Günaydın şeker
Gene de başarılı bi akşam geçirmişsin bence.
hoşgeldin canm usuz olmaz hergün enaz 2 lt su tüketmelisinMerhaba kızlaaar! Beni de aranıza alır mısınız 79.5 kilo oldum tam sınırdayım, çok mutsuzuum :18:
Adım buse, 22 yaşındayım...Neler yapmam gerekiyor acabaa , o kadar bunalımdayım ki evden çıkmıyorum zaten pantolonlarımın hiçbiri olmuyor
aynilciğim tebrik ederim yinede pek yemmişsin ben olsam götürürdüm kebaplarıGünaydın hatunlar ben geldim.
Dün akşamki menüm iptal oldu
Eve gittim yemek hazırlıyorum o ara eşim aradı.
Fıstığım dışarıda lapa lapa kar yağıyor hazırlan gel kapının önüne geliyorum diye.(Evle işi arası 10 dakka)
Peki dedim giydim montu.Zaten dışarı çıkmaya can atıyorum.Sonra kociş elimden tuttu.
Bu ayki primin şerefine dedi dışarda yiyelim yemek dedi.
Kebapçıya gittik.Ama ben çeyrek kebap yedim.Birkaç ısırık anca aldım yavaş yavaş yiyorum.
Eşim kendininkini bitirdi,bende benimkini kocişime verdim afiyetle midesine indirdi.
Yarım bardak kola içtim,kociş onunda devamıı getirdi.Sonra yürüyüş yaptık.
Eve giderken markete uğradı eşim baktım çikolata reyonunda dedim ne yapıyorsun hayatım.
Çikolata alıyorum diyorDedim bırak onları hayatım yasak çikolata eve abur cubur almak yok.
O zaman şundan alayım diyor başka çikolatayı gösteriyor,yok dedim alma,ve almadık.
İşde böyle kızlar.Eşim yine beni sabote etti
Birde bisikletim geldi ama ben evde olmadığım için eşimin kuzenine bırakmışlar.
Aradı haber verdi saolsun hava şartlarından dolayı evimize alamadık henüz.
Şimdi acele edip alsak eşimin kuzenine ayıp olurdu güvenmiyormuşuz gibi.
O nedenle hafta sonuna kaldı gibi.
Dün 6 gündür aynı kiloda sabitlendim diye yakınmıştım bugün sabah 70,3 ü gördüğümde çok mutlu oldum. tam 2 hafta oldu 74 den 70,3 e düştüm böyle giderse mayısa 38 beden olacağım. Çok mutluyum.:))
canım rejime ilk başladığım zamn benmde gecikmişti ondan olabilir diye düşünüyorum beslenme şeklin değişiyor sonuçtaHoşgeldin canım.Sen tarifleri toparla bizlede paylaş
Gerçi yiyemedikden sonra pek yapma taraftarı değilim.Ama benimde günüm olacak daha çok var gerçi.
Farklı bir şeyler yapmak istiyorum.Tatlı olarak sana afyon lokumunu öneririm bilir misin bilmem ama hafif sütlü bir tatlı bence.
Birde Truffle var tatlı olarak yine yeni favorilerim.Yapmıyalı baya oldu ama genelde anneme gidince kardeşim için yaparım:)
Valla ben regl olmadım ama olmam lazım.Test yaptım sitrese girip hamişde değilim.
Bakalım sabırla bekliyorum.Soğan suyuna başlıcam olmadı.Son regl den sonra kum döktüm çünkü idrar yollarımı üşüttüm onun etkisi olabilir gecikmede.
Şiş olarak dolaşıyorum.
gel canm gel işyerimin önü güneş oturursun ısınırsınİç organlarımmm bileee üşüyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Adanaya gelicem bendeeee
evet doktor listesiyse faydası olur bencemerhaba. bu hfta için bende umutsuzum. eğer artı olursam elimde diyet listelerim var. 5 yıl önceki. ilk çocuk 2 yaşındayken dr a gitmiştim. onları yapıcam.
diyet topiği paylaşmam yanlış olur belki ama istersen özelden gönderebilirimHoşgeldin canım.Sen tarifleri toparla bizlede paylaş
Gerçi yiyemedikden sonra pek yapma taraftarı değilim.Ama benimde günüm olacak daha çok var gerçi.
Farklı bir şeyler yapmak istiyorum.Tatlı olarak sana afyon lokumunu öneririm bilir misin bilmem ama hafif sütlü bir tatlı bence.
Birde Truffle var tatlı olarak yine yeni favorilerim.Yapmıyalı baya oldu ama genelde anneme gidince kardeşim için yaparım:)
Valla ben regl olmadım ama olmam lazım.Test yaptım sitrese girip hamişde değilim.
Bakalım sabırla bekliyorum.Soğan suyuna başlıcam olmadı.Son regl den sonra kum döktüm çünkü idrar yollarımı üşüttüm onun etkisi olabilir gecikmede.
Şiş olarak dolaşıyorum.
evet allah büyük işimiz allaha kalmışGünaydın şeker Allah büyüktür diyorum ben yarın için
hoşgeldin canm usuz olmaz hergün enaz 2 lt su tüketmelisin
aynilciğim tebrik ederim yinede pek yemmişsin ben olsam götürürdüm kebapları
bizde evimize abur cubur almıyorum iyi etmişsin sende aldırmamakla
herkese günaydın kıslar
bugün gene okuldayımm
iki gündür doğru düzgün giremedim ödevler başladı onlarla boğuşuyorum bi de bu dönem fazladan ders aldım aklımca okulu bu şekilde önceden bitirmiş olcam da be kızım önce bi kendine sor sende o dersleri kaldıracak kapasite var mı die ama nese işi işten geçti
bu arada hamileleri de kutluyoru yanlış hatırlamıyosam arzu ablayla ayşe ablaydı.allah analı babalı büyütsün hayırlı evlatlar olmayı nasip etsin darısı bebiş isteyenlerin başına. nese ben bi geçmişe dalim hepsini okuyamicam ama okuduğum kadarıynan artıkın ben uçtummm
kızlar bu arada be 20 yaşındayım merak ettim acaba burda benim yaşıtım var mı :44: sadece meraktan tabii yanlış anlaşılma olmasın
evet doktor listesiyse faydası olur bence
diyet topiği paylaşmam yanlış olur belki ama istersen özelden gönderebilirim
3 renkli tatlı, unlu çıtır börek,havuçlu kabak tarator, muz pudingli kek, marmelatlı kurabiye, peynirli tart ve turşulu yoğurtlu patates salatası yapmayı planlıyorum 2 çeşitte gelen misafirlerden gelecek bizim günde ev sahibi sadece bulgur işi yapsın dendi kısır gibi ama ben misafir varken uğraşmak istemediğim için menü çıkardım umarım beğenilir 9 çeşit oluyor yeter sanırım
evet allah büyük işimiz allaha kalmış
canım rejime ilk başladığım zamn benmde gecikmişti ondan olabilir diye düşünüyorum beslenme şeklin değişiyor sonuçta
günaydın yoldaşlarım nasılsınız?
dün akşam fazla kaçırdım moralm bozuk
1 kase tarhana
2 tabak karnıbahar yemeği
2 dl ekmek yedim
çok olmuş dimi
ya kızlar bide regl olamadım 4 günüm geçti beslenmem değişti ondan galiba
Selam kizlar...ben cok hastayım cok fena grip olmuşum....
Kafamı kaldırcakk halim yok su an yataktan yazıyor zaten......bişey yersem yazarım
Kg bildirimimide Yarin Yaparım......
günaydın yoldaşlarım nasılsınız?
dün akşam fazla kaçırdım moralm bozuk
1 kase tarhana
2 tabak karnıbahar yemeği
2 dl ekmek yedim
çok olmuş dimi
ya kızlar bide regl olamadım 4 günüm geçti beslenmem değişti ondan galiba
herkese günaydın kıslar
bugün gene okuldayımm
iki gündür doğru düzgün giremedim ödevler başladı onlarla boğuşuyorum bi de bu dönem fazladan ders aldım aklımca okulu bu şekilde önceden bitirmiş olcam da be kızım önce bi kendine sor sende o dersleri kaldıracak kapasite var mı die ama nese işi işten geçti
bu arada hamileleri de kutluyoru yanlış hatırlamıyosam arzu ablayla ayşe ablaydı.allah analı babalı büyütsün hayırlı evlatlar olmayı nasip etsin darısı bebiş isteyenlerin başına. nese ben bi geçmişe dalim hepsini okuyamicam ama okuduğum kadarıynan artıkın ben uçtummm
kızlar bu arada be 20 yaşındayım merak ettim acaba burda benim yaşıtım var mı :44: sadece meraktan tabii yanlış anlaşılma olmasın
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım rejime ilk başladığım zamn benmde gecikmişti ondan olabilir diye düşünüyorum beslenme şeklin değişiyor sonuçta
gel canm gel işyerimin önü güneş oturursun ısınırsın
bana göre burası bile soğuk arabada 5 dereceyi gösteriyordu bize 5 derece çok soğuk geliyor
allah pisiciğimize yardımcı olsun erzurumda 5 derece demek bahar havaası demek herhalde
Çok yemişsin canım bir daha olmasın.
Şaka topikdaşım şaka yediklerin gayet normal bence çok geç saatte yemediysen tabi.
Gecikme bendede var malesef.Hayırlısı diyorum.Test yaptım içim rahat o yüzden kasmıyorum elbet olacak.
Yoo çorba varsa ekmek tüketme ama
bekar olduğum için kasmıyorum kendimi şimdilik ama 3 ay sonra düğün var ondan sonra benimde kasılma dönemler başlar artıkın
Maşallah çok hamaratsın.Banada gönderirsen özelden sevinirim.Bende defterime yazayım denerim.
Farklı şeyler yapmak hoş oluyor.Gerçi o yüzden bu kadar kilo aldım ya neyse.3 renkli tatlı, unlu çıtır börek,marmelatlı kurabiye tariflerini alabilirsem çok sevinirim canm.
İnsanın kendi mutfağı olunca tadını çıkarmak istiyor.
Oy oy allahım tamamına erdirsin canım.
Bende 3 aylık evliyim,zor oluyor hele ilk ay ama sonrasında zamanla alışıyorsun.
Ben ne zaman üşütsem böyle oluyor kendimi bildiğim için çok takılmıyorum.
Tabi evli olunca soru işaretide olmuyor değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?