ayyy çok huylandım yaaa ilk defa bir okulda fareye rastlıyorumat bence onları canım..
fare dokunduğu şeylere çişini yaparmış..
aynen vücudum 1 hafta çok verince öbür hafta hoop dur diyor herhaldehızlı giden çabuk yorulur misali yormadan veriyor kendini
2 haftaya 62 lerde tahtını kurarsın inş eve hedefine az kadısana
geçmiş olsun canm inş sorunsuz atlatırsınızkizlar gelemedim 2gundur esim hasta tansiyon problemi var hastaneye yaticak kilo bildirimi yapip kaciyorum
baslangic 70.2
gecenhafta 59.9
buhafta 59.8
giden 100gr
toplamda giden 10.4
hedef 58
100gr gitmis malesef cok az ama olsun artida olmamakta guzel
bundan sonrası bendede yavaş gitceği için ben sana kavuşamam senin hedefine az kaldı zaten
sağol canım benim hayaldi bu kiloya inmek benim için sende azimlisin yakında yetişirsin bana bende bu hız varken
sabahı atlamamalısın en önemli öğün kahvaltı benmde cnm istemiyor ama yiyorum kahvaltısız olmazSelam kizlarrrr...hafta sonu geldi yine benim misafirim olacak yatılı yazamayabilirim....
Bugünkü menum bu
Sabah yok cnm istemedi geç kalktım zaten...
Ara 1 portakal
öğle 1 tane orta boy brokoli 1 adet havuc haslanmis tuzsuz ama baharatli yedi. Yanında 1 Çavdar ekmegi
Ara yeşil çay ve 2 adet portakal kremali eti form bisküvi
Aksam salata çorba yoğurt
Su iciyorum...spor olarak kosu bandımda 30 dk yuruce
cnm gece çalışacağın için 20 de yemen gayet uygun erken yeme gece acıkırsın sonraBugün yine bir gece vardiyası
Menüyü paylaşayım
Sabah uyanır uyanmaz 1 bardak ılık su ve 2 kuru kayısı
09:15 kahvaltı: 2 dilim çavdar ekmeği, 2kk peynir, 5 zeytin, domates salatalık , kafeinsiz yeşil çay (tadı berbat), 2 fındık, 1 ceviz, 2 bademmm enerji deposu oldummmmm
12:00 ara öğün: 2 mandalina
14:00 öğle yemeği: 7-8 kaşık mantarlı et sote, salata, yoğurt, 1 dilim çavdar ekmeği
16:30 gibi bir ara öğün daha yapacağım: 1 kepekli galeta, 1 elma
20:00 ofise gidince akşam yemeği yiyeceğim: 8 yemek kaşığı kabak, 1dilim çavdar ekmeği, salata, yoğurt
Belki ara öğünü 16:00' da yiyip akşam işe gitmeden 18:00' da yemek yiyebilirim, bilemedim şimdi
Gece yanıma beyaz leblebi, meyve, fındık ceviz badem alırım. Muhtemelen sadece beyaz leblebi yerim, galeta da olabilir.
Soda alasım var bu defa, ofiste gazdan ölüyorum
tbrklerherkese merhaba tam bir haftadır yokum(bildirim yapıp kaçıcam haftaya kısmetse burda olcam...
başlangıç kilom:74
geçeen hafta:69
bu hafta:67.9
giden:1.1
toplam giden:6.1
hedef:62
bı buzluga koyma durumunu bende duıymustum ama ıslatıpmı koyuluyodu yosa sıkıca posete baglayıpmı bılemedım.google amcaya sor,kesın bılıyodurgeçmiş olsun ecrin...alıntı geçmiş yapamıyorum kusuruma bakmayın yoğunum kızlar. veren herkesi tekrar tebrik ederim.biz alanlar grubuda boynu bükük duralım bu hafta
kızlar size bir sorum var. dün ayakkabı aldım 37 numara. zaten 37 giyerim sağ teki şahane oluyo. ama sol tek çok fena sıktı. sağ denenmiş solu kutudan çıkardı açılır dedi satıcı ama. ayağım çok kötü ya. sol teki açmanın bir yolunu biliyormusunuz . sirke ile hafifi ıslatıp soğuk yere koyunca iyi geliyor gibi birşey duymuştum ama tamda hatırlayamadım. bilen var mı ?
puhahaaaa aynengerçekten doğum çok şey değiştiriyor Eki Görüntüle 358774
vuuu cok süperr kılo vermışsın maşallahh tütütütüüüüüü.nekadar zamanda verdın,söle söleee de heycanımız katlansınKilo bildirimim:
Başlangıç: 86.0
Geçen hafta: 67.2
Bu hafta: 66.2
Giden: 1.000 :86:
Toplam verilen: 19.800 :96::96::96:
Hedef: 60 :82:
kilo bildirimi
başlangıç 79.8
geçen hf 61.5
bu hafta 59.5
giden 2000 gr
toplam giden 20.300 gr
hedef 58
nihayet 5 li rakamlaarı gördüm kızlar..
A llah herkese nasip etsin..
salıdan bu yana 400 gram veriyor beğenmiyor
sağol canım bende sirke ile ıslatılıp buzluğa konacak diye hatırlıyorumda. acaba saçmalıyor muyum diye birine onaylatayım dedim.
canım eşine çok üzüldüm. kalp önemli. kilo sorunu falan varmı eşinin. yüksek tansiyon dikkat ister yatsaydı hemen hastsneye keşke ya. dua edeceğim umarım önemli birşey çıkmaz. stres kaynaklı falan da olabilir. sarımsağın tansiyon dengeleyici etkisi var. ben ilaçlardan çok bitkilerin şifasına güvenirim. bol sarımsaklı yedir eşine bugün mutlaka. tuz da sakın tüketmesin. ödeme yol açıp tansiyonu iyice yükseltir. kaç çıkıyor tansiyon. benimde dedem de yıllarca vardı hep ilaç kullandı ama o ilaçlar sonunda böbrekleri iflas ettirdi. ay canım bende seni iyice üzüyorum ama sağlık çok önemli. başının etini ye yatır hastaneye eşini ya. mutlaka ilaç serum veririler haftasonu olsada. ay bu erkeklerin rahatlığı öldürecek beni. doktor yat dediyse bir bildiği vardır değil mi ?
bı buzluga koyma durumunu bende duıymustum ama ıslatıpmı koyuluyodu yosa sıkıca posete baglayıpmı bılemedım.google amcaya sor,kesın bılıyodur
puhahaaaa aynen
vuuu cok süperr kılo vermışsın maşallahh tütütütüüüüüü.nekadar zamanda verdın,söle söleee de heycanımız katlansın
inanamıyorummm ayakta alkışlıyorumm yada ucarak 20 kılo vermıssın maşallahhhh.sen nekadar zamnda verdın? ıdolüm oldunuz pucccayla tamda vermem gereken kıloyu vermıssınız.... 78 im şuannnnn
herkese merhaba tam bir haftadır yokum(bildirim yapıp kaçıcam haftaya kısmetse burda olcam...
başlangıç kilom:74
geçeen hafta:69
bu hafta:67.9
giden:1.1
toplam giden:6.1
hedef:62
Bugün yine bir gece vardiyası
Menüyü paylaşayım
Sabah uyanır uyanmaz 1 bardak ılık su ve 2 kuru kayısı
09:15 kahvaltı: 2 dilim çavdar ekmeği, 2kk peynir, 5 zeytin, domates salatalık , kafeinsiz yeşil çay (tadı berbat), 2 fındık, 1 ceviz, 2 bademmm enerji deposu oldummmmm
12:00 ara öğün: 2 mandalina
14:00 öğle yemeği: 7-8 kaşık mantarlı et sote, salata, yoğurt, 1 dilim çavdar ekmeği
16:30 gibi bir ara öğün daha yapacağım: 1 kepekli galeta, 1 elma
20:00 ofise gidince akşam yemeği yiyeceğim: 8 yemek kaşığı kabak, 1dilim çavdar ekmeği, salata, yoğurt
Belki ara öğünü 16:00' da yiyip akşam işe gitmeden 18:00' da yemek yiyebilirim, bilemedim şimdi
Gece yanıma beyaz leblebi, meyve, fındık ceviz badem alırım. Muhtemelen sadece beyaz leblebi yerim, galeta da olabilir.
Soda alasım var bu defa, ofiste gazdan ölüyorum
sabah müsli yaninda fit cay
arada cilek 3 tane
öglen yarim porsiyon acili nohut yemegi
aksam müsli yaninda fit cay
bol bol su
Selam kizlarrrr...hafta sonu geldi yine benim misafirim olacak yatılı yazamayabilirim....
Bugünkü menum bu
Sabah yok cnm istemedi geç kalktım zaten...
Ara 1 portakal
öğle 1 tane orta boy brokoli 1 adet havuc haslanmis tuzsuz ama baharatli yedi. Yanında 1 Çavdar ekmegi
Ara yeşil çay ve 2 adet portakal kremali eti form bisküvi
Aksam salata çorba yoğurt
Su iciyorum...spor olarak kosu bandımda 30 dk yuruce
Bebişleeeeer öğle yemeği zamanııııııı, Ben salata ve hazır çorba içmeyi planlıyorum...Ayrıca gerçekten çok zorlanıyorum ilk günümde bildiğiniz gibi değil, kardeşim yanımda cips götürüyoo, elindede gazoz ben irademe sahip çıkmaya çalışıyorum ama ağlayasım var resmen
Merhaba kızlar
Sabah 8de 2 dilim ekmekle güzelce bi kahvaltı yaptım çikolata hariç herşey yedim ara öğün olarak 1 avuç kadar leblebi yedim.
Öğle yemeğide K-fleks yapıcam birazdan.
3 gün önce 72.4 ile başladım şu an tartıda71.4 görüyorum ama göbeğim sanki biraz eridi gibi
ben 77 kiloyum beni de aranıza alıp desteklerseniz sevinirim..
Selam kızlar, bugünkü şu ana kadar olan menümü veriyorum.
Kahvaltı:
1 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
3-4 zeytin
Kekik çayı
Ara:
1 kuru incir
yarım ceviz
Öğle:
2 tane et köfte
Ispanaklı yeşil salata
kizlar gelemedim 2gundur esim hasta tansiyon problemi var hastaneye yaticak kilo bildirimi yapip kaciyorum
baslangic 70.2
gecenhafta 59.9
buhafta 59.8
giden 100gr
toplamda giden 10.4
hedef 58
100gr gitmis malesef cok az ama olsun artida olmamakta guzel
aaa siz begnedıysenıızzzz cok mutlu, sevındırık oldum osamannnnn geeeell öpücemmmmmmmmmmm
ay canım allah şifa versin.bu erkekler hep böyle. benim dedemin tansiyonu 200 lerdeydi devamlı ya. doktor nasıl ayakta durduğuna şaşıyordu. ay kayınvalide de kendi gelseymiş otobüsle felan gelemiyormu anlamadım. neyse boşver sen eşinle ilgilen geçer inşallah.sagol canim sarmisakda ise yaramiyo sarmisak +ilac iciyo ve hala 18 11 dusmuyo dustugunde bile en fazla 16 10 oluyo biliyorum canim tansiyon cok onemli devamli agrilari var ve onlar hep tansiyondan oluyo anlamiyoki canim bosuna bekletcekler pazar aksami giderim diyo iste doktor araba bile surme dedi biz fransaya gittik kayinvalideyi almaya sen beni niye gondermek istiyosun diyo bende seni dusunuyorum diyorum
evet sen az az verip sonra hızlanıyorsun ben 62yi daha öbür hafta ancak görürüm haftayada 400-500 versem 63e yerleşirim iyice, hedefe az kaldı aaayyy heyecanlandım
çok geçmiş olsun canım aftsa eğer vücutta direnç düşünce oluyor bendede hiç eksik olmaz fena bişey ağız yarası
okurken tüylerim diken diken oldu Allah korusun iğrenççççç bisürü yeşilçay vardı napsamki onları dış kağıdını tırtıklamış yaaaa iç poşeti duruyor
sağol canım geldikleri gibi gittilr bidahada gelmesinler ben 5 lerle mutluyum..
160 cm canım boyum...
bende 37 yaşındayım canım..
niye yaşlı olalımki genciz canım...
yalnız sen erken evlenmişin ben 14 yaşındayken oyun oynuyordum..
direncin düüştüğü için yara çıkmıştır canım..geçmiş olsun..
ben 2 hf dır artıdaydım toplamda 1500 gr ..
aslında onlar gitti ..
kolay gele mona....
ben evi bigün süpürmesem ertesi gün süpürürüm..
Allah sanada bebek nasipetsin seninkilerde kirletsin ortalığı..
ben benm bünymden olduğunu sanıyorum ortim ya ben 2 kg veriyorum sonraki 2 hafta veremiyorum sonra yine 1.8 veriyorum
gram gram gidip sonra bomba patlıyor yaniakşamki sütüde buraya hep yazdım ama içmedim bu hafta sadece bi gün içtim..
toplama bakıp kendimi avutuyorum 2 haftada 2.200 vermişim diyorum
bundan sonraki vereceğim kilolar daha yerleşik kilolar bakalım bundan sonra nasıl gideck:18:
bana 60 yeter cnm daha fazlasında gözüm yok
sende çok güzel kilolar verdin kendine haksızlık etme
boyum kaç ortim sordum ama görmedin
ev işide spordur ortim ellerine sağlık ama bu akşam yap bari
aynı dediğin işler beni pazar günü bekliyor süpürme silme toz almaa çamaşır vs benmde çok kirlenmiyor haftada 1 yapıyoruz temizliği eşimle beraber
ben tek içinden çıkamıyorum
sen bugünde niyetlimisin?
salıdan bu yana 400 gram veriyor beğenmiyor
sagol canim sarmisakda ise yaramiyo sarmisak +ilac iciyo ve hala 18 11 dusmuyo dustugunde bile en fazla 16 10 oluyo biliyorum canim tansiyon cok onemli devamli agrilari var ve onlar hep tansiyondan oluyo anlamiyoki canim bosuna bekletcekler pazar aksami giderim diyo iste doktor araba bile surme dedi biz fransaya gittik kayinvalideyi almaya sen beni niye gondermek istiyosun diyo bende seni dusunuyorum diyorum
s.a. kizlaaarhemen basalayayim :99:
nöörüyonuz bakemay ben iyiyim sabah baya bi moralim bozuldu tabi ama sonra regl felan dedim topla kendini cabuk dedim .
neyse ise gittim geldim yatak altinda tuniklerim vardi olmuyodu göbeeemden :26: onlara bakem dedimolduuuuu
ama 2 3 kilo daha versem dahada iyi durur ..imm ay dur :44: ha sonra evi toparladim nevresimler yerler tozlar süpürgeee derken isleri bitirdimkocis erken geldi bugün simdi kizla mama almaya gittii ama ben istemedim neyse gelicekler ve yatak odasi bakmaya gidiceezz ay sööylemesi ayip bizimkisinin eskittikde ben geldigimde esim yatak odasi almisti geldim geleli onu kullaniyorum herseyi degistirdikde bi ona firsat gelmemisti simdi geldi gibi insallahh ay seviniyorum söööyle aynali maynali :108: takim bisey istiyorum insallahh gerci benim aynaya ihtiyacim yok ben zaten güzelim :82: ama olsun aynada güzellik görmüs olur ayy insan anca bukadar kendini begenmis olur ama begenilmicek gibide degilimki caniiiiim su güzellige bak
ölye iste gelirlerse ani cikis olabülüüüü
s.a. kizlaaarhemen basalayayim :99:
nöörüyonuz bakemay ben iyiyim sabah baya bi moralim bozuldu tabi ama sonra regl felan dedim topla kendini cabuk dedim .
neyse ise gittim geldim yatak altinda tuniklerim vardi olmuyodu göbeeemden :26: onlara bakem dedimolduuuuu
ama 2 3 kilo daha versem dahada iyi durur ..imm ay dur :44: ha sonra evi toparladim nevresimler yerler tozlar süpürgeee derken isleri bitirdimkocis erken geldi bugün simdi kizla mama almaya gittii ama ben istemedim neyse gelicekler ve yatak odasi bakmaya gidiceezz ay sööylemesi ayip bizimkisinin eskittikde ben geldigimde esim yatak odasi almisti geldim geleli onu kullaniyorum herseyi degistirdikde bi ona firsat gelmemisti simdi geldi gibi insallahh ay seviniyorum söööyle aynali maynali :108: takim bisey istiyorum insallahh gerci benim aynaya ihtiyacim yok ben zaten güzelim :82: ama olsun aynada güzellik görmüs olur ayy insan anca bukadar kendini begenmis olur ama begenilmicek gibide degilimki caniiiiim su güzellige bak
ay canım allah şifa versin.bu erkekler hep böyle. benim dedemin tansiyonu 200 lerdeydi devamlı ya. doktor nasıl ayakta durduğuna şaşıyordu. ay kayınvalide de kendi gelseymiş otobüsle felan gelemiyormu anlamadım. neyse boşver sen eşinle ilgilen geçer inşallah.
menüm dünkü:
sabah: 1 domates,1 biber, 2 zeytin, çok az peynir, 1,5 dilim ekmek
ara: elma
öğle: ton balığı domatesten yapılma salata, 2 dilim ekmek
ara: elma
akşam: 3 tavuk nugget, 1 dilim pizzasalata, 2-3 tane de eşimin patates kızartmasından. (dileeeeek mayonez yemedim ama ketçap sürdüm )
başka birşey yemedim akşam. sadece çay :)
bugün : sabah: 4 kaşık nefsit, yarım su bardağı süt , çok az bal üstüne
ara: 1 kurabiye :18::18::18:
öğle: yarım dilim ekmekle çorba, 3 kaşık erişte(yoğurdu unutmuşum sormayın ya evde)
ara: 1 portakal
akşam: mantar ve etle çok az zeytin yağı ile yapıyom saç kavurma benzeri bişi işte:), yoğurt ve salataaaaaa
bir zayıflayayım bu menüleri toplayıp kitap yapacamzayıflama hikayem diye yatağın başucuna koyacam hergün okurum bak ne zorluklarla zayıflamışım diye
geçmiş olsun dikkat et kendine ortimboyum 1,68 cnm. Bu akşam muhtemelen geç gideriz. 23:30 u bulur yapamam çok ses yapıyor ama yarın ve öbür gün yaparım inşallah. Senin ne güzel kociş yardım ediyor benim ki ben temizlerkende batırır. Bide her hafta sonu mutlaka biryerlere gideceğiz gezmeyi sever o yüzden 1 gün iş yapabiliyorum.Bugün niyetli değilim cnm. gece biraz ateşlendim sanırım bünyem düştü tutmadım bugün. P.tesi devam edeceğim inşallah.
ohh tuniğinde olmuş temizlikte yapılmış miss misss.a. kizlaaarhemen basalayayim :99:
Kısçelerrrrr bugün kendimi gaza getirmek için face de ne kadar zayıf arkadaşım varsa baktım
Onların yazdan kalan resimlerine
Beyaz tişört giymişler şortlar falannn offf offf
Bu ay sonuna kadar hedefim 62 olmak karar verdim.
Yeni defterime geçtim yazdım oraya da kocaman hedef 62 diye.
30 günüm var önümde yapamıycak biri değilim zaten dimi..
Gaz verinn banaaaaa daaaaaa
Bugün de;
Sabah:
Uno denge ekmeğiyle yapılmış sandvic ( salam, peynir, çeri domates)
Bitki çayı
Ara:
Unuttum dalmışım.
Öğlen:
Salata
6 ufak nugget ( fırında pişti),
Ayran
Ara:
1 türk kahvesi,
2 tane etiform
Akşam da büyük olasılık ya yarım süt dilimiyada 3 yk k-fleks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?