70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

at bence onları canım..
fare dokunduğu şeylere çişini yaparmış..
ayyy çok huylandım yaaa ilk defa bir okulda fareye rastlıyorum
aynen vücudum 1 hafta çok verince öbür hafta hoop dur diyor herhalde hızlı giden çabuk yorulur misali yormadan veriyor kendini
2 haftaya 62 lerde tahtını kurarsın inş eve hedefine az kadı sana

sağol canım benim hayaldi bu kiloya inmek benim için sende azimlisin yakında yetişirsin bana bende bu hız varken

Selam kizlarrrr...hafta sonu geldi yine benim misafirim olacak yatılı yazamayabilirim....
Bugünkü menum bu

Sabah yok cnm istemedi geç kalktım zaten...
Ara 1 portakal
öğle 1 tane orta boy brokoli 1 adet havuc haslanmis tuzsuz ama baharatli yedi. Yanında 1 Çavdar ekmegi
Ara yeşil çay ve 2 adet portakal kremali eti form bisküvi
Aksam salata çorba yoğurt

Su iciyorum...spor olarak kosu bandımda 30 dk yuruce

sabah müsli yaninda fit cay
arada cilek 3 tane
öglen yarim porsiyon acili nohut yemegi
aksam müsli yaninda fit cay
bol bol su

Bugün yine bir gece vardiyası
Menüyü paylaşayım
Sabah uyanır uyanmaz 1 bardak ılık su ve 2 kuru kayısı
09:15 kahvaltı: 2 dilim çavdar ekmeği, 2kk peynir, 5 zeytin, domates salatalık , kafeinsiz yeşil çay (tadı berbat), 2 fındık, 1 ceviz, 2 bademmm enerji deposu oldummmmm
12:00 ara öğün: 2 mandalina
14:00 öğle yemeği: 7-8 kaşık mantarlı et sote, salata, yoğurt, 1 dilim çavdar ekmeği
16:30 gibi bir ara öğün daha yapacağım: 1 kepekli galeta, 1 elma
20:00 ofise gidince akşam yemeği yiyeceğim: 8 yemek kaşığı kabak, 1dilim çavdar ekmeği, salata, yoğurt

Belki ara öğünü 16:00' da yiyip akşam işe gitmeden 18:00' da yemek yiyebilirim, bilemedim şimdi
Gece yanıma beyaz leblebi, meyve, fındık ceviz badem alırım. Muhtemelen sadece beyaz leblebi yerim, galeta da olabilir.
Soda alasım var bu defa, ofiste gazdan ölüyorum

Son düzenleme:
herkese merhaba tam bir haftadır yokum(bildirim yapıp kaçıcam haftaya kısmetse burda olcam...
başlangıç kilom:74
geçeen hafta:69
bu hafta:67.9
giden:1.1
toplam giden:6.1
hedef:62

geçmiş olsun canm inş sorunsuz atlatırsınız

sağol canım benim hayaldi bu kiloya inmek benim için sende azimlisin yakında yetişirsin bana bende bu hız varken
bundan sonrası bendede yavaş gitceği için ben sana kavuşamam senin hedefine az kaldı zaten
sabahı atlamamalısın en önemli öğün kahvaltı benmde cnm istemiyor ama yiyorum kahvaltısız olmaz
onun dışında menün iyi

cnm gece çalışacağın için 20 de yemen gayet uygun erken yeme gece acıkırsın sonra
menünüde çok begendim
herkese merhaba tam bir haftadır yokum(bildirim yapıp kaçıcam haftaya kısmetse burda olcam...
tbrkler

bı buzluga koyma durumunu bende duıymustum ama ıslatıpmı koyuluyodu yosa sıkıca posete baglayıpmı bılemedım.google amcaya sor,kesın bılıyodur

gerçekten doğum çok şey değiştiriyor Eki Görüntüle 358774
puhahaaaa aynen
Kilo bildirimim:

Başlangıç: 86.0
Geçen hafta: 67.2
Bu hafta: 66.2
Giden: 1.000 :86:
Toplam verilen: 19.800 :96::96::96:
Hedef: 60
:82:
vuuu cok süperr kılo vermışsın maşallahh tütütütüüüüüü.nekadar zamanda verdın,söle söleee de heycanımız katlansın
kilo bildirimi
başlangıç 79.8
geçen hf 61.5
bu hafta 59.5
giden 2000 gr
toplam giden 20.300 gr
hedef 58

nihayet 5 li rakamlaarı gördüm kızlar..
A llah herkese nasip etsin..

inanamıyorummm ayakta alkışlıyorumm yada ucarak 20 kılo vermıssın maşallahhhh.sen nekadar zamnda verdın? ıdolüm oldunuz pucccayla tamda vermem gereken kıloyu vermıssınız.... 78 im şuannnnn

sagol canim sarmisakda ise yaramiyo sarmisak +ilac iciyo ve hala 18 11 dusmuyo dustugunde bile en fazla 16 10 oluyo biliyorum canim tansiyon cok onemli devamli agrilari var ve onlar hep tansiyondan oluyo anlamiyoki canim bosuna bekletcekler pazar aksami giderim diyo iste doktor araba bile surme dedi biz fransaya gittik kayinvalideyi almaya sen beni niye gondermek istiyosun diyo bende seni dusunuyorum diyorum

Hazirandan beri dikkat ediyorum.
Temmuzda 79- 80 kiloydumbu topiğe katıldım sonrası geldi zaten.
Ekledim seni farkı görmek istersen

Bana biildirim yapın.

Güzelmiş beğendim.

sabah müsli yaninda fit cay
arada cilek 3 tane
öglen yarim porsiyon acili nohut yemegi
aksam müsli yaninda fit cay
bol bol su

Çok az bunlar..

Sabah canın bişi istemese de muhakkak ye.
Kilo vermede çok önemli.
Bi türk kahvesi iç kendine gelmek için ben öyle yapıyorum.

Kilo verdiğinde bu günleri gülere anacaksın canım.
Emin ol zayıflamak, inceldiğini hissetmek o gazoztan daha tatlı.

herşey derken abartmasaydın
Öğle sebze veya et akşam k-fleks i tavsiye ederim.

ben 77 kiloyum beni de aranıza alıp desteklerseniz sevinirim..

Hoşgeldin aramıza

Afiyet olsun güzelmiş.

Çok geçmiş olsun canım.

ay canım allah şifa versin.bu erkekler hep böyle. benim dedemin tansiyonu 200 lerdeydi devamlı ya. doktor nasıl ayakta durduğuna şaşıyordu. ay kayınvalide de kendi gelseymiş otobüsle felan gelemiyormu anlamadım. neyse boşver sen eşinle ilgilen geçer inşallah.
menüm dünkü:
sabah: 1 domates,1 biber, 2 zeytin, çok az peynir, 1,5 dilim ekmek
ara: elma
öğle: ton balığı domatesten yapılma salata, 2 dilim ekmek
ara: elma
akşam: 3 tavuk nugget, 1 dilim pizza salata, 2-3 tane de eşimin patates kızartmasından. (dileeeeek mayonez yemedim ama ketçap sürdüm )
başka birşey yemedim akşam. sadece çay :)
bugün : sabah: 4 kaşık nefsit, yarım su bardağı süt , çok az bal üstüne
ara: 1 kurabiye :18::18::18:
öğle: yarım dilim ekmekle çorba, 3 kaşık erişte(yoğurdu unutmuşum sormayın ya evde)
ara: 1 portakal
akşam: mantar ve etle çok az zeytin yağı ile yapıyom saç kavurma benzeri bişi işte:), yoğurt ve salataaaaaa
bir zayıflayayım bu menüleri toplayıp kitap yapacamzayıflama hikayem diye yatağın başucuna koyacam hergün okurum bak ne zorluklarla zayıflamışım diye

AMAN AT CNM SENİN CANINDAN KIYMETLİ Mİ. Bide çekmecene artık yemek koyma kokuya geliyor herhalde. fare kapanı felan koydursana oraya öyle yaşanır mı? Demir bir kutun veya teneke varsa bundan kelli çaylarını ona koy açamasın.

amin cnm. bebişim öldü maalesef ama keşke olsada evimi kirletse. Tek derdim bebiş evi kirletiyor olsa... Ben o zaman hergünde silerim yanii..

boyum 1,68 cnm. Bu akşam muhtemelen geç gideriz. 23:30 u bulur yapamam çok ses yapıyor ama yarın ve öbür gün yaparım inşallah. Senin ne güzel kociş yardım ediyor benim ki ben temizlerkende batırır. Bide her hafta sonu mutlaka biryerlere gideceğiz gezmeyi sever o yüzden 1 gün iş yapabiliyorum.Bugün niyetli değilim cnm. gece biraz ateşlendim sanırım bünyem düştü tutmadım bugün. P.tesi devam edeceğim inşallah.

cnm suya limon sık şeker koy içsin oda etkilidir. Ama muhtemelen başka bri rahatsızlık tetikliyordur veya stres. Doktorun tespit edip ilaç yazması şart. Yüksek tansiyn çok tehlikelidir aman Allah göstermesin.. Çok geçmiş olsun cnm.

s.a. kizlaaar hemen basalayayim :99:

nöörüyonuz bakem ay ben iyiyim sabah baya bi moralim bozuldu tabi ama sonra regl felan dedim topla kendini cabuk dedim .
neyse ise gittim geldim yatak altinda tuniklerim vardi olmuyodu göbeeemden :26: onlara bakem dedim olduuuuu

ama 2 3 kilo daha versem dahada iyi durur ..imm ay dur :44: ha sonra evi toparladim nevresimler yerler tozlar süpürgeee derken isleri bitirdimkocis erken geldi bugün simdi kizla mama almaya gittii ama ben istemedim neyse gelicekler ve yatak odasi bakmaya gidiceezz ay sööylemesi ayip bizimkisinin eskittikde ben geldigimde esim yatak odasi almisti geldim geleli onu kullaniyorum herseyi degistirdikde bi ona firsat gelmemisti simdi geldi gibi insallahhay seviniyorum söööyle aynali maynali :108: takim bisey istiyorum insallahh gerci benim aynaya ihtiyacim yok ben zaten güzelim :82: ama olsun aynada güzellik görmüs olur ayy insan anca bukadar kendini begenmis olur ama begenilmicek gibide degilimki caniiiiim su güzellige bak

ölye iste gelirlerse ani cikis olabülüüüü

canım al tabı sımdıden hayırlı olsun eskıttık deyınce kac yasındasın sen merak ettım:44:

Ballı gaymakkk
Beyaz aynalı falan çok şık takımlar varrr.
Aynalı daha iyi olur zannımca Eskimiş zaten
Boşver herkesin regl haftası haftaya toparlarız sen salmadıgın sürece bak tuniklerinde olmuş ne güzel

Dün akşam ki menü süpermiş seninle uzaklara gidelim Black'im
Bugünde güzel işte:119::119:

Kısçelerrrrr bugün kendimi gaza getirmek için face de ne kadar zayıf arkadaşım varsa baktım
Onların yazdan kalan resimlerine
Beyaz tişört giymişler şortlar falannn offf offf
Bu ay sonuna kadar hedefim 62 olmak karar verdim.
Yeni defterime geçtim yazdım oraya da kocaman hedef 62 diye.
30 günüm var önümde yapamıycak biri değilim zaten dimi..
Gaz verinn banaaaaa daaaaaa

Bugün de;

Sabah:
Uno denge ekmeğiyle yapılmış sandvic ( salam, peynir, çeri domates)
Bitki çayı
Ara:
Unuttum dalmışım.
Öğlen:
Salata
6 ufak nugget ( fırında pişti),
Ayran
Ara:
1 türk kahvesi,
2 tane etiform
Akşam da büyük olasılık ya yarım süt dilimi yada 3 yk k-fleks

geçmiş olsun dikkat et kendine ortim
bende tek pazar günü evdeyim bizde gezmeyi seviyoruz onun için o da yardım edince öğlene kadar iş bitiyo öğleden sonra geziyoruz..
bu hafta ediklerine dikkat et haftayaa kilo vermiş olarak görmek istiyorum seni
yoksa ahanda böle yolarım seni
her hafta böle sakin kalmam

ohh tuniğinde olmuş temizlikte yapılmış miss miss
bide yeni yatak odası geliyor daha ne olsun
hayırlı olsun şimcikten

olursun canm 62 1 ay var sonuçta
benimde hedefim 65
hadi bakalım kim verecek 4 kilo
yarışalımmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…