günaydin kizlar
topik topluca regl dönemine girdi sanirsambenimde sancilarim basladi
kötü kalkdim cocuk kustu sabah sabah ben sanciliyim gec kalkdigim icin morel biraz bozuldu alismisdim rahat rahat 5 de kalkip hazirlanmaya birde karin agrisi offff
oglisim yazik ya bugün dr götürecek annem isallah kusunca gecmisdir hastaligi atmisdir üzerinden
öpüldünüz kizlar
geçmiş olsun canıııııım o dediklerine de hiç bilem inan madıms.a. kizlaaar
evet hemen baslayayim :99:
dr. a gittik allerji ignesi icin gitmistim midemin agridiginida söylicektim o anda öyle bi agridiki zor konustum neyse bakti mide zari
iltihabi dedi :26:niye simdiye kadar gelmedin dedineyse ilac verdi allerji ignemide yapmadi bu sekilde olmaz dedi .Neyse esime
yapti ay bakmasaydim keske igneyi köküne kadar soktu yaa :18::18: haftaya sira bende
ha bide dileeeekkk dr. dediki bol ciko, cips, börek ,cörek ,pasta ye
iyi gelir dedi :26: hatta muhakkak ye dedi :101:inan eger yalanim varsa hazirana kadar 58 olayim insalllahhhh
o hazırların kalorisine baktım geçen gün ay cips ile aynı neredeyse
ayda 4-5 kilo veren arkadaşlar olunca bana az geliyor
ben yavaş vermek istiyorum zaten, birdaha kısmetse hamilelikle gelsin geri, kesinlikle hızlı gelen hızlı gidiyor belki ama hızlı gidende çok çabuk geri geliyor hemde o daha kötü oluyor
bende öyleyim almıyorum o yüzden, paketlerde olanlar var ya nadiren onlardan alıyorum 1 paketi soluksuz yiyorum en son yılbaşında yemiştim
ben müsli yiyorum 5-6 kaşık yoğurt 2 kaşık müsli, yoğurdu fazla tutuyorum bende nesfitimi denesem diyordum ama onda fazla yeniyor sanırım sütle olduğu için, müsliye devam
ben patlamış mısırın kendisini seviyorum valla, onuda yedim ama aslı gibi olmiiiiiii
geçmiş olsun, doktorun dediklerini ihmal etmebizim içinde yee bol bol
günaydın canım ve geçmiş olsun ay bende hala olamadım ve hala şişimgünaydin kizlar
kötü kalkdim cocuk kustu sabah sabah ben sanciliyim gec kalkdigim icin morel biraz bozuldu alismisdim rahat rahat 5 de kalkip hazirlanmaya birde karin agrisi offff
oglisim yazik ya bugün dr götürecek annem isallah kusunca gecmisdir hastaligi atmisdir üzerinden
öpüldünüz kizlar
ortiş ne yedin sen bakim hesap veeeeeeeeeer
yaza 4 ayımız kaldı.5 kilo rahat verirsin şeker.sıkma canını.
hani nerde nerdebende hastasıyım şu veretin
şey immmmm
gözün aydın cnm..
bütün bunları ben sana dr gitmeden demiştim zaten..illa dr mu olmak gerek dinlemen için hee
geçmiş olsun geçer inş..
canım geçmişteydim ben gelene kadar sen gitmişsin ..görüşürüz cnm.. iyi geceler..
işe gitcem canım dilekimde gelmiş korkma o koruru seni çiko pasta canavarlarındanpisiiiimmm
gel psiim gel birazdan dilek gelir :18: yanliz birakma beni
gunayyyyyyyyyydddın bnde reglı olcm dun aksm 2 tane hanmeller yedm canm ck tatlı ıstedıgünaydin kizlaaar
saglikli, mutlu, huzurlu bir gün olsun insallah
evet topikcenek regl günlerindeyiz ve benimde karnim agriyor
tabi regl yaklasinca dün gece olan oldu gece yine cikolarin basinda buldum kendimihem de okadar güzel menüden sonra oooff oooffffffff yani gözüm dönüyo sanki
dünkü menüm:
sabah::18::26:sütlac
ara: kiwi
öglen: brokkoli yogurtla
araortakal
aksamirasa yemeyinin taneleri suyu yok patatesler ayitlanmis 1 dilim ekmek ile
işe gitcem canım dilekimde gelmiş korkma o koruru seni çiko pasta canavarlarından
günaydinn hos geldingunaydnnnn ben geldım
gunayyyyyyyyyydddın bnde reglı olcm dun aksm 2 tane hanmeller yedm canm ck tatlı ıstedıhalada ıstıo
oo bn bu kadrcık seyle doymazdm kı
günaydinn hos geldin
hod geldin aramiza
hosbldum nasılsnız nasl gıdıyo dıyet
regl diyorum baska bisey demiyorum
arkadaslar genelde türk kahvesi iciyorsunuz türk kahvesinin zayiflamada etkisimi var sevdiginiz icinmi iciyorsunuz
aburcubur tamamen kestim hiç yemiyorum,en ufak bir kaçamak yok, ama kesin yanlış birşeyler yapıyorum :S
1 günüm; sabah birkaç maviyeşil yulaflı bisküvi şekersiz çay, öğlen çorba salata ve 1 tabak diyet sebze yemeği.birkaç saat sonra 1 meyve,yine birkaç saat sonra birkaç bisküvi yine ve şekersiz çay.tabi gün içinde birkaç bardak yeşil çay.suya başlayalı 4 gün oldu 2 lt.akşam da sadece meyve
kızlar beni de aranıza alır mısınız ben bu grubu anlamadım hangi günler tartılıyoruz bir de herkesin ne yediğini nasıl takip edebileceğiz hepsi farklı sayfalarda bana da yardımcı olup beni de aranıza alır mısınız bende 72 kilo olmuşum:18: kendimi çok kötü hissediyorum:18:
Selam kızlar
Menümü yazıyorum
Sabah
kepekli sandviç
şekersiz çay
Öğlen
köfteli türlü
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
Ara
3 kuru kayısı
1 orta türk kahvesi
Akşam
1 kase çorba
2 küçük lahana dolması
brokoli salatası
biraz sonra da form çayı
herkese mrb sabah
1kase nesfit
ara
1muz
öğlen
5 kaşık makarna
ayran
ara
1elma
akşam
1porsiyon balık
salata
1madansuyu
1,5 lt su
s.a. kizlaaar
evet hemen baslayayim :99:
dr. a gittik allerji ignesi icin gitmistim midemin agridiginida söylicektim o anda öyle bi agridiki zor konustum neyse bakti mide zari
iltihabi dedi :26:niye simdiye kadar gelmedin dedineyse ilac verdi allerji ignemide yapmadi bu sekilde olmaz dedi .Neyse esime
yapti ay bakmasaydim keske igneyi köküne kadar soktu yaa :18::18: haftaya sira bende
ha bide dileeeekkk dr. dediki bol ciko, cips, börek ,cörek ,pasta ye
iyi gelir dedi :26: hatta muhakkak ye dedi :101:inan eger yalanim varsa hazirana kadar 58 olayim insalllahhhh
menümm
kahve
kahvalti
2 dilim ekmek
peynir
6,5 yesil zeytin
domates
ara yok
öglen
2 kepce corba
1 kase light yogurt
ara
4 5 dilim elma
1 bardak kefir
3 ince dilim pirinc patlagi
aksam
1 büyük kase misir ve tonlu salata
1 bardak ayran
2 dilim kuru ekmek (dilimi 27 kal.)
ara 21.30 :26:
meyveli aktivia
2 fincan rezene ve papatya karisik cay,1 fincan rezene cayi
ooooo balkaymakımmm ya geçmiş olsun canım önemli bir problem yoktur umarım
ya bu senin daktır ne demiş öyleeee
gerçekmi diyorsun şaşırdım kaldım
geldim geldimmm
EN ACİLİNDEN KİLO VERMEM LAZIM.
BAKTIM DENEDİM tek basına olmuyor.. evet 2 ablam ve annem hepsi zayıf. annem bile 55 yasında 65 kıloyken ben 78 kiloyummm..
destek lazım, arkadas lazım, aynı yola birlikte bas koyabılecek motıvasyoncular lazım..
BENDE VARIMMMMMMMM ::):):)
ayyyy kızlar biraz geçmişe bakem dedim ne güzel haberler gördüm
arcak81 ve ay-she hamileymiş çok sevindim
Allah inşallah sağlıkla kucaklarına almayı nasip eder
dilekcim de saçımı çekmiş valla canım ya ben bu hafta regliden okadar cıs yaptımki
bu hafta kilo almayımda yerimde sayayım o bile yeter bana
dünkü menüm:
sabah::18::26:sütlac
ara: kiwi
öglen: brokkoli yogurtla
araortakal
aksamirasa yemeyinin taneleri suyu yok patatesler ayitlanmis 1 dilim ekmek ile
günaydin kizlar
öpüldünüz kizlar
günaydin kizlaaar
saglikli, mutlu, huzurlu bir gün olsun insallah
evet topikcenek regl günlerindeyiz ve benimde karnim agriyor
tabi regl yaklasinca dün gece olan oldu gece yine cikolarin basinda buldum kendimihem de okadar güzel menüden sonra oooff oooffffffff yani gözüm dönüyo sanki
pisiiiimmm
gel psiim gel birazdan dilek gelir :18: yanliz birakma beni
geçmiş olsun canıııııım o dediklerine de hiç bilem inan madım
o hazırların kalorisine baktım geçen gün ay cips ile aynı neredeyseonu yiyeceğime cips yerim ya
günaydın canım ve geçmiş olsun ay bende hala olamadım ve hala şişim
günaydın herkeseeeeeee her yanım tutulmuşl yine sağ tarafım uyuşmuş ve şiş ay şu regl olamadı getti çatlayacam bugün olsun artık yaaaaaaaaa
işe gitcem canım dilekimde gelmiş korkma o koruru seni çiko pasta canavarlarından
gunaydnnnn ben geldım
Günaydıııın kızlar. Bizimkilerin ahımı tuttu ne vakit bulup giremiyorum. Çok hastayım kızlar, grip olmuşum. Doktora gittim alerjik rinit dedi. Zaten vardı alerjimde toza ve akarlara da . Kaç gündür çok fenayım. Gözler şırıl şırıl, burunda tabii. Silmekten yara oldu. Bende pek ilaç kullanmayı sevmiyorum geçer dedim ama dayanamadım gittim sonuçta dr. ilaç verdi çok şükür azaldı akıntılar. Daha iyiyim bugün. Dikkat ediyorum yediklerime ama diyet aksadı bayağı. Fazla sıkmıyorum kendimi. Bende durumlar böyle. Geçmişi okuyamadım onun için hasta arkadaşlara geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum, yeni gelen kızçeler hoşgellmişler. Kaçamaksız bir gün olsun inşaallaaah.
Günaydıııın kızlar. Bizimkilerin ahımı tuttu ne vakit bulup giremiyorum. Çok hastayım kızlar, grip olmuşum. Doktora gittim alerjik rinit dedi. Zaten vardı alerjimde toza ve akarlara da . Kaç gündür çok fenayım. Gözler şırıl şırıl, burunda tabii. Silmekten yara oldu. Bende pek ilaç kullanmayı sevmiyorum geçer dedim ama dayanamadım gittim sonuçta dr. ilaç verdi çok şükür azaldı akıntılar. Daha iyiyim bugün. Dikkat ediyorum yediklerime ama diyet aksadı bayağı. Fazla sıkmıyorum kendimi. Bende durumlar böyle. Geçmişi okuyamadım onun için hasta arkadaşlara geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum, yeni gelen kızçeler hoşgellmişler. Kaçamaksız bir gün olsun inşaallaaah.
gunaydın sekerlerr aranıza dun katıldım.dun aksam ne yedıgımı yazıyorum bır kase yogurt ve ıspanak bır tabak.gayet rahat yattım.sabah poğacalar da kaldı gözüm kendımı zor tuttumıkı dılım kepek ekmegı ve beyaz peynır.şimdi işyerınde öğle yemegınde ne var ona gore yazıcam sızlere ve bu cuma gunu tartılcam aksamada tavuk ızgara salata
gunaydın sekerlerr aranıza dun katıldım.dun aksam ne yedıgımı yazıyorum bır kase yogurt ve ıspanak bır tabak.gayet rahat yattım.sabah poğacalar da kaldı gözüm kendımı zor tuttumıkı dılım kepek ekmegı ve beyaz peynır.şimdi işyerınde öğle yemegınde ne var ona gore yazıcam sızlere ve bu cuma gunu tartılcam aksamada tavuk ızgara salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?