70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yerimmmm yerimmm nolcekk hammmm cokacimcoook bu aralar kurabiyelere taktım zaten yapmamak için zor tutuyorum kendimi yaaaaaaa

Canım benim Kayısı yediğimde işe yarıyor ama bu seferde ishal oluyorum oda sinir bişeyy sürekli wc taşınıyorum pöfff

bi tutturamadım şu işin ortasını ben 3 aydır filan çekiyorum böyle bişi hayırlısı bakim bi ilaç çıkıyomuş şimdi ondan kullanıcam eşimin arkadaşı eczacı o tavsiye etti deneyelim görelim işe yarayacakmı sositososito

yasakkelime yasakkelime kiz nasil verdin sen okadar kiloyu ha masallah aman nazarlar degmesin tebrik ediyorum seni canim
Bu hafta bütün citirlar azimlii belli oluyor

geçen cuma kilo alanlar listesinde olunca moralim bozuldu uzun zamandır akupunktura gitsem mi diye düşünüyordum cuma sabah kilo fazla çıkınca akupunktura gittim o günden beri canım hiç tatlı ve kaçamak yapmak istemedi

günaydın kızlar masallah 2,3 kısı sımdıye kadar güzel kılo vermıs ha gayret böle gıdın süpersiniz teprıkler a.s.bende aksam bıraz yemegı kacırsamda :tomato: yıne sabah devam dıyete sımdı kahvaltımıda ettım 1 kepek ekmek 1 haslama yumurta 1 zeytın benden bunlar hadın kızlar sabırsızlanıyorum kılo verenlerı okumak için ben verdımmı bılmıyorum cunkı pıllerım iş yerınde ama yuzum bıraz cokmus hıssettım elmacık kemıklerım bıraz bellı olmus olsun aksamı nasıl gecırırsek yıne herseye rahmen bırakmak yok dıyetı ben bu azımle bıtırırım bu sene diyetı kaydirigubbakcemile3 ayy işallah hepını öptüm kızlar muck

bursefam tatil ne güzel sana,uyuyosundur eminim şu an ama ben senide çok merak ediyorum tatlım

hadi uyan bi an öncede sonucu bildir

valla bende ayparçam senin gibi uyuyamadım,hatta rüyamda bile bildirim yapamadığımı falan gördüm bi ara,nasıl takıntı yaptıysam artık

Kiyamam ben sana ya bende aynisini diyordum bi ortasini bulamadim diye bakalim bi cözüm bulcaz insallah, acaba sürekli ishal olursak zarari varmidirki????

Cok para harcanmiyormu bu akupunktura???Degiyormu gitmeye???Kendimizi sorumlu hiss ediyoruz sanki ama isin asli nedir kendimiz icin yapiyoruz yinede böyle bir topigin var olusu cok güzel bence ise yariyor

Hic sorma ya baya kafama takiliyorum ama iyide oluyor hem kendimi motive etmis oluyorum hemde azimli olmaktan vazgecmiyorum, ama kendimi öyle bir kaptirmisimki kolu komsu bisey yediklerinde bana soruyorlar bunu yapsam nasil olur sunun neye faydasi var diye ben saglikli sekilde ac kalmadan veriyorum ya örnek aliyorlar galiba buda benim gururumu oksuyor laf aramizda :teytey: vermissin kilo dediklerinde mütevazi takiliyorum yok canim ne vermesi felan diyom cok zevkli ya :sm_cool:

canım senin de güzel haberlerini bekliyecezhihoyyyt

günaydın arkadaşlar geçen hafta vermiştim ama kilo almışım bu hafta çünkü grib olarak geçirdim haftayı ve pek dikkat edemedim şuan 77.7 çıktım malesf kilo verenleri kutlayayım inşallah haftaya kadar bende verebilirim

inşallah haftaya güzel haberlerini alırız canımgamyoncuiremsu

selam arkadaşlar geçen hafta 72,5 tum bu cuma 71,600 gr. olmuşum.900 gr da benden gitmiş.çok güzel kilo verenler var sizi alkışlıyoruum.süpersiniz.alkisalkisalkis

Kızlar 5 i bir arada nasıl yapılıyo söleyinde yapak benim yaptığım gibimi
merak ediyom hiç görmüyosunuz da
beni

bende hergün içiyorum tatlım o çaydan. aktardan 5 i birarada çay diye istemiştim bana direk karıştırılmış bi çay verdi o zatan hazırlamış bu çayı çok rabet vardı herhalde.ama içinde yeşil çay,rezene,funda yaprağı,mate otu,biberiye var onu biliyorum.ve bağırsaklarıma etki etsin diye bazen ben içine 1 tutam sinameki de koyuyorum.süper faydalı bişey.

Kızlar 5 i bir arada nasıl yapılıyo söleyinde yapak benim yaptığım gibimi
merak ediyom hiç görmüyosunuz da
beni

canım 1 litre kaynamış suya 1 er çay kaşığı mate,funda,biberiye,kekik ve yeşil çay koyup on dakika demliyosun,ve içiyosun

ben geçen sene yapmıştım,halada kavanozda duruyo,tadı pek hoşuma gitmedi içemedim,sadece yeşil çay ve metabolizma çayı içiyorum,ikisininde tadı güzel bana göre tabi

1 litre suya 1 yemek kaşığı demleyip gün boyu içiliyomuş ama ben taza tazae sabah 1 fincan akşam 1 fincan demliyorum 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı olarak

meraba kirazcım seninle hep tanışmak istiyodum kısmet bu güneymiş.tatlım sen faydasını gördünmü bu metobolizma çayının.bende denemek istedim ama yapmaya kalkışmadım bile galiba çok limonlu oluyo benim dişlerim çok hassas içebilcekmiyim bilmiyorum.bu metobolizma çayının tarifinide diyetisyen selahattin dönmez verdi dimi ekranlardan.ben hem onu hemde dr.ender saraç ı tanıyorum.birisi metobolizma çayı ile ünlü biriside 5 i birarada çayı ile.ben onlarla çalışma olanağı bulmuştum.ben önceden diyet teknisyenliği yapıyodum ve onları çok yakından tanıyorum.çok güvenilir insanlar ve zayıflatma uğruna yaptıkları çalışmalar çok başarılı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…