70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

8.30: 2 kuru kayısı, 2 ceviz

10.00: 1 tane tam tahıllı simit, 1.5 kk peynir domates salatalık biber

11.30: az şekerli türk kahvesi(1 çay kaşığı şeker)

14.30: 5 kaşık az yağlı kıyma yemeği, yarım kase yoğurt,salata

17.00:1 küçük elma

19.00: nesfit yarım yağlı sütle(yemek yokta )

olursun canm 62 1 ay var sonuçta
benimde hedefim 65
hadi bakalım kim verecek 4 kilo
yarışalımmı

Tamammmm banaa uyarrrrr
Bugün 2 mart 1 nisan da görüşelim o vakit

Güzel afiyet olsun

Tamammmm banaa uyarrrrr
Bugün 2 mart 1 nisan da görüşelim o vakit

Güzel afiyet olsun
tşkler beğendiğin için
1 nisanda şehir dışına çıkıyorum
30 martta görüşelim hem cumaya denk geliyor
kim verecek 4 kg bakalım yarışşşşşşşşşşş başlasınnnnnnnnnnnnnn

ortim bu arada senn boy 1.68 miş bence 56 kgda çok zayıf olursun hedefin 60 olasa daha iyi olmazmı acep

yavruuum senın gazamı ıhtıyacın varrrrrrrr,basmış gidiyoon son viteste o resımlerını gördümm yaaa,gittim 30 dakka spor yaptım pazartesı baslarım dıe erteledıgım şeyi yaptım yanıııı.benı fena gaza getırıdn gell seni bi öpiiimmmmm sen bu ay 62 ol kuşum bende 74 enaz hadı bakalım maç başlasım

Hazirandan beri dikkat ediyorum.
Temmuzda 79- 80 kiloydumbu topiğe katıldım sonrası geldi zaten.
Ekledim seni farkı görmek istersen.

farkı fark ettim ahanda böyleee ortak yanımız ,79 kıloyla girdim yanınıza ve bu ortak yanımızın 20 kılo vererek son bulmasını dılıyorum

Son düzenleme:

Çatlak kısçe
Teşekkür ederimm canımmmmm.
Gaza getirebildiysem ne mutlu bana
Bende 58 olup korumak istiyorum kilomu.
Hadi bakalımm 1 ay verelim kendimize ne kadar vericez bu bir ayda

Eski mesajına denk geldim.

Nostaljii yapıyımmm dedimmm
Temmuz 2011

8 li rakamlardan kurtulduğuma göre artık burda yerimi alabilirim :)

08.07.2011 tarihinde ilk topiğe merhaba demem

pucca cım verirsin elbet bence başarırsın amma san şunu sormak isterim senki bizim hocamız, ustamızsın süt dilimde ne oluyor, ya sabahki salam (gözümden kaçtı sanma). Bunlar yok ustam bunlarıda çıkarsan kim tutar seni. 4 de verirsin 5 te... Ama ben iddaya giremiycem diğer arkadaşlar gibin çünküm bu ay oruç tutmalıyım ve almasam şükredeceğim. Hadi size kolay gelsin...

Ortim sabrının biryerde taşacağını hissetmiştim. Ne olur yolma beni saçım acıyor..

ortim bu arada senn boy 1.68 miş bence 56 kgda çok zayıf olursun hedefin 60 olasa daha iyi olmazmı acep

yaa şuanda bile komşu burdaydı ne kadar zayıfladın üstündekiler çuval gibi duruyor bu kadar zayıflamasaydın keşke diyor ama şimdi kış bide yazı var bunun. Tmm 56 olmasamda 58 oliiiyim. hani diyorlar ya boydan 10 kilo eksiği ideal. Bide benim basen masen yok, bacaklarım hepten çiroz oldular. Benim kilo göbek ve sırtta toplanıyor. eee az yiyince göbekte çekildi (tabii şimdilik) sırtta fazla göstermiyor dar giymeyince. Beni gören herkes ayy bu kadar zayıflamasaydın diyor. Amma en azından 58 hadi oda olmadı 60 olayım dimi. Bide hamişlikte kilo hakkım olsun diye 56 olayım istemiştim..Bakalım ne kadar daha giderse o kadar hakkım olur yemek yemeğe.

slm kızlar
hemen kilo bildirimimi yapayım
başlangıç: 73
geçen hafta: 63
bugün: 62.3
giden: 700
toplam giden: 10.700
hedef: 57

pucca özel msj atmama gerek var mı?

Çatlak kısçe
Teşekkür ederimm canımmmmm.
Gaza getirebildiysem ne mutlu bana
Bende 58 olup korumak istiyorum kilomu.
Hadi bakalımm 1 ay verelim kendimize ne kadar vericez bu bir ayda

ben de istiyom ben deee
bu topiğe geldiğim de ben de 78 kiloydum tabii başlangıç kilom 82 . ben de vermek istiyom aylık hedefimiz ne olcak şimdi fikren alıştıralım kendimiz diyerekten soruyom yani
acayip gaza geldim heee

slm kızlar
hemen kilo bildirimimi yapayım
başlangıç: 73
geçen hafta: 63
bugün: 62.3
giden: 700
toplam giden: 10.700
hedef: 57

pucca özel msj atmama gerek var mı?

Tebrik ettim şeker özel mesaj at ordan toplıycam

Salam ufaktı canım
Süt dilimi de sütün kardeşi o yüzden

Kızlarrr biber kızartmasını özleyen var mı aranızda?

Geçen tv de gördüm çok az kalorili yapıldı. Şöyle;
Kurutulmuş biber (dolma biber de olru bence) suda haşlandı. Azbir yağda soğan kavruldu içinede salça kondu sonrada biberler kondu karıştırıldı. Üzerinede sarmısaklı yoğurt.
Çokta güzel göründü ben deneyeceğim.

hedeffffffff bu ayyyy 4 kıloooo ooohhgitsın kılolarrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…