Kilo bildirimim:
Başlangıç: 86.0
Geçen hafta: 67.2
Bu hafta: 66.2
Giden: 1.000 :86:
Toplam verilen: 19.800 :96::96::96:
Hedef: 60 :82:
Geçen hfta bildirim yapmamıştın sanırım bunun icin liste altı olacaksın bana msj atarsan.
Tebrikler.
Benimde basıma inşallah bende hayırlısyla 6 li rakamları gorurummm yazzz geliyo mayokini giycem benHe bide su hep yazları özendigim bı türlü koca Totomdan giyemedigim beyaz pantalon
Katılıyorum sana arkadasım olan zaten aksam yemeklerinde oluyoBende dikkat edicim kacamaksiz bir hafta olsun istiyorum....
DARISI HERKESN BASINA herhafta gtsın kılocklar bnde regl haftamdaym dha olmadm ynede ıı gıttı hatta supr gıttı normlde bugn serbest gunmdu abartmadn ıstedıgımı yıcktm ama waz gectm yemıorum
Tebrik ederim bana mesaj atarsan liste altı hftaya lis
Süperrr
Amin bizde görürüz inş.
Tebrik ederim
Bildirimleri bana msj atın.
:
dilekkk kuşummm merhabaaa bi ceee diyip kaçim dedim bu arada aynı kiloyuz bende 66,2 :)))
Benimde hayalim.Şort,askılı badi,yandan spor çantam,sandaletlerim,gözümde düneş gözlüğüm.
Saçlarım düz açık.Ve ben kocişin karşısındayım
benımde hayalım 2 yıl once aldıgm mayokınımı gıymek cnku dha hc gıyemedım kıama gycem bu yaz karrlıyım mıllet artık bıze bakrk desın fızıge bak dıo bz ozenmeylm mıllette ne cok ahyalmız warmıs be
Kesinlikle.Hepimiz için kaçamaksız bir hafta olur inşallah topikdaşım
ınssss
Bende bu kadarını beklemiyordum canım.Çünkü kendimi şiş hissediyorum.
Ama ona rağmen çok iyi gitti darısı diğer haftaların başına inşallah.
evlenince tabiki şimdiki gibi heyecan olmayacak sabah kalkınca onu görecem telaşın olmayacak çünkü yanında yatıyor olacak, ona güzel görüneyim diye süslenmeyeceksin çünkü en bakımsız halini hep görecek seni seviyorum sözünü daha az duyacaksın çünkü sevmeseydim evlenmezdim diyeceksenin hikayeni okuyunca kendim geldim aklıma.. biz de üniversitedeyiz ve aynı sınıftayız ama evlenince şimdiki gibi heyecan olmucak mı ki:26::26:
ona çok alışkınım ben de sürekli birlikteyiz okulda.. yemeklerimizi bile aynı tabaktan yiyoruz onsuz yapamıyorum ama işte bu heyecanın kaçmasını da hiç istemem.. Rabbim herkesin evliliğini korusun, kavuşmak isteyenleri de hayırlısıyla kavuştursun
afiyet bal şeker olsun canım, evet uzun süreli aşk amin canım çok sağolAyy evet arkadaşıma gittim pizza vardı.
Vayyyy uzun süreli aşk seninkide
Allah mutlulugunuzu daim etsin.
sağol canım amiiiin....çok güzel bir hikaye maaşallah allah bozmasın
Başlangıç kilo:76
Geçen hafta:71.2
Bu hafta:71.7
Gelen:500
Toplam giden:ay bilmim sabah sabah onu hesaplayıp canımı sıkamam :))
Hedef31:
evet canım 7,5 yıldır hayatımın anlamı sonra kızım geldi hayatımın anlamı değiştiallah mutlu mesut etsin tatlım
sizde uzun süredir berabermişsiniz
Anammm yirimmmmm gelinim
Kaç kaç gel özlüyorummm
geliyom ara ara yaa gelsemmi acep aranıza tekrar :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?