orda yiyecek yerler var ama hepsi pizza pide vs yani bana yasak olan şeyler. ben de senin dediğin gibi yapıyorum zaten genelde kendime sandviç yapıp götürüyom ya da simit ayran yapıyom ama hergün böle de sıkılıyom yani ama nese artık sıkacaz dişimizi
buarada cok mutluyum 200 gr daha gıtmıs dünden buyana
su kaybı olmasın dıe 2 lt su ıcıyorum artı bırde 5i biyerde caya baslıyorum bugun.gunde 2 fıncan içilıyor galıba. ayy içim içim sıgmıyorrrr.sabah önce bunu yazcaktım kaynadı arada
biz de seni sevdik canım umarım burayı boşlamazsın
:
Süpermiş.:13::13:
Sen gaza geldin tamamdır.
Dışarda bazı yerlerde günün çorbası falan yazar çorba da oluyor yada tavuk şiş falan.
1 lahmacunda listeye yazmıştı dr.
Süpermiş.:13::13:
Sen gaza geldin tamamdır.
zaten KK kızıyım gitmem biyerlere, zayıflamadann kurtulamazsınız bendeeeennnnnn
evet evet bendende gitse süpsüper olacak1 dilim ekmekte olabilir veya onun yerine 1 kaşık daha arttırabilirim yemeği bilemedim.:26:
Bu hafta 1.5 - 2 gitse süper olacak ya.
süperrrrbuarada cok mutluyum 200 gr daha gıtmıs dünden buyana
su kaybı olmasın dıe 2 lt su ıcıyorum artı bırde 5i biyerde caya baslıyorum bugun.gunde 2 fıncan içilıyor galıba. ayy içim içim sıgmıyorrrr.sabah önce bunu yazcaktım kaynadı arada
yaa bak lahmacun orda var hem de küçük oluyo onların ki bunu bildiğim ii oldu arada canım sıkıldıkça yerim heraldebi de dilekcim bana da bu listeni gönderebilir misin belki bilmediğim bişiler öğrenebilirim listenden
Göndereyim şekerim
Döndür dolaştır kendine göre şekillendir işte.
hosgeldın senıde cok motıve gördüm
hoşgeldin canm biz burda sağlıklı beslenerek kilo veriyoruz aç kalmıyoruz.. benmde migrenim var ama aç kalmadığım için migrenim tutmuyor.kızlar hepinize merhaba bende zayıflamak istiyorummm çok kilo aldım ne olduysa 4-5 ay içinde oldu ben 4 yıllık evliyim hiç bu kadar kilo almamıştım temmuzda sınava gircem yemek yiyip oturuyorum masa başına çalışmasam olmaz yemesem olmazz napcam şaşırdım çok canım sıkkın rejime başlıyom 3. gün dayanamıyorum migrenim var hemen tutuyo illet sonra derste kalıyo hepsi kalıyoo napcam ben kızlar bi akıl verinn başlığa baktımda kaç sayfa olmuş kimbilir kaç kişi zayıfladı burdaa
bu arada boyum 1,57 kilom 70 tam bi şişkoyum yanii offf offf ..hayata küscem az kaldıı...:::::::((
YEŞİL ÇAYIN FAYDALARI
Yeşil çayı, Çinliler yıllarca başağrısından depresyona kadar birçok hastalığın tedavisinde kullanmışlardır. Kuvvetli antioksidanlar içerir.Vücudumuzun antioksidan ihtiyacını karşıladığı gibi günlük su ihtiyacını da karşılar.
Kanser riskini azaltır;kolon,pankreas,rektum,yemek borusu,mesane,mideki sağlıklı hücrelere zarar vermeden, kanser hücrelerinin büyümesini önler.Prostat kanserini azaltır,yumurtalık kanseri ve meme kanserine karşı etkilidir.
Romatoid artrit olanların iyileşmesine yardım eder.
Hipertansiyon riskini azaltır ve kan basıncını ayarlar
Kolestrolü düşürür.
Beyin tümorünü küçültür.
Sigara içenlerde akciğer kanseri riskini azaltır.
Kanser ilaçlarının negatif yan etkilerini azaltır.
Metabolizmayı hızlandırır.
Bağışıklık sisteminin savunma mekanizmasını iyileştirerek,vücudun bakteri ve viruslere karşı savaşmasını sağlar.
Kanın pıhtılaşmasını önleyerek,imme ve kalp krizinin riskinin azalmasına yardım eder.
Böbrek hastalıklarına karşı koruyucudur.
Serbest radikallerin zararlı etkilerini yok eder.
Yeşil çay sakinleştirici etkisi sayesinde yorgunluğun ve stresin azalmasına yardım eder.
Kalp damar hastalıklarına karşı savaşır.
Anti-bakteriyal ve anti-viral özellikleri vardır.
Yeşil çayın içindeki EGCG(epigallocatechin) kuvvetli bir anti-oksidandır.
Menopozun yan etkilerini azaltır.Östrojen etkisi yapan içecekler arasındadır.
Kemikleri yapılandırır. Kemik mineral yoğunluğunu artırır.Yeşil çay kemiğe egsersiz ve kalsiyumla benzer faydalar sağlar.Kemik erimesini önler.
Karaciğeri,alkolden ve diğer zararlı kimyasallardan korur.
Alzheimer,Parkinson gibi hastalıklara karşı korur.
Diş çürümelerini önler
Gribe karşı iyi savaşır.
Gıda zehirlenmelerini önlemeye yardım eder.
Trigliseriti yüksek hastalarının günde iki fincan yeşil çay içmeleri trigliseriti normal seviyeye indirir.
Vücuttaki yağların yakılma sürecini hızlandırır.
Migrene iyi gelir.
İçindeki kafein yorgunluk ve uyku halini ortadan kaldırır.İdrar söktürür.
Zararlı etkileri:
Diüretik oldugu icin bazı hastalıklarda dikkatli kullanılmalıdır.Günde iki,üç fincan tüketilebilir.
Kafein içerdiği için uykusuzluk sorunu olanlar dikkatli kullanmalıdır.
Karaciğerinden problemi olan insanlar yeşil çayın içindeki bazı bileşenlerden dolayı dikkatli kullanmalılar.
Hamileler doktora danışarak kullanmalıdır.
bende çok alıştım 6 aydır heme hemen her gün 2 kupa içiyorumdün marketten naneli limonlu yeşil çayımı da aldım, faydalarını hatırlatman çok keyifli oldu :)
bir önceki iletide sınavlara çalışan arkadaşım sana çare yeşil çayda, alışması zor oluyor ama alışınca da normal çayı garipser oluyorsunuz :) başlangıç için sebep olsun yeşil çay :)
hoşgeldin canm biz burda sağlıklı beslenerek kilo veriyoruz aç kalmıyoruz.. benmde migrenim var ama aç kalmadığım için migrenim tutmuyor.
şu şekilde besleniyoruz
sabah
ara
öğlen
ara
akşam
sabah kahvaltıısnı asla yapmamzlık yapma
her akşam menülerimizi yazıyoruz
cuma günü kilo bildirim günü
sende menülerimize bakarsan anlarsın zaten mesela sende bu akşma menünü yaz
arkadaşlar nerelerde hata yaptığını söylerler
canm bu işi beyinde bitirmek gerekyior galiba ben tatlısız yaşayamam derdim en sevdiğim şeylerdir şekerli şeyler yoksa ekmekle falan aram yok
ama yaşanıyormuş 1 haftadır tatlı birşey girmedi ağzıma yarın ödülüm kazandibi
haftanın 1 günü abartmadan dilediğimi yiyorum bu benm motive olmamı sağlıyor
ama onun dışındaki günlerde çok dikkat ediyorum kaçmak yapmamaya özen gösteriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?