70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende her kahvaltı yapmayana mutlaka yap diyorum
pucanın ddiği gibi kim demişse iyi etmiş
hertürlü spor olur canım günde yarım saat dans et faydasını görürsün
hoşgeldin suzii
yeme tabi o cıssları ki haftaya tartı seni musmutlu etsin

Uff dünkü kaçamağın üstüne tartıldım da noldu 73teyken bir anda 74'e geri döndüm.
6'lar hayal olcak sanırım

6lara ne kalmış ki

Kızlar size bir sır vereyim, 57 kilodan 79 a çıktım çünkü, yedikçe tatıldım bu moralimi çok bozdu, yemeye devam ettim yine tartıldım...
Ama tartı aslında haftada bir tartılmadıkça bizim düşmanımız. Ben dün çok büyük hatalar yaptım, eğer şimdi tartılırsam o tartıda 8leri göreceğim biliyorum...Hayır bunu yapamam kesinlikle...

Sende sakın pes etme canım 1 günde gelen kilo yine 1 günde gider, 6lara çok yaklaşmışsın zaten, darısı başıma

Son düzenleme:
Slm kizlar hemen menümü yaziyorummmm....
Sabah 1 dilim ekmek az peynir 1 katı yumurta domates2 zeytin
Ara 3 adet ceviz 1 portakal
Öğlen sebze çorbası hazır olandan salata catik
Ara 1 yeşil çay
Aksam bilmiyorum henüz menüde fırında tavuk var pilav ve çorba vs mezhepler Flo misafirim gelecek tatlı yapcam daha.....azıcık ucundan tasarım....
Spor yok yapamam mümkün değil p.tesi artık yarında yokum kizlar herkese iyi afta sonları dilerim....

Uff dünkü kaçamağın üstüne tartıldım da noldu 73teyken bir anda 74'e geri döndüm.
6'lar hayal olcak sanırım

Saçmalama şekerim ya bi geri iki ileri şeklinde ilerliyoruz işte.
Bende 73-74 de çok takılı kalmıştım.
Bugünden başla öglen sebze akşam k-fleks bak işe yarıycak inan bana

Ben neden listede yokum(((

Liste altında varsın bu hfta geldiğin için.
>Haftaya bildirim yaparsan listeye gireceksin.

Saçmalama şekerim ya bi geri iki ileri şeklinde ilerliyoruz işte.
Bende 73-74 de çok takılı kalmıştım.
Bugünden başla öglen sebze akşam k-fleks bak işe yarıycak inan bana

Evet yine haklısın canım benim.
Öyle yapıcam artık başka seçeneğim yok.
Ama sıktı bu iradesizlik durumu açıkçası kendime saygımı yitirmiyor değilim zaman zaman.

canm bu işi beyinde bitirmek gerekyior galiba ben tatlısız yaşayamam derdim en sevdiğim şeylerdir şekerli şeyler yoksa ekmekle falan aram yok
ama yaşanıyormuş 1 haftadır tatlı birşey girmedi ağzıma yarın ödülüm kazandibi
haftanın 1 günü abartmadan dilediğimi yiyorum bu benm motive olmamı sağlıyor
ama onun dışındaki günlerde çok dikkat ediyorum kaçmak yapmamaya özen gösteriyorum

Evet yine haklısın canım benim.
Öyle yapıcam artık başka seçeneğim yok.
Ama sıktı bu iradesizlik durumu açıkçası kendime saygımı yitirmiyor değilim zaman zaman.

Dün kaçamak günümdü diye düşün.
Bende sürekli 66-67 arasında kalmaktan sıkıldım.
Bu hfta öglenleri sebze aksamları k-fleks düşünüyorum.
1 hfta sıkıcam dişimi tartılmıcam.
Cuma'ya sonucu hep beraber görürüz.
Sebze ağırlıklı beslen diyorum çünkü midenin çalışmasına yardımcı oluyor.

pucca senn o pizza mennden sonra cnm çok fena pizza istiyor yarın kaçamak günüm yesemmi acabaaa

Doğru söylüyorsun canım sebze işe yarıyor.
Ben de tartılmayacağım bu hafta spora da devam edeyim gidecek inşallah kilolar.
Sen azimlisin verirsin, oralara nasıl geldiysen öyle de devam edersin eminim ben.

Bu hfta öğlenleri için yemek buldum.
Pazartesi : Kapuska + ayran + salata
Salı: Ispanak + Yoğurt + Salata
Çarşamba: Bezelya + Yoğurt + Salata
Perşembe: Karnabanar + Yoğurt + Salata
Cuma: Pırasa + Yoğurt + Salata

Bi hafta da böyle deneyelim bakalım ne olacak.

Doğru söylüyorsun canım sebze işe yarıyor.
Ben de tartılmayacağım bu hafta spora da devam edeyim gidecek inşallah kilolar.
Sen azimlisin verirsin, oralara nasıl geldiysen öyle de devam edersin eminim ben.

Valla bakınca öyle deniliyo ama hiçte öyle olmuyo.
Niye dersen bi rahatlık çöküyor sanki normal bi kilodaymışım gibi.

Merhaba aranıza yeni katıldım. Günlük gibi buraya yazmayı düşünüyorum, tartı harici motivasyonlarımı artırmaya çalışıyorum. :)

1 Martta başladım diyete. Sebze ağırlıklı bir diyet daha ayrıntılı yazarım mesela dün akşam 17:30 gibi yağsız tuzsuz kabak havuç haşlaması yedim ve midem öyle dinlendi ki anlatamam! 2 saat sonra yarımşar elma portakal ve 2 minik kiviyle geceye önlem aldım. Bu arada müzik eşliğinde spor çok faydalı. Sıkıcılıktan uzak sevdiğiniz hareketleri yapıp kendinizi dinleyebiliyorsunuz. Bir nevi terapi :) vee bu bütün bunların sonucunda vücudum düzene girdi gibi (uyku, tuvalet vb..) 76 kilodan 73 kiloya düştüm. sudan gitmesin diye çok çaba sarfediyorum, gün içinde yemek yemek istedikçe su içiyorum şekersiz sakız çiğniyorum, diş fırçalıyorum (diş fırçalamak iştahı kesermiş) :)) hedefim 56-58 arası, boyum 170cm bakalım burada beraberce bu kilolardan nasıl kurtulduğumuzu okuyalım.

Bu arada sabah kahvaltıyı 09:30 gibi sağlam yaptım, gün boyunca beni ayakta tutuyor, 1 cabata ekmeği (büyükşehir belediyesinin ekmeklerinden duymuşsunuzdur, birçok markette tahıl ürünleri satan yerlerde bulunuyor.) 1 yumurta, beyaz peynir ve tatlı ihtiyacım için bal yedim. Bu arada hem ferahlık versin diye hemde tüy sorununa çözüm olduğu için 3-4 sap naneyi de yemekten önce yemeyi unutmamaya çalışıyorum. Unutursam yemekten sonra yiyorum, geçen sene yazın yaklaşık 2 ay boyunca sürekli yemiştim, kışın tüy konusunda baya rahat ettim, hormonları düzenliyor.

Ha birde bu sebze ağırlıklı diyeti 1 Nisan'a kadar sürdürmeyi planlıyorum sonra haftada 1 kaçamak vermeye başlayacağım, 1 Nisan'da da annemle-babamla iddiaya girdik kilo verişimi izleyecekler ve 65'in altına düştüğümde ufak bir ödülleri olacakmış :))

ekmek olmayackmı peki bu menülerde
ayy korktum senden sen daha hızlı verecen bu 4 kiloyu ama bende verecem

Ayranla yee şişirir zaten canım
Ben kaçamak haklarımı doldurdum.
bakim yarınki ruh halime göre yersemde akşm yememeye çalışırım ki yakayım

ekmek olmayackmı peki bu menülerde
ayy korktum senden sen daha hızlı verecen bu 4 kiloyu ama bende verecem

bakim yarınki ruh halime göre yersemde akşm yememeye çalışırım ki yakayım

1 dilim ekmekte olabilir veya onun yerine 1 kaşık daha arttırabilirim yemeği bilemedim.:26:
Bu hafta 1.5 - 2 gitse süper olacak ya.

evet cok zor alıskanlıkları degıstırmek.benkı gunde enaz 2 çikolatayı mideye ındıren insan, benkı tatlı (genelde sütlü) yemeden duramayan insan, benki pilav makarna delisi insan!!! cok zorlanıyor olsamda alısacagıma, kıloları verecegıme ınanıyorum.
eveeeett bende 2 kılo verdıgımde ödül günü yapıcam abartmadan aama motive olmam için önemli.tatlı ve çikolatanın yerı cok buyuktu hayatımda.bunları kestıgım ıcınde ekstra kılo gıdecegınede ınanıyorum
hosgeldın senıde cok motıve gördüm

kilo veren herkezii kutluyorummmmm.iyiki buraya gelmişim cokk motive oldum sayenizdeee.sevdimm sizi kıssçelerrrrrrrr

biz de seni sevdik canım umarım burayı boşlamazsın

canım aranızda nelre geçtiğini bilemicem ama dikkatini başka şeylere vermeye çalış kendine bi hedef koy onunla ilgilen kafanı onunla yor. ve zaten bu ilk başlarda zorlanman çok normal sana tavsiyem yardım için ailenden de destek al onlara da zayıflamaya karar verdiğini bu yüzden sana yardımcı olmalarını iste. onlar senin ailen senden daha çok sevineceklerdir bu kararına. böylece sağlıklı düzene uyman daha kolaylaşır diye düşünüyorum. şahsen ben de bu yolu denedim aileme söyledim onlar da sağolsunlar çok yardımcı oldular eve cıss almaları çok nadir . zaten inan bi süre sonra senin kendi direncin oluşuyo daha kolay hayır diyosun. sıkma canını allah yardımcın olsun canım

burda benim öğrendiğim en öenmli şey ne biliyomusun bi günü batırdıktan sonra ertesi günü telafi ederekten tekrardan başlamak. bunu yapmak zaten işin en alıcı noktası. bossveeer deyip sil baştan başlamak canım. hepimiz bebekken düştük ama bi daha olduğumuz yerde kalıp koşmamazlık etmedik değil mi?

yaa dilekcim hafta sonu iyi de bende. hafta içi ben bu yemek konusunda çok zorlanıyorum okulda olduğum için ya sandviç yapıyorum götürüyorum ya hamburger ayran ya da simit ayran yapıyorum sence doğrumu yapıyorum bilemedim :26: çünkü oraya yemek götürme gibi bi olasılığım yok

Dışarda yemek yiyebileceğin bi yer yok mu?
Yoksa unonun denge ekmeğine marul, domates, peynir falan tıkıp yanında ayranla öyle öğün yapabilirsin.:26:

Dışarda yemek yiyebileceğin bi yer yok mu?
Yoksa unonun denge ekmeğine marul, domates, peynir falan tıkıp yanında ayranla öyle öğün yapabilirsin.:26:

orda yiyecek yerler var ama hepsi pizza pide vs yani bana yasak olan şeyler. ben de senin dediğin gibi yapıyorum zaten genelde kendime sandviç yapıp götürüyom ya da simit ayran yapıyom ama hergün böle de sıkılıyom yani ama nese artık sıkacaz dişimizi

buarada cok mutluyum 200 gr daha gıtmıs dünden buyana
su kaybı olmasın dıe 2 lt su ıcıyorum artı bırde 5i biyerde caya baslıyorum bugun.gunde 2 fıncan içilıyor galıba. ayy içim içim sıgmıyorrrr.sabah önce bunu yazcaktım kaynadı arada

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…