70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya ne güzel ben önümde bi tepsi baklava olsa hepsini yiyebilecek kadar kendimi tatlıya aç hissediyorum artık regl olsam da kurtulsam ya off ya oyoksa bu 1.5 kilo üzerimde kalacak o emeklerimde boşa gidecek

a.sselam kızlar ben sizin bu maratonunuza yetişebilecekmiyim bilmiyorum bugün arkadaşa kahvaltıya diye gittik ama maşallah öyle güzel pastalar yapmıştıki kendimizi tutamadık hepsinden yedik belim ağırdığı için bu hafta yürüyüşte yapamadım belimin ağrısı geçsinde bende cuma yarışına katılayım yoksa bu şekilde hiç kilo veremiycema.s:çok üzgünüm

Son düzenleme:
Bursefacim cok cok gecmis olsun bitanem kendine dikkat et olurmu ihmal etme sakin

sağolun kızlar biraz iltihapta var dişimde.. onun geçmesini bekleyeceğim... ondan sonra giderim doktora artık..

işlerim vardı anca girebildim nete... fazla gelen olmamış topiğe...

iyi geceler kızlar... yarın tatil diye oturayım dedim ama uyukluyorum... yarın görüşürüz...

kızlar misafirler yeni gitti ben bugün neler yedimi yazım ben pazartesi başlamıştım rejime o yüsden herhalde sizin bu cuma günü olan yarışlara daha henüz katılamıyom
sabah 3 kuru kayısı peşinden elma sirkeli ballı büyük bardak su 10 da armut . arkadaşı almak için dışarı çıktık oğlumla biraz dükkanlarada bakacaktık 12 de maviyeşil çikolata yarısı ama yarısı oğluma 2 gibi tavuklu kepek ekmekli sandoviç domates salatalık çarli biber 1 bardak ayran arkadaşımda rejimde bu kk yı öneren sonra beraber şekerciz nescafe ikindi gibi maviyeşil 3 adet bisküvi şekersiz çaylaki onu sadece yanında şekerli bişey varsa içebiliyom akşam rkadaşlar bisdeydiler eşleriyle eşim çok güzel sacda tavuk sote yaptı 21.00 deki yememem lazım ama herkesle masada olunca yiyosun ama ekmek yemedim hiç kolada içmedim onlar çay içerken ben nescafe içtim 3 oldu bugün şekersiz içiyorum bu kadar destan oldu yine neyse çokmu ama 3litre su mutlaka içildi bugün spor yok ama hareket halinde olunca fena değildir

ben şimdiden yazayım da sabahı beklemeyeyim. benim kilom aynı regl olduğum için değişmemiş.67.5 da kaldım bu hafta. şişmediğime şükür diyorum. sabah yazabilirsem gelirim kızlar.bye

günaydın kızlar.1000. sayfa acılısını ben yapayıma.s bugun erkenden kalktım buyuk bır heyecanla tartıldım,sonuc husran.sadece 100 gr vermısım:çok üzgünüm:haftaici cok daha az gosterıyordu tartı,noldu anlamadım.
sizlerden iyi haberler bekliyorum,kupa alanları simdiden kutluyorum,sevgilera.s.

günaydın kızlar
regl olmayı beklediğim için süper şiştim ama tartı hala 71 gösteriyor acaba kilo almadım mı
bu hafta 71 olarak geçin beni asıl haftaya belli olur verip vermediğm reglimde biter şişkinliğimde geçer
bakalım hayırlısı
şimdiden kilo verenleri tebrik ederim yerinde sayanlara haa gayret derim
benim gibi kilo alanlarada biraz daha azim derim
öpüyorum hepinizii:))))

gunaydın melankonı .ben de regl olsam da rahatlasam.hala emzırdıgım ıcın galıba 2-3 ayda bır ancak oluyorum.reegl olsam belkı daha hızlı kılo verırımfisfisfis

Günaydınn kızlarrrrr
nasılsınızzzzhihoyyythihoyyyt
ben çokk iyiyimmm
1kilooo gitmişşşşşalkisalkisalkis alkisalkisalkis75oldum yaniii
dünde diyete başladıgım zamandan bu yana görmedigim birisine gittimm
bana zayıflamışsın senn devam et dedi çoook sevindimm hemde çoookkaydirigubbakcemile3

kilo veren arkadaşlarr çok tebrik ederim siziii
veremeyenler üzülmeyinn en azındann almadınızda
kilooo alanlarrrrklava:klava:biraz daha dikkat

kirazzz canım kaç kio verdin merak ediyorumm delikafadulden

günaydın kızlar, bn bu hafta pekkatılamadım ne de doğru düzgün spor yapıp kilo verebildim. Hala 74.5 gösteriyor tartı. Üzgünümm ((

şimdide kahvaltımı yapıyorum
marul domates az peynir ve haşlanmış yumurta
ekmek yook
sonrada evişlerimi yapıp 30dk yürüyecem bantta

Günaydin kizlar büyük gün diye uyuyamadim nerdeyse cok heycanlandim bu hafta niye oldugunuda bilmiyorum, neyse bugün tartiya ciktim ve tartim tam olarak 70,30kg gösteriyor cok sevindim ama galiba bu kaysilarin sayesinde oldu iki gündür sabahlari kaysi yiyorum ve ishalim kilolarimda gitti cok seviniyorum bennnnn bakalim kupayi alabilcemmi :teytey:
ama almasam bile sorun degil ben kendi kupami hak ettim simdi kizimla güzel bi kahvalti keyfi yapcaz gelirim birazdan öptümmm

günaydın kızlar bende 1 kg verdiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm...tartı 76 gösteriyordu sabahkaydirigubbakcemile2
kahvaltı yapmadım yıne sadece kahvemi içiyorum....

2 kg gerçekten çok güzel...haftaya umarım bende 2 kg verebilecem,alışiyorum bende yavaş yavaş,akşam spor dan sonra sadece 1 elma yedim mesela ,mısırları da attım artık patlamış mısır yapmıyorum sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…