70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Darısı senin başına şekerim:)

Hayırlısıysaaa amiiinnn canımmm.

Aynen agresif oluyorum başım ağrıdığında bide.
Uzm. dr. Aslı sizde de öyle oluyor mu
Ay regl etkileri çok fena bide.
Dişlerim kaşınıyor habire pis koku alıyorum sanki.
Olsam da rahatlasam.
Migren çıkarsa fena zaten bende.

Yazdıkların o kadar tanıdık ki NoRa
Sana diyetisyenimin listesini göndereyim istersen o tarz besleniyoruz biz genelde.
İşe yarıyor.
Tek değilsin merak etme.
Hepimiz senin gibiydik ben yazın geldiğimde erkek arkadaşım bana şişko diyo ühühühü diye ağlandığımı bilirim.
Şimdide süper olmuşsun asılan var mı diyo.
Burayı bırakma ve kilo vereceğine inan. Olmazsa ben yapamazdım zaten.

canm niye yedinki eziyet etme kendine bak biz burda sağlıklı beslenip hiç aç kalmıyoruz snede istikrarlı gidersen yaza 65 olursun
erkek arkadaşında pek kabaymış şişkoda denir mi yani
hayatım biraz aldın dikkat et dese hadi neyse
ama şişko demes çok kaba kınadım

en küçüğümüz senmisin neeee ben 28 yaşındayım yaşlanmışım yaaa seni görünce kendimi kocamış hissettim

Estağfirullah canım ben de allah izin verirse bi gün 28 i görcem tek fark sen benden önce görmüşün hem zaten ne derler insanın yaşı hissettiği yaştır die yada işte öle bişeydi hatırlayamadım

bugün düzeltirsin canım sıkma canını regle ver gitsin

Selam kizlar...ben cok hastayım cok fena grip olmuşum....
Kafamı kaldırcakk halim yok su an yataktan yazıyor zaten......bişey yersem yazarım
Kg bildirimimide Yarin Yaparım......

çok geçmiş olsun canım benimde iştahsızlık problemi olmuştu topiktekileri dinledim bişiler yedim sağlığım için sen de dinle bizi bişiler ye daha çabuk toparlarsın kendini allah şifa versin
Günaydın şeker
2 yaşı at yaşıt sayılırız

ammaan 2 yaş neki biz yaşıtız yaşıtız

bende de öyle oluyor dilek hanım çok agresif oluyorum müşteriyi dövmeyim diye eve gidip yatıyorum o tarz durumlarda
topikçe olsanızda sizde raatleyın bizde demi ama

İnşallah yine aynen böyle devam ederiz şekerim.Herşey bizim elimizde.Sizin ilişkinizde uzun bizim herşey çok hızlı gelişti.

11 mart 2010'da ilk baş başa görüşmemizi yaptık kocişimle(Çok ısrar etti illede çay içelim diye)
12 mart 2010'da sevgiliydik (Herşey ani gelişti hiç aklımda yoktu,aklında yoktu,cazibeme dayanamadı )
31 mart 2010'da evlenme teklifi etti (Şaka gibiydi ama evet dedim ve ogün birbirimize söz verdik)
12 aralık 2010'da sözlendik (Aileler şok geçirdi resmen)
19 mart 2011'de nişanlandık
12 kasım 2011'de evlendik.
12 mart 2012'de evliliğimizin 4. ayını dolduracağız,birlikteliğimizinde 2. yılını

bende de öyle oluyor dilek hanım çok agresif oluyorum müşteriyi dövmeyim diye eve gidip yatıyorum o tarz durumlarda
topikçe olsanızda sizde raatleyın bizde demi ama

Ay senin işin fena ya.
Hatunlarla uğraşmak cidden sabır ister.
Ben böyle konuşuyorum ediyorum ama bazen kadınlarla konuşunca böyle höyytt diyesim geliyor.
Arkadaşım var bi tane her kuaföre gttiğinde ben bunalyorum.
Bide öyle zamanlarda hiç çekilmezler.

özel olmazsa nasıl tanıştınız yani çook hızlı evlenmişsiniz ya umduğunuz gibi çıkmasaydı evlilik. bana kumar gibi geliyo böyle aniden evlenmek ama tabi bilemiyorum. merak eediyorum hep böle aniden evlenenleri görünce nasıl emin oluyosunuz ki doğru kişi olduğundan:44:

Kısmet ve kadere inanıyorum ben böyle konularda ya.
Bana yazmamışın ama içlendim bende yazıcam

Bende 2006dan beri tanıyorum sevdiceğimi 2008den beri sevgiliyiz.
2 yılı süründürmekle geçti. Yıl 2012 6 yıl geçmiş yani ama hala evliliğe hemen evet der misin dersen bi düşünürüm.

Bünyeden bünyeye değişiyor bence bide ablam hep der ki o evlilik anı bi garip şimdi sorsan hatırlamıyorum o dönem bişeyler oluyor hızla ilerliyor durum ama sen sanki olayın içinde ama kendine seyirci kalıyorsun.

Seninde uzun ilişkin varmış. Uzun ilişkilerde gene kişiden kişiye değişir tabi de bazen bazı heyecanlar yitiyor bazende herşey daha da oturaklı oluyor ne biliyim karşındaki kişiden emin oluyorsun.

Benim tanıdıklarımdan hemen evlenenler de var 9 yıl sevgili olup ayrılanlarda.
Bu arada sen kaç yaşındaydın canım?
Topiğe çıtırlar geliyor hep.

nie nice yıllara inşallah

sen ona ani mı dıyorsun canım bıde benımkıne bak ıstersen

8 mart 2007 nette tanısma
23 nısan 2007 ılk yüzyüze görüşme
07/07/07 nişan
19/09/2007 resmi nikah
09/12/2007 düğün
nasıl amaa

Senin sorduğun aynı soruları bende kendime sordum canım.
Kısaca anlatmaya çalışayım.Eşim il dışında yaşıyordu annesiyle.
Okulunu bitirmiş,askere gitmişdi.Askerden dönüşde istye geliyor.
Bende o dönem müzelere merak sarmışım.Organizasyonlara katılıyorum bir arkadaşımın teşfikiyle.
İlk orda tanışdık.Ama tabi böyle özel olarak yan yana gelmedik,hiç.
Benim zaten aklımda yok bırak evlilik biriyle birlikde olmak bile yok.İlk özel görüşmeden sonra ben kendimden duygularımdan korktum.
Ama eşim çok sabırlıydı vazgeçmedi benden,o güveni bana verdi.Örnekle açıklamak gerekirse.
Eşim askerden geldiği için çalışmıyordu.Sabah 6 da kalkıyordu ben işe gitmeden kahvaltı yapıyorduk,öğlen birlikde yemek yiyorduk.
Akşam iş çıkışımı bekliyordu sadece yaptığımız inan motora binmek karşıya geçmek,beni otobüse bindirip evine dönüyordu.Toplasan 2 saat değil görüşme süremiz tüm gün ama her gün geldi 6 ay boyunca.Hafta sonları ben çıkmıyordum ya biri görür diye ona da sabır gösterdi asla ısrar etmedi.
Annesiyle yaşadığı şehre dönmedi.Burda teyzesinde kaldı benim için.
İstanbulda iş buldu.8 ay boyunca benim için savaştı.Her gün biraz daha tanıdım,tanıdıkça vazgeçilmez oldu.
Bende arkadaşıma sormuşdum nasıl anlıyorsun diye.Hissediyorsun sürenin zamanın bir değeri kalmıyor.
Ki ben bunun zamanla ilgili olduğunu sanmıyorum.Karşılıklı saygı öncelikle o olmasan sevgininde değeri yok sonrası geliyor.

bana yaşımı sordun değilmi ? yani aynile değil? neden kafan karıştı dersen az önce yaşım 20 yaşıtım varmı topikte die yazmıştım sen de ben 22 yaşındayım 2 yaşı saymazsak yaşıtız die yazmıştın heralde unuttun bide benim şu an bi ilişkim yok ben de etrafımda görüyorum böyle hemen evlenenleri de öyle benim ya da onların umduğu gibi olmuyo evlilikler. bu arada bu göz açıp kapayıncaya kadar evliliğin gerçekleştiğine ben de inanıyorum çünkü ablam yengem vs hep duyuyorum onlardan da aynı şeyleri...ben de bunlardan çekiniyorum yani hemen evlenmekten yani bir ömür geçireceğin insanı bi kaç ayda tanıyamıyosun
hep duyuyorum çeşit çeşit insan var. en ufak ilişki bile insanda derin izler bırakır kaldı ki yanlış bi evliliği düşünmek bile istemiyorum o yüzden böyle konularda çok titizimdir

allah mutluluğunuzu daim etsin canım en hızlınız benm herhalde
2009 aralıkta tanıştım
2010 şubatta nişalandım(2.5 ay sonra)
2010 temmuzdada evlendim (yani tanıştıktan 7 ay sonra evliydim hahaha)
çok şükür evlenelide 1.5 yılı geçti aa değişti dediğim hiçbi özelliği olmadı
zaten ben hep bu şekilde olsun istemiştim uzun süreli ilişkiye tahmülüm yoktu benm
hep böyle güzel gider inş

zor iş canm ama zaten bana çok şükür sorunlu pek gelmiyor arada çıkıyor napalım idare ediyoruz onuda..
canm ben daha ani evlendim
bana kumar gibi gelmiyor eğer ciddi bi gözlemciysen insann kendini kısa süredede olsa belli ettiğine inanıyorum bi insan sürekli rol yapamaz
mesela bi insan cimriyse bunu nişanlıykende pekala belli eder veya kıskançsa
sorun bazı kişiler bunu kör olup göremiyor...
tabi istisnalarda olabilir kendini belli etmeyenler
benm düşüncem böyle

Süpersiniz canım ya hayranlıkla okudum.
Kesinlikle zamanla ilgili bir durum değil.
Eşime kalsa bizde bu hızla ilerlerdikde ben okulumu bitirmeden ailem vermezdi

merhaba kzıalr napiosnzz :)

ayy dün hastaydım gelemedım ıse :) 39 a kdr fln cıktı atesım yanıyodumm bugunde iş güç ancaaakk :)

diyete geri döndüm malum doktor hanımlar naap et kılo alma diyetısyene mı gidion napiosn gebelık ıcın rısklı didi
diyete döndüm bende :) 4-5 aylık olana kadar 5 kg versem ve alamsam veri bitiful olacak bakalım

siz napiosnz :)

abbovv kız sende mi nette tansıtın

13 şubat 2007 flört başladık
20 mayıs 2011 nişan
19 nisan 2012 nikah
09 haziran 2012 düğün inşallah aranızda en yavaş olanı benüm herhal

ben senden hızlıymışım
sen tanıştıktan 9 ay sonra evlenmişsin
ben 7 ay sonra
vet kızlar yokmu arttıran

bana da yollar mısın canııııııııım

en küçüğümüz senmisin neeee ben 28 yaşındayım yaşlanmışım yaaa seni görünce kendimi kocamış hissettim
ay ben 31 im ben ne edem :=)
Darısı senin başına şekerim:)

Hadi ya:S Sen ne için denemişdin canım.
Bende ilk kez deniyeceğim umarım içebilirim.
Ben en iyisi kocişe söyliyeyim o bana içerir
soğan suyundan bahsediyorsunuz sanırsam. kızlar dikkat ben onu bir araiçtim midemi çok fena yaptı
hoşgeldiiiiiiiiiiin hepimizin benzer hikayeleri var üzülme
aynen bende kınıyorum
kızlaaaaaaaaaaar regl oldum sonunda oh beeeeee. dilek bir sen kaldın ha gayret
bende evlilik süremi yazayım çatlarım yoksa
1.12.2005 tanışma(bizi bir arkadaş tanıştırdı aman ne işim olur benim polisle ben gitmem tanışmaya diye ne ayak diremiştim)
akabinde sevgilik falan 2006 ocak ayında evlenelim dedi tam tarih yok aklımda :)
1.06.2006 nişan
11.11.2006 düğün
dilekim ablanın dediği doğru. ben asla evlenmeyeceğim diyen bir kızdım. hangi arada tongaya düştüm evlendim valla farkında bile değilim

Vayy vayyyyy neler görüyorummmm
Pek hızlıymışsın yaa süper

Ay nickler karıştı kafamı toparladım
Sen 20 ay_nil 22 yaşındaydı sannırım.
Kumar işi daha önce yazdıgın gibi ya da aynil in dediği gibi bi his.
Valla evlilikten tırsan biri olarak bişey diyemicem

Vayyy topiğinn hızlı hatunları belli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…