evet sen az az verip sonra hızlanıyorsun ben 62yi daha öbür hafta ancak görürüm haftayada 400-500 versem 63e yerleşirim iyice, hedefe az kaldı aaayyy heyecanlandımevet tatlım geçen hafta çok verince bu hata böle oldu geçenlerde 2 hafta falan veremedim öbür hafta birden hepsi gitti
69 a tahtımı kurdum inş haftayada 68 e kurarım bu tahtı
gram gram gidiyor ama kalıcı gittiğine eminim canm
sende 62 lerde olursun haftaya inşallah
bide senn fare olayı kötü olmuş yaa bende çok korkarım
çok geçmiş olsun canım aftsa eğer vücutta direnç düşünce oluyor bendede hiç eksik olmaz fena bişey ağız yarasıAy yok canım hasta olucam sanırım.
Boğazlarım ağrıyor, gözlerim kaşınıyor böyle oldugunda genelde çok fena hasta olurum.
Çok fena durumdayım.
okurken tüylerim diken diken oldu Allah korusun iğrenççççç bisürü yeşilçay vardı napsamki onları dış kağıdını tırtıklamış yaaaa iç poşeti duruyorcnmmm aman deyim. aman bak farenin sidiğive ağız salgısı öldürücüdür. Depo da duran kutu kola şişesinin üzerine işemiş fare hamile kadın da onu silmeden içmiş ağzının kenarlarına bulaşan fare pisliği kadıncağızın ölümüne sebep oldu. Tv'lerde o vakit bas bas bağırdılar. Sakın farenin yediklerine tırtıkladıklarını yeme. Hatta muhtemelen fare çekmecene yemek var diye geliyordur.yiyecek koyma
sağol canım geldikleri gibi gittilr bidahada gelmesinler ben 5 lerle mutluyum..
wcye çıkamamak çok etkili tebrikler
öyle bir haldeyimki şuan tıkırtı duysam deli gibi sağa sola bakıyorum seri hareketlerle
sağol canım 1 günlük kaçamaklarla hemen gelmez sanırım ama regl olunca ve su içmeyince artı çıkarım diyordum çıkmadım
geçen hafta iyi vermiştin canım ondan azalmıştır bende razı oluyorum yeterki eksi olsun diyorum bak öyle öyle 63e geldim sende 69a yerleştin hem iyice haftaya 68i görürsün
kaçamaklarla sabit kaldı aslında çünkü salı günü de aynıydım
çabuk geldiği için birden gitmiş 2 kilo çok iyi tebrikler senin boyun kaçtı canım BMI 23 görünüyorda
bende 37 yaşındayım canım..haddim olmayarak bir konuda yazmak istiyorum.birkacgündür evlilikden konusuluyor hepinizde ayri heyecan var Allah kimsenin evine huzursuzluk vermesin.ben 37 yasinda 23 yillik evli bir bayanim belki burda en yasliniz benim.evlilik sabir ve özveri isteyen bir hayat.biz türk toplumu sadece esimizle degil sülalesiyle evleniyoruz.egerki ailenizi seviyorsaniz sabir ve özgüvenle nice yillar gecirirsiniz her evlilikde gel gitler olur ama biz kadinlar zekiyizdir ve bugelgitleri sabrimizla ve zekamizla üstesinden geliriz.hepinize nice uzun mutlu evlilikler dilerim
direncin düüştüğü için yara çıkmıştır canım..geçmiş olsun..Ay yok canım hasta olucam sanırım.
Boğazlarım ağrıyor, gözlerim kaşınıyor böyle oldugunda genelde çok fena hasta olurum.
Çok fena durumdayım.
Allah daim etsin mutluluğunuzu.
Ve katılıyorum çevremden gördüğüm kadarıyla bi eşle değil sülalesiyle evleniliyor.
ben 2 hf dır artıdaydım toplamda 1500 gr ..kedim naptın sen.. Kociş yoktu geceleri aldın başını daldın abur cubura. Umarım bu hafta güzle kilo verirsin...
süperrrr tebrik ederim...
vavvv maaşallah...20 kilo vermiş olmana rağmen hala haftada 2 kilo evrebiliyor olman süperrrr. Tebrik ederim.
cnmmm aman deyim. aman bak farenin sidiğive ağız salgısı öldürücüdür. Depo da duran kutu kola şişesinin üzerine işemiş fare hamile kadın da onu silmeden içmiş ağzının kenarlarına bulaşan fare pisliği kadıncağızın ölümüne sebep oldu. Tv'lerde o vakit bas bas bağırdılar. Sakın farenin yediklerine tırtıkladıklarını yeme. Hatta muhtemelen fare çekmecene yemek var diye geliyordur.yiyecek koyma.
[
kolay gele mona....selam kızlarrr
kilo veren herkesi tebrik ederimmm
ben bildirimi yapıp hemen çıkcam hafta sonu eltimgiller gelebilirmiş
temizlik, iş güç takılcam bugün:86:
bildirimim
başlangıç:73
geçen hafta:64.5
bu hafta:64
giden:500
toplam giden:9
hedef:55
Bide ortim cnm hiç spor yapmak istemiyor. akşam yapmalıydım üşendim amma mutfak dolaplarını sildim gece 24:00 kadar. Ev işine üşenmedim ama spora üşendim. Bide tabii c.tesi kalmasın dedim. c.tesi evi süpür, sil, toz ,ütü vs. var bide o kalsa sanırım çok yorulurdum. Bakalım bu hafta sonu nasip olursa temziliği yapayım. Benim evim fazla kirlenmiyor bir eşim ve ben zaten akşamdan akşama yatmaya gidiyoruz. Dolayısıyla 2 haftada 1 süpürüyorum. Süpürmediğim haftada başka iş (cam,kapı silmek, vitirn,dolap temizlemek) yapıyorum.
evet sen az az verip sonra hızlanıyorsun ben 62yi daha öbür hafta ancak görürüm haftayada 400-500 versem 63e yerleşirim iyice, hedefe az kaldı aaayyy heyecanlandım
çok geçmiş olsun canım aftsa eğer vücutta direnç düşünce oluyor bendede hiç eksik olmaz fena bişey ağız yarası
okurken tüylerim diken diken oldu Allah korusun iğrenççççç bisürü yeşilçay vardı napsamki onları dış kağıdını tırtıklamış yaaaa iç poşeti duruyor
merhaba arkadaşlar kilo veren herkesi tebrik ederim. kilo bildirimimi yapayım
başlangıç 75kg
geçen hafta 71 kg
bu hafta 70.500kg
giden 500 gr(bunada şükür)
toplam giden 4.5 kg
hedef 60kg
pucca sana özelden mesaj atamıyorum.1 hafta daha böyle idare edicez artık. bu arada ufaklık sürekli ekranı kapatıyor ne yazdım göremiyorum bile. sonra fırsat bulunca burdayım
ben benm bünymden olduğunu sanıyorum ortim ya ben 2 kg veriyorum sonraki 2 hafta veremiyorum sonra yine 1.8 veriyorumsaol ortim alıntı yapmıştım ancak gittiler. Senin az kilo vermen beni şaşşırttı. Daha fazla veririsin sanıyordum. biryerde yalnışlık mı yapıyoruz acep. Yoksam akşam sütlerimi engelliyor. Çok güzel sporda yapıyorsun azda yiyorsun neden acep? Tabii istikrarlı olman çok güzel en azından benim gibi istikararsızlık yok. 6 lı sayıları mesken tuttun hadi inşallah 5 leri de görürüz.
Bide ortim cnm hiç spor yapmak istemiyor. akşam yapmalıydım üşendim amma mutfak dolaplarını sildim gece 24:00 kadar. Ev işine üşenmedim ama spora üşendim. Bide tabii c.tesi kalmasın dedim. c.tesi evi süpür, sil, toz ,ütü vs. var bide o kalsa sanırım çok yorulurdum. Bakalım bu hafta sonu nasip olursa temziliği yapayım. Benim evim fazla kirlenmiyor bir eşim ve ben zaten akşamdan akşama yatmaya gidiyoruz. Dolayısıyla 2 haftada 1 süpürüyorum. Süpürmediğim haftada başka iş (cam,kapı silmek, vitirn,dolap temizlemek) yapıyorum.
merhabaaaa mısafırım var cee eee dıyıpo cıkıyorum
salı basladım 79.1
bugun tartıldım 78.7
400gr sadece
olsun yınede fena sayılmaz dıyorum hevesım kırılmasın dıe.aksama görüşürükkkk
evet sen az az verip sonra hızlanıyorsun ben 62yi daha öbür hafta ancak görürüm haftayada 400-500 versem 63e yerleşirim iyice, hedefe az kaldı aaayyy heyecanlandım
geçmiş olsun ecrin...alıntı geçmiş yapamıyorum kusuruma bakmayın yoğunum kızlar. veren herkesi tekrar tebrik ederim.biz alanlar grubuda boynu bükük duralım bu hafta
kızlar size bir sorum var. dün ayakkabı aldım 37 numara. zaten 37 giyerim sağ teki şahane oluyo. ama sol tek çok fena sıktı. sağ denenmiş solu kutudan çıkardı açılır dedi satıcı ama. ayağım çok kötü ya. sol teki açmanın bir yolunu biliyormusunuz . sirke ile hafifi ıslatıp soğuk yere koyunca iyi geliyor gibi birşey duymuştum ama tamda hatırlayamadım. bilen var mı ?
selam canım kolay gelsinselam kızlarrr
kilo veren herkesi tebrik ederimmm
ben bildirimi yapıp hemen çıkcam hafta sonu eltimgiller gelebilirmiş
temizlik, iş güç takılcam bugün:86:
bildirimim
başlangıç:73
geçen hafta:64.5
bu hafta:64
giden:500
toplam giden:9
hedef:55
korkm canım neden korkuyorsunKızlar sabah sporumla kahvaltımla herşey çok iyiydi ama bugün bütün gün evdeyim ve açıkçası korkuyorum zaten benim kilolarımın sebebi de hep sıkıldıkça yemeğe saldırmamdı...Ayrıca kendimi halsiz hissediyorum, dışarısı soğuk ve zaten param yok dışarı çıkamam ne yapıcam bütün gün bilmiyorum...korkuyorum yaaaeee :18: :18:
hayırlı cumalar canım bekliyikselam kızlar..hepinize hayırlı cumalar...
geçmişe daldım..hala çıkamadım..ne çok vıdı vıdı etmişsiniz.çeneniz yine düşmüş.
ama çoğu gitti azı kaldı..bitirip geleyim..
bi işi yarım bırakmaktan nefret ederimde..
Ceeeeee tebrikler kısçemerhabaaaa mısafırım var cee eee dıyıpo cıkıyorum
salı basladım 79.1
bugun tartıldım 78.7
400gr sadece
olsun yınede fena sayılmaz dıyorum hevesım kırılmasın dıe.aksama görüşürükkkk
Geçmiş olsun canımkizlar gelemedim 2gundur esim hasta tansiyon problemi var hastaneye yaticak kilo bildirimi yapip kaciyorum
baslangic 70.2
gecenhafta 59.9
buhafta 59.8
giden 100gr
toplamda giden 10.4
hedef 58
100gr gitmis malesef cok az ama olsun artida olmamakta guzel
geçmiş olsun ecrin...alıntı geçmiş yapamıyorum kusuruma bakmayın yoğunum kızlar. veren herkesi tekrar tebrik ederim.biz alanlar grubuda boynu bükük duralım bu hafta
kızlar size bir sorum var. dün ayakkabı aldım 37 numara. zaten 37 giyerim sağ teki şahane oluyo. ama sol tek çok fena sıktı. sağ denenmiş solu kutudan çıkardı açılır dedi satıcı ama. ayağım çok kötü ya. sol teki açmanın bir yolunu biliyormusunuz . sirke ile hafifi ıslatıp soğuk yere koyunca iyi geliyor gibi birşey duymuştum ama tamda hatırlayamadım. bilen var mı ?
sağol canım bende sirke ile ıslatılıp buzluğa konacak diye hatırlıyorumda. acaba saçmalıyor muyum diye birine onaylatayım dedim.sagol canim esim hastaneye yaticak yatisini verdiler o pazar gunu giderim diyo hastaneye ben bugun git dedim ama bisey yapmiycaklar bosuna hastanede hafta sonu geciricem dedi gitmedi pazartesi yapmaya baslarlar dedi benim turkiyeye gelme olayida tabi karisti hastaneden cikarsa gelicem cikmazsa gelemiycem herhalde iste oyle bidurum dayim dunde gittik fransadan kaynanayi aldik yanliz kalmayalim diye ben kalirim dedim ama kizdi biraz niye istemiyosun diye dedim problem degil yalnizda kalabilirim diye dedim dedim simdi hastanede ne olcak bakalim tansiyonu hic dusmuyo hep cok yuksek rabbim sifa versin
ayakkabiyi buzluga koy acilir diyolar belki acilir dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?