sağol tatlım...
bende hala ararım annemi yada hemen nete bakarım yemek yapmayı evlendikten sonra öğrenenlerdenim bende
mütevazi arkadaşım benim hadi bakalım öyle olsun
bende süründürdüm ama şimdi konu açılınca hiçta bile diyor
yeni gördüm canım, gönderdim hemen okuyunca
evet yaa bizdede oluyor, sinir oluyorum bende, bişey desemde kendini haklı çıkarır bide benim kociş
bekarlık sultanlık diye buna denir, bizde koştur koştur ev temizleriz haftasonu yemek yaparız çocuk hazırlarız dışarı çıkarız bazen zaman yetmez çıkamayıziçlendim bak şincik
çeşit çok olsun memnun kalsınlar istiyorum nasıl yetiştircem bilmiyorum
gönderdim tarifleri
hadi hadi yeme bizi
gel bacım gel ben hemen yaparım sana, gece mece dinlemem yaparım valla, sen yeterki isteee hemşom sayılırsın
gerçekten doğum çok şey değiştiriyor Eki Görüntüle 358774
kızlar ben de çıkayım artık sabahı kılıp yatayım çok uykum geldi.. hepinize tatlı rüyalaar
İyi akşamlar kızlar;
Ben aranıza yeni hatta demin katıldım :) 72.4 kilo ile başladım maratonuma 3 günde 71.3 e düştüm idealim 60a kadar düşmek. Sizleri uzun zamandır takip ettim hergün okumaya çalıştım bana güç verdiniz diyebilirim :)Ve sonunda burda buldum kendimi :)
bacim bas asagi yatda yukarlara tutunsun bari yaglar
yok zaten toparlarım birkaç günlük durum bu ama yavaş verdiğim için bikaç hafta geriye dönecem sanırım
ayy sende pizzamı yedin
yazın keser yerik hahaha
pek izlemem ama spor yaptım onla iyi gitti yani
pucca, mona ve umay gelin bakim buraya cuma öncesi neler yemişsiniz valla yolacam sizi:95::95::95::95:
burda aç bi kısceniz var oldumu şidmdi
canım pizza istedi
tulumbada istedi
ha bide rus salatası istedi
niye yediniz ulennnn
hoşgeldin
ohh ohhh ohhh afıyet olsun pıt pıt ett olsunn
ooo hatun götürmüş pizzzaları profiterolü bıde benım sabah ki 3 köfteme laf atar! heee gel bakayım buraya
muckk öpüyorumsizi afiyet olsun pıt pıt et olsun sanada
of of of çok mutsuzum ve motivasyonum acayip düşük
diyete 86 kiloyla başladım 10 haftada 10 kilo verdim ama 2 haftadır sapıttım ne oldu bilmiyorum delirmek üzereyim kendimi toplayamıyorum
önerisi olan varmı
evlilik hikayeleri anlatılmış ben kaçırmışım genelini okudum alıntı yapamadım Allah pişmanlık vermesin, mutluluğunuz daim olsun inşallah herkesin yüzü hep gülsün, yuvanız şenlikli olsun maşallah diyorum
bende anlatcam çatlarım yoksa
2003 senesinde tanıştık eşimle, aynı fakültedeydik ben daha çömez 1. sınıf, o 2 deydi...
okulda hep karşıma çıkıyordu yurtta kızlara bugün yarın biçocuktan teklif alcam sanırım diyordum ama o gelmeden ben haftasonu tatili için memlekete geliyordum karamanda mola verdi otobüs bibaktım oda orda, memleketten dönüyormuşbakıştık sadece, orda karar vermiş eşim ve tatilden dönmem için yolumu gözlemiş sonrada yalnız yakalamaya çalışmış neyse çok uzatmayayım eski günlere gittimde benimle görüşmek istediğini söyledi (21 mayıs 2003) ama ben ozamanlar aşk acısı çekiyordum pek hazır değildim ama banada iyi gelmişti normal arkadaş gibi görüşmeye başladık nezaman ihtiyacım olsa hep yanımdaydı, nezaman dışarı çıksam hep karşımdaydı kendisine çok alıştırdı beni sonrasında 1,5 sene boyunca hep teklif etti ben bikaç kere kabul ettim ama sevgili boyutunda devam ettiremiyordum çok iyi arkadaştı benim için ama sevgilim diyemiyordum pekte beğenmiyordum ozamanlar sonra ilk teklifinden 1,5 sene sonra okulda onun olmadığı zamanlar gözümün onu aradığını, göremediğimde ciddi anlamda üzüldüğümü farkettim sonra düşündüm daha ne istiyorsun birini sevdin seni çok üzdü yıprattı bu çocuk seni seviyor memleketler aynı, mesleği olacak düşündüm sonrasında yakınlaştık ve 31.10.2004 tarihinde başladık ilişkimize. sonra o mezun oldu Muşa atandı ben konyada okulda kaldım ayrı ayrı devam ettik çok ağladım çok zordu özlemek ama güzeldide herşey... 2007 ağustosta nişanlandık ve 2008 şubatta evlendik 9 yıldır tanıyorum eşimi, 7,5 yıldır birlikteyiz 4 yıldırda evliyiz 17 aylıkta aşkımızın meyvesi var çok seviyorum eşimi ama o peşimde koştuğu dönemler çok başkaydı belki üniversite günlerinin güzelliği belkide yakın ama uzak olmanın, belirsizliğin verdiği bişeydi... benim eşimle büyük kavgalarımız olmaz, günlerce küs kalmayız bunuda o 1,5 sene boyunca arkadaş gibi görüşmemize bağlıyorum, tanıdık çünkü birbirimizi ben hayatta olmaz derdim ve arkadaşlarım gör bak bu çocuk 4 yıl boyunca peşini bırakmayacak senin derlerdi bırakmadı çok şükür iyiki bırakmadı
Arkadaşlar merhaba, ben yarına dahiliye için rahdevu aldım,bir eğitim arş hastanesine gideceğim.Önce dahiliyeye gidiliyormuş,gerekli tetkikler yapıldıktan sonra 'obezite' kliniğine sevk ediyormuş dr... Yani bu obezite kliniği diyetisyen mi acaba? Ya da adı üzerinde aşırı kilolular için bir klinik mi bilen var mı? ben 75 kg yum. 1 aydır tık yok,tabi sizlerin uyarılarına uymaya yeni başladım bilinçsizdim.Artık kahvaltımı sizler gibi yapıyorum,önceden yapmıyordum.
Ben nişanlıyım eylül gibi düğünüm var kısmetse,ama düğünüm olsa da olmasa da 55, max 60 olmak istiyorum. nişanlım çok abarttığımı düşünüyor,hatta bana kafayı yemişsin,dr sana güler sen obezite misin dedi. bu obezite kliniği diyetisyen mi oluyor?
Bir de bu sabah tartımak,akşam tartılmak arasındaki fark nedir? akşam daha ağır,sabah daha hafif? hangisi doğru hangisini baz alıyoruz?
arkadaslar ben geldim
bayadir burayi takip ediyorum lakin 80 li rakamlardaydim cok sukur 79 kusurlude olsa gordum ve daha fazla beklemeden buraya kostum.
kilo takibini nasil yapiyorsunuz haftalik belli bir gundemi? yani kilo takip olayini nasil yapiyorsunuz
günaydın kızlar hayırlı cumalar....
bugün bildirim günü ..
naptınız bakem dün siz..
cısslar götürülmüş bildirim öncesi..
bugün burda hala kar yağıyor ama okula gidiyor çocuklar tatil yok..
benim kuzuların hevesi kursaklarında kaldı..
yeni gelen kızlar hoş sefa geldiniz..
inşallah hedefinize ulaşırsınız..
Gunaydin Kızlar
ben hemen bildirimimi yapim umdugum gibi deil ama bu hafta sıkacam disimi
Baslangic:82
Gecen hafta:72.8
Bu hafta:72
Giden:800
Toplam giden: 10
hoşgeldin o tengda nedir zayıflama hapımı ?uzunnn araştırmalarım sonucu tengda-b kapsül ve lifi bugün elime ulaştı. yarın inş bende başlıorum.acill kilo vermem lazım.5 senelik çıkma döneminden soora evlendiğim eşim iice sitemlere girdi.5 aylık evliyim ve çok hırs yaptım :) bende gün gün sizleri takip etmek ve paylaşımlarda bulunmak istiyorum.benide aranıza kabul ederseniz çokkk mutlu olurummmm
ay anlatcam işte söz cnımevet anlatta dinleyelim pisim
tşk ederim
yanına bol salata yap canım allah kabul etsin sen oruçsun hiç saçını çekermiyim
ya ben akşam bir dilim pizza yedim kara kara ben bunu dileğe nasıl sölicem diyodumTabü kü hayır şekerim.
Örnek olarak yazmadım onu ben.
Birazdan yatıcam o pizza bana toto, basen, yağ, et olarak geri döncek.
çok güzel bir hikaye maaşallah allah bozmasınevlilik hikayeleri anlatılmış ben kaçırmışım genelini okudum alıntı yapamadım Allah pişmanlık vermesin, mutluluğunuz daim olsun inşallah herkesin yüzü hep gülsün, yuvanız şenlikli olsun maşallah diyorum
bende anlatcam çatlarım yoksa
2003 senesinde tanıştık eşimle, aynı fakültedeydik ben daha çömez 1. sınıf, o 2 deydi...
okulda hep karşıma çıkıyordu yurtta kızlara bugün yarın biçocuktan teklif alcam sanırım diyordum ama o gelmeden ben haftasonu tatili için memlekete geliyordum karamanda mola verdi otobüs bibaktım oda orda, memleketten dönüyormuşbakıştık sadece, orda karar vermiş eşim ve tatilden dönmem için yolumu gözlemiş sonrada yalnız yakalamaya çalışmış neyse çok uzatmayayım eski günlere gittimde benimle görüşmek istediğini söyledi (21 mayıs 2003) ama ben ozamanlar aşk acısı çekiyordum pek hazır değildim ama banada iyi gelmişti normal arkadaş gibi görüşmeye başladık nezaman ihtiyacım olsa hep yanımdaydı, nezaman dışarı çıksam hep karşımdaydı kendisine çok alıştırdı beni sonrasında 1,5 sene boyunca hep teklif etti ben bikaç kere kabul ettim ama sevgili boyutunda devam ettiremiyordum çok iyi arkadaştı benim için ama sevgilim diyemiyordum pekte beğenmiyordum ozamanlar sonra ilk teklifinden 1,5 sene sonra okulda onun olmadığı zamanlar gözümün onu aradığını, göremediğimde ciddi anlamda üzüldüğümü farkettim sonra düşündüm daha ne istiyorsun birini sevdin seni çok üzdü yıprattı bu çocuk seni seviyor memleketler aynı, mesleği olacak düşündüm sonrasında yakınlaştık ve 31.10.2004 tarihinde başladık ilişkimize. sonra o mezun oldu Muşa atandı ben konyada okulda kaldım ayrı ayrı devam ettik çok ağladım çok zordu özlemek ama güzeldide herşey... 2007 ağustosta nişanlandık ve 2008 şubatta evlendik 9 yıldır tanıyorum eşimi, 7,5 yıldır birlikteyiz 4 yıldırda evliyiz 17 aylıkta aşkımızın meyvesi var çok seviyorum eşimi ama o peşimde koştuğu dönemler çok başkaydı belki üniversite günlerinin güzelliği belkide yakın ama uzak olmanın, belirsizliğin verdiği bişeydi... benim eşimle büyük kavgalarımız olmaz, günlerce küs kalmayız bunuda o 1,5 sene boyunca arkadaş gibi görüşmemize bağlıyorum, tanıdık çünkü birbirimizi ben hayatta olmaz derdim ve arkadaşlarım gör bak bu çocuk 4 yıl boyunca peşini bırakmayacak senin derlerdi bırakmadı çok şükür iyiki bırakmadı
Kilo bildirimim:
Başlangıç: 86.0
Geçen hafta: 67.2
Bu hafta: 66.2
Giden: 1.000 :86:
Toplam verilen: 19.800 :96::96::96:
Hedef: 60 :82:
tebrikler..Gunaydin Kızlar
ben hemen bildirimimi yapim umdugum gibi deil ama bu hafta sıkacam disimi
Baslangic:82
Gecen hafta:72.8
Bu hafta:72
Giden:800
Toplam giden: 10
eveeeeeeettttttt...nihayet 5 li rakamlar yüzünü gösterdi...Hoşgeldin
Takip ediyorsan ritüelleri biliyorsundur zaten
Tüh kaçırdım ben bunu okumayı
Ayy evet arkadaşıma gittim pizza vardı.
Ufuuuuuuuuuuuuuuuuu biri bize çok fena kızmışşş..:18::18:
Hocanın dediğini yap yaptığını yapma şekerim
Hoşgeldin tek cümleyle özetleyebileceğim önerim yok.
Buraya katılırsan zaman icinde anlarsın.
Vayyyy uzun süreli aşk seninkide
Allah mutlulugunuzu daim etsin.
Obezite kliniğinde obezlerin tedavi gördüğünü biliyorum ben belli bi kilo sınırı var sanırım.
Bi komşumuz kızını götürcekti de öyle dedi sanki.:26:
Direkt diyetisyene gitsen de olur ki obezlik bi durumun yok.
Bide sen hazır mısın dr un verdiği listeye uymaya onu bi düşün bence.
Çünkü eğer sen niyetli değilsen en kral doktora bile gitsen yemeğe devam edersin
Sabah tuvalete çıktıktan sonra aç karnına tartıldığında çıkan rakam doğru rakamdır.
Akşam tartıldığında fazla çıkarsın gün boyu yediklerin içtiklerin vs.
Ama ben çok erken tartılıyorum o yüzden sabah ve akşam arasın fark olmuyor.
Sabah vücudun şişliği inmeden tartıldığım için o da
Hoşgeldin
abababa açıklama yapmış sana.
Günaydın canımmm.
Çizelgende 59.5 i görüyorummmmmmmm
Mesaj sayın yeterli değil ama buraya bildirim yaparken PuCCaaa'nın dikkatine yazarsın canım.
Gözümden kaçabiliyor bazen aldım ama listeye şimdi seni.
Tebrik ederim
Kilo bildirimim:
tebrikler canım hafataya 65 olcan o pizza olmayaydı bugünde görebilirdin ama hakkını kaybettin..
haftaya gidecek inşallh...günaydın kızlar akşam giremedim özledim sizi
hoşgeldin o tengda nedir zayıflama hapımı ?
ay anlatcam işte söz cnım
ya ben akşam bir dilim pizza yedim kara kara ben bunu dileğe nasıl sölicem diyodumkendisi bir orta götürmüş
çok güzel bir hikaye maaşallah allah bozmasın
Başlangıç kilo:76
Geçen hafta:71.2
Bu hafta:71.7
Gelen:500
Toplam giden:ay bilmim sabah sabah onu hesaplayıp canımı sıkamam :))
Hedef31:
PuCCaaa'nın dikkatine!
Başlangıç:73.7
Bu hafta: 72.3
Giden: 1.400
Hedef: 60
Mesaj gönderemiyorum malesef ://
Kırmızı nasıl yazacağımı biri anlatabilir mi çok oldum ama
Süper kilo vermişsin canım yaaaa bende istiyorum OOOOOOOOFFFFFFFFF!!!
Puccaa ben bugün başladım aslında haftaya bildirim yapsam olur mu kii???
GÜNAYDIN KIZLAAAAAAAAAAAAAARRR!!
DÜN SAYENİZDE BÜTÜN MOTİVEM GERİ GELDİ,ŞİMDİ BEN YÜRÜYÜŞE ÇIKIORUM ŞİŞKO BİR HALDE..
ÖPTÜM HERKESİİ
PuCCaaa'nın dikkatine!
Başlangıç:73.7
Bu hafta: 72.3
Giden: 1.400
Hedef: 60
Mesaj gönderemiyorum malesef ://
Kırmızı nasıl yazacağımı biri anlatabilir mi çok oldum ama
Günaydın kızlar,
Başlangıç kilo: 74.5
Geçen hafta: 71.8
Bu hafta:70.9
Giden:900 gram
Toplam giden:3.6
Hedef: 58
1 ayda 3.6 kilo vermiş oldum böylece. Az ama kalıcı olacak inşallah, yavaş yavaş , sağlıklı vereceğim bu defa.
Haftanın son günü herkes için güzel geçsin inşallah
günaydın kızlar akşam giremedim özledim sizi
hoşgeldin o tengda nedir zayıflama hapımı ?
ay anlatcam işte söz cnım
ya ben akşam bir dilim pizza yedim kara kara ben bunu dileğe nasıl sölicem diyodumkendisi bir orta götürmüş
çok güzel bir hikaye maaşallah allah bozmasın
Başlangıç kilo:76
Geçen hafta:71.2
Bu hafta:71.7
Gelen:500
Toplam giden:ay bilmim sabah sabah onu hesaplayıp canımı sıkamam :))
Hedef31:
Günaydın kızlar,
1 ayda 3.6 kilo vermiş oldum böylece. Az ama kalıcı olacak inşallah, yavaş yavaş , sağlıklı vereceğim bu defa.
:26::26::26:benmde çekmecede 3 çeşit hoşbeş var bana bakıyorlar ama yemiyorum
cuma öncesi olmaz olursa pazar benm kaçamağım
dur senide yolayımda diğer kızlar balgaymağa niye laf söylemedin demesinler
bi daha olmasın tmmı
hemen bi bakışa kanma
:26::26::26:
bende hala ararım annemi yada hemen nete bakarım yemek yapmayı evlendikten sonra öğrenenlerdenim bende
mütevazi arkadaşım benim hadi bakalım öyle olsun
bende süründürdüm ama şimdi konu açılınca hiçta bile diyor
yeni gördüm canım, gönderdim hemen okuyunca
evet yaa bizdede oluyor, sinir oluyorum bende, bişey desemde kendini haklı çıkarır bide benim kociş
bekarlık sultanlık diye buna denir, bizde koştur koştur ev temizleriz haftasonu yemek yaparız çocuk hazırlarız dışarı çıkarız bazen zaman yetmez çıkamayıziçlendim bak şincik
çeşit çok olsun memnun kalsınlar istiyorum nasıl yetiştircem bilmiyorum
gönderdim tarifleri
hadi hadi yeme bizi
gel bacım gel ben hemen yaparım sana, gece mece dinlemem yaparım valla, sen yeterki isteee hemşom sayılırsın
hosgeldiinArkadaşlar merhaba, ben yarına dahiliye için rahdevu aldım,bir eğitim arş hastanesine gideceğim.Önce dahiliyeye gidiliyormuş,gerekli tetkikler yapıldıktan sonra 'obezite' kliniğine sevk ediyormuş dr... Yani bu obezite kliniği diyetisyen mi acaba? Ya da adı üzerinde aşırı kilolular için bir klinik mi bilen var mı? ben 75 kg yum. 1 aydır tık yok,tabi sizlerin uyarılarına uymaya yeni başladım bilinçsizdim.Artık kahvaltımı sizler gibi yapıyorum,önceden yapmıyordum.
Ben nişanlıyım eylül gibi düğünüm var kısmetse,ama düğünüm olsa da olmasa da 55, max 60 olmak istiyorum. nişanlım çok abarttığımı düşünüyor,hatta bana kafayı yemişsin,dr sana güler sen obezite misin dedi. bu obezite kliniği diyetisyen mi oluyor?
sanirim cizelgemi yaptim denemeee
hosgeldiiinarkadaslar ben geldim
bayadir burayi takip ediyorum lakin 80 li rakamlardaydim cok sukur 79 kusurlude olsa gordum ve daha fazla beklemeden buraya kostum.
kilo takibini nasil yapiyorsunuz haftalik belli bir gundemi? yani kilo takip olayini nasil yapiyorsunuz
evet zerra monayla pucca hep cis yemislergünaydın kızlar hayırlı cumalar....
bugün bildirim günü ..
naptınız bakem dün siz..
cısslar götürülmüş bildirim öncesi..
bugün burda hala kar yağıyor ama okula gidiyor çocuklar tatil yok..
benim kuzuların hevesi kursaklarında kaldı..
yeni gelen kızlar hoş sefa geldiniz..
inşallah hedefinize ulaşırsınız..
neeeeeeeeeKilo bildirimim:
Günaydın kızlar,
önemli olan zaten istikrarlı olması canım..hızlı giden sağlıklı olmuyor..tebrikler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?