- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
selam kızlar nasılsınız
bugün reglimin 2. günü artı çıkabilirim dedim ama vermişim birazcıkta olsa.hem bugün havada güzel içim kıpır kıpır güneş var içim ısındı hava soğuk olunca ruh dengem bozuluyor.ve yemeğe veriyorum.kısacası hem regli hemde biraz kaçamak yapmama rağmen kilo vermiş bulunmaktayım.çok değil ama motivasyonumu bozmadı bu gidiş
veee.........
başlangıç kilo:76
geçen hafta:73.8
bu hafta:73,2
giden :600 gr.
toplamda giden:2,8
hedef şimdilik:65
verilmesi gereken :8,2 çok çalışmam gerek çokkk....hepinizi öptüm bye bye
kızlar bn salata ıcın nar eksısı aldım acaba yag kullanmayp onumu kullansam
bırde kansızlık war bende sabahları pekmez yesem nolur acaba:26::26::26::26:
wcye çıkamamak çok etkili tebriklerveee gelelim fasulyenin faydalarına
bütün hafta cıs yapan ben dün sabah tartıldığımda geçen haftayla aynıydım
akşama doğru şişkinliğim vardı wc çıkamamıştım
o sorunda kalkınca
bide dün cıs yapmadım
bugün eksilerdeydim gözlerime inanamadımben eksiysem herkescikler vermiştir
bu boğazla eksi yapmışım genede
bilidirimim kısçelerim
başlangıç 74
geçen hafta 66.3
bu hafta 65.8
giden 500gr
toplam giden 8.200gr
çok sevinçliyimmmmm
öyle bir haldeyimki şuan tıkırtı duysam deli gibi sağa sola bakıyorum seri hareketlerleoofff bende çok korkarım bırak fareyi hamam böceği görsem sanki break dansı yapıyormuşçasına hreketlerle kaçıyorum onun olduğu odadan :18:
sağol canım 1 günlük kaçamaklarla hemen gelmez sanırım ama regl olunca ve su içmeyince artı çıkarım diyordum çıkmadımay kaçamklara rağmen süper
geçen hafta iyi vermiştin canım ondan azalmıştır bende razı oluyorum yeterki eksi olsun diyorum bak öyle öyle 63e geldim sende 69a yerleştin hem iyice haftaya 68i görürsüngünaydın hanımlar
başlangıç : 76
geçen hafta : 69.8
bu hafta : 69.4
giiden : 0.4hiç kaçamak yapmadım ama sağlık olsun hiç gitmemesinden iyidir
toplamda giden : 6.6 kg
hedef : 60
kaçamaklarla sabit kaldı aslında çünkü salı günü de aynıydımKaçamaklara rağmen gitmiş.
çabuk geldiği için birden gitmiş 2 kilo çok iyi tebrikler senin boyun kaçtı canım BMI 23 görünüyordakızlar iki kere alıntı yapıp yazdım bisürü şey ikisindede olmadı..
beni tebrik edenlere teşekkür ediyorum..
kilo veren herkesi tebrik ederim.
alanlarda bu hf dikkat edin..
ben iki hgdır artıdaydım..
bu hf biraz dikktlee toptan verdim..
Dil yarasıııı dil yarasıııı enn acııı yarayymışşşş.
Kim konuşamıyım diye ah etti bilmiyorum ya da dilime saydı.
Dilimde yara çıktı ucunda ve çok acıyoor...:95::95::95:
ortim yinede süper artı çıkmamışsın vermesende seni tebrik ediyorumBenim zavalı kilo bildirimim..
Başlangıç:72,6
Geçen fata:64,4
Bu hafta:64,4
Giden:0
Hedef:56
geçen hafta iyi vermiştin canım ondan azalmıştır bende razı oluyorum yeterki eksi olsun diyorum bak öyle öyle 63e geldim sende 69a yerleştin hem iyice haftaya 68i görürsün
haddim olmayarak bir konuda yazmak istiyorum.birkacgündür evlilikden konusuluyor hepinizde ayri heyecan var Allah kimsenin evine huzursuzluk vermesin.ben 37 yasinda 23 yillik evli bir bayanim belki burda en yasliniz benim.evlilik sabir ve özveri isteyen bir hayat.biz türk toplumu sadece esimizle degil sülalesiyle evleniyoruz.egerki ailenizi seviyorsaniz sabir ve özgüvenle nice yillar gecirirsiniz her evlilikde gel gitler olur ama biz kadinlar zekiyizdir ve bugelgitleri sabrimizla ve zekamizla üstesinden geliriz.hepinize nice uzun mutlu evlilikler dilerim
canım ya birinin hakkını yedin yada bişey yerken aklına birinimi getirdin? bende çok çıkar aslında bişey yerken eşime bile sorarım ve onun yemesi gereken bişeyse hakkını helal et derim ama aklıma getiriyorum sanırım
haddim olmayarak bir konuda yazmak istiyorum.birkacgündür evlilikden konusuluyor hepinizde ayri heyecan var Allah kimsenin evine huzursuzluk vermesin.ben 37 yasinda 23 yillik evli bir bayanim belki burda en yasliniz benim.evlilik sabir ve özveri isteyen bir hayat.biz türk toplumu sadece esimizle degil sülalesiyle evleniyoruz.egerki ailenizi seviyorsaniz sabir ve özgüvenle nice yillar gecirirsiniz her evlilikde gel gitler olur ama biz kadinlar zekiyizdir ve bugelgitleri sabrimizla ve zekamizla üstesinden geliriz.hepinize nice uzun mutlu evlilikler dilerim
günaydın kızlar akşam giremedim özledim sizi
hoşgeldin o tengda nedir zayıflama hapımı ?
ay anlatcam işte söz cnım
ya ben akşam bir dilim pizza yedim kara kara ben bunu dileğe nasıl sölicem diyodumkendisi bir orta götürmüş
çok güzel bir hikaye maaşallah allah bozmasın
Başlangıç kilo:76
Geçen hafta:71.2
Bu hafta:71.7
Gelen:500
Toplam giden:ay bilmim sabah sabah onu hesaplayıp canımı sıkamam :))
Hedef31:
gunaydın canlar
baslangıc :76.6
gecen hafta :72
bu hafta :69.8
gıden :2.2
toplm gıden :6.8
kilo bildirimi
başlangıç 79.8
geçen hf 61.5
bu hafta 59.5
giden 2000 gr
toplam giden 20.300 gr
hedef 58
nihayet 5 li rakamlaarı gördüm kızlar..
A llah herkese nasip etsin..
kızlar yaaa odamda fare var sanırım acaip tırsıyorum napcam ben yaaaa
geçenlerde çekmecemde elma vardı onu yemiş çürümeye başlamış herhalde dedim oraları kesip yıkadım ve yedim :18::18:
sonra bipoşette müsli vardı yırtılmış poşeti herhalde temizlikçi yırrtı dedim çekmecemimi karıştıryor diye günahını aldım adamın :26::26:
bugünde geldim çekmece yine dağılmış yeşilçaylarımı tırtıklamış müdüre söyledim fındık faresidir dedi
valla diken üstünde gibiyim annemi aradım nasıl olur fındık faresi nekadar küçük olur diyeee
her türlü hayvandan korkan biri olarak ayyyy korkuyorum yaaaa :18::18::18::18::18:
tebriklerselam kızlarrr
kilo veren herkesi tebrik ederimmm
ben bildirimi yapıp hemen çıkcam hafta sonu eltimgiller gelebilirmiş
temizlik, iş güç takılcam bugün:86:
bildirimim
başlangıç:73
geçen hafta:64.5
bu hafta:64
giden:500
toplam giden:9
hedef:55
ortim yinede süper artı çıkmamışsın vermesende seni tebrik ediyorum
bide boyun kaç senn ortin hedefin 56 olunca dkkatimi çekti
evet tatlım geçen hafta çok verince bu hata böle oldu geçenlerde 2 hafta falan veremedim öbür hafta birden hepsi gitti
69 a tahtımı kurdum inş haftayada 68 e kurarım bu tahtı
gram gram gidiyor ama kalıcı gittiğine eminim canm
sende 62 lerde olursun haftaya inşallah
bide senn fare olayı kötü olmuş yaa bende çok korkarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?