- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
sağol canım
gel bacım gel ben hemen yaparım sana, gece mece dinlemem yaparım valla, sen yeterki isteee hemşom sayılırsın
allah mutlu mesut etsin tatlımevlilik hikayeleri anlatılmış ben kaçırmışım genelini okudum alıntı yapamadım Allah pişmanlık vermesin, mutluluğunuz daim olsun inşallah herkesin yüzü hep gülsün, yuvanız şenlikli olsun maşallah diyorum
bende anlatcam çatlarım yoksa
2003 senesinde tanıştık eşimle, aynı fakültedeydik ben daha çömez 1. sınıf, o 2 deydi...
okulda hep karşıma çıkıyordu yurtta kızlara bugün yarın biçocuktan teklif alcam sanırım diyordum ama o gelmeden ben haftasonu tatili için memlekete geliyordum karamanda mola verdi otobüs bibaktım oda orda, memleketten dönüyormuşbakıştık sadece, orda karar vermiş eşim ve tatilden dönmem için yolumu gözlemiş sonrada yalnız yakalamaya çalışmış neyse çok uzatmayayım eski günlere gittimde benimle görüşmek istediğini söyledi (21 mayıs 2003) ama ben ozamanlar aşk acısı çekiyordum pek hazır değildim ama banada iyi gelmişti normal arkadaş gibi görüşmeye başladık nezaman ihtiyacım olsa hep yanımdaydı, nezaman dışarı çıksam hep karşımdaydı kendisine çok alıştırdı beni sonrasında 1,5 sene boyunca hep teklif etti ben bikaç kere kabul ettim ama sevgili boyutunda devam ettiremiyordum çok iyi arkadaştı benim için ama sevgilim diyemiyordum pekte beğenmiyordum ozamanlar sonra ilk teklifinden 1,5 sene sonra okulda onun olmadığı zamanlar gözümün onu aradığını, göremediğimde ciddi anlamda üzüldüğümü farkettim sonra düşündüm daha ne istiyorsun birini sevdin seni çok üzdü yıprattı bu çocuk seni seviyor memleketler aynı, mesleği olacak düşündüm sonrasında yakınlaştık ve 31.10.2004 tarihinde başladık ilişkimize. sonra o mezun oldu Muşa atandı ben konyada okulda kaldım ayrı ayrı devam ettik çok ağladım çok zordu özlemek ama güzeldide herşey... 2007 ağustosta nişanlandık ve 2008 şubatta evlendik 9 yıldır tanıyorum eşimi, 7,5 yıldır birlikteyiz 4 yıldırda evliyiz 17 aylıkta aşkımızın meyvesi var çok seviyorum eşimi ama o peşimde koştuğu dönemler çok başkaydı belki üniversite günlerinin güzelliği belkide yakın ama uzak olmanın, belirsizliğin verdiği bişeydi... benim eşimle büyük kavgalarımız olmaz, günlerce küs kalmayız bunuda o 1,5 sene boyunca arkadaş gibi görüşmemize bağlıyorum, tanıdık çünkü birbirimizi ben hayatta olmaz derdim ve arkadaşlarım gör bak bu çocuk 4 yıl boyunca peşini bırakmayacak senin derlerdi bırakmadı çok şükür iyiki bırakmadı
sizde uzun süredir berabermişsiniz
Kilo bildirimim:
Başlangıç: 86.0
Geçen hafta: 67.2
Bu hafta: 66.2
Giden: 1.000 :86:
Toplam verilen: 19.800 :96::96::96:
Hedef: 60 :82:
pizzaya ragmen süper
regl mağduru arkadaşım benmBaşlangıç kilo:76
Geçen hafta:71.2
Bu hafta:71.7
Gelen:500
Toplam giden:ay bilmim sabah sabah onu hesaplayıp canımı sıkamam :))
Hedef31:
üzülme haftaya verirsin
PuCCaaa'nın dikkatine!
Başlangıç:73.7
Bu hafta: 72.3
Giden: 1.400
Hedef: 60
Mesaj gönderemiyorum malesef ://
Kırmızı nasıl yazacağımı biri anlatabilir mi çok oldum ama
Günaydın kızlar,
Başlangıç kilo: 74.5
Geçen hafta: 71.8
Bu hafta:70.9
Giden:900 gram
Toplam giden:3.6
Hedef: 58
1 ayda 3.6 kilo vermiş oldum böylece. Az ama kalıcı olacak inşallah, yavaş yavaş , sağlıklı vereceğim bu defa.
Haftanın son günü herkes için güzel geçsin inşallah
bende 1 ay 10 günde 4.5 kg verdim sağlıklısı bu zaten