günaydın fıstıklar,bende çok çok mutlu olanlardanım........zambakçım hemen merakını gidereyim
eveeeet söylüyorum tammmmmm 2 (ikiiiiiii) kilo gitmiş 76 oldum nihayet
üstelik sabahları işe beraber gittiğim kuzenimle bir haftadır görüşemiyoruz,ben biraz daha yürüyüm diye erken çıkıyodum,bu sabah geç geldim ve oda sen bir haftada incelmişsin ne yaptın böyle deyince uçtum tabi havalarasositosositosositosositosositososito
gerçektende azmedince oluyomuş,hepinize çok ama çok teşekkürler kızlar,iyiki varsınız,şimdi dahada bi hırslandım,haftaya da 2 olmasada 1 kilo kesin veririm inş
bursefam,zambakçım hadi bakalım kupalarımı hazırlayınnn
Cok cok tesekkür ederim canim bende ilk basta inanmadim ama iki kilooooooayparcamm tebriklerrr
2kilo gitti haaaaa
:hooray::hooray::hooray:albenden sanaaaa
Tesekkürler canimcim insallah sende haftaya en az iki kilo verirsin kilolarin hava olup ucar gider insallah, bu arada misiri brakman süper olmus :)2 kg gerçekten çok güzel...haftaya umarım bende 2 kg verebilecem,alışiyorum bende yavaş yavaş,akşam spor dan sonra sadece 1 elma yedim mesela ,mısırları da attım artık patlamış mısır yapmıyorum sırnaşık şey
Tebrikler kirazcim bu hafta ayni vermisiz ikimiz hadi bakalim haftayada insallah veririz herseyin basi azim dimi arkadasim:teytey:günaydın fıstıklar,bende çok çok mutlu olanlardanım........zambakçım hemen merakını gidereyim
üstelik sabahları işe beraber gittiğim kuzenimle bir haftadır görüşemiyoruz,ben biraz daha yürüyüm diye erken çıkıyodum,bu sabah geç geldim ve oda sen bir haftada incelmişsin ne yaptın böyle deyince uçtum tabi havalarasositosositosositosositosositososito
gerçektende azmedince oluyomuş,hepinize çok ama çok teşekkürler kızlar,iyiki varsınız,şimdi dahada bi hırslandım,haftaya da 2 olmasada 1 kilo kesin veririm inş
Ayy heycan basti bende kilo cizelgemi degistireyim :))
Haa kizlar en güzeli ne biliyormusunuz cevrenizdekiler sunu derse " yeter birak diyeti diyet neyine zaten zarzayif olmussun kemiklerin görünücek v.s" bunlari duymak daha bir hirslandiriyor insani..
Birseyleri basara bilmenin tadina varmak cok güzel, insana süper bi öz veri güven veriyor ben cok mutluyum gecen ayin yani martin 22 sinde tam tamina ac karnina 76,90 geliyordum ve smdi 70,30 bu benim icin süper bisey ay ben cok mutluyum destan yaziyorum...iyiki varsiniz iyiki sizlerle tanismisim herbiriniz ayri ayri cok iyi ve sevecensiniz agliycam ben yaaaa senağlama
Ayy heycan basti bende kilo cizelgemi degistireyim :))
Haa kizlar en güzeli ne biliyormusunuz cevrenizdekiler sunu derse " yeter birak diyeti diyet neyine zaten zarzayif olmussun kemiklerin görünücek v.s" bunlari duymak daha bir hirslandiriyor insani..
Birseyleri basara bilmenin tadina varmak cok güzel, insana süper bi öz veri güven veriyor ben cok mutluyum gecen ayin yani martin 22 sinde tam tamina ac karnina 76,90 geliyordum ve smdi 70,30 bu benim icin süper bisey ay ben cok mutluyum destan yaziyorum...iyiki varsiniz iyiki sizlerle tanismisim herbiriniz ayri ayri cok iyi ve sevecensiniz agliycam ben yaaaa senağlama
günaydın fıstıklar,bende çok çok mutlu olanlardanım........zambakçım hemen merakını gidereyim
canimcim demekki ilerleme var azim baslamisken sen verirsin arkandayiz canimkiraz,ayparçam çok tşk kızlar,bugün güzel bir gün,erken uyandım odamı bile toparladım,iş yerime erken geldim..bunlar çok nadir şeyler sırnaşık şey ben genelde sabahlar çok tembel olurum da :)
kirazim cok güzel bi duygu dimi ben yerimde duramiyom valla insallah vericez canim bu kilolariayparçam bende seni tebrik edrim canım,seni çok iyi anlıyorum,2 haftadır yerimde sayıyodum,nihayet bende verebildim,gerçektende bende şu anda çok daha azimliyim
inşallah canım birlikte çok daha güzel kilolar vericezsositosositosositosositosositososito
Naf karamel bonbonu yaptin bizi sakin yeme ha cokacimcoook bu arada bende kabizlik diye yakinip duruyordum belki okumussundur iki gündür kaysi yiyorum varya ishal oldum dün sende ye belki faydasini görürsün bitanem kabizligin nekadar kötü oldugunu ben biliyorum birbucuk senedir cekiyorum(dogumdan beri)Günaydınnn karamelli bon bon şekerli kurabiyelerim sırnaşık şey sırnaşık şey
ben tartılmadım nasılsa vermedim delikafadulden daha yeniyim haftaya tartılırım bakalım sengözlerimebaksanab
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Kilo veremeyen arkadaşlarım sabır diyorum inşallah haftaya gider yağlar ohh miss kaydirigubbakcemile2
Bu arada İşçi bayramınız kutlu olsun hehehe delikafadulden delikafadulden
Şu kabızlık sorunumu çözersem bende kilo vericem inşallah :teytey: :teytey:
Öptümmmmm kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?