ya ne güzel ben önümde bi tepsi baklava olsa hepsini yiyebilecek kadar kendimi tatlıya aç hissediyorum artık regl olsam da kurtulsam ya off ya oyoksa bu 1.5 kilo üzerimde kalacak o emeklerimde boşa gidecekBen bugünki raporumuda vereyim hemencik
Sabah => bi kase dolusu yulaf icinde findik ceviz ve badem kirintisi aktivia ile karistirdim
Öglen => Birbucuk pohca koca kase salata kücük bi tane irmikli pasta (hafif) (Misafirlikteydimde)
Aksam => Bir tane aktivia
Yarin büyük gün ya korkumdan yiyemiyom delikafadulden
Dizkapaklarim agiriyor diye spor yapamadigim icin yemegi az yemeye calisiyorum fazla haraket edemiyorumda
canım inş. beklerizşu yetmişleri göreyim gelcem buraya kızlar sositososito
Bursefacim cok cok gecmis olsun bitanem kendine dikkat et olurmu ihmal etme sakin
slm kızlar bursefacım bak benımde dıslerım öle bırısı var daha cıkmadı benımkıde yan yatmıs ve gecnlerde sıkıstırıyoru oda cıkmaya ugrasyor ama nafıle bı cıkamadı gıttı canım bence gıt ve cektır bırgunde hepsı gecıyor vallahı benımkınde ertesı gune yaram cok rahatlamıstı sımdı ooo rahatım bır an önce cektır hegun cekmektense bı sferde kurtul bıtsın cok gecmıs olsun öpüm canım görüsürüz
Iyi geceler bitanem bende yatiyortum simdi gözlerim kapaniyor dizi bakiyordum, herkese hayirli geceler büyük gün bakalim ne olcakiyi geceler ayparcamm sadece sen açıksın yeni açabildim bugün misafirlarem vardı
Günaydin kizlar büyük gün diye uyuyamadim nerdeyse cok heycanlandim bu hafta niye oldugunuda bilmiyorum, neyse bugün tartiya ciktim ve tartim tam olarak 70,30kg gösteriyor cok sevindim ama galiba bu kaysilarin sayesinde oldu iki gündür sabahlari kaysi yiyorum ve ishalim kilolarimda gitti cok seviniyorum bennnnn bakalim kupayi alabilcemmi :teytey:
ama almasam bile sorun degil ben kendi kupami hak ettim simdi kizimla güzel bi kahvalti keyfi yapcaz gelirim birazdan öptümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?