Saol hasretciim, nasıl alıştın mı istanbula, yeni işine. Umarım sevmişindir.gunaydn rezzancm ck gecms olsn saglıgına kaws yne baslarsın onmlı olan saglk allh sıfa wersn hcnm bzde ıız ıste zayflamaya calısıoruz
Dilekcim saol cnmm. Evet önemli olan sağlık insan kaybedince anlıyor kıymetini. 68.7yi gördümde gerisi gelecekmi bilmiyorum. Aynı devam ediyorum ama gitmeyecek gibi geliyo. Alıştı bünye herhalde şaşırtmak lazım bi şekil ama nasıl?Günaydın canım kendine dikkat et.
Çok geçmiş olsun diyeti de sen iyi oldugunda devam edersin zaten en önemlisi sağlık
ne alaka canım ya ben 2 haftadır yedim hemde akşamları 5-6 kaşık koydum dolu dolu
geçen hafta regl haftasına girceğim günlerdi şişkinliğim olduğu halde kabız olduğum halde 700gr vermiştim nesfitle
bu haftada devam ediyorum ama bu hafta çok cıs yaptım regli oldum diye
ama daha öncesinde dikkat ederek nesfitle 1 kg veriyordum akşamları yiyerek bide ozaman bilmiyordum 7 kaşık koyuyordum paket üzerinde öyle yazıyor diye
bence saçma gırtlağımıza dur demessek suçu nesfite yada başka birşeylere atarız
bilginize yani ben verebildiysem siz daha da çok verebilirsiniz spor yapmadan ve bitki çayıda içmemiştim
ıstanbula yerlesmedık canm corludayz alıstm sayılır ama ynede memleketımı arıo gozlerım herkes yabancı burada ozledım aılemı hemde cokkSaol hasretciim, nasıl alıştın mı istanbula, yeni işine. Umarım sevmişindir.
gecmis olsun canimGünaydıııın kızlar. Bizimkilerin ahımı tuttu ne vakit bulup giremiyorum. Çok hastayım kızlar, grip olmuşum. Doktora gittim alerjik rinit dedi. Zaten vardı alerjimde toza ve akarlara da . Kaç gündür çok fenayım. Gözler şırıl şırıl, burunda tabii. Silmekten yara oldu. Bende pek ilaç kullanmayı sevmiyorum geçer dedim ama dayanamadım gittim sonuçta dr. ilaç verdi çok şükür azaldı akıntılar. Daha iyiyim bugün. Dikkat ediyorum yediklerime ama diyet aksadı bayağı. Fazla sıkmıyorum kendimi. Bende durumlar böyle. Geçmişi okuyamadım onun için hasta arkadaşlara geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum, yeni gelen kızçeler hoşgellmişler. Kaçamaksız bir gün olsun inşaallaaah.
dilekiiimmm canimmmm ay nasil güzel görünüyosun bu sabaaahhAlamanyaalı ballı gaymaakkk
Dr Alman tabi sen kendine göre çevirdin dediklerini sanırım
Ben çeviriyim istersen dediklerini bak kesin çiko, cips, börek, pastalardan uzak dur yoksa Dilek seni yerr demiştir.
Güzelmiş ballı gaymak
Ballı kaymakkkkkkkkkkkkkk
Regle veriyorum seninde halbuki begenmiştim aksam mahvetmişsin bak.
Korkunun ecele faydası yok şekerim
günaydin canimgunaydın sekerlerr aranıza dun katıldım.dun aksam ne yedıgımı yazıyorum bır kase yogurt ve ıspanak bır tabak.gayet rahat yattım.sabah poğacalar da kaldı gözüm kendımı zor tuttumıkı dılım kepek ekmegı ve beyaz peynır.şimdi işyerınde öğle yemegınde ne var ona gore yazıcam sızlere ve bu cuma gunu tartılcam aksamada tavuk ızgara salata
Günaydın çıtırlar
İstanbul'da hava gene buz gibi.:106:
Yerlerde buz tutmuş zaten sabah serviste dolana dolana geldik.:106:
Sabah sabah isyan etcektim de sonra vazgeçtim. Kendi kendime hayatı zehir etmeye gerek yok.
Şartları değiştiremiyorsam şartlara takılmadan, kendimi mutsuz etmeden yaşamam gerekiyor.
Ben mutluysam etrafımdakileri mutlu edebiliyorum çünkü.
Ben mutsuzsam etrafımdakileri mutsuz ediyor, negatif enerjimi yayıyorum.
Sizler içinde aynı şey geçerli.
Bugün kendimizi mutlu edelim. Allah'a şükür en basiti sağlığımız yerinde.
Sevdiklerimizle beraberiz.
Ihmm diyete gelince dün akşam eve gidince tartıldım 67.1 çıktım.
Sabah tartıldım 66.9 çıktım.
Pazar 66.3 çıkmıştım.
Şişkinlik + wc sorununa veriyorum bu olayı.
Umarım Cuma sabaha kadar 65i ucundan görebilirim.
Hepimize güzel bir gün olsun.:82:
Canım bunlar diyetisyenin söyledikleri, ne alaka diyorsun ben de öyle dedim, zamanında nesfit yiyordum sürekli.
Ama sıfır kaçamak giderken diyette, bir anda 2 kase yedim diye vücut ödem yapıyor şişiyorsa, diyetisyen de böyle diyorsa bile bile lades demem.
Gırtlağımı tutuyorum zaten 1 aydır yapıyorum bu diyeti ve hiçbir kaçamak yapmadım.
Suçu nesfite atmak değil olay, ne kadar yiyeceğini bilmek.
Hastalık vs yoksa, istedikten sonra herkes kilo verebilir.
Zayıflayacağız inşallah güzel güzel, bakalım.
Günaydın kızlar,
Cumaya 2 gün kala fobi başladı bende
Herkese güzel bir gün diliyorumm
ıstanbula yerlesmedık canm corludayz alıstm sayılır ama ynede memleketımı arıo gozlerım herkes yabancı burada ozledım aılemı hemde cokk
Aaaa ben İst. sanıyordum. Zor tabi alışmak. İnsan hep özler memleketini allah yardımcın olsun. Bizde yazları Tekirdağa gidiyoruz annemlerin yazlığı var. Bazen Çorlu'yada gideriz. Bilirim az biraz oraları.
Günaydın.
Sabah:
Ara:
Öğlen:
Ara:
Akşam:
Ara:
Bu şekilde yazar mısın menüleri daha kolay oluyor.
Saol hasretciim, nasıl alıştın mı istanbula, yeni işine. Umarım sevmişindir.
Dilekcim saol cnmm. Evet önemli olan sağlık insan kaybedince anlıyor kıymetini. 68.7yi gördümde gerisi gelecekmi bilmiyorum. Aynı devam ediyorum ama gitmeyecek gibi geliyo. Alıştı bünye herhalde şaşırtmak lazım bi şekil ama nasıl?
Canım bunlar diyetisyenin söyledikleri, ne alaka diyorsun ben de öyle dedim, zamanında nesfit yiyordum sürekli.
Ama sıfır kaçamak giderken diyette, bir anda 2 kase yedim diye vücut ödem yapıyor şişiyorsa, diyetisyen de böyle diyorsa bile bile lades demem.
Gırtlağımı tutuyorum zaten 1 aydır yapıyorum bu diyeti ve hiçbir kaçamak yapmadım.
Suçu nesfite atmak değil olay, ne kadar yiyeceğini bilmek.
Hastalık vs yoksa, istedikten sonra herkes kilo verebilir.
Zayıflayacağız inşallah güzel güzel, bakalım.
Günaydın kızlar,
Cumaya 2 gün kala fobi başladı bende
Herkese güzel bir gün diliyorumm
gecmis olsun canim
dilekiiimmm canimmmm ay nasil güzel görünüyosun bu sabaaahhayy o bel ne kiz inceciiikk a aaaa toto nerde evdemi unuttun yoksa
günaydin canim
evet bende mutlu olmak istiyorum ciko yemek istiyom inan ciko yiyince agzim kulaklarima variyooo
kesinlikle katiliyorum sanagercekden güzel bak güzel gör o kadar sey var ki sahip olupda farkinda olmadigimiz ..
cok seviyorum insanlara pozitif enerji vermeyi uzun zamandirda bana negatif enerji veren insanlarla görüsmemeye calisiyorum .Hepimizin problemleri var tabiki ama kücük ama büyük .Ama eminim sükür edicek mutlu olacak cokda sebebimiz var
gunaydnnn
bak pogacaları yememkle bu rejm ısıne adım atmaktasın yeme sakın cuma gunune az kaldı eer - gorrsen tartıda dha da motıwe olursn canm emn ol bndan
yok cok kararlı arkadasınız bu sefer kurtulcam bunlardan sımdıden arkadasın düğünü var kendımı uzun sırt dekoltelı saten bır elbısenın ıcınde hayal etmeye basladım
mart 25 de arkdsımn dugunu war sırt dekltelı kadıfe elbısemı aldm bıleondan kı gtcek bu kılolar mecbr mart 25 de 65 olmalıym
Gunaydinnnnnnn sekerler
Bu sabah erken uyandım cok sacımı boyamistim dün kapanmadı tam bende bı tüp daha aldım bu sabah su an kafamda 20 dk nin dolmasını bekliyorum....bu sabah kocam tartıldi ve 101.3 çıktı beraber başladık diyete o 106 kg la başladı bende 72 le.....
Haksızlık gerçi ama napalimmm:))))
Bugünkü menum
Sabah 1 tam budayıli ekmek az kasar ve yeşil çay
Ara 1 portakal
Öğle lahana yemeği ve az bulgur pilavı
Ara 1 avuç leblebi ve 1 kuş yeşil çay
Aksam salata yoğurt ve az lahana yemeği
2l su icmeye başladım bile son 3 gün kizlar mrk ediyor kg vermiş,iyim diye:) kantara çıkmadım henüz....
Sporumu bildiririm yapınca....
aynn canm ıns werırım kı wercegıme ınanıorum ben gercekten kacamk yapmıorum dun aksm yemıs oldugm 2 hanmelınden harc ama reglı olcmGunaydinnnnnnn sekerler
Bu sabah erken uyandım cok sacımı boyamistim dün kapanmadı tam bende bı tüp daha aldım bu sabah su an kafamda 20 dk nin dolmasını bekliyorum....bu sabah kocam tartıldi ve 101.3 çıktı beraber başladık diyete o 106 kg la başladı bende 72 le.....
Haksızlık gerçi ama napalimmm:))))
Bugünkü menum
Sabah 1 tam budayıli ekmek az kasar ve yeşil çay
Ara 1 portakal
Öğle lahana yemeği ve az bulgur pilavı
Ara 1 avuç leblebi ve 1 kuş yeşil çay
Aksam salata yoğurt ve az lahana yemeği
2l su icmeye başladım bile son 3 gün kizlar mrk ediyor kg vermiş,iyim diye:) kantara çıkmadım henüz....
Sporumu bildiririm yapınca....
mart 25 de arkdsımn dugunu war sırt dekltelı kadıfe elbısemı aldm bıleondan kı gtcek bu kılolar mecbr mart 25 de 65 olmalıym
ay verelım yaaa bıktım valla cıtır cıtır sole gezınelım artık banada bırılerı ay nolur yemek ye artık kırılıcaksın bi tabak daha al desın :2:
ayy guldurdn benı yaa :)))) ıstege bak hele :) bnde hep ozenmısımdır ama kuzenm zayf ona hep ye kızım derlerdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?