allah mutluluğunuzu daim etsin canım en hızlınız benm herhalde
2009 aralıkta tanıştım
2010 şubatta nişalandım(2.5 ay sonra)
2010 temmuzdada evlendim (yani tanıştıktan 7 ay sonra evliydim hahaha)
çok şükür evlenelide 1.5 yılı geçti aa değişti dediğim hiçbi özelliği olmadı
zaten ben hep bu şekilde olsun istemiştim uzun süreli ilişkiye tahmülüm yoktu benm
hep böyle güzel gider inş
bana yaşımı sordun değilmi ? yani aynile değil? neden kafan karıştı dersen az önce yaşım 20 yaşıtım varmı topikte die yazmıştım sen de ben 22 yaşındayım 2 yaşı saymazsak yaşıtız die yazmıştın heralde unuttunbide benim şu an bi ilişkim yok ben de etrafımda görüyorum böyle hemen evlenenleri de öyle benim ya da onların umduğu gibi olmuyo evlilikler. bu arada bu göz açıp kapayıncaya kadar evliliğin gerçekleştiğine ben de inanıyorum çünkü ablam yengem vs hep duyuyorum onlardan da aynı şeyleri...ben de bunlardan çekiniyorum yani hemen evlenmekten yani bir ömür geçireceğin insanı bi kaç ayda tanıyamıyosun
hep duyuyorum çeşit çeşit insan var. en ufak ilişki bile insanda derin izler bırakır kaldı ki yanlış bi evliliği düşünmek bile istemiyorum o yüzden böyle konularda çok titizimdir
nie nice yıllara inşallah
Senin sorduğun aynı soruları bende kendime sordum canım.
Kısaca anlatmaya çalışayım.Eşim il dışında yaşıyordu annesiyle.
Okulunu bitirmiş,askere gitmişdi.Askerden dönüşde istye geliyor.
Bende o dönem müzelere merak sarmışım.Organizasyonlara katılıyorum bir arkadaşımın teşfikiyle.
İlk orda tanışdık.Ama tabi böyle özel olarak yan yana gelmedik,hiç.
Benim zaten aklımda yok bırak evlilik biriyle birlikde olmak bile yok.İlk özel görüşmeden sonra ben kendimden duygularımdan korktum.
Ama eşim çok sabırlıydı vazgeçmedi benden,o güveni bana verdi.Örnekle açıklamak gerekirse.
Eşim askerden geldiği için çalışmıyordu.Sabah 6 da kalkıyordu ben işe gitmeden kahvaltı yapıyorduk,öğlen birlikde yemek yiyorduk.
Akşam iş çıkışımı bekliyordu sadece yaptığımız inan motora binmek karşıya geçmek,beni otobüse bindirip evine dönüyordu.Toplasan 2 saat değil görüşme süremiz tüm gün ama her gün geldi 6 ay boyunca.Hafta sonları ben çıkmıyordum ya biri görür diye ona da sabır gösterdi asla ısrar etmedi.
Annesiyle yaşadığı şehre dönmedi.Burda teyzesinde kaldı benim için.
İstanbulda iş buldu.8 ay boyunca benim için savaştı.Her gün biraz daha tanıdım,tanıdıkça vazgeçilmez oldu.
Bende arkadaşıma sormuşdum nasıl anlıyorsun diye.Hissediyorsun sürenin zamanın bir değeri kalmıyor.
Ki ben bunun zamanla ilgili olduğunu sanmıyorum.Karşılıklı saygı öncelikle o olmasan sevgininde değeri yok sonrası geliyor.
saol canım bız 3ncu görüşmede nısanlanmıs olduk boyleceSüpersiniz canım ya hayranlıkla okudum.
Kesinlikle zamanla ilgili bir durum değil.
Eşime kalsa bizde bu hızla ilerlerdikde ben okulumu bitirmeden ailem vermezdi
merhaba kzıalr napiosnzz :)
ayy dün hastaydım gelemedım ıse :) 39 a kdr fln cıktı atesım yanıyodumm bugunde iş güç ancaaakk :)
diyete geri döndüm malum doktor hanımlar naap et kılo alma diyetısyene mı gidion napiosn gebelık ıcın rısklı didi
diyete döndüm bende :) 4-5 aylık olana kadar 5 kg versem ve alamsam veri bitiful olacak bakalım
siz napiosnz :)
abbovv kız sende mi nette tansıtın
ayy dün hastaydım gelemedım ıse :) 39 a kdr fln cıktı atesım yanıyodumm bugunde iş güç ancaaakk :)
diyete geri döndüm malum doktor hanımlar naap et kılo alma diyetısyene mı gidion napiosn gebelık ıcın rısklı didi
diyete döndüm bende :) 4-5 aylık olana kadar 5 kg versem ve alamsam veri bitiful olacak bakalım
abbovv kız sende mi nette tansıtın
13 şubat 2007 flört başladık
20 mayıs 2011 nişan
19 nisan 2012 nikah
09 haziran 2012 düğün inşallah aranızda en yavaş olanı benüm herhal
ben senden hızlıymışım
sen tanıştıktan 9 ay sonra evlenmişsin
ben 7 ay sonra
vet kızlar yokmu arttıran
aynen bende kınıyorum
kızlaaaaaaaaaaar regl oldum sonunda oh beeeeee. dilek bir sen kaldın ha gayret
bende evlilik süremi yazayım çatlarım yoksa
1.12.2005 tanışma(bizi bir arkadaş tanıştırdı aman ne işim olur benim polisle ben gitmem tanışmaya diye ne ayak diremiştim)
akabinde sevgilik falan 2006 ocak ayında evlenelim dedi tam tarih yok aklımda :)
1.06.2006 nişan
11.11.2006 düğün
dilekim ablanın dediği doğru. ben asla evlenmeyeceğim diyen bir kızdım. hangi arada tongaya düştüm evlendim valla farkında bile değilim
isarkadaslarim öglen molasina cikdilar bende firar ettim
ayyyyy yarin bildirimmmm :18::18::18:
13 şubat 2007 flört başladık
20 mayıs 2011 nişan
19 nisan 2012 nikah
09 haziran 2012 düğün inşallah aranızda en yavaş olanı benüm herhal
saol canım bız 3ncu görüşmede nısanlanmıs olduk boylece
aslında esıme kalsa nısan tarıhınde evleneım dıyodubenım dogum gunum aynı zamanda ama ben uzattım anca bu kadar esım yanımda deıldı resmı nıkahtan sonra gelebıldı ıste ancak oyle allah herkesın mutlulugunu daım etsın
gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne
aslında nette tanısmak zorunda kaldık cunku eısm baska sehırdeydı benımde enıstemın okul arkadasıydı onlar vesıle oldu yanı tam netten deıl gıbısende mı netten:26:
allah bi ömür mutlu ve en önemlisi huzurlu olmayı nasip etsin gerçekten bu devirde mutluluğu bulmak çok zor buldun mu da sıkı sıkı sarılcaksın ki kaçmasın
benim en önem verdiğim şeylerden biridir saygı çünkü etrafımda gözlemlediğim kadarıyla aşkın ömrü uzun sürmüyo aşk bi süre sonra yerini sevgiye bırakıyo ama saygı hep orda olmak zorunda o olmazsa sevginin de önemi kalmıyo bir sürü evlilik gördüm resmen eziyett özellikle kadın için... o yüzden çok korkuyorum evlilikten falan. çünkü benim böyle saygısızlığa falan tahammülüm yoktur . allah bekar olanlara en hayırlı evlilikleri yaşamayı nasip etsin
saol canım bız 3ncu görüşmede nısanlanmıs olduk boylece
aslında esıme kalsa nısan tarıhınde evleneım dıyodubenım dogum gunum aynı zamanda ama ben uzattım anca bu kadar esım yanımda deıldı resmı nıkahtan sonra gelebıldı ıste ancak oyle allah herkesın mutlulugunu daım etsın
Allahım tamamına erdirsin topikdaşım.
Hayırlı olsun bebişin cnm.Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
İnşallah herşey umduğun gibi gider canım.Ben hamiş kalsam 100'ü görürürm diye korkuyorum pek bir nazlıyımdır,eşimde nazlar bende yedikçe yerim
Tilki hoşgeldin
Geçmiş olsunn ayrıca sende hızlı mısın yaz bakalım
Amin canım benim.Doğru kişi olduğunda bu korkuların inan bana hiç kalmıyacak.
Benim çevremde yaşıtlarım var evli onlar içinde zorlu geçiyor çoğu zaman evlilik.
En önemlisi dediğim gibi saygı gerisi geliyor.Ve kendini önemsiyeceksin,sen kendini önemsersen değer verirsen çevrende verir.
Tilki hoşgeldin
Var canım var bak bana bi yüzük bile takılmadı daha
Tanışma şubat 2006
Flört: 31.07.2008
Tık yok
olsun be cnm herşeyde bi hayır vardır sıkma canını bırak karşı taraf üzülsün sen niye üzülüyosunki senin gibi bir insanı onlar kaybeder eğer istemiyolarsa he arada maddi sorunlar vrdır yada askerlik okuş gibi beklemen gereken şeyler varsa da sabır çek ben 4 sene sabır çektim bekledim
Yok canım istememek değil.
Askerlik engeli vardı.
Şimdide askerde zaten.
Bende senin gibi beklemedeyim yani.
sağol canım amınnn darısı basına ınsallah ehehe
ayy sorma zaten ben bu kiloları bosuna almadım gecen ıkı gebelıgımde ala al birikti öle yanı :)
şimdi doktor uyardı ya eşim sofra hazırlıyo akşam bi dilim ekmek yaa bana yetmezz diyorum yeticek
bebiş için bi dilim daha verırım ama yok ya vermem paylasın yıyın iyiliğiniz için dio :) :) :)
dün akşam da zorla iğnemi yaptı nası köşe bucak kaçtım yakaladı hayınnçok acıdı daha 8 ay kullancam kaçıs yok
bilmemTilki hoşgeldin
Geçmiş olsunn ayrıca sende hızlı mısın yaz bakalım
Var canım var bak bana bi yüzük bile takılmadı daha
Tanışma şubat 2006
Flört: 31.07.2008
Tık yok
Kaplumbaga benn:119:
Blackkk sürtün bende olmak istiyorummmm.
Ay bütün belirtiler var tık yok.Hâlâ farknda değilsin dimi nasıl evlendin
Ablam kızınca diyo büyü mü yaptılar naptılar evlenmek için
Güzel beslendin niye korkyorsun ki
allah evli olan kizcelerimizi ömür boyu mutlu etsin
evlenmek isteyenede söyleyeceklerim varevleninde görün anyayi konyayi hadin kaciyorum geri
allah mutluluğunuzu daim etsin canım en hızlınız benm herhalde
canm ben daha ani evlendim
bana kumar gibi gelmiyor eğer ciddi bi gözlemciysen insann kendini kısa süredede olsa belli ettiğine inanıyorum bi insan sürekli rol yapamaz
mesela bi insan cimriyse bunu nişanlıykende pekala belli eder veya kıskançsa
sorun bazı kişiler bunu kör olup göremiyor...
tabi istisnalarda olabilir kendini belli etmeyenler
benm düşüncem böyle
Ay nickler karıştı kafamı toparladım
Sen 20 ay_nil 22 yaşındaydı sannırım.
Kumar işi daha önce yazdıgın gibi ya da aynil in dediği gibi bi his.
Valla evlilikten tırsan biri olarak bişey diyemicem
Amin canım hepimiz için inşallah.Ben birde kendime hızlı diyordum:)
Bu arada belirtmek isterim.Eşim 25 olucak temmuzda bende nisanda 23 olucam.
Yani ne yaş engel nede zaman.Biz eşimle büyümeyi tercih ettik.
Allahıma şükürler olsun ki hiç pişman değilim.Hatta bazen konuşuyoruz keşke daha önce evlenseydik diyoruz.
bu kadar beklememizin sebebi hem okul hemde babam kabullenmekde zorlandı.Ama şimdi oğlum diyor eşim için şükür.
Maşallah hepimize.
Bir insanı tanımak ben bir mür geçirsen bile mümkün değil canım.
Bende sana şöyle örnek vereyim.Bir komşumuz 6 yıldır birlikdeydi,evlendiler.
Ama ilk bir aydan sonra ayrılmaya karar verdiler.Şöylemesi ayıp ama birlikde bile olmamışlar.
Kız kafaya ayrılmayı koymuş sırf millet ne der diye evlenmiş.Sonra kız 6 aydır tanıdığı bir çocukla evlendi.
Şimdi görüyorum çokda mutlu.Yani bunun zamanla ilgisi yok.Doğru kişi olduğunca için akıp gidiyor PuCCaaa'nın dediği gibi sen seyirci kalıyorsun
olsun be güzelim geç olsunda güç olmasın ama insanın sevdiğiyle evlenmesi çok çok ama çok farklı bi duygu RABBİM herkesi sevdiğine bağışlasın
gözün aydın reglini olmuşsun darısı olamayn öbür kıscelerin bşınaaynen bende kınıyorum
kızlaaaaaaaaaaar regl oldum sonunda oh beeeeee. dilek bir sen kaldın ha gayret
bende evlilik süremi yazayım çatlarım yoksa
1.12.2005 tanışma(bizi bir arkadaş tanıştırdı aman ne işim olur benim polisle ben gitmem tanışmaya diye ne ayak diremiştim)
akabinde sevgilik falan 2006 ocak ayında evlenelim dedi tam tarih yok aklımda :)
1.06.2006 nişan
11.11.2006 düğün
dilekim ablanın dediği doğru. ben asla evlenmeyeceğim diyen bir kızdım. hangi arada tongaya düştüm evlendim valla farkında bile değilim
aminnnAmin canım hepimiz için inşallah.Ben birde kendime hızlı diyordum:)
Bu arada belirtmek isterim.Eşim 25 olucak temmuzda bende nisanda 23 olucam.
Yani ne yaş engel nede zaman.Biz eşimle büyümeyi tercih ettik.
Allahıma şükürler olsun ki hiç pişman değilim.Hatta bazen konuşuyoruz keşke daha önce evlenseydik diyoruz.
bu kadar beklememizin sebebi hem okul hemde babam kabullenmekde zorlandı.Ama şimdi oğlum diyor eşim için şükür.
Maşallah hepimize.
Bir insanı tanımak ben bir mür geçirsen bile mümkün değil canım.
Bende sana şöyle örnek vereyim.Bir komşumuz 6 yıldır birlikdeydi,evlendiler.
Ama ilk bir aydan sonra ayrılmaya karar verdiler.Şöylemesi ayıp ama birlikde bile olmamışlar.
Kız kafaya ayrılmayı koymuş sırf millet ne der diye evlenmiş.Sonra kız 6 aydır tanıdığı bir çocukla evlendi.
Şimdi görüyorum çokda mutlu.Yani bunun zamanla ilgisi yok.Doğru kişi olduğunca için akıp gidiyor PuCCaaa'nın dediği gibi sen seyirci kalıyorsun
Amin canım.
kesinlikle katılıyorum saygısızlığa tahammülüm yoktur en önmli şey saygıallah bi ömür mutlu ve en önemlisi huzurlu olmayı nasip etsin gerçekten bu devirde mutluluğu bulmak çok zor buldun mu da sıkı sıkı sarılcaksın ki kaçmasın
benim en önem verdiğim şeylerden biridir saygı çünkü etrafımda gözlemlediğim kadarıyla aşkın ömrü uzun sürmüyo aşk bi süre sonra yerini sevgiye bırakıyo ama saygı hep orda olmak zorunda o olmazsa sevginin de önemi kalmıyo bir sürü evlilik gördüm resmen eziyett özellikle kadın için... o yüzden çok korkuyorum evlilikten falan. çünkü benim böyle saygısızlığa falan tahammülüm yoktur . allah bekar olanlara en hayırlı evlilikleri yaşamayı nasip etsin
ay benmkide diyor senn hamileliğin çekilmez diye beni biliyor yaAllahım tamamına erdirsin topikdaşım.
Hayırlı olsun bebişin cnm.Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
İnşallah herşey umduğun gibi gider canım.Ben hamiş kalsam 100'ü görürürm diye korkuyorum pek bir nazlıyımdır,eşimde nazlar bende yedikçe yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?