehir ürgüp`e gidiyorum arkadaşlarla oğlanıda halasına bırakıyoruz eşimle 2 balayı olacak bize3 gün giremem nete kilo bildirimini yapayım şimdiden 71 kg den sonunda 69,5 kg düştüm bu hafta 1,5 kg vermişim çok mutluyum kaydirigubbakcemile3
canım bence bir an önce doktora git ilaç verip iltihapı kurutmadan çekmezler zaten sonra daha büyük dertler çıkmasın başına bence diş önemli biliyorsun ben çok çektim felaket bir ağrı ya.
iş konusuna gelince oturmuş bir düzeni değiştirmek çok zor işimiz zorrr
canım geçmiş olsun ........bencede bi an doktora görün bende bilirim diş ağrısı çok kötü
sende tatil olanlardansın ne güzel ya,ben2,5 çıkmaya bile razıyım cumartesileri ama 7 den önce çıkamıyoruz,6 da çıkmak için bile izin istiyorum o kadar yani
bu arada ara öğün yaptım kendime 2 tane portakal yedim,bende akşam 1 saatten fazla spor yapıcam inş,pek bişey yemeyide düşünmüyorum,belki meyve
şimdilik bu kadar fıstıklar,sonra yine uğrarım,öpüldünüz
küçük bir dilim kek içinmi bu pişmanlık ben bugün sinirden deli gibi yeme isteği içindeyimya ben neden boyle yapiyorumkiiiiiii....şimdi küçük bir kek yedim,pişman oldum geldim hemen burda yazdım senağlama of ya offffffffff
kızlar ben yarın sabah tatile çıkıyorum nevşehir ürgüp`e gidiyorum arkadaşlarla oğlanıda halasına bırakıyoruz eşimle 2 balayı olacak bize3 gün giremem nete kilo bildirimini yapayım şimdiden 71 kg den sonunda 69,5 kg düştüm bu hafta 1,5 kg vermişim çok mutluyum kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?