kızlar yarın duaya ihtiyacım var doktora gidiyorum dua edermisiniz bana?
hosgeldiiin
hoşbuldum HOŞBULDUMMM :d:d
NE KADAR ZAMAN OLDU sende baya vermiş sayılırsın darısı başıma :)
amin canım allah razı olsunrabbim yardimcin olsun cnm.tabiki dua ederiz
canım öncelikle başın saolsun bende annen için dua ederim mekanı cennet olur inşallah rabbim sıkmasın onuinşallah iyi bir şey için gidiyorsundur canım
Allah yar ve yardımcın olsun
Allah tüm hastanede yatan kullarının dertlerine deva dualarını kabul etsin inşallah
annem hastanedeyken yanında refekatçı kalırdım
hergece camdan dışarı baktıgımda geçen insanlara bakar ne güzel evlerine gidiyorlar diye özlem duyardım
2 ay anneme refekatçı kaldım gündüzleri çalışyordum akşamlarıda annemin yanında kalıyordum
uykusuzluk hiçbişey önemli olmuyor oanda hiç düşünmüyorsun
sadece düşündüğün sevdiğin bir insan orda yatıyor ve senin ellerin kolların bağlı hiçbirşey yapamıyorsun
rabbim daha çok sevdi
Rabbim yardimcin olsun canim Rabbim cümle hastalara sifa versin insallahh ..kızlar yarın duaya ihtiyacım var doktora gidiyorum dua edermisiniz bana?
nazar etme ne olur calis sennde olur
nasıl olunuyormuş bu mide iltihabı? sorsaydın doktora bizim topik var 30 kadar kısçe var şimdi bana özenirler deseydin keşke
:26::26:seni seniiiiiiii
canım dikkat et aman şakaya gelmez yediklerine içtiklerine çok dikkat et sağlıkla beslen
doktorunun dediklerini de harfiyyen uygula geçmiş olsun tekrardan
ay neler duyuyorum ben yaabana bu basari zor gibi geliyor cidden takdir ettim seni.ben yeni basladim ama seni örnek alicam gurbetci arkadasim
aslinda insan oglu nelere sahip ama hic kiymetini bilmiyoruzinşallah iyi bir şey için gidiyorsundur canım
Allah yar ve yardımcın olsun
Allah tüm hastanede yatan kullarının dertlerine deva dualarını kabul etsin inşallah
annem hastanedeyken yanında refekatçı kalırdım
hergece camdan dışarı baktıgımda geçen insanlara bakar ne güzel evlerine gidiyorlar diye özlem duyardım
2 ay anneme refekatçı kaldım gündüzleri çalışyordum akşamlarıda annemin yanında kalıyordum
uykusuzluk hiçbişey önemli olmuyor oanda hiç düşünmüyorsun
sadece düşündüğün sevdiğin bir insan orda yatıyor ve senin ellerin kolların bağlı hiçbirşey yapamıyorsun
Allah mekanını cennet etsin
rabbim daha çok sevdi
hosgeldiiin
hoşbuldum HOŞBULDUMMM :d:d
NE KADAR ZAMAN OLDU sende baya vermiş sayılırsın darısı başıma :)
ay kizlar yapmayin böyle ay bana biseyler oluyooo
canim 1,5 2 ay oldu buradayim ayrilma burdan
Rabbim yardimcin olsun canim Rabbim cümle hastalara sifa versin insallahh ..
:
iyi geceler kıslar ben yatar
ay kizlar yapmayin böyle ay bana biseyler oluyooo
canim 1,5 2 ay oldu buradayim ayrilma burdan
Ay Ay sana birşeyler olsun tabiii :) hakkındır
Bence zayıflamakkkk dünyadaki en zor seylerden biri
Buralardayım artık. sen devam et bende peşinden geliyorum 60lara 50lere doğruuu
günaydın suziim afiyet alson. ya ben bugün geç kaldım öğlene ne götürecem bilmiyorum gece hazırlayamadım
canim cok istiyorum ama esim evde olunca zor adam beni bes dakika otuturmuyorki cay mi icsek acikdim gecen bilgisayardan cizgi filim acti tv den izledik sanki televizyonda cizgi filmi bittitebrik ediyorum canim sei kolayliklar diliyorum
gecmis olsun canim ya kadinin hasta olmasi bile böyle iste ..
sagol suzimm nerelerdesin niye gelmiyosun yaa
tesekkür ederim canimyazdığını okuyunca tüylerim diken diken oldu
amin canım ateş düştüğü yeri yakıyor rabbim kardeşini ve bütün askerlerimizi korusun.. sevdiklerimizi bize bağışlasın
geçmşiş olsun canım mşallah hamarat ev hanımısın hem hasta hem baklava bravo
ama tuğba ekleme resmini tatlı krizine gireriz sonra topikçe
afiyet olsun güzel canm.. katılıyorum ıspanak benmde bağırsakları müthiş çalıştırıyor
kızlar günaydınnnnnnnnnnnn bu gün test yaptım veeeeeeee
HAMİLEYİMMMM
çok şükür sonunda olduu darısı isteyen herkesin başına
bendede düsük problemi oldugu icin bana dr vacinal fitil vermisdin canim o engeliyormus dr nezaman gidiyorsun canim :26:aslında 3. hamile kalışım
ilkini 10 haftalıkken ikincisini 7 aylıkken kaybetmiştim
inşallah bu sefer sorunsuz ilerler de kucagıma alırım bebeğimi
araya telefonlar girince alintimi da unuttum neyse gel öpeyim zerracimeşim il dışındaydı.
akşam 2.30 uçağıyla gelecekti.23 gibi gelmesi gerekiyordu..o arada beklerken dalmışım bide baktım saat 12 yi geçiyo bizimki hala yok..telinde simi bozulmuş ulaşamadım merak ettim.12.30 gibi geldi ama bende uyky filan kalmadı.accık nette dolanayım dedim..
çok şükür geçti ağrım dün akşam tibarıyla..
insan hasta olunca saplığın kıymetini anlıyor..
eşinde niye öyle ki işi bi çıkıyo bi giriyo sizede sıkıntı olur canım ya...
aman kendine dikkat et canım benim..
bende dün akşam itibarıyla girmiş bulunuyorum..
kardeşininde Allah yardımcısı olsun..zor bi durum..
ben ailemden bi kere para istedim ..istediğimin 1/3 nü verebileceklerini söylemişlerdi..
oda işimizi grmez..kredi çektik ..parayı almadım tabi.
ama canım sıkılmıştı bizde kıza öyle para vermezler..aslında durumlarıda iyi ama öyle işte.
borç olarak alıp ödicektim ama olmadı üzüldüm..insan eşine karşıda mahcup oluyor..
bi daha a asla para isticek duruma düşmem inşallah..
Allahım hayırlı uğurlu sğlıklı salih bi evlat nasipetsin ayşecim..
çok sevindim bugün duyduğum ilk güzel haber..
evet 2 hf ır artıda olunca cumadan beri biraz daha dikkatliyim..az kaçamaklarım oldu ama bakalım cumaya nolcak...
ne güzel sende dikkat et kaçırma canım..ucundan görünce kaçamağı hiç affetmiyor..
bende seni özledim arzucummmcanım memnun kaldın mı amelıyattan bende ılerde olmayı düşünüyorum da:26:
dun aksam haberde duydum adanada aynı aıelden 5 kısı öldü dıye ama sonra eşim cevrıdı kanalı buyuk ıhtımal onlardır allah rahmeteylesın dedıgın gıbı dk mızın garantısı yok
gecen de bı polıs sehıt olmustu bende ona cok üzüldüm bı polıs esı olarak Rabbım polisleri de askerlerımzı de korusun hainlerden
gecmıs olsun canım
bosver suzım takma agız olan konusuyor ıste özledım senı
sabahlari biraz zorla yiyorum ama birde dogru düsgün yiyemiyorum ki rahat vermiyorlar birsey yemek istiyorsun cat kapi aciliyorGüzel canım afiyet olsun sabah az yalnız.
güzel sonuclar alirsin isallah diycekdim canim ama iyikide vazgectin cünkü normal düzene gecince kalici olmuyorlar gercekdenslm kizlarrrrrrr dun 5 gunde 5 kilo diyetine basladim bakalim kilo veremessem birakicam muslime donucem ins
ama zorlanmiyor degilim heeee
hamislerrrrr kutlarim sizlerideeeee cnlarr gounuz aydin olsunnn
33 kullanici
hosgeldin canimherkeze merhaba...
aranıza katılmaya geldım 79 kıloyla( şöyle yakın geçmısle kendımden azıcık bahsedıyım... 58 kıloydum evledıgımde, yıl 2006! evlendıkten sonra hıc tartılma ıhtıyacı duymadan 5-6 ay gectı ve tartıldıgımda 8 kılo aldıgımı görünce şoka gırdım.nasıl olduysa cabuk alıstım 66 kılo olmaya.derrrken bı 4 kılo daha alarak 1.5 yıl ıcınde 70 oldum!!! bı kac zayıflama çabası, eve kosu bandı vs alsamda hıc bı ıse yaramadı 2-3 kılo verıp 5 kıo gerı aldım zaman ıcınde.... bebek ıstedıgımızde 74 kılo olmustum. hamıle kaldım, düşük yaptım ve 1 aylık psıkolojı bozukluguyla kendımı yemege verdım 4 kılo daha aldım!! tekrar hamıle kaldıgımda 79 kıloydum!!! 93le doguma girdım. cabuk toparladım neysekı, kızım 6 aylık olduğunda 82 ye ınmıstım.kızım 1 yasına girdiginde artık 76 ydım.2 yasına girdi yazın hala 76ydım.ama yazın guzel zayıflamıstım denız, yürüyüş ve ardından ramazan... 71 oldum ama karakıs geldı eve tıkıldık.günler, oturmalar,arkadaslarla kahvaltılarrr derken 8 kılo aldım hala ınanamıyorum kendıme!!! insan 6 ay gıbı bı süre zarfında 8 kılo alırmı-nın en acık örneğiyim sanırım
biraz uzun oldu ama kendımi ne hale getirğimi gözüme sokmak istedim aslında!!!
hakketen güzel anladin monacimmm
yeter ki olumsuz bi durum olsun selama ne hacet sayıp dökerler
ama iyi güzel bişey olsun hiçbişey demezler işte..
insanlar neden böyle ki
ben kilo almış brini görsem çekinirim bişey diyememem
ama bizim çevrede görür görmez selamdan önce bi şaşkınlık ifadesi, şok olmuş ablak bi yüz
ulan bi selam ver dimi:86:
zayıflarsın fıstık olursun bu seferde gıkları çıkmaz:111:
yinede korkuyorum :18: neyse ilerde isallah düsünüyorum :44: cok sagol canimcnm ameliyatim cok basarili gecdi cokda memnunum yaptirmak isteyen herkeze tavsiye ederim büyük gögüs insani dahada kilolu gösteriyor
inekden uzak dur balli gaymak
cikodan uzak dur balli gaymak
cips den uzak dur balli gaymak
koladan uzak dur balli gaymak
ekmekden uzak dur balli gaymak
.
.
.
ömrümü yedin puccaaaaa ömrümüüüüüüü
kol ve bacak nakli yapılan adam ölmüş yaaa çok üzüldüm, kolu bacağı yoktu ama hayattaydı yakınları ne kadar çok üzülmüştür
merci seker1. sigara içmeyin
Uzmanlar tarafından yapılan araştırmalara göre, yemeğin hemen ardından yakılan tek bir sigara, 10 sigara içmeye eşdeğer sayılıyor.
2. Meyve yemeyin
Yemeğin hemen üstüne yenilen meyve, midenizin hava ile dolmasına sebep oluyor.Meyveyi yemekten 1 saat önce veya yemekten 1-2 saat sonra yemeniz sağlığınız açısından daha faydalı olacaktır
3. Çay içmeyin
Türk kültürünün en önemli alışkanlıklarından biri olan yemek üstüne çay içmek de sağlık açısından faydalı görülmüyor. Çay, tükettiğimiz gıdalardan aldığımız proteinleri geç sindirmemize ve alınan vitaminlerden tam fayda sağlanılmamasına sebep oluyor. Çay için en doğru zamanlama, yemekten en az bir saat sonra...
4. Sakın kemerinizi gevşetmeyin. Yemekten sonra kemer gevşetmek, bağırsak düğümlenmesine sebep olabiliyor.
5. Yürüyüş yapmayın
Yemeğin hemen ardından yapılan yürüyüş, tükettiğimiz gıdalardaki besin öğelerinin sindirilememesine, yani yediğimiz yemeğin fayda bakımından hiçbir anlamı kalmamasına sebep oluyor.Yürüyüşü 1 saat sonra ertelemeniz her yönden daha faydalı olacaktır.
6. Banyo yapmayın/Duş almayın
Yemekten hemen sonra alınan duş, kan akışını el ve ayaklara doğru çoğaltırken, mide etrafında kan akışını azaltır.
7. Hemen uyumayın
Yemeğin hemen ardından uyumak da sindirim sisteminin yeterince çalışamamasına ve bağırsak iltihaplanmalarına ve mide rahatsızlıklarına sebep olur. Ayrıca yemeğin ardından hemen uyumak kilo almanıza sebep olur.
bence gayet hos duruyorsun canimayyy regl oldum yaaa, ama yinede 63ü görmem güzel
bugün çektim bakin bakem nerem fazla
Eki Görüntüle 356325 Eki Görüntüle 356326
kızlar aranıza katılmak ıstıyorum hemen benı kucaklarmısınız kılom 85 :26: nerden baslamam gerekıo neler yapmam gerekıo topığınızde cok yabancıyım:44:
alemsin dilekAllah bana da öyle bi kayınvalide nasip etsinn o vakit.
Amiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
Benim çevrede gördüklerim hep cadaloz da
Bugün herkesin zayıflayası var herhalde.
Topikten ziyaretçi eksik olmadı.
Suziiiiiiiiiiiiiiiiiii yemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
Liste altına adını yazar seni afişe ederim kilo veremezsen.
:26: halen gecmedimi karakedim yaa sisligin :26:senin kayınvalideye hemen boncukbenimki ancak laf sokmayı biliyoooooo
hoşgeldiiiiiiiiiiin kucakladık bilem sen yeterki kaçma
gel vatandaş gel tehdit ve cebirle zayıflatılır geeeeeeel
bu hafta tartılmıyom dileeeeeeek çünkü çok şişim biliyom tartı çok diyecek tek umudum regl olmak belki cumaya atarım şişi göz kapaklarım bile tombişleşti ödemden yaaaa
ahada deneme tavsani olmussumBilemedim valla geçen hfta işe yaramıştı.
Bu hafta Suzi de de işe yararsa bu metod tutuyo dicem.
Ben yarın sabah tartılcam merak ediyorum.
Dün akşam yediğim milföy, pattes salatası, kekin yüzünden bu akşam k-fleks yicem
selam pambug şekerler nasılsınız bakem
geçmişe şöle bi göz attımda ne çok birikmiş öle..
öncelikle hamiş olanlar için Allah tamamına sağlıkla erdirsin diyem
orticim inş regli olursun biran evvelde kurtulursun o durumdan.ben oldum bile..
dişarısı çok soğuk kar var ve yağmaya devam ediii..
kızlar ılgaz dağına gittik dün..orda kayak yapmaya çalıştım.düşmekten bi hal oldum..bugünde
eşek tepmiş gibi herbi yanım ağriiii...offf offff...
umaycım fotolarında normal gözüküyosun..biraz daha incelirsen harika olur..
bide o nakil olan hastayı sabah dinledimde bende çok üzüldüm.yaw...Allah rahmet etsin..
kıslaaaarrrr iii akşamlarrrr nabersiniizzzzzz
ayy ben çok iyiyim teyse oluyorum inş...
arcakkk sanada hayırlı uğurlu olsun inş. sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin rabbimm
ay bende yeni diziyi izledim yarida kaldi cocugu uyuturkenkızlar çıkıyorum öyle bir geçer zamnkiş izleyeceğim ba bayy
kızlar merhaba, nolur bana yardım edin.aslında diyet soruları bölümüne derdimi yazdım ama 2 üye dışında (sağolsunlar) , kimse cevap yazmadı.
Olay kısaca şu, 2 haftadır diyet yaparken 75 kg olan ben, o kadar dikkat etmeme rağmen hormon testlerimde birşey çıkmamasına rağmen 2 kg daha aldım,kendimi çok kötü hissediyorum,birşey söyler misiniz normal mi bu sizce? açtığım konu burada ; http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-soru-cevap/507482-kafayi-yemek-uzereyim.html#post23346971
Lütfen yardımşimdiden teşekkrüler
hosgeldin canimMerhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza .74 kiloyum 3 haftada 3 kilo verdim bundan sonra ki hedefim 65... Vericem inşallah.ama nasılll:44::44:
off zerram bagimlilik istekızlar sizlerle yeni öğrendiğim bi bilgiyi paylaşmak istiyorum diyetle alakalı değil ama
sağlığımızla alakalı..
sigaranın raf ömrünü uzatmak korumak için radyum adlı madde kullanılıyormuş..bu da radyasyon yayan =kanser yapan bi madde
ve sigara içen kişi sigar içtiği andan itibaren 24 saat etrafına bu maddeden yayıyormuş..
ne kdr kötü bişey insanlar hiç farketmeden başkalarının sağlığıyla oynuyorlar..
inşallah sigaara içen herkes bu mereti bırakır hem kendi hem başkalarının sağlığına kastedmez..
hosgeldin canimkızlar beni de aranıza alır mısınız ben bu grubu anlamadım hangi günler tartılıyoruz bir de herkesin ne yediğini nasıl takip edebileceğiz hepsi farklı sayfalarda bana da yardımcı olup beni de aranıza alır mısınız bende 72 kilo olmuşum:18: kendimi çok kötü hissediyorum:18:
suziiiiiiiiiiiiiiii nerdesinnnnnnnnnnnnn.........
bak anacım 9999 a çok yaklaştık kaçırma...
hosgeldin canimgeldim geldimmm
EN ACİLİNDEN KİLO VERMEM LAZIM.
BAKTIM DENEDİM tek basına olmuyor.. evet 2 ablam ve annem hepsi zayıf. annem bile 55 yasında 65 kıloyken ben 78 kiloyummm..
destek lazım, arkadas lazım, aynı yola birlikte bas koyabılecek motıvasyoncular lazım..
BENDE VARIMMMMMMMM ::):):)
niyeki canim :26: kötü birsey yoktur isallah :26: gecmisi hizli gectim kacirtim sanirsam :44:kızlar yarın duaya ihtiyacım var doktora gidiyorum dua edermisiniz bana?
cikamadim canimsuzicim görüşemiyoruz canım ya sanırım geçmişe takıldın
öpüyorum seniiii özletme kendini
üff kacirdimiyi geceler kıslar ben yatar
girmisken bitireyim dedim siz gidinizsuziiiiiiiiiiiiiiiiiiii gel artik yaaa birak gecmisi
:84::84: ah gecmis ah ömrümü yedinsuziiiiiiiiiiiiiiii
cikolata sen nöörüyon bacim
iyi geceler canimiyi geceleerrr
yaza 4 ayımız kaldı.5 kilo rahat verirsin şeker.sıkma canını.
evet canım canlı görenlerde 5 kilo daha verirsen iyi olur diyorlar bu hızla kaç ayda veririm artık
hani nerde nerdeayyy patlamış mısır demeyin yaaa çok severim ve feciii canım istediiiiii
nolcak şimdi
şey immmmmyok canıııım benden sana izin beni istediğin kadarsürüyebilirsin. size mahçup olmamak için bazen yemiyom valla :)
İTİNA İLE ŞİŞMANLATILIR
ORTİİİİİİİ nerelerdesin kız sen yoktun kaç gündür cıs yedin mi cııııııııs
canım benim diet listemin değişim tablosunda var mısır. yağsız patlamış bir su bardağı mısır 1 dilim ekmekle değiştirile biliyor. bunu düşünerek yiyebilirsinyani ekmeği kısıp ye çok canın çektiyse
güzel canım. sanılsın ya hiç görüşemiyooooz bende regl olacam. topikte regl rüzgarları esiiiiii ama hala olamadım.
olduğum an gelip buraya kocaman yazacamolsam da kurtulsam dün akşamdan beri karnım sızlıyo yaaaaaaaa
gözün aydın cnm..kıslaaaarrrr iii akşamlarrrr nabersiniizzzzzz
ayy ben çok iyiyim teyse oluyorum inş...
arcakkk sanada hayırlı uğurlu olsun inş. sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin rabbimm
bütün bunları ben sana dr gitmeden demiştim zaten..s.a. kizlaaar
evet hemen baslayayim :99:
dr. a gittik allerji ignesi icin gitmistim midemin agridiginida söylicektim o anda öyle bi agridiki zor konustum neyse bakti mide zari
iltihabi dedi :26:niye simdiye kadar gelmedin dedineyse ilac verdi allerji ignemide yapmadi bu sekilde olmaz dedi .Neyse esime
yapti ay bakmasaydim keske igneyi köküne kadar soktu yaa :18::18: haftaya sira bende
ha bide dileeeekkk dr. dediki bol ciko, cips, börek ,cörek ,pasta ye
iyi gelir dedi :26: hatta muhakkak ye dedi :101:inan eger yalanim varsa hazirana kadar 58 olayim insalllahhhh
canım geçmişteydim ben gelene kadar sen gitmişsin ..görüşürüz cnm.. iyi geceler..RuweYDaa
napiyon tatlimamanen saatde 12.30 olmus yarin birde 18 e kadar mesaim var kactim ben yoksa yarin böyle olamam :102:böyle olurum
iyi geceler
canım geçmişteydim ben gelene kadar sen gitmişsin ..görüşürüz cnm.. iyi geceler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?