70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende seni öpüyorum canım...
demiştinya 9999 a yaklaşınca haber verin diye..
ikinizede geçmişlr olsun canım..

haklısın canım..
mutlu olmak için o kdr sebebimiz var ki...

canım geçmiş olsun allaerjin varsa mecbur ilaç kullancaksın..
ilaç kulanmayı kim sever ki ama konu sağlık olunca ihmal etmemek lazım..

ben çıkıyorum biraz ortalığı toplıyayım..
öğlen dişçi randevum var..
öpüldünüz..

evet canım ama takan bı yapım var 9 ay kımseye gorunmeden eve kapanasım var yanı esımde kızıyo gayrı mesruymus gıbı sankı nıye oyle davranıyosun dıye

karnabaharı ben zeytınyaglı havuclu domates soslu cok az suyla yemegın ıyapıyorum guzel oluyor ayrıca kavurmasını dene süper haşlayıp az yagad salcayla kavur baharatla ıstersen yumurta da kır oylede yapıyorum cok guzle oluyor.
salatasını yapıyorum normal salatanın ıcıne karnabahar atarak yanı

bırde basemal soslu fırınd aypıyorum o da guzel oluyor
yan herseyını yapıyorum en gzuelı de kzıartması ama onu kırkta yılda bır ancak evde var msela bu sefer yemegını yapcam bende
kıslaaaarrrr iii akşamlarrrr nabersiniizzzzzz

ayy ben çok iyiyim teyse oluyorum inş...

arcakkk sanada hayırlı uğurlu olsun inş. sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin rabbimm
saol canım amın ınssenınde hayırlı olsun teyzelıgın cok guzel bı duygu benım 4 yegenım var
hastanede 3gün kaldim 2gün sonra arabayla almanyaya döndüm ve sorunum olmadi bir ay agir kaldirmadim yaptirali 6 ay oldu ve hicbir sorunum olmadi
saol canım bılgıler ıcın
aaaa ben de akşamları hep nesfit yiyorum
aynen boca ediyorum kaseye 6_8 yemek kaşığı oluyordur
bu da 3_4 dilim ekmek demek
ne olacak şimdi bu gevreklerin durumu
yumurta gibi oldu masum mu değil mi??
aslıdna cok masum deıl dogrusunu soylemke gerekrıse ıcınde baya bı sekerde var nesfıtın tam bugday dıye yıyoruz ama yabancı kulturu en ıyısı guzel bı kahvaltı yapmak
saol canım amın
anladım canım tekrar gecmıs olsun mıden ıcınde aynı zamanda
amın canım saolasın
canım ıns tez zamnda sneın dehayırlı haberlerını alırız Rabbım kucagını bos bırakmasın

saol suzım ıns sende hayırlı zamanda kolayca hamıel kalırsın kaanımda kardesıne kavusurayrıca cok gecmıs olsun ıkınızede

gunaydın kızlar gecmısı okudum son sayfalar harıc
ankda 24 saatı gectı aralıksız kar yagıyor okullar tatıl hamılelerede tatıl ama ısyerı haberı yok o yuzden gedlım hem de 3 vesaıtlecunku kreste tatıl esım bakıyor oglana o da gece nobetınden cıktı uyku bastırmıs bızım oglanda ılla oynayalım dıyormus
valal ıste calısan anne babanın ısı zor cocukların da tabı

bende seni öpüyorum canım...
demiştinya 9999 a yaklaşınca haber verin diye..
ikinizede geçmişlr olsun canım..

haklısın canım..
mutlu olmak için o kdr sebebimiz var ki...

Günaydın canım

süpeeeeerrrrrrrr

TaeBo Level 1 - YouTube simdi bitti ben dusa kacaaar

Süpersinnnnnn

Günaydın Arzu abla eşine katılıyorum valla
Yani sonuçta kamu personelisin orda bişey deselerde umrunda olmamalı.
Onlar mı bakacak sanki çocuğa.
Herkes bişey diyor zaten.
Sen keyfini çıkar kalabalık bi aile olacaksınız.

Cumadan bu yana sadece 100 gram gitti moralim çok bozuk o kadarda dikkat etmeme rağmen 71.300 çıktım bu sabah da 70 den düşüş başlasaydı bir. sabah moralim bozuldu kahvaltı bile yapmadım etimek form yedim bir tane

slm citirlar
iki gunluk 5 gunde 5 kilodiyeti agzima etti 200 gr.fazlam oldu iki gunde yaaaaa bugun normal beslenmme basladim yineeeee
esimde dayanamadi aksam ona barbunya ve salata yaptim yedi dunya varmis diyor garibim yaaa

öncelikle dünkü menüm
sabah:
2 dl kepek ekmeği
peynir
domates
marul
öğlen:
tavuksuyu çorba
4 misket köfte yoğurt
ara:
4 grissini
akşam:
şehriye çorba
3 yk patates yemeği ve pilav

Bugün:
Sabah:
Uno denge ekmeğine sandvc,
5 i 1 yerde
Ara:
1 kuru incir
Öğlen:
Kapuska,
Ayran
Ara:
3 hurma
Akşam:
Balık,
Salata olacak büyük ihtimalle
guzel canm kapuska ıstedı :)))
slm citirlar
iki gunluk 5 gunde 5 kilodiyeti agzima etti 200 gr.fazlam oldu iki gunde yaaaaa bugun normal beslenmme basladim yineeeee
esimde dayanamadi aksam ona barbunya ve salata yaptim yedi dunya varmis diyor garibim yaaa
ama bız sana demıstık aslıda dedı bnde dedım onlar ınsanı zayflatmıo tam tersı etkı yapıo
öncelikle dünkü menüm
sabah:
2 dl kepek ekmeği
peynir
domates
marul
öğlen:
tavuksuyu çorba
4 misket köfte yoğurt
ara:
4 grissini
akşam:
şehriye çorba

szler cok guzl beslenıosunuz masllah hepnıze

slm citirlar

O diyetlerden nasibini almış çok kişi var canım ya.

Yediklerinde muhakkak bi yanlış vardır veya regl olacaksan vücut su topluyordur.

öncelikle dünkü menüm
sabah:
2 dl kepek ekmeği
peynir
domates
marul
öğlen:
tavuksuyu çorba
4 misket köfte yoğurt
ara:
4 grissini
akşam:
şehriye çorba

Kepek ekmeği kansızlık yapıyor.
Tam tahıllı buğday veya çavdar ekmeği öneririm.
Unonun denge ekmeği yada.
Yemeklerde yogurt yemen güzel.

ne diyosun sen şimdi canım böyle gidersem kilo verirmiyim

Verirsin tabi ki.
Bak benim listeyle veya dediğim şekle göre yemeye başlayanlar da kilo kaybı oldu.
Yeni gelen kısçe çok zaten.
Yemezsen vücut savunmaya geçer.
Bide vücudun her besine ihtiyacı var.

sabah
2 dl çavdar ekmeğinin üzerine peynir ve reçel
şekersiz çay

öğlen
mantar çorba
kaşarlı tavuk
salata

kaşarlı tavık ama kaç yemek kaşığı?
Bide yoğurdu unutma 2 yk da olsa ye

evet canım da ıste elestırılerı ne kadar gec duyarsam o kadar ıyı belli olana kadar soylemesem ıyı olacak ama mecbur kalrısam soylerım tabı hayırlısı bakalım allahım yardım etsın:18:

bi parça biftek şeklinde tavuklu kaşar

selam kızlar ne haber nasıl gidiyor? ya puccaaa yine biis sorcam adet öncesi ne kadar su toplama oluyor örneğin tartıda 500 gr farkedermi?:)bide adet günleride kilo verme daha mı hızlı olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…