canım yolda idim birde bir arkadaş ara öğünde yenebilecek bir liste paylaşmıştı orada yarım simit yazıyordu bnde ondan yedim açıkcasıArada simit haricinde güzel.
:
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 61.5 [/TD] [TD] 59.5 [/TD] [TD] 2.000 [/TD] [TD] 20.300 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] NEVRESEMA [/TD] [TD] 77.5 [/TD] [TD] 76.8 [/TD] [TD] 75.2 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 2.300 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] PuCCaaa [/TD] [TD] 86.0 [/TD] [TD] 67.2 [/TD] [TD] 66.2 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 19.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] elysion [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 70.9 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 3.600 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] jazira [/TD] [TD] 82.0 [/TD] [TD] 72.8 [/TD] [TD] 72.0 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 10.000 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] qqbra [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 63.0 [/TD] [TD] 62.3 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 10.700 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 64.4 [/TD] [TD] 63.9 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 6.300 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 66.3 [/TD] [TD] 65.8 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 8.200 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] monarosa_22 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 64.5 [/TD] [TD] 64.0 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 9.000 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] chukuleta [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 71.7 [/TD] [TD] 71.2 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 3.800 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] eferay [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 71.0 [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 4.500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] chosen1234 [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 69.8 [/TD] [TD] 69.4 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 6.600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] iclal85 [/TD] [TD] 74.4 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 73.2 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] GurbetGuzeli [/TD] [TD] 74.4 [/TD] [TD] 72.5 [/TD] [TD] 72.3 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 2.100 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] RuweYDaa [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 73.7 [/TD] [TD] 73.6 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 2.400 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] ecrin29 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 59.9 [/TD] [TD] 59.8 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 10.400 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] buseli [/TD] [TD] 72.6 [/TD] [TD] 64.4 [/TD] [TD] 64.4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 7.500 [/TD] [TD] 56 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 60.5 [/TD] [TD] 60.5 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 19.300 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] rezzan784 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 68.7 [/TD] [TD] 68.9 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 6.800 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] BlackCat [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 71.2 [/TD] [TD] 71.7 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 4.300 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 21 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 73.4 [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] +600 [/TD] [TD] 2.300 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 22 [/TD] [TD] ballıkaymakim [/TD] [TD] 78.0 [/TD] [TD] 72.2 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] +800 [/TD] [TD] 5.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 23 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 70.3 [/TD] [TD] 71.2 [/TD] [TD] +900 [/TD] [TD] 1.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
Bu hafta birincimiz olan zerra arkadaşımızı kutluyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.
Kilo alan arkadaşlarımız üzülmesin haftaya azimle ve güzel beslenerek aldıklarının dışında bile kilo verebilirler.
Çabuk gelen çabuk gider unutmayalım.
Sabit kalanlarda üzülmesinler en azından almamışlar bu da birşey
Bu hafta aramıza katılan arkadaşlarımız; NorA_, Marjansen, ay_nil, bursa86, hasrettt, huzunperisi, minik_kelebek, PearlJam katılımlarının devamını diliyoruz.
Bana mesaj atan listedekiler bir kusur varsa affola.
Bu hafta liste süperrrr
Bravo 70-79 topiğiiii
Haftaya güzel bir listeyle buluşmak üzere
PuCCaaa
aşılamam hakkında olumsuz konuştu doktorum çok moralim bozuk aslında zor hamile kalırsınisallah hayirlisiyla sende hamis kalirsin canimbende severim tarcini canim :126:
CANIM ÖNCELİKLE HOŞGELDİN TATLIM BENDE DİYABET HASTASIYIM AÇ KALINCA ŞEKER DÜŞMESİ YAŞAYIP ALLAH korusun komaya bile girmem var ama bu topikte aç kalmıyorum ara öğünler sayesinde sende umarım aç kalmadan kilocuklarını verirsinkızlar hepinize merhaba bende zayıflamak istiyorummm çok kilo aldım ne olduysa 4-5 ay içinde oldu ben 4 yıllık evliyim hiç bu kadar kilo almamıştım temmuzda sınava gircem yemek yiyip oturuyorum masa başına çalışmasam olmaz yemesem olmazz napcam şaşırdım çok canım sıkkın rejime başlıyom 3. gün dayanamıyorum migrenim var hemen tutuyo illet sonra derste kalıyo hepsi kalıyoo napcam ben kızlar bi akıl verinn başlığa baktımda kaç sayfa olmuş kimbilir kaç kişi zayıfladı burdaa
bende seni tebrik ediyorum canımdilek eline sağlıkk canımm
liste güzel bu haftada kilo veren herkesi tebrik ediyorum
veremeyenlerde üzülmesinler haftaya inşallah
canım ben normal sarı kayısı yiyorum ama en fazla 2 tane oluyor hatta arada 10 15 tane kuru üzüm dahi yiyorumkızlar hani kayısı yiyorsunuz ya, ben onu şöyle duydum;diyet yaparken yenilmesi gereken kayısı yaprak kayısı imiş.yani hani kurutulmuş kayısılar var ya onlardan olması lazımmış,diğer sarı kayısılar aksine kilo yaparmışmış,şekeri fazlaymışşş...bilmiyorum ne dersiniz öyle mi? siz yaprak kayısı,yani kurutulmuş kayısı mı yoyorsunuz yoksa normal sarı kayısıdan mı?
Merhaba Bayanlar,
Bende aranıza katılmak istiyorum 1,70 boy kilo 75 60 kilo olmak istiyorum. İşim geregi gün içerisinde hareket etme olanağım pek olmuyor. Ama artık bu duruma dur demek istiyorum.
zor değil canım 2 günde alşıyorsun kendini hafif ve rahat hissedince çok azimleniyorsun topikte mükemmel motive ediyorbenide listeye ekleyinn:)çok hoşuma gitti bu geçmiş sayfaları okudum bu günden tezi yok başlıyomm ...ahada yazdımm:))şurayaa benim kilo 71,03 bu sabah tartıldım hedefimde 55 çok zor olacak belki ama olcakk yoksa çok kötüyümm ağlayasım geliyo ya kızlarr veririm dimi?
Tebrikler şeker.
hoşgeldin burayı takip et motivasnda çok iyi oluyoMerhabalar. Herkese sağlıklı günler diliyoruumm:) Bende katılmak istiyorum aranızaa sıkıldım artık bu durumdan ve desteksiz de olmuyor..
Boyum 1.68,18 yaşındayım.2011 yazında büyük bi hırsla lahana çorbası diyetini yaparak 72den 63 kiloya düşmüştüm.Okullar açıldı ve ygs sınav stresi + sabahtan akşama kadar dershane,ders derken 77 kiloya çıkmışım.2-3 aydır tartıya dahi korkudan çıkamıyordum taa ki 3 gün öncesine kadar.Tartıdaki rakamı görünce şok oldum çünkü hayatımdaki en yüksek kilomdayım şu an.Artık dur demenin vakti geldi dedim ve 3 gündür karatay diyeti yapıyorum.İnşallah güzel bi neticeyle sonuçları(z)m bu durumu.Hedefim tabiki önce 55 sonra 50 :)
Hadi bakalım.. :)
çok güzel canım tebrikler. bende 38 bedeni bir görsembu arada bugün çok mutluyumm
kasım ayında avm gezerken bi vitrinde mankende yüksek bel etek görmüştüm.
hemen magazaya girdim ve denedim.
malesef hayal kırıklıgıydı hem 2 ay önce doğum yapmış olmam ve kilolarım
eteginde hem yüksek bel olması hem de pileli olması beni dahada kilolu göstermişti ve etek üzerimde hiç güzel durmamıştı
okadar üzüldüm ki bide üstüne eşim sen kendinde mankende durdugu gibi durcak sandın dedi.
ozaman dedim been kiloyu vercem bu eteğide alıcam
daha 5 kilo fln daha vermeyi düşünüyordum bugün gezerken hala aklımda o etek tabi tekrar bakmak için girdim
vee o eteği aldım.
çünkü eeğin 38 bedeniini aldım ve bu sefer çok daha güzel durdu üzeriimde bu arada eşiim de begendi
o yüzden bugün çok mutlu oldum ben yaaaa
ay yapayalnızım topikte neredesinizkızlar yaaaaa. evde yalnız iş te yalnız bir siz vardınız sohbet edecek sizde yoksunuz
bekle bekle bir hal oldum ama böle yalnız kalınca gidip tıkınıyom ben gelinde tutun hadi beniiiiii
Merhabalar. Herkese sağlıklı günler diliyoruumm:) Bende katılmak istiyorum aranızaa sıkıldım artık bu durumdan ve desteksiz de olmuyor..
Boyum 1.68,18 yaşındayım.2011 yazında büyük bi hırsla lahana çorbası diyetini yaparak 72den 63 kiloya düşmüştüm.Okullar açıldı ve ygs sınav stresi + sabahtan akşama kadar dershane,ders derken 77 kiloya çıkmışım.2-3 aydır tartıya dahi korkudan çıkamıyordum taa ki 3 gün öncesine kadar.Tartıdaki rakamı görünce şok oldum çünkü hayatımdaki en yüksek kilomdayım şu an.Artık dur demenin vakti geldi dedim ve 3 gündür karatay diyeti yapıyorum.İnşallah güzel bi neticeyle sonuçları(z)m bu durumu.Hedefim tabiki önce 55 sonra 50 :)
Hadi bakalım.. :)
Sağol şeker ama bildirimimi yine listeye koymamışsın
bu arada bugün çok mutluyumm
kasım ayında avm gezerken bi vitrinde mankende yüksek bel etek görmüştüm.
hemen magazaya girdim ve denedim.
malesef hayal kırıklıgıydı hem 2 ay önce doğum yapmış olmam ve kilolarım
eteginde hem yüksek bel olması hem de pileli olması beni dahada kilolu göstermişti ve etek üzerimde hiç güzel durmamıştı
okadar üzüldüm ki bide üstüne eşim sen kendinde mankende durdugu gibi durcak sandın dedi.
ozaman dedim been kiloyu vercem bu eteğide alıcam
daha 5 kilo fln daha vermeyi düşünüyordum bugün gezerken hala aklımda o etek tabi tekrar bakmak için girdim
vee o eteği aldım.
çünkü eeğin 38 bedeniini aldım ve bu sefer çok daha güzel durdu üzeriimde bu arada eşiim de begendi
o yüzden bugün çok mutlu oldum ben yaaaa
arkadaşlar valla harikasınız bende katılmak istiyorum doğumdan sonra kilolar yapıştı 2 çocuğum var oğlum 8 yaşında kızımda 1 yaşında kızıma hamileyken 17 kilo aldım yani 87 kilo oldum aradan 1 yıl geçti şuan 73 kiloyum boyum 1.80 şu ana kadar hiç çaba sarfetmedim 73 e indim ama burda tıkandım artık düzene geçmemin zamanı geldi bana uygun bi diyet önerisi olan varmı acaba ne yapayım pazartesi başlayayım göbek bölgem çok cıvık ve bacak aralarım bu arada yaşım 28 ona göre uygun bi diyet hadafimdeki kilo 65 çok zayıfmı olurum ozamanda ...
pucca harikasın canım kutlarım seni.çok yakında başarı hikayelerinde okuruz mutlulukla seni inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?