Selam şeker.
1-2 kilo arası bünyeden bünyeye değişiyor.
Allah rahmet eylesin üzüldüm yazdıklarına en zoru galiba ailemizden birini kaybetmekinşallah iyi bir şey için gidiyorsundur canım
Allah yar ve yardımcın olsun
Allah tüm hastanede yatan kullarının dertlerine deva dualarını kabul etsin inşallah
annem hastanedeyken yanında refekatçı kalırdım
hergece camdan dışarı baktıgımda geçen insanlara bakar ne güzel evlerine gidiyorlar diye özlem duyardım
2 ay anneme refekatçı kaldım gündüzleri çalışyordum akşamlarıda annemin yanında kalıyordum
uykusuzluk hiçbişey önemli olmuyor oanda hiç düşünmüyorsun
sadece düşündüğün sevdiğin bir insan orda yatıyor ve senin ellerin kolların bağlı hiçbirşey yapamıyorsun
Allah mekanını cennet etsin
rabbim daha çok sevdi
nazar etme ne olur calis sennde olur
evet bende çok üzüldüm Allah rahmet eylesincok üzüldüm ya icim cis etti dün bakmisdim ameliyat basariziz gecti diye üff haberleri izlemek istemiyorum bile icim eziliyor
bence gayet hos duruyorsun canim
inşallah canım yaaa
yaza 4 ayımız kaldı.5 kilo rahat verirsin şeker.sıkma canını.
çok geçmiş olsun kusunca rahatlamıştırgünaydin kizlar
topik topluca regl dönemine girdi sanirsambenimde sancilarim basladi
kötü kalkdim cocuk kustu sabah sabah ben sanciliyim gec kalkdigim icin morel biraz bozuldu alismisdim rahat rahat 5 de kalkip hazirlanmaya birde karin agrisi offff
oglisim yazik ya bugün dr götürecek annem isallah kusunca gecmisdir hastaligi atmisdir üzerinden
öpüldünüz kizlar
ben ilk defa tatlı krizine girmedim regl olduktan sonra yeme ihtiyacı hissettim regl oldum yaa yemem lazım sankigünaydin kizlaaar
saglikli, mutlu, huzurlu bir gün olsun insallah
evet topikcenek regl günlerindeyiz ve benimde karnim agriyor
tabi regl yaklasinca dün gece olan oldu gece yine cikolarin basinda buldum kendimihem de okadar güzel menüden sonra oooff oooffffffff yani gözüm dönüyo sanki
ben cipsten daha çok sevdiğim için afiyetle yerim vallao hazırların kalorisine baktım geçen gün ay cips ile aynı neredeyseonu yiyeceğime cips yerim ya
bende cumaya kadar tartılmıycam dedmiştim ama dün belki regl olurum olmadan tartılayım diye düşündüm sonrasındada regl geldi bakalım cumaya kaç görcem. sende görürüsün inşallah 65i istikrarlısınGünaydın çıtırlar
İstanbul'da hava gene buz gibi.:106:
Yerlerde buz tutmuş zaten sabah serviste dolana dolana geldik.:106:
Sabah sabah isyan etcektim de sonra vazgeçtim. Kendi kendime hayatı zehir etmeye gerek yok.
Şartları değiştiremiyorsam şartlara takılmadan, kendimi mutsuz etmeden yaşamam gerekiyor.
Ben mutluysam etrafımdakileri mutlu edebiliyorum çünkü.
Ben mutsuzsam etrafımdakileri mutsuz ediyor, negatif enerjimi yayıyorum.
Sizler içinde aynı şey geçerli.
Bugün kendimizi mutlu edelim. Allah'a şükür en basiti sağlığımız yerinde.
Sevdiklerimizle beraberiz.
Ihmm diyete gelince dün akşam eve gidince tartıldım 67.1 çıktım.
Sabah tartıldım 66.9 çıktım.
Pazar 66.3 çıkmıştım.
Şişkinlik + wc sorununa veriyorum bu olayı.
Umarım Cuma sabaha kadar 65i ucundan görebilirim.
Hepimize güzel bir gün olsun.:82:
karnıbaharın bende yemeğini yaptım yiyemedim yaaa sevmiyorum hiç döktüm valla hepsini :26::26:karnabaharı ben zeytınyaglı havuclu domates soslu cok az suyla yemegın ıyapıyorum guzel oluyor ayrıca kavurmasını dene süper haşlayıp az yagad salcayla kavur baharatla ıstersen yumurta da kır oylede yapıyorum cok guzle oluyor.
salatasını yapıyorum normal salatanın ıcıne karnabahar atarak yanı
böyle moralin bozulunca yersen hiç veremezsin ama 100gr 100grdır almış olmaktan yada sabit kalmaktan iyidir bende bu şekilde az az veriyorum napim hiç vermemekten iyidirCumadan bu yana sadece 100 gram gitti moralim çok bozuk o kadarda dikkat etmeme rağmen71.300 çıktım bu sabah da 70 den düşüş başlasaydı bir. sabah moralim bozuldu kahvaltı bile yapmadım etimek form yedim bir tane
puccaaaya sormuşsun ama bence kişiden kişiye değişiyor bende çok fazla değişiklik olmuyor regl olduğum gün tartıldım yani dün, eksideydim ama regl diye yersem cumaya kaç çıkarım bilmiyorumselam kızlar ne haber nasıl gidiyor? ya puccaaa yine biis sorcam adet öncesi ne kadar su toplama oluyor örneğin tartıda 500 gr farkedermi?:)bide adet günleride kilo verme daha mı hızlı olur?
Günaydın canım
Süpersinnnnnn
Günaydın Arzu abla eşine katılıyorum valla
Yani sonuçta kamu personelisin orda bişey deselerde umrunda olmamalı.
Onlar mı bakacak sanki çocuğa.
Herkes bişey diyor zaten.
Sen keyfini çıkar kalabalık bi aile olacaksınız.
bende balik salata yicem insllah aksamaaBugün:
Sabah:
Uno denge ekmeğine sandvc,
5 i 1 yerde
Ara:
1 kuru incir
Öğlen:
Kapuska,
Ayran
Ara:
3 hurma
Akşam:
Balık,
Salata olacak büyük ihtimalle
canim gitmis iste o bile yeterCumadan bu yana sadece 100 gram gitti moralim çok bozuk o kadarda dikkat etmeme rağmen71.300 çıktım bu sabah da 70 den düşüş başlasaydı bir. sabah moralim bozuldu kahvaltı bile yapmadım etimek form yedim bir tane
slm citirlar
iki gunluk 5 gunde 5 kilodiyeti agzima etti 200 gr.fazlam oldu iki gunde yaaaaa bugun normal beslenmme basladim yineeeee
esimde dayanamadi aksam ona barbunya ve salata yaptim yedi dunya varmis diyor garibim yaaa
aman yeme canim
Allah rahmet eylesin üzüldüm yazdıklarına en zoru galiba ailemizden birini kaybetmek
evet bende çok üzüldüm Allah rahmet eylesin
sağol canım buarada
inşallah canım yaaa
çok geçmiş olsun kusunca rahatlamıştır
ben ilk defa tatlı krizine girmedim regl olduktan sonra yeme ihtiyacı hissettim regl oldum yaa yemem lazım sanki
ben cipsten daha çok sevdiğim için afiyetle yerim valla
bende cumaya kadar tartılmıycam dedmiştim ama dün belki regl olurum olmadan tartılayım diye düşündüm sonrasındada regl geldi bakalım cumaya kaç görcem. sende görürüsün inşallah 65i istikrarlısın
karnıbaharın bende yemeğini yaptım yiyemedim yaaa sevmiyorum hiç döktüm valla hepsini :26::26:
böyle moralin bozulunca yersen hiç veremezsin ama 100gr 100grdır almış olmaktan yada sabit kalmaktan iyidir bende bu şekilde az az veriyorum napim hiç vermemekten iyidir
puccaaaya sormuşsun ama bence kişiden kişiye değişiyor bende çok fazla değişiklik olmuyor regl olduğum gün tartıldım yani dün, eksideydim ama regl diye yersem cumaya kaç çıkarım bilmiyorum
selam kızlar ne haber nasıl gidiyor? ya puccaaa yine biis sorcam adet öncesi ne kadar su toplama oluyor örneğin tartıda 500 gr farkedermi?:)bide adet günleride kilo verme daha mı hızlı olur?
aldığın şeyleri çok beğendim güle güle kullandilekkk
bahsettiğim bol kot vardı ya
bide son aldığım şeyleri ekledim pembe dolaba
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-vitrin-uyelerinden-secmeler/119545-pembe-dolap-1028.html
ben çok az şekerli içiyorum canım bhergün içmiyorum ama haftada 5 gün içiyorumarkadaslar genelde türk kahvesi iciyorsunuz türk kahvesinin zayiflamada etkisimi var sevdiginiz icinmi iciyorsunuz
aa öylemişmişkızlarr belkide seyredenleriniz olmuştur. ayça kaya diye bi doktor var. dün gülbenin programdaydı.
bu yedigimiz mısır gevreklerinden nesfitlerden fln bahsetti
yani genelimiz böyle yapıyordur ben kaseye öylece göz kararrı boşaltıyorum...
ama ayça hanım diyorkii. 2 yemek kaşıgı gevrek 1 dilim ekmek yerine geçiyor
yani bu durumda biz kaç dilim ekmek yiyoruz bilmiyorumm.....
bu hepsi için geçerliymiş....
bir açma 5 dilim ekmek eder yanınada 2 küp şekerli çay içseniz 1 dilimde o sabah kahvaltısında toplam 6 dilim ekmek yemiş olursunuz diyor....
yanii şu mısır gevregi işi ne olcak? ben hemen hemen hergün yiyorumm :18:
geçmiş olsun canms.a. kizlaaar
evet hemen baslayayim :99:
dr. a gittik allerji ignesi icin gitmistim midemin agridiginida söylicektim o anda öyle bi agridiki zor konustum neyse bakti mide zari
iltihabi dedi :26:niye simdiye kadar gelmedin dedineyse ilac verdi allerji ignemide yapmadi bu sekilde olmaz dedi .Neyse esime
yapti ay bakmasaydim keske igneyi köküne kadar soktu yaa :18::18: haftaya sira bende
ha bide dileeeekkk dr. dediki bol ciko, cips, börek ,cörek ,pasta ye
iyi gelir dedi :26: hatta muhakkak ye dedi :101:inan eger yalanim varsa hazirana kadar 58 olayim insalllahhhh
bende senden bahsettim zaten sen akşamları nesfitle çok güzel verdin canmne alaka canım ya ben 2 haftadır yedim hemde akşamları 5-6 kaşık koydum dolu dolu
geçen hafta regl haftasına girceğim günlerdi şişkinliğim olduğu halde kabız olduğum halde 700gr vermiştim nesfitle
bu haftada devam ediyorum ama bu hafta çok cıs yaptım regli oldum diye
ama daha öncesinde dikkat ederek nesfitle 1 kg veriyordum akşamları yiyerek bide ozaman bilmiyordum 7 kaşık koyuyordum paket üzerinde öyle yazıyor diye
bence saçma gırtlağımıza dur demessek suçu nesfite yada başka birşeylere atarız
bilginize yani ben verebildiysem siz daha da çok verebilirsiniz spor yapmadan ve bitki çayıda içmemiştim
gunaydnnnn ben geldım
akşam akşam hanımellermi yedingunayyyyyyyyyydddın bnde reglı olcm dun aksm 2 tane hanmeller yedm canm ck tatlı ıstedıhalada ıstıo
oo bn bu kadrcık seyle doymazdm kı
günaydın canmGünaydın çıtırlar
İstanbul'da hava gene buz gibi.:106:
Yerlerde buz tutmuş zaten sabah serviste dolana dolana geldik.:106:
Sabah sabah isyan etcektim de sonra vazgeçtim. Kendi kendime hayatı zehir etmeye gerek yok.
Şartları değiştiremiyorsam şartlara takılmadan, kendimi mutsuz etmeden yaşamam gerekiyor.
Ben mutluysam etrafımdakileri mutlu edebiliyorum çünkü.
Ben mutsuzsam etrafımdakileri mutsuz ediyor, negatif enerjimi yayıyorum.
Sizler içinde aynı şey geçerli.
Bugün kendimizi mutlu edelim. Allah'a şükür en basiti sağlığımız yerinde.
Sevdiklerimizle beraberiz.
Ihmm diyete gelince dün akşam eve gidince tartıldım 67.1 çıktım.
Sabah tartıldım 66.9 çıktım.
Pazar 66.3 çıkmıştım.
Şişkinlik + wc sorununa veriyorum bu olayı.
Umarım Cuma sabaha kadar 65i ucundan görebilirim.
Hepimize güzel bir gün olsun.:82:
bende sadece haşlamasını ve kızartmasını biliyorum sen ne güzel çeşit çeşit yapıyormuşsun karnıbaharıkarnabaharı ben zeytınyaglı havuclu domates soslu cok az suyla yemegın ıyapıyorum guzel oluyor ayrıca kavurmasını dene süper haşlayıp az yagad salcayla kavur baharatla ıstersen yumurta da kır oylede yapıyorum cok guzle oluyor.
salatasını yapıyorum normal salatanın ıcıne karnabahar atarak yanı
bırde basemal soslu fırınd aypıyorum o da guzel oluyor
yan herseyını yapıyorum en gzuelı de kzıartması ama onu kırkta yılda bır ancak evde var msela bu sefer yemegını yapcam bende
geçmiş olsun canm
dr a bak dr a yemezler canm
hastasın diye saçını çekmeyeceğim
nasılsınız kızlar sohbetiniz bol maaşallah.
ya kızlar ateş düştü bana niye diyeceniz. yüksek lisans yapıyordum bitirme ödevi vermem lazım. bugün öğrendim son döneme girmişim. ne zamana kadar vaktim var onuda bilmiyorum ama en fazla 1-2 ay sanırım. yandım valla. işyeridee yoğun nasıl yapacağim bilmiyorum artık buralarda fazla takılmayacağım mecbur. arada yine girerim ama geçmiş okuma uzun sohbetler bitmiştir benim için :) oturup çalışlma vakti. şu ödevi acilinden yapmam lazım.şans dileyin.
ya bu arada hala regl olmadım iyimi çatlayacam ama yaaaaaaaa ay hap kullanırken ne güzeldi biliyordum olacağım günü oh. ama şimdi bekle bekle
hadi kolay gelsin sana canimnasılsınız kızlar sohbetiniz bol maaşallah.
ya kızlar ateş düştü bana niye diyeceniz. yüksek lisans yapıyordum bitirme ödevi vermem lazım. bugün öğrendim son döneme girmişim. ne zamana kadar vaktim var onuda bilmiyorum ama en fazla 1-2 ay sanırım. yandım valla. işyeridee yoğun nasıl yapacağim bilmiyorum artık buralarda fazla takılmayacağım mecbur. arada yine girerim ama geçmiş okuma uzun sohbetler bitmiştir benim için :) oturup çalışlma vakti. şu ödevi acilinden yapmam lazım.şans dileyin.
ya bu arada hala regl olmadım iyimi çatlayacam ama yaaaaaaaa ay hap kullanırken ne güzeldi biliyordum olacağım günü oh. ama şimdi bekle bekle
tekrardan herkese tünaydınlar olsun canlarım
sabah markete gittim ekmeğim az kalmıştı ekmek aldım
marul aldım, peynir aldım
bide tartılmıcaktım güya ay ne tutarsızım tutamadım kendimitartıldım bugün
evet pazar günü su tutmuş vücudum yalancı kiloymuş o
hala 69 lardayım mutlu oldum
hadi kolay gelsin sana canim
ay ben haftaya cumaya 69 olurmuyum ki acaba
tekrardan herkese tünaydınlar olsun canlarım
sabah markete gittim ekmeğim az kalmıştı ekmek aldım
marul aldım, peynir aldım
bide tartılmıcaktım güya ay ne tutarsızım tutamadım kendimitartıldım bugün
evet pazar günü su tutmuş vücudum yalancı kiloymuş o
hala 69 lardayım mutlu oldum
nasılsınız kızlar sohbetiniz bol maaşallah.
kizlar :44:
Su form caylari varya sinameki olani iyi degil dediniz bendekindede sinameki var ara ara iciyorum zararli diye
Gecenlerde 5 i bir yerde gördüm baktim sinameki yok ,peki iyimi nasil ? yani digerinin faydasini hemen ertesi günü görüyorum ben:26: o da öylemi ?
günaydın canm
bende negatif enerji veren insanlardan hoşlanmıyorum ama işim dolayısyla hertürlüsüyle karşılaşıyorum
su tutmuşsundur hayaım bende pazar günü 1.4 kg faazla çıkmıştım
bugün tartıldım o yalancı kiloymuş hala 69 lardayım çok şükür
bende zayıflamak istiyorum artıkkkkkkkkcok mutsuzum
evet katılıyım ama ne bir diyet listem war ne de bir formulum neler yapabilirim yardımcı olurmusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?