70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın fıstıklar,bende çok çok mutlu olanlardanım........zambakçım hemen merakını gidereyim

eveeeet söylüyorum tammmmmm 2 (ikiiiiiii) kilo gitmiş 76 oldum nihayet
üstelik sabahları işe beraber gittiğim kuzenimle bir haftadır görüşemiyoruz,ben biraz daha yürüyüm diye erken çıkıyodum,bu sabah geç geldim ve oda sen bir haftada incelmişsin ne yaptın böyle deyince uçtum tabi havalarasositosositosositosositosositososito

gerçektende azmedince oluyomuş,hepinize çok ama çok teşekkürler kızlar,iyiki varsınız,şimdi dahada bi hırslandım,haftaya da 2 olmasada 1 kilo kesin veririm inş

bursefam,zambakçım hadi bakalım kupalarımı hazırlayınnn

bu arada raporumuda vereyim,dün akşam kendime koca bir tabak marul,maydonoz ve salatalıktan,üzerinede çok az peynir koyarak bol limonlu tuzsuz bi salata yaptım ,onu yedim

sonrada 1 saat bisiklet sürdüm,15 dakika twist shape da çalıştım,10 dakikada yer hareketleri yaptım,sonrada duşumu alıp 1 elma yedim

sabah kahvaltım 1elma,1 kase çilek

tebrik ederim canım,kilomuz aynı şimdi yani kaydirigubbakcemile3

ayparcamm tebriklerrr
2kilo gitti haaaaa
:hooray::hooray::hooray:albenden sanaaaa
Cok cok tesekkür ederim canim bende ilk basta inanmadim ama iki kiloooooo

Tesekkürler canimcim insallah sende haftaya en az iki kilo verirsin kilolarin hava olup ucar gider insallah, bu arada misiri brakman süper olmus :)

Tebrikler kirazcim bu hafta ayni vermisiz ikimiz hadi bakalim haftayada insallah veririz herseyin basi azim dimi arkadasim:teytey:

Ayy heycan basti bende kilo cizelgemi degistireyim :))
Haa kizlar en güzeli ne biliyormusunuz cevrenizdekiler sunu derse " yeter birak diyeti diyet neyine zaten zarzayif olmussun kemiklerin görünücek v.s" bunlari duymak daha bir hirslandiriyor insani..
Birseyleri basara bilmenin tadina varmak cok güzel, insana süper bi öz veri güven veriyor ben cok mutluyum gecen ayin yani martin 22 sinde tam tamina ac karnina 76,90 geliyordum ve smdi 70,30 bu benim icin süper bisey ay ben cok mutluyum destan yaziyorum...iyiki varsiniz iyiki sizlerle tanismisim herbiriniz ayri ayri cok iyi ve sevecensiniz agliycam ben yaaaa senağlama

kızlar günaydın bugün geç kaltım 8.30 oğlum akşam grip oldu gece sürekli onun üzerini kapamaktan pek uyuyamadık zaten 2.30 da yattık
sersem gibiyim ama aç karnına tartıldım 78 .buçuk bugün 5 gün rejimim 500 gram yani iyidir ama benim için 70 kiloya kadar çabuk veririm çünkü geçen yaz 67 ye düştüğüm için kolay gider asıl 70 den sonrası
zor sabah kuru kayısım kalmadığı için yiyemedim sirkeli ballı suyumu içtim şimdi her zamanki kahvaltımı yapacağım kepek ekmekli beyaz peynirli tost domates salatalık maydanoz dereotu taze nane ve şekersiz nescafe KİLO VERENLERE ÇOK SEVİNDİM TEKER TEKER OKUCAM ŞİMDİ SİZLERİ KIZLAR BİRDE 5 İ BİR RADA OLAN ÇAYI YAZARMISINIZ GEÇEN SENE BENİM YAPTIĞIMDANMI BAKİM GÖRÜŞÜRÜZ ŞEKERLER

Güzelce kahvaltimi yaptim neler yedim onuda yazim
1 sosis (tadini unutmusum)
yarim haslanmis yumurta
bi kac kepek ekmek (tostta isittim)
Yesillik

Ve simdi kendimi strecliycem dolaplari dökcem malum spor yapamiyorum diz im yüzünden bari evde haraket icinde olim dimi :))

kiraz,ayparçam çok tşk kızlar,bugün güzel bir gün,erken uyandım odamı bile toparladım,iş yerime erken geldim..bunlar çok nadir şeyler sırnaşık şey ben genelde sabahlar çok tembel olurum da :)

ayparçam bende seni tebrik edrim canım,seni çok iyi anlıyorum,2 haftadır yerimde sayıyodum,nihayet bende verebildim,gerçektende bende şu anda çok daha azimliyim

inşallah canım birlikte çok daha güzel kilolar vericezsositosositosositosositosositososito

ayparcamm süpersin ya çok sevindim kayısılar işe yaradımı sence görüşürüz kızlar kahvaltı yapcam:hooray::hooray::hooray:

kirazcım çok sevindim adına iyi bilirim insanın kendine güveni çok geliyo geçen sene bende 67 ye düştüğümde 2 ayda 12 kilo vermiştim herkes ayyy ne güzel olmuşun hatta daha verme diyenler bile oldu :hooray::hooray::hooray:

günaydın kızlar günaydın
hafta sonu seyahatte olmama ve regl olmama rağmen dün tartıda 67,6 çıktım.mutluyum.almamış olmama az vermiş olmamdan çok sevindim.
herkese başarılar

kIZLAR BU ARADA RESMıMı DÜN KOYMAYA ÇALIŞTIK AMA OLMAMIŞ SADECE PROFıLDE VAR TIKLAYINCA SıZLER GÖREBıLıYOMUSUNUZ BıLMıYOM YAZIŞTIKCA NASIL BıRıYLE KONUŞUYOSUNUZ DıYE KOYDUM AY ÇOK ACIKTIM KALKAMIYOM BAŞINDA BıLGıSAYAR SEVMEYEN BEN KALKAMIYOM

Günaydınnn karamelli bon bon şekerli kurabiyelerim sırnaşık şey sırnaşık şey

ben tartılmadım nasılsa vermedim delikafadulden daha yeniyim haftaya tartılırım bakalım sengözlerimebaksanab

Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Kilo veremeyen arkadaşlarım sabır diyorum inşallah haftaya gider yağlar ohh miss kaydirigubbakcemile2

Bu arada İşçi bayramınız kutlu olsun hehehe delikafadulden delikafadulden

Şu kabızlık sorunumu çözersem bende kilo vericem inşallah :teytey: :teytey:

Öptümmmmm kaydirigubbakcemile3

kiraz,ayparçam çok tşk kızlar,bugün güzel bir gün,erken uyandım odamı bile toparladım,iş yerime erken geldim..bunlar çok nadir şeyler sırnaşık şey ben genelde sabahlar çok tembel olurum da :)
canimcim demekki ilerleme var azim baslamisken sen verirsin arkandayiz canim

kirazim cok güzel bi duygu dimi ben yerimde duramiyom valla insallah vericez canim bu kilolari
Naf karamel bonbonu yaptin bizi sakin yeme ha cokacimcoook bu arada bende kabizlik diye yakinip duruyordum belki okumussundur iki gündür kaysi yiyorum varya ishal oldum dün sende ye belki faydasini görürsün bitanem kabizligin nekadar kötü oldugunu ben biliyorum birbucuk senedir cekiyorum(dogumdan beri)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…