70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın şeker
Gene de başarılı bi akşam geçirmişsin bence.

Sizin sayenizde canım.
Tartılmaya iki gün kalmış kociş beni yemeğe götürüyor.
Söyliyemiyorumda tartılma günü diye.Neyseki az kalori ile atlattım.
Ama sabah tartılmadım korktum açıkcası.

hoşgeldin canm usuz olmaz hergün enaz 2 lt su tüketmelisin
aynilciğim tebrik ederim yinede pek yemmişsin ben olsam götürürdüm kebapları
bizde evimize abur cubur almıyorum iyi etmişsin sende aldırmamakla

canım rejime ilk başladığım zamn benmde gecikmişti ondan olabilir diye düşünüyorum beslenme şeklin değişiyor sonuçta

İç organlarımmm bileee üşüyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Adanaya gelicem bendeeee
gel canm gel işyerimin önü güneş oturursun ısınırsın
bana göre burası bile soğuk arabada 5 dereceyi gösteriyordu bize 5 derece çok soğuk geliyor
allah pisiciğimize yardımcı olsun erzurumda 5 derece demek bahar havaası demek herhalde

başlığı görünce bir selam vereyim dedim kızlar:)) ben 74 kilodan 66 kiloya düştüm... ocak 15 te başladım şubat 15 te 8 kilocuk gitmişti şimdii sabitledim martın 6 sında falan yine başlıycam vermeye hedefim 60 şimdilik ... kolaylıklar

merhaba. bu hfta için bende umutsuzum. eğer artı olursam elimde diyet listelerim var. 5 yıl önceki. ilk çocuk 2 yaşındayken dr a gitmiştim. onları yapıcam.
evet doktor listesiyse faydası olur bence
diyet topiği paylaşmam yanlış olur belki ama istersen özelden gönderebilirim
3 renkli tatlı, unlu çıtır börek,havuçlu kabak tarator, muz pudingli kek, marmelatlı kurabiye, peynirli tart ve turşulu yoğurtlu patates salatası yapmayı planlıyorum 2 çeşitte gelen misafirlerden gelecek bizim günde ev sahibi sadece bulgur işi yapsın dendi kısır gibi ama ben misafir varken uğraşmak istemediğim için menü çıkardım umarım beğenilir 9 çeşit oluyor yeter sanırım
Günaydın şeker Allah büyüktür diyorum ben yarın için
evet allah büyük işimiz allaha kalmış

herkese günaydın kıslar
bugün gene okuldayımm
iki gündür doğru düzgün giremedim ödevler başladı onlarla boğuşuyorum bi de bu dönem fazladan ders aldım aklımca okulu bu şekilde önceden bitirmiş olcam da be kızım önce bi kendine sor sende o dersleri kaldıracak kapasite var mı die ama nese işi işten geçti
bu arada hamileleri de kutluyoru yanlış hatırlamıyosam arzu ablayla ayşe ablaydı. allah analı babalı büyütsün hayırlı evlatlar olmayı nasip etsin darısı bebiş isteyenlerin başına. nese ben bi geçmişe dalim hepsini okuyamicam ama okuduğum kadarıynan artıkın ben uçtummm
kızlar bu arada be 20 yaşındayım merak ettim acaba burda benim yaşıtım var mı :44: sadece meraktan tabii yanlış anlaşılma olmasın

hoşgeldin canm usuz olmaz hergün enaz 2 lt su tüketmelisin

aynilciğim tebrik ederim yinede pek yemmişsin ben olsam götürürdüm kebapları
bizde evimize abur cubur almıyorum iyi etmişsin sende aldırmamakla

Şekerim tartılmaya iki gün kalmış yer miyim hiç.
Zaten kendimi şişmiş hissediyorum.Regl olmadım henüz.Soğan suyuna başlıcam buğün 15 gün içmem gerekiyormuş olsam rahatlıcam.

en küçüğümüz senmisin neeee ben 28 yaşındayım yaşlanmışım yaaa seni görünce kendimi kocamış hissettim

Maşallah çok hamaratsın.Banada gönderirsen özelden sevinirim.Bende defterime yazayım denerim.
Farklı şeyler yapmak hoş oluyor.Gerçi o yüzden bu kadar kilo aldım ya neyse.3 renkli tatlı, unlu çıtır börek,marmelatlı kurabiye tariflerini alabilirsem çok sevinirim canm.
İnsanın kendi mutfağı olunca tadını çıkarmak istiyor.

canım rejime ilk başladığım zamn benmde gecikmişti ondan olabilir diye düşünüyorum beslenme şeklin değişiyor sonuçta

Büyük ihtimalle canım.Bünyem zayıf düştğ üşüttüm oda idrar yollarıma vurdu.
İlaç kullandım 15 gün boyunca onlarında etkisi olabilir.Şükür o günler geçti ama çekiyoruz.
Soğan suyunuda bir arkadaşımdan duydum deniyeceğim umarım işe yararda rahatlarım.

günaydın yoldaşlarım nasılsınız?

dün akşam fazla kaçırdım moralm bozuk

1 kase tarhana
2 tabak karnıbahar yemeği
2 dl ekmek yedim
çok olmuş dimi

ya kızlar bide regl olamadım 4 günüm geçti beslenmem değişti ondan galiba

Selam kizlar...ben cok hastayım cok fena grip olmuşum....
Kafamı kaldırcakk halim yok su an yataktan yazıyor zaten......bişey yersem yazarım
Kg bildirimimide Yarin Yaparım......

Çok yemişsin canım bir daha olmasın.
Şaka topikdaşım şaka yediklerin gayet normal bence çok geç saatte yemediysen tabi.
Gecikme bendede var malesef.Hayırlısı diyorum.Test yaptım içim rahat o yüzden kasmıyorum elbet olacak.

Selam kizlar...ben cok hastayım cok fena grip olmuşum....
Kafamı kaldırcakk halim yok su an yataktan yazıyor zaten......bişey yersem yazarım
Kg bildirimimide Yarin Yaparım......

Çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine.
Bir şey yersem mi? Bir şeyler yemelisin ilaçlarını içmelisin ki toparlanasın bünyen zayıf düştü belli ki.
Önce sağlık kendini ihmal etme.

Yoo çorba varsa ekmek tüketme ama

Günaydın şeker
2 yaşı at yaşıt sayılırız

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Günaydın

Bayılırım dışarda oturmaya
Üşüyorumm çok üşüyorummmm.
Bide başım ağrıyor.
Her reglde baş ağrısı yapıyor bende ya. Boynumadn giriyor agrısı.

bekar olduğum için kasmıyorum kendimi şimdilik ama 3 ay sonra düğün var ondan sonra benimde kasılma dönemler başlar artıkın

bekar olduğum için kasmıyorum kendimi şimdilik ama 3 ay sonra düğün var ondan sonra benimde kasılma dönemler başlar artıkın

Oy oy allahım tamamına erdirsin canım.
Bende 3 aylık evliyim,zor oluyor hele ilk ay ama sonrasında zamanla alışıyorsun.
Ben ne zaman üşütsem böyle oluyor kendimi bildiğim için çok takılmıyorum.
Tabi evli olunca soru işaretide olmuyor değil.

Gönderdim canım ben çok seviyorum pasta börek yapmayı ama kızım olunca zor oluyor birde kilo problemi var işte bakalım cumartesiye yapacam umarım yetişir yazdıkların dışındada tarif gönderdim hiçbirini denemedim sadece unlu çıtır böreği arkadaşım yapmış güzel dedi onun yerinede buzluk böreği (patatesli rulo börek) yapabilirim 1 gece önceden yapılıp buzlukta bekletiliyor o güne bişey kalmasın diye, istersen onuda gönderirim

saol cnm benim ALLAH razı olsun bakalım artıkın ne kadar zor olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…