70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

onlarin kalorisi yaziyor üstünde bakmak lazim :26:
iyi geceler canim ..

ne alaka canım ya ben 2 haftadır yedim hemde akşamları 5-6 kaşık koydum dolu dolu
geçen hafta regl haftasına girceğim günlerdi şişkinliğim olduğu halde kabız olduğum halde 700gr vermiştim nesfitle
bu haftada devam ediyorum ama bu hafta çok cıs yaptım regli oldum diye
ama daha öncesinde dikkat ederek nesfitle 1 kg veriyordum akşamları yiyerek bide ozaman bilmiyordum 7 kaşık koyuyordum paket üzerinde öyle yazıyor diye
bence saçma gırtlağımıza dur demessek suçu nesfite yada başka birşeylere atarız
bilginize yani ben verebildiysem siz daha da çok verebilirsiniz spor yapmadan ve bitki çayıda içmemiştim

ooooo balkaymakımmm ya geçmiş olsun canım önemli bir problem yoktur umarım
ya bu senin daktır ne demiş öyleeee
gerçekmi diyorsun şaşırdım kaldım

ooooo balkaymakımmm ya geçmiş olsun canım önemli bir problem yoktur umarım
ya bu senin daktır ne demiş öyleeee
gerçekmi diyorsun şaşırdım kaldım

sagol caniimmm

bayadan beri midem agriyodu tabi her zamanki gibi ben orali olmadim :26: mide zari iltihabiymis canim cok agrim oluyo ama ilac verdi gecer insallah

yok ayol öyle dr. bulsam bana saydiklarimi ye dese ay ben öperim o dr.u beee :111: aaahhh ahhhh

geldim geldimmm
EN ACİLİNDEN KİLO VERMEM LAZIM.

BAKTIM DENEDİM tek basına olmuyor.. evet 2 ablam ve annem hepsi zayıf. annem bile 55 yasında 65 kıloyken ben 78 kiloyummm..

destek lazım, arkadas lazım, aynı yola birlikte bas koyabılecek motıvasyoncular lazım..
BENDE VARIMMMMMMMM ::):):)

ee nesı az,2 ayda vermıssın 6 kıloyu cok ıyı.yaza 58le merhaba dersın bu gıdısle
ayda 4-5 kilo veren arkadaşlar olunca bana az geliyor
ben yavaş vermek istiyorum zaten, birdaha kısmetse hamilelikle gelsin geri, kesinlikle hızlı gelen hızlı gidiyor belki ama hızlı gidende çok çabuk geri geliyor hemde o daha kötü oluyor
bana da yetmez ben koca bir tencere patlatırdım kendime oooo saatlerce yirdim ama eskiden valla ekimden beri yemedim
bende öyleyim almıyorum o yüzden, paketlerde olanlar var ya nadiren onlardan alıyorum 1 paketi soluksuz yiyorum en son yılbaşında yemiştim
ben müsli yiyorum 5-6 kaşık yoğurt 2 kaşık müsli, yoğurdu fazla tutuyorum bende nesfitimi denesem diyordum ama onda fazla yeniyor sanırım sütle olduğu için, müsliye devam
canim misir patlagi var ülkerin odan alsana bende severim
ben patlamış mısırın kendisini seviyorum valla, onuda yedim ama aslı gibi olmiiiiiii

geçmiş olsun, doktorun dediklerini ihmal etme bizim içinde yee bol bol

Afiyet olsun ben normalde biber yemem melemende güzel oluyor.

Evet bol durunca çok hoş oluyor kaç beden aldın?

1 topla sınırlı kalırsan güzel ama.
en iyisi eve almayayım
yaa benim kocamda evde olduğu akşamlar hep çerez yiyor filim izlerken diyet yaptığımdan beri burnuma kokuyorr pufff

hahahaha allerji olasım geldi:119: yarın bende doktora gidiyorum doktoruma kızacam balkaymağın ne güzel doktorları var diye

Son düzenleme:
hosgeldiiin

ay istesemde ihmal edemem dr. ne dediyse o yani adam okadar mürekkebi bosunami yalamis caniiimm aaaa

seni seniiiiiiii
canım dikkat et aman şakaya gelmez yediklerine içtiklerine çok dikkat et sağlıkla beslen
doktorunun dediklerini de harfiyyen uygula geçmiş olsun tekrardan

ayyyy kızlar biraz geçmişe bakem dedim ne güzel haberler gördüm
arcak81 ve ay-she hamileymiş çok sevindim
Allah inşallah sağlıkla kucaklarına almayı nasip eder

dilekcim de saçımı çekmiş valla canım ya ben bu hafta regliden okadar cıs yaptımki
bu hafta kilo almayımda yerimde sayayım o bile yeter bana

ayni havayi soluyoruz yani kilo vermede cok basarilisin cnm darisi bana

ay ne didiiiiiinnnnnn cok basarilisinmi didiiiiiiiiinnnnnn ay senin o agzini yiriiiiiiiimmmmmmm

ay bukadarmi güzel konusur insaaaaaaaaannn

bal damliyor agzindan baaaaalllllllll

lülülülülüüüüüüüüüüüüüü lüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

bana bu basari zor gibi geliyor cidden takdir ettim seni.ben yeni basladim ama seni örnek alicam gurbetci arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…