70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

600 grama birazcık demiş
ben tüm hafta dikkat ettim hiç cıss yapmadım 400 gram gitti şükret yanii

Son düzenleme:
kızlar bn salata ıcın nar eksısı aldım acaba yag kullanmayp onumu kullansam
bırde kansızlık war bende sabahları pekmez yesem nolur acaba:26::26::26::26:

salatana çok azda olsa z.yağı ekle..ççünkü yağda eriyen vitaminler var..salatayı yağsız yersek bu vitaminler direk dışarı atılır ..
bi işe yaramaz..

pekmezde kansızlık varsa 1 yk sabahları iç bence iyi olur..
ben hersabah reçel yiyorum 1 tk mesela.
kilo vermemi engellemiyor canım..

hayirli cumalar hepinize arkadaslar.bugün kilo yaziliyor ben buraya geleli birkacgün oldu ama acayip motive oldum
baslangic kilom 78​
bugünki kilom 76.900
cizelgemi 77den yaptim cünkü aksam yapmisdim​
regl olucam kilo vermemi engellermi kizlar

wcye çıkamamak çok etkili tebrikler
oofff bende çok korkarım bırak fareyi hamam böceği görsem sanki break dansı yapıyormuşçasına hreketlerle kaçıyorum onun olduğu odadan :18:
öyle bir haldeyimki şuan tıkırtı duysam deli gibi sağa sola bakıyorum seri hareketlerle
ay kaçamklara rağmen süper
sağol canım 1 günlük kaçamaklarla hemen gelmez sanırım ama regl olunca ve su içmeyince artı çıkarım diyordum çıkmadım
günaydın hanımlar
başlangıç : 76
geçen hafta : 69.8
bu hafta : 69.4
giiden : 0.4 hiç kaçamak yapmadım ama sağlık olsun hiç gitmemesinden iyidir
toplamda giden : 6.6 kg
hedef : 60
geçen hafta iyi vermiştin canım ondan azalmıştır bende razı oluyorum yeterki eksi olsun diyorum bak öyle öyle 63e geldim sende 69a yerleştin hem iyice haftaya 68i görürsün
Kaçamaklara rağmen gitmiş.
kaçamaklarla sabit kaldı aslında çünkü salı günü de aynıydım
çabuk geldiği için birden gitmiş 2 kilo çok iyi tebrikler senin boyun kaçtı canım BMI 23 görünüyorda

Dil yarasıııı dil yarasıııı enn acııı yarayymışşşş.
Kim konuşamıyım diye ah etti bilmiyorum ya da dilime saydı.
Dilimde yara çıktı ucunda ve çok acıyoor...:95::95::95:

canım ya birinin hakkını yedin yada bişey yerken aklına birinimi getirdin? bende çok çıkar aslında bişey yerken eşime bile sorarım ve onun yemesi gereken bişeyse hakkını helal et derim ama aklıma getiriyorum sanırım

Benim zavalı kilo bildirimim..

Başlangıç:72,6
Geçen fata:64,4
Bu hafta:64,4
Giden:0
Hedef:56
ortim yinede süper artı çıkmamışsın vermesende seni tebrik ediyorum
bide boyun kaç senn ortin hedefin 56 olunca dkkatimi çekti

geçen hafta iyi vermiştin canım ondan azalmıştır bende razı oluyorum yeterki eksi olsun diyorum bak öyle öyle 63e geldim sende 69a yerleştin hem iyice haftaya 68i görürsün

evet tatlım geçen hafta çok verince bu hata böle oldu geçenlerde 2 hafta falan veremedim öbür hafta birden hepsi gitti
69 a tahtımı kurdum inş haftayada 68 e kurarım bu tahtı
gram gram gidiyor ama kalıcı gittiğine eminim canm
sende 62 lerde olursun haftaya inşallah
bide senn fare olayı kötü olmuş yaa bende çok korkarım

Son düzenleme:
haddim olmayarak bir konuda yazmak istiyorum.birkacgündür evlilikden konusuluyor hepinizde ayri heyecan var Allah kimsenin evine huzursuzluk vermesin.ben 37 yasinda 23 yillik evli bir bayanim belki burda en yasliniz benim.evlilik sabir ve özveri isteyen bir hayat.biz türk toplumu sadece esimizle degil sülalesiyle evleniyoruz.egerki ailenizi seviyorsaniz sabir ve özgüvenle nice yillar gecirirsiniz her evlilikde gel gitler olur ama biz kadinlar zekiyizdir ve bugelgitleri sabrimizla ve zekamizla üstesinden geliriz.hepinize nice uzun mutlu evlilikler dilerim

huzun perisi 37 yaşında ve 23 yıllık evlisin çok küçük evlenmişsin genç yaşta büyük çocukların var ne güzel
en yaşlınız demeyelim ama en tecrübelisi diyelim
amin hepimizin evliğliğinde mutluluklar olsn

Ay yok canım hasta olucam sanırım.
Boğazlarım ağrıyor, gözlerim kaşınıyor böyle oldugunda genelde çok fena hasta olurum.
Çok fena durumdayım.

Allah daim etsin mutluluğunuzu.
Ve katılıyorum çevremden gördüğüm kadarıyla bi eşle değil sülalesiyle evleniliyor.

kedim naptın sen.. Kociş yoktu geceleri aldın başını daldın abur cubura. Umarım bu hafta güzle kilo verirsin...

gunaydın canlar
baslangıc :76.6
gecen hafta :72
bu hafta :69.8
gıden :2.2
toplm gıden :6.8

süperrrr tebrik ederim...

kilo bildirimi
başlangıç 79.8
geçen hf 61.5
bu hafta 59.5
giden 2000 gr
toplam giden 20.300 gr
hedef 58

nihayet 5 li rakamlaarı gördüm kızlar..
A llah herkese nasip etsin..

vavvv maaşallah...20 kilo vermiş olmana rağmen hala haftada 2 kilo evrebiliyor olman süperrrr. Tebrik ederim.

cnmmm aman deyim. aman bak farenin sidiğive ağız salgısı öldürücüdür. Depo da duran kutu kola şişesinin üzerine işemiş fare hamile kadın da onu silmeden içmiş ağzının kenarlarına bulaşan fare pisliği kadıncağızın ölümüne sebep oldu. Tv'lerde o vakit bas bas bağırdılar. Sakın farenin yediklerine tırtıkladıklarını yeme. Hatta muhtemelen fare çekmecene yemek var diye geliyordur.yiyecek koyma.

[

kızlar bugün regl oldum bu nedemek haftaya cumaye kadar kilo vericem demek regl olmaya yakın bütün gün açta kalsam gr gitmiyo benden haftaya cuma bende yazıcam inş hemde bağıra bağıra verdiğim kiloları ama şunu fark ettim diyete başlamadan önce akşamları deli gibi acıkırdım eve gider gitez yemeğe saldırırdım bide çok yerdim ama artık hemen doyuyorum kendimi şartlandırdım ondan galiba

14 yasında mı evlendın

bencede yaslı deılsın tabı sadece erken evlenmıssın baya mutluluklar

kızla rdırek daldım okuyorudm ara ara ama herkese hayırlı cumalar
kılo veren herkesı tebrık edıyorum masallah guzel kılolar verılmıs

selam kızlarrr
kilo veren herkesi tebrik ederimmm
ben bildirimi yapıp hemen çıkcam hafta sonu eltimgiller gelebilirmiş
temizlik, iş güç takılcam bugün:86:

bildirimim
başlangıç:73
geçen hafta:64.5
bu hafta:64
giden:500
toplam giden:9
hedef:55

tebrikler

merhaba arkadaşlar kilo veren herkesi tebrik ederim. kilo bildirimimi yapayım
başlangıç 75kg
geçen hafta 71 kg
bu hafta 70.500kg
giden 500 gr(bunada şükür)
toplam giden 4.5 kg
hedef 60kg
pucca sana özelden mesaj atamıyorum.1 hafta daha böyle idare edicez artık. bu arada ufaklık sürekli ekranı kapatıyor ne yazdım göremiyorum bile. sonra fırsat bulunca burdayım

Son düzenleme:

saol ortim alıntı yapmıştım ancak gittiler. Senin az kilo vermen beni şaşşırttı. Daha fazla veririsin sanıyordum. biryerde yalnışlık mı yapıyoruz acep. Yoksam akşam sütlerimi engelliyor. Çok güzel sporda yapıyorsun azda yiyorsun neden acep? Tabii istikrarlı olman çok güzel en azından benim gibi istikararsızlık yok. 6 lı sayıları mesken tuttun hadi inşallah 5 leri de görürüz.

Puccaaa cım koca orta boy pizzayı ve profiterolü yedin hee.... Ustamızsın amma bunu da hakkettin.. Bişey dikkatimi çekti benim ne zaman perşembe gecesi kaçırsam cuma eksik çıkıyorum. Ne zaman perşembe tutsam cuma iyi bi rkilo veremiyorum. Acep diyorum ki perşembe yiyince bağırsaklar mı aktif hale geliyor...Bilemedim.

Bide ortim cnm hiç spor yapmak istemiyor. akşam yapmalıydım üşendim amma mutfak dolaplarını sildim gece 24:00 kadar. Ev işine üşenmedim ama spora üşendim. Bide tabii c.tesi kalmasın dedim. c.tesi evi süpür, sil, toz ,ütü vs. var bide o kalsa sanırım çok yorulurdum. Bakalım bu hafta sonu nasip olursa temziliği yapayım. Benim evim fazla kirlenmiyor bir eşim ve ben zaten akşamdan akşama yatmaya gidiyoruz. Dolayısıyla 2 haftada 1 süpürüyorum. Süpürmediğim haftada başka iş (cam,kapı silmek, vitirn,dolap temizlemek) yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…