70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydn rezzancm ck gecms olsn saglıgına kaws yne baslarsın onmlı olan saglk allh sıfa wersn hcnm bzde ıız ıste zayflamaya calısıoruz
Saol hasretciim, nasıl alıştın mı istanbula, yeni işine. Umarım sevmişindir.

Günaydın canım kendine dikkat et.
Çok geçmiş olsun diyeti de sen iyi oldugunda devam edersin zaten en önemlisi sağlık
Dilekcim saol cnmm. Evet önemli olan sağlık insan kaybedince anlıyor kıymetini. 68.7yi gördümde gerisi gelecekmi bilmiyorum. Aynı devam ediyorum ama gitmeyecek gibi geliyo. Alıştı bünye herhalde şaşırtmak lazım bi şekil ama nasıl?

Canım bunlar diyetisyenin söyledikleri, ne alaka diyorsun ben de öyle dedim, zamanında nesfit yiyordum sürekli.
Ama sıfır kaçamak giderken diyette, bir anda 2 kase yedim diye vücut ödem yapıyor şişiyorsa, diyetisyen de böyle diyorsa bile bile lades demem.
Gırtlağımı tutuyorum zaten 1 aydır yapıyorum bu diyeti ve hiçbir kaçamak yapmadım.
Suçu nesfite atmak değil olay, ne kadar yiyeceğini bilmek.
Hastalık vs yoksa, istedikten sonra herkes kilo verebilir.
Zayıflayacağız inşallah güzel güzel, bakalım.

Günaydın kızlar,
Cumaya 2 gün kala fobi başladı bende
Herkese güzel bir gün diliyorumm

gecmis olsun canim

dilekiiimmm canimmmm ay nasil güzel görünüyosun bu sabaaahh ayy o bel ne kiz inceciiikk a aaaa toto nerde evdemi unuttun yoksa

günaydin canim

evet bende mutlu olmak istiyorum ciko yemek istiyom inan ciko yiyince agzim kulaklarima variyooo

kesinlikle katiliyorum sana gercekden güzel bak güzel gör o kadar sey var ki sahip olupda farkinda olmadigimiz ..

cok seviyorum insanlara pozitif enerji vermeyi uzun zamandirda bana negatif enerji veren insanlarla görüsmemeye calisiyorum .Hepimizin problemleri var tabiki ama kücük ama büyük .Ama eminim sükür edicek mutlu olacak cokda sebebimiz var

günaydiin

ıstanbula yerlesmedık canm corludayz alıstm sayılır ama ynede memleketımı arıo gozlerım herkes yabancı burada ozledım aılemı hemde cokk

Aaaa ben İst. sanıyordum. Zor tabi alışmak. İnsan hep özler memleketini allah yardımcın olsun. Bizde yazları Tekirdağa gidiyoruz annemlerin yazlığı var. Bazen Çorlu'yada gideriz. Bilirim az biraz oraları.

Aaaa ben İst. sanıyordum. Zor tabi alışmak. İnsan hep özler memleketini allah yardımcın olsun. Bizde yazları Tekirdağa gidiyoruz annemlerin yazlığı var. Bazen Çorlu'yada gideriz. Bilirim az biraz oraları.

ıstnbldu nısanlımın son anda ısyerı degıstı canm blırm az cok tekrdagı beklerım yaz gunu

Kızlaar ben kaçıyorum, kızım uyurken bende gidip yatayım biraz. Sonra fırsatım olmuyoo maalesef. Bütün gün mecbur ayakta geziniyoruz. Her iş bize bakıyoor. Annem gelsede baksa bana keşkee.. Görüşürüz sonra inşallah.

Şok listesi var diyetisyenin verdiği haftada 2 kez farklı günlerde uygulayabilirsin.

Günaydın şeker

Aynen enerjimizi alıcak şeylerden uzak durmak gerek bide.
Ben öyle yapmaya başladım.
Arabesk müzik canımı sıkar mesela servisci sağolsun açıyor o tarz müziği.
Bende takıyorum kulaklıgımı eglenceli şarkılar dinliyorum.
Negatif enerjilerini saçan insanlarla az muhabbet ediyorum.

gunaydnnn
bak pogacaları yememkle bu rejm ısıne adım atmaktasın yeme sakın cuma gunune az kaldı eer - gorrsen tartıda dha da motıwe olursn canm emn ol bndan

yok cok kararlı arkadasınız bu sefer kurtulcam bunlardan sımdıden arkadasın düğünü var kendımı uzun sırt dekoltelı saten bır elbısenın ıcınde hayal etmeye basladım

yok cok kararlı arkadasınız bu sefer kurtulcam bunlardan sımdıden arkadasın düğünü var kendımı uzun sırt dekoltelı saten bır elbısenın ıcınde hayal etmeye basladım

mart 25 de arkdsımn dugunu war sırt dekltelı kadıfe elbısemı aldm bıle ondan kı gtcek bu kılolar mecbr mart 25 de 65 olmalıym

Gunaydinnnnnnn sekerler
Bu sabah erken uyandım cok sacımı boyamistim dün kapanmadı tam bende bı tüp daha aldım bu sabah su an kafamda 20 dk nin dolmasını bekliyorum....bu sabah kocam tartıldi ve 101.3 çıktı beraber başladık diyete o 106 kg la başladı bende 72 le.....
Haksızlık gerçi ama napalimmm:))))
Bugünkü menum

Sabah 1 tam budayıli ekmek az kasar ve yeşil çay
Ara 1 portakal
Öğle lahana yemeği ve az bulgur pilavı
Ara 1 avuç leblebi ve 1 kuş yeşil çay
Aksam salata yoğurt ve az lahana yemeği
2l su icmeye başladım bile son 3 gün kizlar mrk ediyor kg vermiş,iyim diye:) kantara çıkmadım henüz....
Sporumu bildiririm yapınca....

Günaydın şeker
Güzelmiş canım
Bende de bugün kapuska var öğlene
Eşinin kilosu fazlaymış ondan çabuk gitmiştir bide erkek bünyesi işte daha çabuk veriyorlar

aynn canm ıns werırım kı wercegıme ınanıorum ben gercekten kacamk yapmıorum dun aksm yemıs oldugm 2 hanmelınden harc ama reglı olcm ondan yanı bzde berabr yapıorz nısanlmla we gerckten dha bı ıı oluo o 92 yle ben 72 ıle basladım bnm hedefm 60 onnkısı 80 :)))) ıns basarcz

ay verelım yaaa bıktım valla cıtır cıtır sole gezınelım artık banada bırılerı ay nolur yemek ye artık kırılıcaksın bi tabak daha al desın :2:

ayy guldurdn benı yaa :)))) ıstege bak hele :) bnde hep ozenmısımdır ama kuzenm zayf ona hep ye kızım derlerdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…