70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aldım canım çok teşekkür ederim tarfiler için.Ben henüz fırınımı çalıştırmadım.
O nedenle her türlü tarife açığım.Hafta sonu birinden birini bende deniyeceğim.Buzluk böreğinide gönderirsen sevinirim.
Hafta sonu yapıp kocişe hafta içi hazırlarım.Ben yemiyorum diye kocişimde aç kalmasın.Sever börek çeşitlerini,tatlıları.

saol cnm benim ALLAH razı olsun bakalım artıkın ne kadar zor olacak

Evlilik doğru kişiyle olduğunda bence şahane bir şey.
Allah nazarlardan saklasın her zaman iyiki evlenmişim diyorum.
Benim için her anlamda hoş oldu Eşim saolsun anlayışlıdır.
Umarım sende çok ama çok mutlu olursun.Her anın dolu dolu tadını çıkar

Son düzenleme:

maşallah cnm benim bizde 5 senedir beraberiz hala ilk günkü gibiyiz RABBİM bozmasın bence herşey karşılıklıdır sen iyisen karşı tarafta iyidir bide ben öyle görümcem ne demiş kaynanam ne demiş öle şeylere çok takılmam hayatıma müdahale ettirmeyi çok sevmem

dene canm umarım içebilirsin
ben çok çok çok yıllar önce onuda denedim ama tadı çok kötü
Bayılırım dışarda oturmaya
Üşüyorumm çok üşüyorummmm.
Bide başım ağrıyor.
Her reglde baş ağrısı yapıyor bende ya. Boynumadn giriyor agrısı.
ay marta girdik hala buz gibi bu sene ne çok soğuk oldu yahu
acaba migrenmi var sendede? ben her reglden 1 gün önce baş ağrısı çekerim migrenden dolayı
sancım hiç olmaz ama baş ağrısı öldürür beni iğneyle ancak kesliyor

ya ben de senin gibi yavaş yavaş vermek istiyorum sağlıklısından.
sonra hızla alırım die korkuyorum:18: bu hafta daha rahattım o bakımdan sıkmadım kendimi bi de hesapladım eger her hafta 1 kilo falan versem hazirana kadar istediğim kiloya geliyorum
dedim ne acelen var o zaman dedim ama ya sonra o 1 kiloyu bile veremezsem die de korkuyorum :18: acaba kızlar doğrumu yapıyorum yoksa biraz daha sıkıp sonra mı yavaştan verme moduna geçsem sizce:44:

Ahhhhhhhhhhh evllilikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :111::111::111::111::111:

Canım benimde başım ağrıdığında ışığa bakamam ve genelde boyundan girer ağrısı.
Psikolojik sanırım benim ki bide sinirlendiğimde falan veya bişeyi kafaya taktığımda midem bulanıyor başımı kaldıramıyorum o derece ağrıyor.
Işığa bakamam dediğim gibi.
2-3 yıl önce gitmiştim dr a psikolokj demişti bi daha da gitmedim valla.
Ama genelde 2-3 günde bir ağrıyor.

En doğrusunu yapıyorsun.Bende saygı çerçevesinde mesafeyi koydum.
Zaten görümcem uzak.Kaynanam istde ev tuttu,köyde evi var gezmeyi sever şuan görümcemde.
Annemlere çat kapı gidecek kadar yakın değilim ama çok uzakda değilim.
Yakın olsam biliyorum ki sürekli gitmek isticekdim.Artık ben bir aile kurdum,sorumluluğu aldım.
Eşimde bende bunun bilincindeyiz,böyle olunca huzur oluyor,saygı sevgi korunuyor.
Her iki tarafada gidince el üstünde tutuluyoruz.Buda bizi mutlu ediyor tabi.

vallahi millet pasta börek yerken içim gidiyo ama zayıf halimi hayal ettikçe moral ediniyorum

Bende dün dizilere bakıyordum anam millet zapzayıf bide tv şişko gösteriyo derler.
Otururken bile göbeği çıkmıyo milletin.
Ben çok sıkıldım dobiçlikten o yzden 2 ay daha dayan diyorum kendime.
Sende hedef koy zaten burda hem makara yapıyorsun hem diyet gidiyor bi şekilde.

Ahhhhhhhhhhh evllilikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :111::111::111::111::111:

Darısı senin başına şekerim:)

dene canm umarım içebilirsin
ben çok çok çok yıllar önce onuda denedim ama tadı çok kötü

Hadi ya:S Sen ne için denemişdin canım.
Bende ilk kez deniyeceğim umarım içebilirim.
Ben en iyisi kocişe söyliyeyim o bana içerir

dileğim sennki migren ağrısına çok benziyor ve bence migren
migren olan kişi başı ağrıdığında karanlık bi odada yatmak ister
sese ve ışığa tahmülsüz olur konuşmak bile yorar
migren ağrısı mideyede vurur bulantıda yapar
yani inşallah değildir ama belirtilerin öyle gösteriyor

uzman dr aslı konuştu

gönderdim canım o tarifide, bende tarif çok gönderirim lazım olan bişey olursa

canım ben yavaş veriyorum derken haftada 300-400gr bazen 100 gr 21 aralıktan beri 6 kiloyu zor verdim 1 keresinde 1,5 kilo verdim en fazlası oydu bazen canım sıkılıyor ben neden hızlı veremiyorum diye sonrada artıda yada sabit kalmaktan iyidir diyorum

Hadi ya:S Sen ne için denemişdin canım.
Bende ilk kez deniyeceğim umarım içebilirim.
Ben en iyisi kocişe söyliyeyim o bana içerir

tabiki zayıflamak için
ömrüm diyetlerle geçtiği için bu dediğimde 8 yıl önce falandı herhalde

Bu sabah sağlıklı beslenecektim, karar vermiştim, ama annem ekmek balığı yappmış...Hem ekmek, hem kızartma yani ve ben 5 dilm yedim...Çüüşş kızım yeter kalk bişiler yap dedim ve buraya üye oldum , herşeyin çook iyi gideceğinden eminim..Boyum.170 üstten kilo alıyorum , bacak ve kalçalarda problem yok, eskiden 57 lik halimde bile yürüyüş + plates yapardım, yine yapacağım..Çünkü yanlız olmadığımı biliyorum, su da içmeye çalışacağım bol bol...Yaza kadar en azından 65 i fln görsem varyaaaaa uuuuuuuuuuu benden mutlusu olmaz ayrıca erkek arkadaşımın bana şişko demesinden bıktım, başta rahatsız etmiyordu ama kilo almaya başlayınca iyice o da rahatsız ediyor...göstercem ben ona şişkoyu

gönderdim canım o tarifide, bende tarif çok gönderirim lazım olan bişey olursa

Saolasın şekerim.Bende mutfakda yeni bir hatun olarak her türlü tarife açığım
Gerçi baya bir ilerledim,ama henüz fırın konusuna geçiş yapamadım.
Şimdi yavaş yavaş onlarıda öğreneceğim.Tarifler benim için velinimet
Pilav yapmak için annemi 10 kez aradığımı hatırlıyorumda

vallahi hedefim 10kg inş vericem düğünüme kadar hem yazda geliyo

şimdi ALLAH için konuşmak gerekirse hiçbir kötülüklerini görmedim hiçde karışmıyolar bana ama bende ona göre davranıyorum onlara güleryüzlü bişekilde şimdilik her iki taraf olarakta memnunuz birbirimizden bi 5 6 senelik evli olalımda ozaman ne olcak bakalım

Yanlız değilsin canım merak etme.
Benim de eşim bana o eski halinden eser yok şimdi şarkısını söyledi.
Bende hafta sonu gittim eve eliptik bisiklet aldım.Eşimede dedim ki biraz daha devam edersen bir sonraki ay yürüyüs bandı alırım
Eşim bana hatunum sen çıtırsın zaten ne gerek var dedi Ayrıca izinli olduğum gün o kadar çok spor yaptım ki ağrıdan uyuyamadım eşimide uyutmadım.
Birde üzerine masaj yaptırdım bacaklarıma Eşim ondan sonra hatunum spor yapma kendine yüklenme demeye başladı.Önceden yap derdi
Şimdide şort giyicem yazın diyorum ne şortu diyor.Ama giyince görecek.Yeterki istiyelim başarıcaz ben inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…