ay napım yaa ama arkadasım sureklı bana sen ne olmussun boyle sana ne olmus kızım azcık kılo ver daha da alısın gorsunler benı6 ay sonra
yaniniza geleyim dedim bi esim aradi bi isarkadaslari aradibugün sizi isyerinden fazla takip edemedim fotografcilar geldi odadan attilar
bizim isyeri dalas gibi oldu yoksa yalan rüzgari mi desemay cok bunaldim oyuna gelmiycem dedim yine bir oyunun parcasi oluyorsun ister istemez persembe sabahi pyskologun kucagina atacam kendimi
araya telefonlar girince alintimi da unuttum neyse gel öpeyim zerracimunuttum ne yazacagimi :44:
hosgeldin canim
hakketen güzel anladin monacimmm
yinede korkuyorum :18: neyse ilerde isallah düsünüyorum :44: cok sagol canimaslinda ben 18 yasindayken devlet karsilayacakdin benim ameliyatimi cünkü gögzümde tümör vardin onlari aldirmisken kücülteyim dedim ama devlet doktoru gözümü korkudu kizim olsan yaptitirmazdim dedi :26: her tarafinda ameliyat izi kalir demisdin ve korkumdan yaptirmadim
cok üzüldüm ya icim cis etti dün bakmisdim ameliyat basariziz gecti diye üff haberleri izlemek istemiyorum bile icim eziliyor
merci seker
bence gayet hos duruyorsun canim
kucakladim gel canim gel
alemsin dilek
ahada tehditler ucusmus amanennn :18:
:26: halen gecmedimi karakedim yaa sisligin :26:
ahada deneme tavsani olmussum
citir teyze
ay bende yeni diziyi izledim yarida kaldi cocugu uyuturkenucurum un detailarini bilen kizlar yazin kizkardesi kurtulamadi herhalde
birde canim kim vurdu adami metemi vurduay ne cok merakliyim
detailli menülerini yaz bakalim canim ne yiyorsun :26:
hosgeldin canim
off zerram bagimlilik istekeske ha deyince birakabilsem bende basaran basariyo ama ben cok stresse giriyorum azaltayim dedim sakin kalamiyorum ki hem bi andrenalin yasiyorum simdide isyerinde ortalik karisti 30 yasinda birakacam dedim bende istemiyorum artik ama hem kilo alirim diye korkuyorum hemde kafam bos degil offf
hosgeldin canim
unuttum ne yapacakdik 9999 uncu sayfada :44:
hosgeldin canim
niyeki canim :26: kötü birsey yoktur isallah :26: gecmisi hizli gectim kacirtim sanirsam :44:
cikamadim canimhalen icindeyim bende seni öptüm canimcim
üff kacirdim
girmisken bitireyim dedim siz gidiniz
:84::84: ah gecmis ah ömrümü yedin
iyi geceler canim
bende seni öpüyorum canım...günaydin kizlar
topik topluca regl dönemine girdi sanirsambenimde sancilarim basladi
kötü kalkdim cocuk kustu sabah sabah ben sanciliyim gec kalkdigim icin morel biraz bozuldu alismisdim rahat rahat 5 de kalkip hazirlanmaya birde karin agrisi offff
oglisim yazik ya bugün dr götürecek annem isallah kusunca gecmisdir hastaligi atmisdir üzerinden
öpüldünüz kizlar
Günaydın çıtırlar
İstanbul'da hava gene buz gibi.:106:
Yerlerde buz tutmuş zaten sabah serviste dolana dolana geldik.:106:
Sabah sabah isyan etcektim de sonra vazgeçtim. Kendi kendime hayatı zehir etmeye gerek yok.
Şartları değiştiremiyorsam şartlara takılmadan, kendimi mutsuz etmeden yaşamam gerekiyor.
Ben mutluysam etrafımdakileri mutlu edebiliyorum çünkü.
Ben mutsuzsam etrafımdakileri mutsuz ediyor, negatif enerjimi yayıyorum.
Sizler içinde aynı şey geçerli.
Bugün kendimizi mutlu edelim. Allah'a şükür en basiti sağlığımız yerinde.
Sevdiklerimizle beraberiz.
Ihmm diyete gelince dün akşam eve gidince tartıldım 67.1 çıktım.
Sabah tartıldım 66.9 çıktım.
Pazar 66.3 çıkmıştım.
Şişkinlik + wc sorununa veriyorum bu olayı.
Umarım Cuma sabaha kadar 65i ucundan görebilirim.
Hepimize güzel bir gün olsun.:82:
Günaydıııın kızlar. Bizimkilerin ahımı tuttu ne vakit bulup giremiyorum. Çok hastayım kızlar, grip olmuşum. Doktora gittim alerjik rinit dedi. Zaten vardı alerjimde toza ve akarlara da . Kaç gündür çok fenayım. Gözler şırıl şırıl, burunda tabii. Silmekten yara oldu. Bende pek ilaç kullanmayı sevmiyorum geçer dedim ama dayanamadım gittim sonuçta dr. ilaç verdi çok şükür azaldı akıntılar. Daha iyiyim bugün. Dikkat ediyorum yediklerime ama diyet aksadı bayağı. Fazla sıkmıyorum kendimi. Bende durumlar böyle. Geçmişi okuyamadım onun için hasta arkadaşlara geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum, yeni gelen kızçeler hoşgellmişler. Kaçamaksız bir gün olsun inşaallaaah.
canım geçmiş olsun allaerjin varsa mecbur ilaç kullancaksın..
ilaç kulanmayı kim sever ki ama konu sağlık olunca ihmal etmemek lazım..
ben çıkıyorum biraz ortalığı toplıyayım..
öğlen dişçi randevum var..
öpüldünüz..
evet canım ama takan bı yapım var 9 ay kımseye gorunmeden eve kapanasım var yanı esımde kızıyo gayrı mesruymus gıbı sankı nıye oyle davranıyosun dıyeben öğrenciyken baba parası yemeye çekinirdim idare ederdim..köyde yaşıyorlar zor kazanıyorlardı..
şimdi kendi paramı daha rahat yiyorum şükür..
eee kilo alınca noldu derler verince sen ima etmezsen bişey diyesileri gelmez...
misafirliktede yeniyo yine dikkat etmek lazım ama yemeden olmuyo....
hoş geldin canım verirsin daha öncede vermişsin zaten..
çevredeklerin ne dediğini duymamaya çalış..
sizin bebeğiniz o başkasınıa konuşma hakkı olmaz..
banada demişlerdi ne çabuk hamile kaldın..araları 18 ay ya benimkilerin..
benim için en doğru olan o zaman oydu..kızıma 3 yaşına oğluma 1.5 yaşına kdr kendim baktım balıcı kreş olmadan..
herkes konuşur .çokta umursmadım ...
1 hurmada 15 kalori var ortalama .3 hurma ara öğün için ideal..
lif oranı yüksek ve kan şekerini düzenliyor..
hatta bi ara sabah aç karna yenirse kilo verdirdiğini okumuştum..
resimlerde iyi görünüyorsun canım...
tşk..önemli bilgiler..
eline sağlık kv nın..
benimkide iyidir çok şükür..
hoş geldinnnnn...
hepsi öyle değil canım sen duanı eksik etme..
bana da yetr artık 3 çocuk annesisin diyorlar..
3 çocuk annesi olunca biraz toplu mu olmak gerekiyorki...
afiyet olsun canım ..k. baharı nası yaptın ..
hep haşlamadan sıkıldım ben ...
saol canım amın ınskıslaaaarrrr iii akşamlarrrr nabersiniizzzzzz
ayy ben çok iyiyim teyse oluyorum inş...
arcakkk sanada hayırlı uğurlu olsun inş. sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin rabbimm
saol canım bılgıler ıcınhastanede 3gün kaldim 2gün sonra arabayla almanyaya döndüm ve sorunum olmadi bir ay agir kaldirmadim yaptirali 6 ay oldu ve hicbir sorunum olmadi
aslıdna cok masum deıl dogrusunu soylemke gerekrıse ıcınde baya bı sekerde var nesfıtın tam bugday dıye yıyoruz ama yabancı kulturu en ıyısı guzel bı kahvaltı yapmakaaaa ben de akşamları hep nesfit yiyorum
aynen boca ediyorum kaseye 6_8 yemek kaşığı oluyordur
bu da 3_4 dilim ekmek demek
ne olacak şimdi bu gevreklerin durumu
yumurta gibi oldu masum mu değil mi??
saol canım amınamin canim
sagol canim
canim biz rottweile yakin oturuyoruz stuttgarta bagli burda turk mobilyaci varmi bilmiyorum ama biz esyalarimizi möbel roggdan aldik bagzilarinida internet ustunden neckerman veottodan
amin canim rabbim hepsini korusun
tebrikler canim rabbim tamamina erdirsin cok dikkat et canim kan hastaligin varmis devamli dinlen rabbim busefer melegini kucagina almayida nasip etsin
canim benim kardesim 23 yasinda kamu yonetimi ogrencisiydi bakti okul bitmiyo aciktan okuyodu oyuzden askere gitme karari aldi rabbim hepsini korusun
tebrikler canim rabbim tamamina erdirsin
kizlar nekadar cok konusmussunuz daha 20 sayfa var okumadigim
nasilsiniz baska supriz haber varmi
anladım canım tekrar gecmıs olsun mıden ıcınde aynı zamanda
sagol canim allarjimiz var polen,..........okadar cok ki tam agaclarin tomurcuklandigi zaman kari koca berbat oluyoruz hele ben hastanelik oluyorum :26:
abboovvvvvv :18::18:
ah canim ya ne zor vardiye calismak ..
canim misir patlagi var ülkerin odan alsana bende severim
hos geldiiin
sagol canim
caniimmmm
gitmeeeeeeeeeeeeeeee
amın canım saolasınayyyy kızlar biraz geçmişe bakem dedim ne güzel haberler gördüm
arcak81 ve ay-she hamileymiş çok sevindim
Allah inşallah sağlıkla kucaklarına almayı nasip eder
dilekcim de saçımı çekmiş valla canım ya ben bu hafta regliden okadar cıs yaptımki
bu hafta kilo almayımda yerimde sayayım o bile yeter bana
canım ıns tez zamnda sneın dehayırlı haberlerını alırız Rabbım kucagını bos bırakmasınamin canım allah razı olsun
canım öncelikle başın saolsun bende annen için dua ederim mekanı cennet olur inşallah rabbim sıkmasın onu
ben çocuk tedavisi görüyorum canım yarında kontrol için çağırdı inş. ii sonuç alırız ALLAH ım dualarımızı kabul etsin bugün hamile haberlerini duyunca çok sevindim birde ben yazarım inşallah
yaniniza geleyim dedim bi esim aradi bi isarkadaslari aradibugün sizi isyerinden fazla takip edemedim fotografcilar geldi odadan attilar
bizim isyeri dalas gibi oldu yoksa yalan rüzgari mi desemay cok bunaldim oyuna gelmiycem dedim yine bir oyunun parcasi oluyorsun ister istemez persembe sabahi pyskologun kucagina atacam kendimi
sagol canim benim yarin bende belki tavuk yerim :44:
canim cok istiyorum ama esim evde olunca zor adam beni bes dakika otuturmuyorki cay mi icsek acikdim gecen bilgisayardan cizgi filim acti tv den izledik sanki televizyonda cizgi filmi bittikaplumba samy miydin neydin zaten cocuk sIkILdi biz baktik artik
tesekkür ederim canim
ay cok sevindim canimmmm
bendede düsük problemi oldugu icin bana dr vacinal fitil vermisdin canim o engeliyormus dr nezaman gidiyorsun canim :26:
araya telefonlar girince alintimi da unuttum neyse gel öpeyim zerracimunuttum ne yazacagimi :44:
bende seni özledim arzucummmcok sevindim güzel hamis haberine bak negüzel alperene kardes geliyo gecen benim oglan da diyo anne ben kardes istiyorum diye ama anne kiz olsun diyo sanki siparis veriyo keske bende normal sekilde hamile kalabilseydim olsun napalim herseyin hayirlisi
sabahlari biraz zorla yiyorum ama birde dogru düsgün yiyemiyorum ki rahat vermiyorlar birsey yemek istiyorsun cat kapi aciliyorhayda yediklerini sakla neymis kimse senin yemek yedigini görmiycekmis büyük patron gelirse saygizilik olurmus bilmem ne
güzel sonuclar alirsin isallah diycekdim canim ama iyikide vazgectin cünkü normal düzene gecince kalici olmuyorlar gercekden
e topikde bomba haberler patlatmis
hosgeldin canim
hakketen güzel anladin monacimmm
yinede korkuyorum :18: neyse ilerde isallah düsünüyorum :44: cok sagol canimaslinda ben 18 yasindayken devlet karsilayacakdin benim ameliyatimi cünkü gögzümde tümör vardin onlari aldirmisken kücülteyim dedim ama devlet doktoru gözümü korkudu kizim olsan yaptitirmazdim dedi :26: her tarafinda ameliyat izi kalir demisdin ve korkumdan yaptirmadim
cok üzüldüm ya icim cis etti dün bakmisdim ameliyat basariziz gecti diye üff haberleri izlemek istemiyorum bile icim eziliyor
merci seker
bence gayet hos duruyorsun canim
anladım canım tekrar gecmıs olsun mıden ıcınde aynı zamanda
bende seni öpüyorum canım...
demiştinya 9999 a yaklaşınca haber verin diye..
ikinizede geçmişlr olsun canım..
haklısın canım..
mutlu olmak için o kdr sebebimiz var ki...
gunaydın kızlar gecmısı okudum son sayfalar harıc
ankda 24 saatı gectı aralıksız kar yagıyor okullar tatıl hamılelerede tatıl ama ısyerı haberı yok o yuzden gedlım hem de 3 vesaıtlecunku kreste tatıl esım bakıyor oglana o da gece nobetınden cıktı uyku bastırmıs bızım oglanda ılla oynayalım dıyormus
valal ıste calısan anne babanın ısı zor cocukların da tabı
guzelBugün:
Sabah:
Uno denge ekmeğine sandvc,
5 i 1 yerde
Ara:
1 kuru incir
Öğlen:
Kapuska,
Ayran
Ara:
3 hurma
Akşam:
Balık,
Salata olacak büyük ihtimalle
ama bız sana demıstık aslıda dedı bnde dedım onlar ınsanı zayflatmıo tam tersı etkı yapıoslm citirlar
iki gunluk 5 gunde 5 kilodiyeti agzima etti 200 gr.fazlam oldu iki gunde yaaaaa bugun normal beslenmme basladim yineeeee
esimde dayanamadi aksam ona barbunya ve salata yaptim yedi dunya varmis diyor garibim yaaa
öncelikle dünkü menüm
sabah:
2 dl kepek ekmeği
peynir
domates
marul
öğlen:
tavuksuyu çorba
4 misket köfte yoğurt
ara:
4 grissini
akşam:
şehriye çorba
3 yk patates yemeği ve pilav
slm citirlar
iki gunluk 5 gunde 5 kilodiyeti agzima etti 200 gr.fazlam oldu iki gunde yaaaaa bugun normal beslenmme basladim yineeeee
esimde dayanamadi aksam ona barbunya ve salata yaptim yedi dunya varmis diyor garibim yaaa
Cumadan bu yana sadece 100 gram gitti moralim çok bozuk o kadarda dikkat etmeme rağmen71.300 çıktım bu sabah da 70 den düşüş başlasaydı bir. sabah moralim bozuldu kahvaltı bile yapmadım etimek form yedim bir tane
öncelikle dünkü menüm
sabah:
2 dl kepek ekmeği
peynir
domates
marul
öğlen:
tavuksuyu çorba
4 misket köfte yoğurt
ara:
4 grissini
akşam:
şehriye çorba
3 yk patates yemeği ve pilav
Kepek ekmeği kansızlık yapıyor.
Tam tahıllı buğday veya çavdar ekmeği öneririm.
Unonun denge ekmeği yada.
Yemeklerde yogurt yemen güzel.
ne diyosun sen şimdi canım böyle gidersem kilo verirmiyim
sabah
2 dl çavdar ekmeğinin üzerine peynir ve reçel
şekersiz çay
öğlen
mantar çorba
kaşarlı tavuk
salata
Günaydın canım
Süpersinnnnnn
Günaydın Arzu abla eşine katılıyorum valla
Yani sonuçta kamu personelisin orda bişey deselerde umrunda olmamalı.
Onlar mı bakacak sanki çocuğa.
Herkes bişey diyor zaten.
Sen keyfini çıkar kalabalık bi aile olacaksınız.
verirsin tabi ki.
Bak benim listeyle veya dediğim şekle göre yemeye başlayanlar da kilo kaybı oldu.
Yeni gelen kısçe çok zaten.
Yemezsen vücut savunmaya geçer.
Bide vücudun her besine ihtiyacı var.
Kaşarlı tavık ama kaç yemek kaşığı?
Bide yoğurdu unutma 2 yk da olsa ye
selam kızlar ne haber nasıl gidiyor? ya puccaaa yine biis sorcam adet öncesi ne kadar su toplama oluyor örneğin tartıda 500 gr farkedermi?:)bide adet günleride kilo verme daha mı hızlı olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?