70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamm hatunlarr, nasılsınız bakem? Umarım herkes iyidir. Kilo veren kızları tebrik ederim. Vermeyenlerde inşallah haftaya. Bende bu hafta alanlardanım maalesef. Hastayım diye dün babamlar geldi. Ayıptır söylemesi lahmacun getirmiş bende belki 1 sene olacak yememiştim. 1,5 yedim. Dünü maalesef kötü kapattım. Onun için tartıda da sabah artıdaydım. Hep haftaya diyorum ama bu ara bayağı durdu ya. Motivem azaldı sanırım şımardım. Herkes yeter daha zayıflama falan diyor. Ondan mı acep? Aslında daha vermem lazım yani. Bu sefer gerçekten vereceğim haftaya kızlar. Gerçi haftaya da reglim başlıyor. Bakalım neler olacak.

Başlangıç: 75.7
Geçen Hafta: 68.7
Bu hafta:68.9
Gelen: 200 gr
Toplamda giden: 6.800kg
Hedef: 65

Kızlar sabah sporumla kahvaltımla herşey çok iyiydi ama bugün bütün gün evdeyim ve açıkçası korkuyorum zaten benim kilolarımın sebebi de hep sıkıldıkça yemeğe saldırmamdı...Ayrıca kendimi halsiz hissediyorum, dışarısı soğuk ve zaten param yok dışarı çıkamam ne yapıcam bütün gün bilmiyorum...korkuyorum yaaaeee :18: :18:

nick:GurbetGuzeli
Diyete baslama tarihi:16.02.2012
Başlangıç kilo:74.4
Geçen hafta:72.5
Bu hafta:72,3
Giden:200
Toplam verilen:2,100
Hedef:65

5 gunde 5 kilo diyeti tabiri caizse icine etti diyetimin yani onuda topu topu iki gun yaptim sonra toparlanamadim yaa

evet sen az az verip sonra hızlanıyorsun ben 62yi daha öbür hafta ancak görürüm haftayada 400-500 versem 63e yerleşirim iyice, hedefe az kaldı aaayyy heyecanlandım
Ay yok canım hasta olucam sanırım.
Boğazlarım ağrıyor, gözlerim kaşınıyor böyle oldugunda genelde çok fena hasta olurum.
Çok fena durumdayım.
çok geçmiş olsun canım aftsa eğer vücutta direnç düşünce oluyor bendede hiç eksik olmaz fena bişey ağız yarası
okurken tüylerim diken diken oldu Allah korusun iğrenççççç bisürü yeşilçay vardı napsamki onları dış kağıdını tırtıklamış yaaaa iç poşeti duruyor

sağol canım geldikleri gibi gittilr bidahada gelmesinler ben 5 lerle mutluyum..
160 cm canım boyum...
bende 37 yaşındayım canım..
niye yaşlı olalımki genciz canım...
yalnız sen erken evlenmişin ben 14 yaşındayken oyun oynuyordum..
direncin düüştüğü için yara çıkmıştır canım..geçmiş olsun..
ben 2 hf dır artıdaydım toplamda 1500 gr ..
aslında onlar gitti ..
kolay gele mona....

ben evi bigün süpürmesem ertesi gün süpürürüm..
Allah sanada bebek nasipetsin seninkilerde kirletsin ortalığı..

selam kızlar..hepinize hayırlı cumalar...
geçmişe daldım..hala çıkamadım..ne çok vıdı vıdı etmişsiniz.çeneniz yine düşmüş.
ama çoğu gitti azı kaldı..bitirip geleyim..
bi işi yarım bırakmaktan nefret ederimde..

at bence onları canım..
fare dokunduğu şeylere çişini yaparmış..

merhabaaaa mısafırım var cee eee dıyıpo cıkıyorum

salı basladım 79.1
bugun tartıldım 78.7
400gr sadece
olsun yınede fena sayılmaz dıyorum hevesım kırılmasın dıe.aksama görüşürükkkk

ben benm bünymden olduğunu sanıyorum ortim ya ben 2 kg veriyorum sonraki 2 hafta veremiyorum sonra yine 1.8 veriyorum
gram gram gidip sonra bomba patlıyor yani akşamki sütüde buraya hep yazdım ama içmedim bu hafta sadece bi gün içtim..
toplama bakıp kendimi avutuyorum 2 haftada 2.200 vermişim diyorum
bundan sonraki vereceğim kilolar daha yerleşik kilolar bakalım bundan sonra nasıl gideck:18:
bana 60 yeter cnm daha fazlasında gözüm yok
sende çok güzel kilolar verdin kendine haksızlık etme
boyum kaç ortim sordum ama görmedin

ev işide spordur ortim ellerine sağlık ama bu akşam yap bari
aynı dediğin işler beni pazar günü bekliyor süpürme silme toz almaa çamaşır vs benmde çok kirlenmiyor haftada 1 yapıyoruz temizliği eşimle beraber
ben tek içinden çıkamıyorum
sen bugünde niyetlimisin?

salıdan bu yana 400 gram veriyor beğenmiyor

evet sen az az verip sonra hızlanıyorsun ben 62yi daha öbür hafta ancak görürüm haftayada 400-500 versem 63e yerleşirim iyice, hedefe az kaldı aaayyy heyecanlandım

aynen vücudum 1 hafta çok verince öbür hafta hoop dur diyor herhalde hızlı giden çabuk yorulur misali yormadan veriyor kendini
2 haftaya 62 lerde tahtını kurarsın inş eve hedefine az kadı sana

kizlar gelemedim 2gundur esim hasta tansiyon problemi var hastaneye yaticak kilo bildirimi yapip kaciyorum

baslangic 70.2
gecenhafta 59.9
buhafta 59.8
giden 100gr
toplamda giden 10.4
hedef 58
100gr gitmis malesef cok az ama olsun artida olmamakta guzel

geçmiş olsun ecrin...alıntı geçmiş yapamıyorum kusuruma bakmayın yoğunum kızlar. veren herkesi tekrar tebrik ederim.biz alanlar grubuda boynu bükük duralım bu hafta
kızlar size bir sorum var. dün ayakkabı aldım 37 numara. zaten 37 giyerim sağ teki şahane oluyo. ama sol tek çok fena sıktı. sağ denenmiş solu kutudan çıkardı açılır dedi satıcı ama. ayağım çok kötü ya. sol teki açmanın bir yolunu biliyormusunuz . sirke ile hafifi ıslatıp soğuk yere koyunca iyi geliyor gibi birşey duymuştum ama tamda hatırlayamadım. bilen var mı ?

Selam kızlar, bugünkü şu ana kadar olan menümü veriyorum.

Kahvaltı:
1 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
3-4 zeytin
Kekik çayı

Ara:
1 kuru incir
yarım ceviz

Öğle:
2 tane et köfte
Ispanaklı yeşil salata

sagol canim esim hastaneye yaticak yatisini verdiler o pazar gunu giderim diyo hastaneye ben bugun git dedim ama bisey yapmiycaklar bosuna hastanede hafta sonu geciricem dedi gitmedi pazartesi yapmaya baslarlar dedi benim turkiyeye gelme olayida tabi karisti hastaneden cikarsa gelicem cikmazsa gelemiycem herhalde iste oyle bidurum dayim dunde gittik fransadan kaynanayi aldik yanliz kalmayalim diye ben kalirim dedim ama kizdi biraz niye istemiyosun diye dedim problem degil yalnizda kalabilirim diye dedim dedim simdi hastanede ne olcak bakalim tansiyonu hic dusmuyo hep cok yuksek rabbim sifa versin

ayakkabiyi buzluga koy acilir diyolar belki acilir dene istersen

selam canım kolay gelsin
bu arada tebrik ederim kısçem vermişsin

korkm canım neden korkuyorsun
uğraş bul kndşne evde yada topiğimize takıl zaman geçer

hayırlı cumalar canım bekliyik

Ceeeeee tebrikler kısçe

Geçmiş olsun canım

canım bende öyle biliyorum sirkeli suyla silip dolaba koyarlar bir poşet içinde
bide ayakkabıcı varsa yakınında oda açıyo ona götür

sağol canım bende sirke ile ıslatılıp buzluğa konacak diye hatırlıyorumda. acaba saçmalıyor muyum diye birine onaylatayım dedim.
canım eşine çok üzüldüm. kalp önemli. kilo sorunu falan varmı eşinin. yüksek tansiyon dikkat ister yatsaydı hemen hastsneye keşke ya. dua edeceğim umarım önemli birşey çıkmaz. stres kaynaklı falan da olabilir. sarımsağın tansiyon dengeleyici etkisi var. ben ilaçlardan çok bitkilerin şifasına güvenirim. bol sarımsaklı yedir eşine bugün mutlaka. tuz da sakın tüketmesin. ödeme yol açıp tansiyonu iyice yükseltir. kaç çıkıyor tansiyon. benimde dedem de yıllarca vardı hep ilaç kullandı ama o ilaçlar sonunda böbrekleri iflas ettirdi. ay canım bende seni iyice üzüyorum ama sağlık çok önemli. başının etini ye yatır hastaneye eşini ya. mutlaka ilaç serum veririler haftasonu olsada. ay bu erkeklerin rahatlığı öldürecek beni. doktor yat dediyse bir bildiği vardır değil mi ?

Kilonuz 70-79 aralığındaysa ve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..

Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.

Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.

[/SIZE][/I][/COLOR][/QUOTE]

ben 77 kiloyum beni de aranıza alıp desteklerseniz sevinirim..

Merhaba kızlar

Sabah 8de 2 dilim ekmekle güzelce bi kahvaltı yaptım çikolata hariç herşey yedim ara öğün olarak 1 avuç kadar leblebi yedim.
Öğle yemeğide K-fleks yapıcam birazdan.

3 gün önce 72.4 ile başladım şu an tartıda71.4 görüyorum ama göbeğim sanki biraz eridi gibi

canım aldıgın yerde kalıba koydurtabılırsın bıd ebende buzluga konulcak dıy ebılıyorum ama ıcın egazaete kagıtlarını tıktıktan sonra

ecrın29 eısne cok gecmıs olsun canım benım annemde yuksek tansıyon hastası ılaclarla dengelıyor bırde lımonun suyu gzuel düşürüyor

Bebişleeeeer öğle yemeği zamanııııııı, Ben salata ve hazır çorba içmeyi planlıyorum...Ayrıca gerçekten çok zorlanıyorum ilk günümde bildiğiniz gibi değil, kardeşim yanımda cips götürüyoo, elindede gazoz ben irademe sahip çıkmaya çalışıyorum ama ağlayasım var resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…