Gönderdim canım ben çok seviyorum pasta börek yapmayı ama kızım olunca zor oluyor birde kilo problemi var işte bakalım cumartesiye yapacam umarım yetişir yazdıkların dışındada tarif gönderdim hiçbirini denemedim sadece unlu çıtır böreği arkadaşım yapmış güzel dedi onun yerinede buzluk böreği (patatesli rulo börek) yapabilirim 1 gece önceden yapılıp buzlukta bekletiliyor o güne bişey kalmasın diye, istersen onuda gönderirim
daha dikkat edicem inşallah şimdi öğle menüsüne baktında
ezo gelin çorba
kıymalı börülce
şehriye pilavı varmış
hangisinden ne kadar yiyim kızlar buarada şehriye pilavına bayılırım koca bir tabak yiyebilirim
saol cnm benim ALLAH razı olsun bakalım artıkın ne kadar zor olacak
Evlilik doğru kişiyle olduğunda bence şahane bir şey.
Allah nazarlardan saklasın her zaman iyiki evlenmişim diyorum.
Benim için her anlamda hoş olduEşim saolsun anlayışlıdır.
Umarım sende çok ama çok mutlu olursun.Her anın dolu dolu tadını çıkar
dene canm umarım içebilirsinBüyük ihtimalle canım.Bünyem zayıf düştğ üşüttüm oda idrar yollarıma vurdu.
İlaç kullandım 15 gün boyunca onlarında etkisi olabilir.Şükür o günler geçti ama çekiyoruz.
Soğan suyunuda bir arkadaşımdan duydum deniyeceğim umarım işe yararda rahatlarım.
ay marta girdik hala buz gibi bu sene ne çok soğuk oldu yahuBayılırım dışarda oturmaya
Üşüyorumm çok üşüyorummmm.
Bide başım ağrıyor.
Her reglde baş ağrısı yapıyor bende ya. Boynumadn giriyor agrısı.
ayda 4-5 kilo veren arkadaşlar olunca bana az geliyor
ben yavaş vermek istiyorum zaten, birdaha kısmetse hamilelikle gelsin geri, kesinlikle hızlı gelen hızlı gidiyor belki ama hızlı gidende çok çabuk geri geliyor hemde o daha kötü oluyor
Çorba, börülce, 2 yk pilav yeter bence yoğurdu unutma
maşallah cnm benim bizde 5 senedir beraberiz hala ilk günkü gibiyiz RABBİM bozmasın bence herşey karşılıklıdır sen iyisen karşı tarafta iyidir bide ben öyle görümcem ne demiş kaynanam ne demiş öle şeylere çok takılmamhayatıma müdahale ettirmeyi çok sevmem
Evlilik doğru kişiyle olduğunda bence şahane bir şey.
Allah nazarlardan saklasın her zaman iyiki evlenmişim diyorum.
Benim için her anlamda hoş olduEşim saolsun anlayışlıdır.
Umarım sende çok ama çok mutlu olursun.Her anın dolu dolu tadını çıkar
dene canm umarım içebilirsin
ben çok çok çok yıllar önce onuda denedim ama tadı çok kötü
ay marta girdik hala buz gibi bu sene ne çok soğuk oldu yahu
acaba migrenmi var sendede? ben her reglden 1 gün önce baş ağrısı çekerim migrenden dolayı
sancım hiç olmaz ama baş ağrısı öldürür beni iğneyle ancak kesliyor
maşallah cnm benim bizde 5 senedir beraberiz hala ilk günkü gibiyiz RABBİM bozmasın bence herşey karşılıklıdır sen iyisen karşı tarafta iyidir bide ben öyle görümcem ne demiş kaynanam ne demiş öle şeylere çok takılmamhayatıma müdahale ettirmeyi çok sevmem
vallahi millet pasta börek yerken içim gidiyo ama zayıf halimi hayal ettikçe moral ediniyorum
Ahhhhhhhhhhh evllilikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :111::111::111::111::111:
dene canm umarım içebilirsin
ben çok çok çok yıllar önce onuda denedim ama tadı çok kötü
Canım benimde başım ağrıdığında ışığa bakamam ve genelde boyundan girer ağrısı.
Psikolojik sanırım benim ki bide sinirlendiğimde falan veya bişeyi kafaya taktığımda midem bulanıyor başımı kaldıramıyorum o derece ağrıyor.
Işığa bakamam dediğim gibi.
2-3 yıl önce gitmiştim dr a psikolokj demişti bi daha da gitmedim valla.
Ama genelde 2-3 günde bir ağrıyor.
gönderdim canım o tarifide, bende tarif çok gönderirim lazım olan bişey olursaAldım canım çok teşekkür ederim tarfiler için.Ben henüz fırınımı çalıştırmadım.
O nedenle her türlü tarife açığım.Hafta sonu birinden birini bende deniyeceğim.Buzluk böreğinide gönderirsen sevinirim.
Hafta sonu yapıp kocişe hafta içi hazırlarım.Ben yemiyorum diye kocişimde aç kalmasın.Sever börek çeşitlerini,tatlıları.
ya ben de senin gibi yavaş yavaş vermek istiyorum sağlıklısından.
sonra hızla alırım die korkuyorum:18: bu hafta daha rahattım o bakımdan sıkmadım kendimi bi de hesapladım eger her hafta 1 kilo falan versem hazirana kadar istediğim kiloya geliyorum
dedim ne acelen var o zaman dedim ama ya sonra o 1 kiloyu bile veremezsem die de korkuyorum :18: acaba kızlar doğrumu yapıyorum yoksa biraz daha sıkıp sonra mı yavaştan verme moduna geçsem sizce:44:
Hadi ya:S Sen ne için denemişdin canım.
Bende ilk kez deniyeceğim umarım içebilirim.
Ben en iyisi kocişe söyliyeyim o bana içerir
gönderdim canım o tarifide, bende tarif çok gönderirim lazım olan bişey olursa
tabiki zayıflamak için
ömrüm diyetlerle geçtiği için bu dediğimde 8 yıl önce falandı herhalde
Bende dün dizilere bakıyordum anam millet zapzayıf bide tv şişko gösteriyo derler.
Otururken bile göbeği çıkmıyo milletin.
Ben çok sıkıldım dobiçlikten o yzden 2 ay daha dayan diyorum kendime.
Sende hedef koy zaten burda hem makara yapıyorsun hem diyet gidiyor bi şekilde.
En doğrusunu yapıyorsun.Bende saygı çerçevesinde mesafeyi koydum.
Zaten görümcem uzak.Kaynanam istde ev tuttu,köyde evi var gezmeyi sever şuan görümcemde.
Annemlere çat kapı gidecek kadar yakın değilim ama çok uzakda değilim.
Yakın olsam biliyorum ki sürekli gitmek isticekdim.Artık ben bir aile kurdum,sorumluluğu aldım.
Eşimde bende bunun bilincindeyiz,böyle olunca huzur oluyor,saygı sevgi korunuyor.
Her iki tarafada gidince el üstünde tutuluyoruz.Buda bizi mutlu ediyor tabi.
Bu sabah sağlıklı beslenecektim, karar vermiştim, ama annem ekmek balığı yappmış...Hem ekmek, hem kızartma yani ve ben 5 dilm yedim...Çüüşş kızım yeter kalk bişiler yap dedim ve buraya üye oldum , herşeyin çook iyi gideceğinden eminim..Boyum.170 üstten kilo alıyorum , bacak ve kalçalarda problem yok, eskiden 57 lik halimde bile yürüyüş + plates yapardım, yine yapacağım..Çünkü yanlız olmadığımı biliyorum, su da içmeye çalışacağım bol bol...Yaza kadar en azından 65 i fln görsem varyaaaaa uuuuuuuuuuu benden mutlusu olmazayrıca erkek arkadaşımın bana şişko demesinden bıktım, başta rahatsız etmiyordu ama kilo almaya başlayınca iyice o da rahatsız ediyor...göstercem ben ona şişkoyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?