selm kızlar kociş erken uyudu yorgunmuş bende 1 saatlik sporumun ardından formçayımı yudumlarken bi bakim dedim size
amma ben spor yapmışım hatunlar lokmaları götürmüşler
ama ama bende yürüdüm o cikoyu almaya taaaaaa mutfaga gittim
ben bu sporun üstüne yemem balgaymağım 1 saat emek ettim bi çikoyamı kanacağım
sende kanam bidaha
ohh ohhh ohhh afıyet olsun pıt pıt ett olsunnselam kızlarrr
menümm
sabah
1 haşlanmış yumurta
2 parça peynir
2 yeşil zeytin
2 çeri domates
1 yeşil biber
2 dilim çavdar ekmeği
ara
2 tane tulumba tatlısı
3 küçük grissini
öğlen
1 tabak karnıbahar yemeği
yarım kase yoğurt
ara
1 fincan şekersiz sütlü türk kahvesi
4 tane rulo gofret
akşam
1 tabak haşlanmış brokoli
2 lt su, 2 kupa yeşil çay
regl falan da değilim yeni atlattım
ama topikten etkilenip tatlı krizine girdim sanırım
benim suçum yokkkk valllaaaaaa:111:
ooo hatun götürmüş pizzzaları profiterolü bıde benım sabah ki 3 köfteme laf atar! heee gel bakayım buraya
Sabah:
2 dilim ekmek,
Melemen,
Peynir
Ara:
3 limonlu etiform,
Türk kahvesi
Öğlen:
Kapuska
Ara:
3 tane hurma
Ara:
2 tane incir
Akşam:
1 orta boy pizza,
1 kase proftrol,
1 avuç çekirdek,
Şekersiz çay
Dinime söven müslüman olsa diceksiniz biliyorum.
Bu son salışımdı arkadaşa gttik yedim valla.
Bide geldim üstüne tartıldımm o kadar yediğimin içtiğimin üstüne 67.4
ama ama sen o cikolarin bana bakisini bi görsen
bende hala ararım annemi yada hemen nete bakarım yemek yapmayı evlendikten sonra öğrenenlerdenim bendeSaolasın şekerim.Bende mutfakda yeni bir hatun olarak her türlü tarife açığım
Gerçi baya bir ilerledim,ama henüz fırın konusuna geçiş yapamadım.
Şimdi yavaş yavaş onlarıda öğreneceğim.Tarifler benim için velinimet
Pilav yapmak için annemi 10 kez aradığımı hatırlıyorumda
mütevazi arkadaşım benim hadi bakalım öyle olsunEstağfirullah canım ben de allah izin verirse bi gün 28 i görcem tek fark sen benden önce görmüşün hem zaten ne derler insanın yaşı hissettiği yaştır die yada işte öle bişeydi hatırlayamadım
bende süründürdüm ama şimdi konu açılınca hiçta bile diyorKısmet ve kadere inanıyorum ben böyle konularda ya.
Bana yazmamışın ama içlendim bende yazıcam
Bende 2006dan beri tanıyorum sevdiceğimi 2008den beri sevgiliyiz.
2 yılı süründürmekle geçti. Yıl 2012 6 yıl geçmiş yani ama hala evliliğe hemen evet der misin dersen bi düşünürüm.
Bünyeden bünyeye değişiyor bence bide ablam hep der ki o evlilik anı bi garip şimdi sorsan hatırlamıyorum o dönem bişeyler oluyor hızla ilerliyor durum ama sen sanki olayın içinde ama kendine seyirci kalıyorsun.
Seninde uzun ilişkin varmış. Uzun ilişkilerde gene kişiden kişiye değişir tabi de bazen bazı heyecanlar yitiyor bazende herşey daha da oturaklı oluyor ne biliyim karşındaki kişiden emin oluyorsun.
Benim tanıdıklarımdan hemen evlenenler de var 9 yıl sevgili olup ayrılanlarda.
Bu arada sen kaç yaşındaydın canım?
Topiğe çıtırlar geliyor hep.
yeni gördüm canım, gönderdim hemen okuyuncabana da yollar mısın canııııııııım
evet yaa bizdede oluyor, sinir oluyorum bende, bişey desemde kendini haklı çıkarır bide benim kocişalemsin pisim ya güldüm resmen hahah
ay bu banyodaki traş bıçağı köpük olayı her evde var galiba ya aynanın önüde kıl oluyor çok söylendim ben şimdi arada topluyorda ama toplamadığıda oluyor
erkekler kütük bak kütük ü terstende okusan yine kütük çıkıyor
bekarlık sultanlık diye buna denir, bizde koştur koştur ev temizleriz haftasonu yemek yaparız çocuk hazırlarız dışarı çıkarız bazen zaman yetmez çıkamayızBi h.sonum var valla en son ne zaman ev süpürdüm hatırlamıyorum bile.
çeşit çok olsun memnun kalsınlar istiyorum nasıl yetiştircem bilmiyorumne çok çeşit öyle...
banada gönferirmisin canım..
bende değişik denenmiş güzel tarifler istiyorum.....
ben söyle anlatayim canim yarin neler olucak
:18:
bendede bi üsüme bi üsüme sormayin gitsin sanki yarin hasta olucam yazmazsam ondandir yani
yada elektiriklerde kesilebilir ay ne bileyim yani yarin gelmicem gibi bi his var icimde benim hislerimde pek kuvvetlidir
gel bacım gel ben hemen yaparım sana, gece mece dinlemem yaparım valla, sen yeterki isteee hemşom sayılırsınpucca, mona ve umay gelin bakim buraya cuma öncesi neler yemişsiniz valla yolacam sizi:95::95::95::95:
burda aç bi kısceniz var oldumu şidmdi
canım pizza istedi
tulumbada istedi
ha bide rus salatası istedi
niye yediniz ulennnn
[B
sagol canim kim vurdu mete mi vurdu yoksa kimin vurdugunu göstermedilermi
canim benim oglan da tüpbebek ile oldu isallah allah hayirlisiyla sana yar ve yardimci olsun canim
süt iyi fikir aksamlari canim ben birazda tarcin serpistiriyorum cok da hos oluyor
Olmamış.
Öğlen yemek yiyebilirdin özel bi sebebin yoksa.
Supangle, reçel vs.
:
hoş geldin canım sende aramızaMerhaba kızlaaar! Beni de aranıza alır mısınız 79.5 kilo oldum tam sınırdayım, çok mutsuzuum :18:
Adım buse, 22 yaşındayım...Neler yapmam gerekiyor acabaa , o kadar bunalımdayım ki evden çıkmıyorum zaten pantolonlarımın hiçbiri olmuyor
Bizde fatmagul izlenmiyor kurtlar vadisi var
ben de izlemek mecburiyetinde bırakıldım annem pek severek izliyor dapek izlemem ama spor yaptım onla iyi gitti yani
evlilik hikayeleri anlatılmış ben kaçırmışım genelini okudum alıntı yapamadım Allah pişmanlık vermesin, mutluluğunuz daim olsun inşallah herkesin yüzü hep gülsün, yuvanız şenlikli olsun maşallah diyorum
bende anlatcam çatlarım yoksa
2003 senesinde tanıştık eşimle, aynı fakültedeydik ben daha çömez 1. sınıf, o 2 deydi...
okulda hep karşıma çıkıyordu yurtta kızlara bugün yarın biçocuktan teklif alcam sanırım diyordum ama o gelmeden ben haftasonu tatili için memlekete geliyordum karamanda mola verdi otobüs bibaktım oda orda, memleketten dönüyormuşbakıştık sadece, orda karar vermiş eşim ve tatilden dönmem için yolumu gözlemiş sonrada yalnız yakalamaya çalışmış neyse çok uzatmayayım eski günlere gittimde benimle görüşmek istediğini söyledi (21 mayıs 2003) ama ben ozamanlar aşk acısı çekiyordum pek hazır değildim ama banada iyi gelmişti normal arkadaş gibi görüşmeye başladık nezaman ihtiyacım olsa hep yanımdaydı, nezaman dışarı çıksam hep karşımdaydı kendisine çok alıştırdı beni sonrasında 1,5 sene boyunca hep teklif etti ben bikaç kere kabul ettim ama sevgili boyutunda devam ettiremiyordum çok iyi arkadaştı benim için ama sevgilim diyemiyordum pekte beğenmiyordum ozamanlar sonra ilk teklifinden 1,5 sene sonra okulda onun olmadığı zamanlar gözümün onu aradığını, göremediğimde ciddi anlamda üzüldüğümü farkettim sonra düşündüm daha ne istiyorsun birini sevdin seni çok üzdü yıprattı bu çocuk seni seviyor memleketler aynı, mesleği olacak düşündüm sonrasında yakınlaştık ve 31.10.2004 tarihinde başladık ilişkimize. sonra o mezun oldu Muşa atandı ben konyada okulda kaldım ayrı ayrı devam ettik çok ağladım çok zordu özlemek ama güzeldide herşey... 2007 ağustosta nişanlandık ve 2008 şubatta evlendik 9 yıldır tanıyorum eşimi, 7,5 yıldır birlikteyiz 4 yıldırda evliyiz 17 aylıkta aşkımızın meyvesi var çok seviyorum eşimi ama o peşimde koştuğu dönemler çok başkaydı belki üniversite günlerinin güzelliği belkide yakın ama uzak olmanın, belirsizliğin verdiği bişeydi... benim eşimle büyük kavgalarımız olmaz, günlerce küs kalmayız bunuda o 1,5 sene boyunca arkadaş gibi görüşmemize bağlıyorum, tanıdık çünkü birbirimizi ben hayatta olmaz derdim ve arkadaşlarım gör bak bu çocuk 4 yıl boyunca peşini bırakmayacak senin derlerdi bırakmadı çok şükür iyiki bırakmadı
Arkadaşlar merhaba, ben yarına dahiliye için rahdevu aldım,bir eğitim arş hastanesine gideceğim.Önce dahiliyeye gidiliyormuş,gerekli tetkikler yapıldıktan sonra 'obezite' kliniğine sevk ediyormuş dr... Yani bu obezite kliniği diyetisyen mi acaba? Ya da adı üzerinde aşırı kilolular için bir klinik mi bilen var mı? ben 75 kg yum. 1 aydır tık yok,tabi sizlerin uyarılarına uymaya yeni başladım bilinçsizdim.Artık kahvaltımı sizler gibi yapıyorum,önceden yapmıyordum.
Ben nişanlıyım eylül gibi düğünüm var kısmetse,ama düğünüm olsa da olmasa da 55, max 60 olmak istiyorum. nişanlım çok abarttığımı düşünüyor,hatta bana kafayı yemişsin,dr sana güler sen obezite misin dedi. bu obezite kliniği diyetisyen mi oluyor?
arkadaslar ben geldim
bayadir burayi takip ediyorum lakin 80 li rakamlardaydim cok sukur 79 kusurlude olsa gordum ve daha fazla beklemeden buraya kostum.
kilo takibini nasil yapiyorsunuz haftalik belli bir gundemi? yani kilo takip olayini nasil yapiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?