sorun degil bende almanyadayim
Hadi cnmmm öyle mı gercekten????? Ya bu nesfitler ucuz değil zaten pahalılarda ekmek yemiş olduk desene:))))))eyvah eyvah bende göz kararı koyuyom valla ne yalan soöllimmm...bidaha yemem aslaaaaa bitti gitti nesfit yalan oldu:))) kizlar sacımı boyadı. Şimdi Röfleliydi saclar kocam beğenmedi biraz koyulttum bakalım ne çıkacak ortaya:))))
Kizlar ben çıkiyom yarına görüşürüz yine öptüm cooookkkkk,k iyi geceler.....
ne alaka canım ya ben 2 haftadır yedim hemde akşamları 5-6 kaşık koydum dolu doluBen gece vardiyasında yiyip hopp diye 73 çıkınca kuzenime telefon edip sordum.
Diyetisyeni ona 5 yemek kaşığı vermiş ve sadece kahvaltıda.
Her gün falan da değil, kahvaltı yapmak istemediğin, kahvaltıya vakit ayıramayacağın günler ye demiş.
Onu duydum ya ben artık ayda 1 yerim korkumdan
s.a. kizlaaar
evet hemen baslayayim :99:
dr. a gittik allerji ignesi icin gitmistim midemin agridiginida söylicektim o anda öyle bi agridiki zor konustum neyse bakti mide zari
iltihabi dedi :26:niye simdiye kadar gelmedin dedineyse ilac verdi allerji ignemide yapmadi bu sekilde olmaz dedi .Neyse esime
yapti ay bakmasaydim keske igneyi köküne kadar soktu yaa :18::18: haftaya sira bende
ha bide dileeeekkk dr. dediki bol ciko, cips, börek ,cörek ,pasta ye
iyi gelir dedi :26: hatta muhakkak ye dedi :101:inan eger yalanim varsa hazirana kadar 58 olayim insalllahhhh
ee daha ne var ne yokhavalarda pek soguk demi yaa
ooooo balkaymakımmm ya geçmiş olsun canım önemli bir problem yoktur umarım
ya bu senin daktır ne demiş öyleeee
gerçekmi diyorsun şaşırdım kaldım
burda soguk kalmadi yagmurlu ben nordrhein-westfalendayim
ayda 4-5 kilo veren arkadaşlar olunca bana az geliyoree nesı az,2 ayda vermıssın 6 kıloyu cok ıyı.yaza 58le merhaba dersın bu gıdısle
ben yavaş vermek istiyorum zaten, birdaha kısmetse hamilelikle gelsin geri, kesinlikle hızlı gelen hızlı gidiyor belki ama hızlı gidende çok çabuk geri geliyor hemde o daha kötü oluyorminecim alıntılamayı unutmuşum neyse..
2 ayda 6 kilo çok güzel vücuda yerleşiyor kilolar ..
hemen geri gelmiyor yavaş ma istikrarlı verince..
ben yazın 3 ay içime ö.....sürüsü girmiş gibi yedim +3 kiloyla döndüm...
ki 1 ayda aynı tarz yemeyle 4 kilo aldığımı bilirim eskiden..
bende öyleyim almıyorum o yüzden, paketlerde olanlar var ya nadiren onlardan alıyorum 1 paketi soluksuz yiyorum en son yılbaşında yemiştimbana da yetmez ben koca bir tencere patlatırdım kendime oooo saatlerce yirdim ama eskiden valla ekimden beri yemedim
ben müsli yiyorum 5-6 kaşık yoğurt 2 kaşık müsli, yoğurdu fazla tutuyorum bende nesfitimi denesem diyordum ama onda fazla yeniyor sanırım sütle olduğu için, müsliye devamkızlarr belkide seyredenleriniz olmuştur. ayça kaya diye bi doktor var. dün gülbenin programdaydı.
bu yedigimiz mısır gevreklerinden nesfitlerden fln bahsetti
yani genelimiz böyle yapıyordur ben kaseye öylece göz kararrı boşaltıyorum...
ama ayça hanım diyorkii. 2 yemek kaşıgı gevrek 1 dilim ekmek yerine geçiyor
yani bu durumda biz kaç dilim ekmek yiyoruz bilmiyorumm.....
bu hepsi için geçerliymiş....
bir açma 5 dilim ekmek eder yanınada 2 küp şekerli çay içseniz 1 dilimde o sabah kahvaltısında toplam 6 dilim ekmek yemiş olursunuz diyor....
yanii şu mısır gevregi işi ne olcak? ben hemen hemen hergün yiyorumm :18:
ben patlamış mısırın kendisini seviyorum valla, onuda yedim ama aslı gibi olmiiiiiiicanim misir patlagi var ülkerin odan alsana bende severim
s.a. kizlaaar
dr. a gittik allerji ignesi icin gitmistim midemin agridiginida söylicektim o anda öyle bi agridiki zor konustum neyse bakti mide zari
iltihabi dedi :26:niye simdiye kadar gelmedin dedineyse ilac verdi allerji ignemide yapmadi bu sekilde olmaz dedi .Neyse esime
yapti ay bakmasaydim keske igneyi köküne kadar soktu yaa :18::18: haftaya sira bende
iyi gelir dedi :26: hatta muhakkak ye dedi :101:inan eger yalanim varsa hazirana kadar 58 olayim insalllahhhh
en iyisi eve almayayımAfiyet olsun ben normalde biber yemem melemende güzel oluyor.
Evet bol durunca çok hoş oluyor kaç beden aldın?
1 topla sınırlı kalırsan güzel ama.
yaa benim kocamda evde olduğu akşamlar hep çerez yiyor filim izlerken diyet yaptığımdan beri burnuma kokuyorr pufffsaol canımvalla evde olunca elim gidiyo işte kociş çok seviyo o yerken refleks biri beni oraya çekiyor
mutlaka gözden kaçırdığın birşeyler vardır
doğru ve sağlıklı beslenememişsindir
burdaki menüleri takip edersen
doğru yapmadığın yanlışlarını mutlaka bulursun
sana önereceğim doğru beslenmek, bol su 2-2.5 lt, bitki çayları özellile yeşil çay, 7 otlu çay olabilir
birde dediğim gibi menüleri takip edersen kimler nasıl besleniyor nasıl kilo veriyor 1 haftada çözersin
kolay gelsin kısçe eminim hepsi gidecek üzülme
evet canım ya büyük almak istemiyorum
sonra zayıflayınca giyemicez inşallahda tekrardan almayız
s.a. kizlaaar
hosgeldiiingeldim geldimmm
EN ACİLİNDEN KİLO VERMEM LAZIM.
BAKTIM DENEDİM tek basına olmuyor.. evet 2 ablam ve annem hepsi zayıf. annem bile 55 yasında 65 kıloyken ben 78 kiloyummm..
destek lazım, arkadas lazım, aynı yola birlikte bas koyabılecek motıvasyoncular lazım..
BENDE VARIMMMMMMMM ::):):)
ayda 4-5 kilo veren arkadaşlar olunca bana az geliyor
ben yavaş vermek istiyorum zaten, birdaha kısmetse hamilelikle gelsin geri, kesinlikle hızlı gelen hızlı gidiyor belki ama hızlı gidende çok çabuk geri geliyor hemde o daha kötü oluyor
bende öyleyim almıyorum o yüzden, paketlerde olanlar var ya nadiren onlardan alıyorum 1 paketi soluksuz yiyorum en son yılbaşında yemiştim
ben müsli yiyorum 5-6 kaşık yoğurt 2 kaşık müsli, yoğurdu fazla tutuyorum bende nesfitimi denesem diyordum ama onda fazla yeniyor sanırım sütle olduğu için, müsliye devam
ben patlamış mısırın kendisini seviyorum valla, onuda yedim ama aslı gibi olmiiiiiii
geçmiş olsun, doktorun dediklerini ihmal etmebizim içinde yee bol bol
ben rheinland pfalz dayim canim
hosgeldiiin
ay istesemde ihmal edemem dr. ne dediyse oyani adam okadar mürekkebi bosunami yalamis caniiimm aaaa
sagol caniimmm
bayadan beri midem agriyodu tabi her zamanki gibi ben orali olmadim :26: mide zari iltihabiymis canim cok agrim oluyo ama ilac verdi gecer insallah
yok ayol öyle dr. bulsam bana saydiklarimi ye dese ay ben öperim o dr.u beee :111: aaahhh ahhhh
en iyisi eve almayayım
yaa benim kocamda evde olduğu akşamlar hep çerez yiyor filim izlerken diyet yaptığımdan beri burnuma kokuyorr pufff
hahahaha allerji olasım geldi:119: yarın bende doktora gidiyorum doktoruma kızacam balkaymağın ne güzel doktorları var diye
ayni havayi soluyoruz yanikilo vermede cok basarilisin cnm darisi bana
kızlar yarın duaya ihtiyacım var doktora gidiyorum dua edermisiniz bana?
ay ne didiiiiiinnnnnncok basarilisinmi didiiiiiiiiinnnnnn ay senin o agzini yiriiiiiiiimmmmmmm
ay bukadarmi güzel konusur insaaaaaaaaannn
bal damliyor agzindan baaaaalllllllll
lülülülülüüüüüüüüüüüüüü lüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?