70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Amin canım hepimiz için inşallah.Ben birde kendime hızlı diyordum:)
Bu arada belirtmek isterim.Eşim 25 olucak temmuzda bende nisanda 23 olucam.
Yani ne yaş engel nede zaman.Biz eşimle büyümeyi tercih ettik.
Allahıma şükürler olsun ki hiç pişman değilim.Hatta bazen konuşuyoruz keşke daha önce evlenseydik diyoruz.
bu kadar beklememizin sebebi hem okul hemde babam kabullenmekde zorlandı.Ama şimdi oğlum diyor eşim için şükür.
Maşallah hepimize.

Bir insanı tanımak ben bir mür geçirsen bile mümkün değil canım.
Bende sana şöyle örnek vereyim.Bir komşumuz 6 yıldır birlikdeydi,evlendiler.
Ama ilk bir aydan sonra ayrılmaya karar verdiler.Şöylemesi ayıp ama birlikde bile olmamışlar.
Kız kafaya ayrılmayı koymuş sırf millet ne der diye evlenmiş.Sonra kız 6 aydır tanıdığı bir çocukla evlendi.
Şimdi görüyorum çokda mutlu.Yani bunun zamanla ilgisi yok.Doğru kişi olduğunca için akıp gidiyor PuCCaaa'nın dediği gibi sen seyirci kalıyorsun

nie nice yıllara inşallah

Amin canım.

allah bi ömür mutlu ve en önemlisi huzurlu olmayı nasip etsin gerçekten bu devirde mutluluğu bulmak çok zor buldun mu da sıkı sıkı sarılcaksın ki kaçmasın
benim en önem verdiğim şeylerden biridir saygı çünkü etrafımda gözlemlediğim kadarıyla aşkın ömrü uzun sürmüyo aşk bi süre sonra yerini sevgiye bırakıyo ama saygı hep orda olmak zorunda o olmazsa sevginin de önemi kalmıyo bir sürü evlilik gördüm resmen eziyett özellikle kadın için... o yüzden çok korkuyorum evlilikten falan. çünkü benim böyle saygısızlığa falan tahammülüm yoktur . allah bekar olanlara en hayırlı evlilikleri yaşamayı nasip etsin

Süpersiniz canım ya hayranlıkla okudum.
Kesinlikle zamanla ilgili bir durum değil.
Eşime kalsa bizde bu hızla ilerlerdikde ben okulumu bitirmeden ailem vermezdi
saol canım bız 3ncu görüşmede nısanlanmıs olduk boylece
aslında esıme kalsa nısan tarıhınde evleneım dıyodu benım dogum gunum aynı zamanda ama ben uzattım anca bu kadar esım yanımda deıldı resmı nıkahtan sonra gelebıldı ıste ancak oyle allah herkesın mutlulugunu daım etsın

gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne

aslında nette tanısmak zorunda kaldık cunku eısm baska sehırdeydı benımde enıstemın okul arkadasıydı onlar vesıle oldu yanı tam netten deıl gıbı sende mı netten:26:

Tilki hoşgeldin
Geçmiş olsunn ayrıca sende hızlı mısın yaz bakalım

13 şubat 2007 flört başladık
20 mayıs 2011 nişan
19 nisan 2012 nikah
09 haziran 2012 düğün inşallah aranızda en yavaş olanı benüm herhal

Var canım var bak bana bi yüzük bile takılmadı daha
Tanışma şubat 2006
Flört: 31.07.2008
Tık yok

ben senden hızlıymışım
sen tanıştıktan 9 ay sonra evlenmişsin
ben 7 ay sonra
vet kızlar yokmu arttıran

Kaplumbaga benn:119:

Blackkk sürtün bende olmak istiyorummmm.
Ay bütün belirtiler var tık yok.Hâlâ farknda değilsin dimi nasıl evlendin
Ablam kızınca diyo büyü mü yaptılar naptılar evlenmek için

isarkadaslarim öglen molasina cikdilar bende firar ettim
ayyyyy yarin bildirimmmm :18::18::18:

Güzel beslendin niye korkyorsun ki

13 şubat 2007 flört başladık
20 mayıs 2011 nişan
19 nisan 2012 nikah
09 haziran 2012 düğün inşallah aranızda en yavaş olanı benüm herhal

Allahım tamamına erdirsin topikdaşım.

Hayırlı olsun bebişin cnm.Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
İnşallah herşey umduğun gibi gider canım.Ben hamiş kalsam 100'ü görürürm diye korkuyorum pek bir nazlıyımdır,eşimde nazlar bende yedikçe yerim

sağol canım biğrden hasta oldm valla şimdi iyim ama dün baya ıyı dınlendım :)

biz de nette tansıtık yaa çile forum diye biyerde o admindi ben de arkadaslarla takılıyordum

dini fıkhi konualrda yazıyoduk genelde bigün cihad konusunda bi makale yazmıstı arkadasım satasan bi uslupla bende o makaleye karsı cıkmıstım

daha yazarken kız liseden arkadasımdı cunku :) neyse eşim işte yazdıgı herseyı curuten bi yazı yazdı baktım vuu tam benim kalemım

ekleıdm msn e dedım böle böle ben o kızı tanıom sen aldırma fln derken sohbet muhabbet arkadas olduk :) sonra işler ilerledi

2006 eylülde başladı
2007 subatta görüştük
2007 ekimde nişanlandık
2008 ağustos ta evlendık :)
eşim eskişehırde yasıodu ben ist. kpss kaznaıp istanbula geldı halen burdayız ıste :)

Amin canım benim.Doğru kişi olduğunda bu korkuların inan bana hiç kalmıyacak.
Benim çevremde yaşıtlarım var evli onlar içinde zorlu geçiyor çoğu zaman evlilik.
En önemlisi dediğim gibi saygı gerisi geliyor.Ve kendini önemsiyeceksin,sen kendini önemsersen değer verirsen çevrende verir.

Amin canım.Valla süpersiniz dicek söz yok :)
Erkekler hep aceleci olan taraf oluyor nedense

sağol canım amınnn darısı basına ınsallah ehehe

ayy sorma zaten ben bu kiloları bosuna almadım gecen ıkı gebelıgımde ala al birikti öle yanı :)

şimdi doktor uyardı ya eşim sofra hazırlıyo akşam bi dilim ekmek yaa bana yetmezz diyorum yeticek

bebiş için bi dilim daha verırım ama yok ya vermem paylasın yıyın iyiliğiniz için dio :) :) :)

dün akşam da zorla iğnemi yaptı nası köşe bucak kaçtım yakaladı hayınn çok acıdı daha 8 ay kullancam kaçıs yok

Tilki hoşgeldin
Geçmiş olsunn ayrıca sende hızlı mısın yaz bakalım

eheheh hoşbuldum sağol canım :) bi kürkçü tükanı varmış burası orası snaırım

yazdım efem yukarısılarda :)

Son cümlene sonuna kaa katılıyorum.

Tilki hoşgeldin

Var canım var bak bana bi yüzük bile takılmadı daha
Tanışma şubat 2006
Flört: 31.07.2008
Tık yok

olsun be cnm herşeyde bi hayır vardır sıkma canını bırak karşı taraf üzülsün sen niye üzülüyosunki senin gibi bir insanı onlar kaybeder eğer istemiyolarsa he arada maddi sorunlar vrdır yada askerlik okuş gibi beklemen gereken şeyler varsa da sabır çek ben 4 sene sabır çektim bekledim

allah evli olan kizcelerimizi ömür boyu mutlu etsin
evlenmek isteyenede söyleyeceklerim var evleninde görün anyayi konyayi hadin kaciyorum geri

Yok canım istememek değil.
Askerlik engeli vardı.
Şimdide askerde zaten.
Bende senin gibi beklemedeyim yani.

Allahım yardım etsin topikdeşim.Enişteyide tebrik ediyorum her zaman böyle ilgili olur inşallah.
Sende hiç şikayet etme ilgilenmese daha mutsuz olurdun inan bana.Tadını çıkar her anın

PuCCaaa

Ben şimdi yemeğe çıkıyorum hanımlar gelince görüşürüz.

bilmem tarti bu napaca bellimi fistik

doğru diyosun iyi gözlemci olmak lazım ama bişi diyim mi ben bu gidişle evde kalcam galiba çünkü ben öle kolay kolay beğenmem
Ay nickler karıştı kafamı toparladım
Sen 20 ay_nil 22 yaşındaydı sannırım.
Kumar işi daha önce yazdıgın gibi ya da aynil in dediği gibi bi his.
Valla evlilikten tırsan biri olarak bişey diyemicem

bence sen kafanda hazırlamışsın kendini evlenmeye de biraz endişe var onun da olması zaten normal hakkımızda hayırlısı

allah mutluluğunuzu daim etsin canım
doğru diyosunuz bu işler kader kısmet işi biraz da.
olacağı varsa isterse 1 ay içinde isterse 10 içinde oluyo bu durumları da gördüm. Allahtan hayırlısını isteme kalıyo bize

gözün aydın reglini olmuşsun darısı olamayn öbür kıscelerin bşına
kader kısmet cnm ben 7 ay içinde evlendim
evliliği düşünüyodumda bi yandanda düşünmüyordum korkuyordum
oldu bitti 2 yıl olacak temmuzda
allh hepimizi yuvasında mutlu etsin
aminnn

kesinlikle katılıyorum saygısızlığa tahammülüm yoktur en önmli şey saygı
çok şükür evliliğimdede saygı var
amin cnm allah bekar arkadaşlarımıza hayırlı bi eş nasip eylesn

ay benmkide diyor senn hamileliğin çekilmez diye beni biliyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…