herkese günaydın kilom geçen cuma 77.8 di ve şu an 75.3 tam 2,5 kilo sanırım kupalardan biri benim:teytey:
Naf karamel bonbonu yaptin bizi sakin yeme ha cokacimcoook bu arada bende kabizlik diye yakinip duruyordum belki okumussundur iki gündür kaysi yiyorum varya ishal oldum dün sende ye belki faydasini görürsün bitanem kabizligin nekadar kötü oldugunu ben biliyorum birbucuk senedir cekiyorum(dogumdan beri)
yasakkelime yasakkelime kiz nasil verdin sen okadar kiloyu ha masallah aman nazarlar degmesin tebrik ediyorum seni canim
Bu hafta bütün citirlar azimlii belli oluyor
günaydın kızlar,
biraz rahatsızım,geçmişide okuyamadım.
kilom 70.7
canım inş. bekleriz
Kiyamam ben sana ya bende aynisini diyordum bi ortasini bulamadim diye bakalim bi cözüm bulcaz insallah, acaba sürekli ishal olursak zarari varmidirki????Yerimmmm yerimmm nolcekk hammmm cokacimcoook bu aralar kurabiyelere taktım zaten yapmamak için zor tutuyorum kendimi yaaaaaaa
Canım benim Kayısı yediğimde işe yarıyor ama bu seferde ishal oluyorum oda sinir bişeyy sürekli wc taşınıyorum pöfff
bi tutturamadım şu işin ortasını ben 3 aydır filan çekiyorum böyle bişi hayırlısı bakim bi ilaç çıkıyomuş şimdi ondan kullanıcam eşimin arkadaşı eczacı o tavsiye etti deneyelim görelim işe yarayacakmı sositososito
Cok para harcanmiyormu bu akupunktura???Degiyormu gitmeye???Kendimizi sorumlu hiss ediyoruz sanki ama isin asli nedir kendimiz icin yapiyoruz yinede böyle bir topigin var olusu cok güzel bence ise yariyorgeçen cuma kilo alanlar listesinde olunca moralim bozuldu uzun zamandır akupunktura gitsem mi diye düşünüyordum cuma sabah kilo fazla çıkınca akupunktura gittim o günden beri canım hiç tatlı ve kaçamak yapmak istemedi
bursefam tatil ne güzel sana,uyuyosundur eminim şu an ama ben senide çok merak ediyorum tatlım
hadi uyan bi an öncede sonucu bildir
valla bende ayparçam senin gibi uyuyamadım,hatta rüyamda bile bildirim yapamadığımı falan gördüm bi ara,nasıl takıntı yaptıysam artık
günaydın kızlar masallah 2,3 kısı sımdıye kadar güzel kılo vermıs ha gayret böle gıdın süpersiniz teprıkler a.s.bende aksam bıraz yemegı kacırsamda :tomato: yıne sabah devam dıyete sımdı kahvaltımıda ettım 1 kepek ekmek 1 haslama yumurta 1 zeytın benden bunlar hadın kızlar sabırsızlanıyorum kılo verenlerı okumak için ben verdımmı bılmıyorum cunkı pıllerım iş yerınde ama yuzum bıraz cokmus hıssettım elmacık kemıklerım bıraz bellı olmus olsun aksamı nasıl gecırırsek yıne herseye rahmen bırakmak yok dıyetı ben bu azımle bıtırırım bu sene diyetı kaydirigubbakcemile3 ayy işallah hepını öptüm kızlar muck
günaydın arkadaşlar geçen hafta vermiştim ama kilo almışım bu hafta çünkü grib olarak geçirdim haftayı ve pek dikkat edemedim şuan 77.7 çıktım malesf kilo verenleri kutlayayım inşallah haftaya kadar bende verebilirim
Kızlar 5 i bir arada nasıl yapılıyo söleyinde yapak benim yaptığım gibimi
merak ediyom hiç görmüyosunuz da
beni
Kızlar 5 i bir arada nasıl yapılıyo söleyinde yapak benim yaptığım gibimi
merak ediyom hiç görmüyosunuz da
beni
canım 1 litre kaynamış suya 1 er çay kaşığı mate,funda,biberiye,kekik ve yeşil çay koyup on dakika demliyosun,ve içiyosun
ben geçen sene yapmıştım,halada kavanozda duruyo,tadı pek hoşuma gitmedi içemedim,sadece yeşil çay ve metabolizma çayı içiyorum,ikisininde tadı güzel bana göre tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?