70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar yarın duaya ihtiyacım var doktora gidiyorum dua edermisiniz bana?

inşallah iyi bir şey için gidiyorsundur canım
Allah yar ve yardımcın olsun
Allah tüm hastanede yatan kullarının dertlerine deva dualarını kabul etsin inşallah
annem hastanedeyken yanında refekatçı kalırdım
hergece camdan dışarı baktıgımda geçen insanlara bakar ne güzel evlerine gidiyorlar diye özlem duyardım
2 ay anneme refekatçı kaldım gündüzleri çalışyordum akşamlarıda annemin yanında kalıyordum
uykusuzluk hiçbişey önemli olmuyor oanda hiç düşünmüyorsun
sadece düşündüğün sevdiğin bir insan orda yatıyor ve senin ellerin kolların bağlı hiçbirşey yapamıyorsun
Allah mekanını cennet etsin
rabbim daha çok sevdi

rabbim yardimcin olsun cnm.tabiki dua ederiz
amin canım allah razı olsun

canım öncelikle başın saolsun bende annen için dua ederim mekanı cennet olur inşallah rabbim sıkmasın onu
ben çocuk tedavisi görüyorum canım yarında kontrol için çağırdı inş. ii sonuç alırız ALLAH ım dualarımızı kabul etsin bugün hamile haberlerini duyunca çok sevindim birde ben yazarım inşallah

Rabbim yardimcin olsun canim Rabbim cümle hastalara sifa versin insallahh ..

nasıl olunuyormuş bu mide iltihabı? sorsaydın doktora bizim topik var 30 kadar kısçe var şimdi bana özenirler deseydin keşke
nazar etme ne olur calis sennde olur

seni seniiiiiiii
canım dikkat et aman şakaya gelmez yediklerine içtiklerine çok dikkat et sağlıkla beslen
doktorunun dediklerini de harfiyyen uygula geçmiş olsun tekrardan
:26::26:
ssagol canimm

bana bu basari zor gibi geliyor cidden takdir ettim seni.ben yeni basladim ama seni örnek alicam gurbetci arkadasim
ay neler duyuyorum ben yaa senin bu söylediklerini 1.5 2 ay önce kadar ben söylüyordum canim ama oluyor iste burdaki kizlar sagolsunlar cok yardimci oluyorlar burda ayrilma
aslinda insan oglu nelere sahip ama hic kiymetini bilmiyoruz
Rabbim anneni nurlar icinde yatirsin insallahhh

ay kizlar yapmayin böyle ay bana biseyler oluyooo
canim 1,5 2 ay oldu buradayim ayrilma burdan

Ay Ay sana birşeyler olsun tabiii :) hakkındır

Bence zayıflamakkkk dünyadaki en zor seylerden biri
Buralardayım artık. sen devam et bende peşinden geliyorum 60lara 50lere doğruuu

yaniniza geleyim dedim bi esim aradi bi isarkadaslari aradi bugün sizi isyerinden fazla takip edemedim fotografcilar geldi odadan attilar
bizim isyeri dalas gibi oldu yoksa yalan rüzgari mi desem ay cok bunaldim oyuna gelmiycem dedim yine bir oyunun parcasi oluyorsun ister istemez persembe sabahi pyskologun kucagina atacam kendimi

günaydın suziim afiyet alson. ya ben bugün geç kaldım öğlene ne götürecem bilmiyorum gece hazırlayamadım
sagol canim benim yarin bende belki tavuk yerim :44:
tebrik ediyorum canim sei kolayliklar diliyorum

gecmis olsun canim ya kadinin hasta olmasi bile böyle iste ..
sagol suzimm nerelerdesin niye gelmiyosun yaa
canim cok istiyorum ama esim evde olunca zor adam beni bes dakika otuturmuyorki cay mi icsek acikdim gecen bilgisayardan cizgi filim acti tv den izledik sanki televizyonda cizgi filmi bitti kaplumba samy miydin neydin zaten cocuk sIkILdi biz baktik artik
tesekkür ederim canim
kızlar günaydınnnnnnnnnnnn bu gün test yaptım veeeeeeee

HAMİLEYİMMMM

çok şükür sonunda olduu darısı isteyen herkesin başına
ay cok sevindim canimmmm
aslında 3. hamile kalışım

ilkini 10 haftalıkken ikincisini 7 aylıkken kaybetmiştim

inşallah bu sefer sorunsuz ilerler de kucagıma alırım bebeğimi
bendede düsük problemi oldugu icin bana dr vacinal fitil vermisdin canim o engeliyormus dr nezaman gidiyorsun canim :26:
araya telefonlar girince alintimi da unuttum neyse gel öpeyim zerracim unuttum ne yazacagimi :44:
bende seni özledim arzucummm cok sevindim güzel hamis haberine bak negüzel alperene kardes geliyo gecen benim oglan da diyo anne ben kardes istiyorum diye ama anne kiz olsun diyo sanki siparis veriyo keske bende normal sekilde hamile kalabilseydim olsun napalim herseyin hayirlisi
Güzel canım afiyet olsun sabah az yalnız.
sabahlari biraz zorla yiyorum ama birde dogru düsgün yiyemiyorum ki rahat vermiyorlar birsey yemek istiyorsun cat kapi aciliyor hayda yediklerini sakla neymis kimse senin yemek yedigini görmiycekmis büyük patron gelirse saygizilik olurmus bilmem ne
slm kizlarrrrrrr dun 5 gunde 5 kilo diyetine basladim bakalim kilo veremessem birakicam muslime donucem ins
ama zorlanmiyor degilim heeee
hamislerrrrr kutlarim sizlerideeeee cnlarr gounuz aydin olsunnn
güzel sonuclar alirsin isallah diycekdim canim ama iyikide vazgectin cünkü normal düzene gecince kalici olmuyorlar gercekden
e topikde bomba haberler patlatmis
hosgeldin canim
hakketen güzel anladin monacimmm
cnm ameliyatim cok basarili gecdi cokda memnunum yaptirmak isteyen herkeze tavsiye ederim büyük gögüs insani dahada kilolu gösteriyor
yinede korkuyorum :18: neyse ilerde isallah düsünüyorum :44: cok sagol canim aslinda ben 18 yasindayken devlet karsilayacakdin benim ameliyatimi cünkü gögzümde tümör vardin onlari aldirmisken kücülteyim dedim ama devlet doktoru gözümü korkudu kizim olsan yaptitirmazdim dedi :26: her tarafinda ameliyat izi kalir demisdin ve korkumdan yaptirmadim

kol ve bacak nakli yapılan adam ölmüş yaaa çok üzüldüm, kolu bacağı yoktu ama hayattaydı yakınları ne kadar çok üzülmüştür
cok üzüldüm ya icim cis etti dün bakmisdim ameliyat basariziz gecti diye üff haberleri izlemek istemiyorum bile icim eziliyor

merci seker
ayyy regl oldum yaaa, ama yinede 63ü görmem güzel

bugün çektim bakin bakem nerem fazla

Eki Görüntüle 356325 Eki Görüntüle 356326
bence gayet hos duruyorsun canim

kızlar aranıza katılmak ıstıyorum hemen benı kucaklarmısınız kılom 85 :26: nerden baslamam gerekıo neler yapmam gerekıo topığınızde cok yabancıyım:44:
kucakladim gel canim gel
Allah bana da öyle bi kayınvalide nasip etsinn o vakit.
Amiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.

Benim çevrede gördüklerim hep cadaloz da
alemsin dilek
Bugün herkesin zayıflayası var herhalde.
Topikten ziyaretçi eksik olmadı.

Suziiiiiiiiiiiiiiiiiii yemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
Liste altına adını yazar seni afişe ederim kilo veremezsen.
ahada tehditler ucusmus amanennn :18:
:26: halen gecmedimi karakedim yaa sisligin :26:
ahada deneme tavsani olmussum

kıslaaaarrrr iii akşamlarrrr nabersiniizzzzzz

ayy ben çok iyiyim teyse oluyorum inş...

arcakkk sanada hayırlı uğurlu olsun inş. sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin rabbimm
citir teyze

kızlar çıkıyorum öyle bir geçer zamnkiş izleyeceğim ba bayy
ay bende yeni diziyi izledim yarida kaldi cocugu uyuturken ucurum un detailarini bilen kizlar yazin kizkardesi kurtulamadi herhalde
birde canim kim vurdu adami metemi vurdu ay ne cok merakliyim

detailli menülerini yaz bakalim canim ne yiyorsun :26:
Merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza .74 kiloyum 3 haftada 3 kilo verdim bundan sonra ki hedefim 65... Vericem inşallah.ama nasılll:44::44:
hosgeldin canim
off zerram bagimlilik iste keske ha deyince birakabilsem bende basaran basariyo ama ben cok stresse giriyorum azaltayim dedim sakin kalamiyorum ki hem bi andrenalin yasiyorum simdide isyerinde ortalik karisti 30 yasinda birakacam dedim bende istemiyorum artik ama hem kilo alirim diye korkuyorum hemde kafam bos degil offf

hosgeldin canim
suziiiiiiiiiiiiiiii nerdesinnnnnnnnnnnnn.........
bak anacım 9999 a çok yaklaştık kaçırma...
unuttum ne yapacakdik 9999 uncu sayfada :44:

hosgeldin canim
niyeki canim :26: kötü birsey yoktur isallah :26: gecmisi hizli gectim kacirtim sanirsam :44:
suzicim görüşemiyoruz canım ya sanırım geçmişe takıldın
öpüyorum seniiii özletme kendini
cikamadim canim halen icindeyim bende seni öptüm canimcim
iyi geceler kıslar ben yatar
üff kacirdim
suziiiiiiiiiiiiiiiiiiii gel artik yaaa birak gecmisi
girmisken bitireyim dedim siz gidiniz
suziiiiiiiiiiiiiiii

cikolata sen nöörüyon bacim
:84::84: ah gecmis ah ömrümü yedin
iyi geceler canim

RuweYDaa

napiyon tatlim amanen saatde 12.30 olmus yarin birde 18 e kadar mesaim var kactim ben yoksa yarin böyle olamam :102:böyle olurum

iyi geceler

evet canım canlı görenlerde 5 kilo daha verirsen iyi olur diyorlar bu hızla kaç ayda veririm artık
yaza 4 ayımız kaldı.5 kilo rahat verirsin şeker.sıkma canını.

ayyy patlamış mısır demeyin yaaa çok severim ve feciii canım istediiiiii
nolcak şimdi
hani nerde nerde bende hastasıyım şu veretin

şey immmmm

kıslaaaarrrr iii akşamlarrrr nabersiniizzzzzz

ayy ben çok iyiyim teyse oluyorum inş...

arcakkk sanada hayırlı uğurlu olsun inş. sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin rabbimm
gözün aydın cnm..

bütün bunları ben sana dr gitmeden demiştim zaten..illa dr mu olmak gerek dinlemen için hee
geçmiş olsun geçer inş..

RuweYDaa

napiyon tatlim amanen saatde 12.30 olmus yarin birde 18 e kadar mesaim var kactim ben yoksa yarin böyle olamam :102:böyle olurum

iyi geceler
canım geçmişteydim ben gelene kadar sen gitmişsin ..görüşürüz cnm.. iyi geceler..

dünkü menüm:
sabah: :18::26:sütlac
ara: kiwi
öglen: brokkoli yogurtla
araortakal
aksamirasa yemeyinin taneleri suyu yok patatesler ayitlanmis 1 dilim ekmek ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…