Bu günkü menümü de yazayım.
Sabah:1 dilim çavdar ekmeği, 1 kk peynir,domates
Ara:1 elma
Öğlen:3 yumurta büyüklüğünde tavuk, salata
İkindi: 2 grisini+1 kase yoğurt
Akşam:6 yk kabak yemeği+1 çay bard. yoğurt+1 yumurta büyğklüğünde et (ama et kalmadı onu yemiycem)
Gece:1 meyve
Günlük 2 lt su+3 bardak çeşitli form çayları
Şu kabak yemeğide bitsin artık daha farklı şeyler alıcam marketten. Koyu yeşil yapraklı yiyecekleri tercih edeceğim. Ispanak, kara lahana, pazı vss. Yapmasıda uzun sürmez herhalde. Doğrar kavururuum. ama içine ne pirinç nede yumurta kırmıycam. Boş olsa yenmez mi ki acep. Ortim sen ıspanağı nasıl yaptın ne kattın içine.
Sinameki bağırsakları çalıştırıyor form çaylarının içinde var.
Fazla kullanmak bağırsakları tembelleştiriyormuş öyle diyorlar.
Gellldiiimmmmmmmmm öpppppppppppppppp
Valla birilerinin hayatını değiştiriyorsam ne mutlu bana.
En güzeli de kilo verdiğini farkedenler nasıl verdin diyenler.
Çok güzel olmuşsun falan filan.
Süper şeyler bunlar.
olsada yesek dmı ayy yemeyı sewen tum hatunlar toplandk bı araya
Ağzını mı yiycen.:26::26::26::26:Kaç kaloridir acep?
sinamekiyi ben görmedim sıkıntı neki? Sinameki zararlımıymış.?
Menün güzel bence
Kapuska falan da yapabilirsin biraz gaz yapıyor ama sonucu güzel oluyor.
Annem ıspanağa bide kapuskaya bulgur koyuyor.
rica ederim canım aynı patates gibi herseyi oluyor aslındaaldığın şeyleri çok beğendim güle güle kullan
eşofmanınla sporun çok uyumlu çok beğendim indirmli olarak ikisi ne kadara mal oldu?
bende eşofman istiyorum ama accık daha zayıflaıyım öyle alacağım dolabımda evlenmeden önce aldığım bi eşofman var hiç giyemedim kilo alınca
ama aldığın eşofmanı çok beğendim
ben çok az şekerli içiyorum canım bhergün içmiyorum ama haftada 5 gün içiyorum
zayıflamada etkisi varmı bilmiyorum ama seviyorum
kilo vermemde kötü bi etksi olmadı
şekersiz içemiyorum 1 çay kaşığı atıyorum şeker.
aa öylemişmiş
ama neskuik adlı arakadşımız akşamları onu yiyerek çok güzel kilo verdi
2 kaşık dişimizin kovuğuna yetmez
geçmiş olsun canm
dr a bak dr a yemezler canm
hastasın diye saçını çekmeyeceğim
bende senden bahsettim zaten sen akşamları nesfitle çok güzel verdin canm
akşam akşam hanımellermi yedin
neyse bu seferlik regline veriyorum bu durumu
günaydın canm
bende negatif enerji veren insanlardan hoşlanmıyorum ama işim dolayısyla hertürlüsüyle karşılaşıyorum
su tutmuşsundur hayaım bende pazar günü 1.4 kg faazla çıkmıştım
bugün tartıldım o yalancı kiloymuş hala 69 lardayım çok şükür
bende sadece haşlamasını ve kızartmasını biliyorum sen ne güzel çeşit çeşit yapıyormuşsun karnıbaharı
öğrendiğim iyi oldu sağol canm
nasılsınız kızlar sohbetiniz bol maaşallah.
ya kızlar ateş düştü bana niye diyeceniz. yüksek lisans yapıyordum bitirme ödevi vermem lazım. bugün öğrendim son döneme girmişim. ne zamana kadar vaktim var onuda bilmiyorum ama en fazla 1-2 ay sanırım. yandım valla. işyeridee yoğun nasıl yapacağim bilmiyorum artık buralarda fazla takılmayacağım mecbur. arada yine girerim ama geçmiş okuma uzun sohbetler bitmiştir benim için :) oturup çalışlma vakti. şu ödevi acilinden yapmam lazım.şans dileyin.
ya bu arada hala regl olmadım iyimi çatlayacam ama yaaaaaaaa ay hap kullanırken ne güzeldi biliyordum olacağım günü oh. ama şimdi bekle bekle
Bulgur iyi fikir cnm. Hem kalorisi de az...
Hemde nasıl değiştiiryosun bak bişey daha öğrendim. Burda öğrendiklerimden kitap yazacam sonunda. Hayatımızın yaşam şekli değişiyor aslında daha bilinçli yemekler yapıp daha bilinçli besleniyoruz.
Bulgur iyi fikir cnm. Hem kalorisi de az...
bende koyarım bulguru dılekın annesı gıbıpırsaya da koyuyorum hatta pirinçten daha cok sevıyorum
Selam kızlar
Şu ana kadar olan bugünkü menümü veriyorum.
Sabah:
1 kkdan az peynir
1 dilim çavdar ekmeği
Yeşil çay
Ara:
1 kaşık krema (suç reglin benim değil)
Öğle:
1 kase yoğurt
3 adet eti form bisküvi
ay sendemiKizlarrrr ben geldim yoruldum valla...temizlik temizlik bitmiyor yahuuuuu evde 3 erkek olunca(( keske kızım olsaydı ya.....
Şimdi cocuklara kakalım kek yaptım nasıl güzel kokuyo....yaparken leğeni sıyrıldım yine cocukkende yapardım hep:))))
Regl olmadım ben daha yaaaa patlıcam sıkıntıdan....bu arada saclarım güzel oldu koyü kestane kendi ana rengime dondüm:)))
Bu arada spor yaptım ama sadece 25 dk(((
Peki biz neden forumca regl oluyoruz, bu telepati neden?
Hahaa güzelmissss bilmem benim dün olmam lazımdı haplarım bitti çünkü anlamadım gelmememe ısrarlı:))))))Peki biz neden forumca regl oluyoruz, bu telepati neden?
senin degil cnim regl sacini cekiyorum
ay sendemi
ayni seyi düsünüyorum kaderdaslarim benim göbekler ayni totolar ayni regl ler ayni
Selam kızlar
Şu ana kadar olan bugünkü menümü veriyorum.
Sabah:
1 kkdan az peynir
1 dilim çavdar ekmeği
Yeşil çay
Ara:
1 kaşık krema (suç reglin benim değil)
Öğle:
1 kase yoğurt
3 adet eti form bisküvi
Kizlarrrr ben geldim yoruldum valla...temizlik temizlik bitmiyor yahuuuuu evde 3 erkek olunca(( keske kızım olsaydı ya.....
Şimdi cocuklara kakalım kek yaptım nasıl güzel kokuyo....yaparken leğeni sıyrıldım yine cocukkende yapardım hep:))))
Regl olmadım ben daha yaaaa patlıcam sıkıntıdan....bu arada saclarım güzel oldu koyü kestane kendi ana rengime dondüm:)))
Bu arada spor yaptım ama sadece 25 dk(((
Peki biz neden forumca regl oluyoruz, bu telepati neden?
Sabah sence de az olmamış mı şekerim.
Öğlende aynı şekilde.
Kısaca az diil mi balım peteğim.
Ya bence de az oldu ama ilginç bir şekilde ben regl olmadan önce oburlaşıp regl olurken bişey yiyemeyenlerdenim, sadece şekerli şeyler geçebiliyor sanki boğazımdan e onlar da yasak olduğundan böyle oldu hocam.:18:
aldığın şeyleri çok beğendim güle güle kullan
eşofmanınla sporun çok uyumlu çok beğendim indirmli olarak ikisi ne kadara mal oldu?
bende eşofman istiyorum ama accık daha zayıflaıyım öyle alacağım dolabımda evlenmeden önce aldığım bi eşofman var hiç giyemedim kilo alınca
ama aldığın eşofmanı çok beğendim
güzel menü kısçemBugün:
Sabah:
Uno denge ekmeğine sandvc,
5 i 1 yerde
Ara:
1 kuru incir
Öğlen:
Kapuska,
Ayran
Ara:
3 hurma
Akşam:
Balık,
Salata olacak büyük ihtimalle
akşam yiyorum canım ben zaten..aslıdna cok masum deıl dogrusunu soylemke gerekrıse ıcınde baya bı sekerde var nesfıtın tam bugday dıye yıyoruz ama yabancı kulturu en ıyısı guzel bı kahvaltı yapmak
ı
nasılsınız kızlar sohbetiniz bol maaşallah.
ya kızlar ateş düştü bana niye diyeceniz. yüksek lisans yapıyordum bitirme ödevi vermem lazım. bugün öğrendim son döneme girmişim. ne zamana kadar vaktim var onuda bilmiyorum ama en fazla 1-2 ay sanırım. yandım valla. işyeridee yoğun nasıl yapacağim bilmiyorum artık buralarda fazla takılmayacağım mecbur. arada yine girerim ama geçmiş okuma uzun sohbetler bitmiştir benim için :) oturup çalışlma vakti. şu ödevi acilinden yapmam lazım.şans dileyin.
ya bu arada hala regl olmadım iyimi çatlayacam ama yaaaaaaaa ay hap kullanırken ne güzeldi biliyordum olacağım günü oh. ama şimdi bekle bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?