ananascım içilen bitki çaylarında sinamekiyi drlar önermiyo diye biliyorum sindirim sisteminde sorun oluşturuyomuş sonraları sende dikkat et istersen 5 1 arada çayı önceleri bende içiyodum ama sonraları baktım vücut alışkanlık yaptı içmeyince kabızlık sorunuyla karşılaştım oyüzdende bırakmak zorunda kaldım
inşallah haftaya güzel haberlerini alırız canımgamyoncuiremsu
meraba kirazcım seninle hep tanışmak istiyodum kısmet bu güneymiş.tatlım sen faydasını gördünmü bu metobolizma çayının.bende denemek istedim ama yapmaya kalkışmadım bile galiba çok limonlu oluyo benim dişlerim çok hassas içebilcekmiyim bilmiyorum.bu metobolizma çayının tarifinide diyetisyen selahattin dönmez verdi dimi ekranlardan.ben hem onu hemde dr.ender saraç ı tanıyorum.birisi metobolizma çayı ile ünlü biriside 5 i birarada çayı ile.ben onlarla çalışma olanağı bulmuştum.ben önceden diyet teknisyenliği yapıyodum ve onları çok yakından tanıyorum.çok güvenilir insanlar ve zayıflatma uğruna yaptıkları çalışmalar çok başarılı.
BEN GELDİM KIZLARRRRRR..... NE GÜZEL BİR GÜN HERKEZ KİLOALARI VERMİŞ... HEPSİNİ OKUYAMADIM DAHA AMA DAYANAMADIM HEMEN YAZAYIM YİNE DEVAM EDECEĞİM OKUMAYA... BENDE 2 HAFTADIR YERİMDE SAYIYORDUM BU HAFTA 1 KİLO VERMİŞİM... 74 KİLOYUMMMM... ÇOK MUTLUYUM... UZUN ZAMAN SONRA 74'Ü GÖRDÜM.. :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Kirazcım tebrikler çok sevindim canım... bunlar senin :hooray::hooray::dance: durmak yok canım aynen devam...
Zambakcım tebrikler çok sevindim canım... :hooray::hooray::dance:
Ayparçam tebrikler sende her zamanki gibi yine kupayı hak ettin... :hooray::hooray::dance:
Faır_wınks tebrikler canım...
Tombikos üzülme canım kilo almamışsın ne güzel az olsun öz olsun...
Yokrumuzfalan canım sende üzülme özel durumlar etkiliyor...
Loxandra üzülme canım ben 2 hafta yerimde saymıştım... almamışsın bak.. haftaya daha çok verirsin canım...
okuduklarımı yazdım hemen.. kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum... :hooray::hooray::hooray::hooray: yerinde sayanlarda üzülmesin... kilo alanlar varsa onlarında özel bir durumu vardır... azmeden herkezin vereceğine inanıyorum... hepinizi alkışlıyorum... alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
selam kizlar size arkadasimin oglundan soz etmistim domus gribi teshisiyle hastaneye yatirildi diye cocuk iyiymis zaten baslnagic asamasiymis atesini dusurmusler ama yinede mushade altinda tutucaklarmis bir sure daha hastanede kalicak annesi babasi adina cok sevindim kac gundur cok uzgundum ............................................................................ve artik yeni karar aldim kesinlikle artik diyeti SIKIlastiriyorum cunku hava iyice isindi tisortlerden yaglar bingil bingil portlemesin igggggg saolemesi bile kotu yani bu aradan 67 kilodan 66.300 olaraktan 700gr cermisim ama bu hafta asiri tatli yedim gorseniz nutella kavanozu bitirdim gerci onun disinda sadece salata ile beslendim 700gr iyidir hic yoktan
yazmayı unttum 75,9 dan 73,9 inmişim 1haftada 2kilo
selam kizlar size arkadasimin oglundan soz etmistim domus gribi teshisiyle hastaneye yatirildi diye cocuk iyiymis zaten baslnagic asamasiymis atesini dusurmusler ama yinede mushade altinda tutucaklarmis bir sure daha hastanede kalicak annesi babasi adina cok sevindim kac gundur cok uzgundum ............................................................................ve artik yeni karar aldim kesinlikle artik diyeti SIKIlastiriyorum cunku hava iyice isindi tisortlerden yaglar bingil bingil portlemesin igggggg saolemesi bile kotu yani bu aradan 67 kilodan 66.300 olaraktan 700gr cermisim ama bu hafta asiri tatli yedim gorseniz nutella kavanozu bitirdim gerci onun disinda sadece salata ile beslendim 700gr iyidir hic yoktan
merhabalar kizlar
ben cok üzgünüm senağlama
sabah kalkar kalkmaz tartildim ama sadece 300 gr vermisim
oysa ben bu hafta nerdeyse hic yemedim, senağlama
kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum,
tşk canım,bende seni tebrik ediyorum..haftaya daha fazla veririz umarım canım
of be bursefam,bende seni merak ediyodum,kilo vermene çok sevindim canım ....bunlarda senin:hooray::hooray::hooray::hooray:
ama herşeyden önemlisi neşeli olmana çok sevindim,bi kaç gündür durgundun,umarım dişinde iyileşmiştir,kilo vermen onu unutturdu galibah
merhabalar kizlar
ben cok üzgünüm senağlama
sabah kalkar kalkmaz tartildim ama sadece 300 gr vermisim
oysa ben bu hafta nerdeyse hic yemedim, senağlama
kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum,
sağol Kirazcım... bu hafta yağmurdan 3 gün yürüyüş yapamadım.. akşamda dişimden dolayı spor yapamadım.. dişimde zonklama oluyor... birkaç gün böyle idare edeceğim artık... birazdan yürüyüşe çıkacağım... birkaç saat yürürüm bugün...alkisalkisalkisalkisalkisalkis:1hug::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?