- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
bende her kahvaltı yapmayana mutlaka yap diyorumKızlar günaydın, çok heyecanlıyım.yaklaşık 1 aydır diyet yapmama rağmen kilo verememiştim.ama buradaki bir arkadaş vardı adını hatırlamıyorum bana kahvaltı yap ve bol su iç demişti. 4-5 gündür dediklerini yaptım ve 77 iken dün akşam bi baktım,normalde gün içinde yediklerim ve 2 lt su, 75 i gördüm nasıl mutlu oldum.sabah aç karnına nasıl çıkıcam diye merak ettim,şuan tartıldım 74. çok mutluyum,diyete devam birtek sporum yok,havalaran dolayı. acaba evde yarım saat dans etsem işe yarar mı? ya da yarım saat normal jimnastik hareketleri falan? çünkü şuan spor pek mümkün değil,olsa olsa haftada 2 kez 1 saat yürüyüş olabilir..
Bana özellikle kahvaltı yap ve bol su iç diyen arkadaşa teşekkür ediyorummm :)
hoşgeldin suziislm kizlar
bugün arkadasimin kizinin dogum gününü davetliyimama bu hafta arti cikdigim icin ne pide den nede dogum günü pastasindan yemeyi düsünmüyorum kendime kizdim
migdem agriyo diycem disarisi +16 derece günes gelmeye basladi havalar isiniyor ve yavas yavas kalin montlar cikiyor artikim fazlaliklarda göze carpacak
evimi toparlayayim oglisi bisiklet sürmeye götürecem sonrada davete gidecem
birde gecen hafta carsamba persembe zumba yapmisdimzumbada kurtarmadi beni
kendinize iyi bakin :80:
Uff dünkü kaçamağın üstüne tartıldım da noldu 73teyken bir anda 74'e geri döndüm.
6'lar hayal olcak sanırım
Uff dünkü kaçamağın üstüne tartıldım da noldu 73teyken bir anda 74'e geri döndüm.
6'lar hayal olcak sanırım
Ben neden listede yokum(((
Saçmalama şekerim ya bi geri iki ileri şeklinde ilerliyoruz işte.
Bende 73-74 de çok takılı kalmıştım.
Bugünden başla öglen sebze akşam k-fleks bak işe yarıycak inan bana
Canım alışkanlıkları değiştirmek çok zor ..Benim hayatımda ekmeğin ve tatlıların yeri son zamanlarda o kadar büyüdü ki şimdi bunları nerdeyse tamamen engellemem gerekiyor...Sadece onları aslında istemediğimi devamlı kendime hatırlatmak zorundayım...MAdem aynı kiloda başladık yarışalım canım seninle :) Zaten bende ilk gün feci batırdım , benim içinde en büyük adım bugün pes etmemek oldu, yoksa ben buse varya dün o makarnayı yicem de ertesi sabah kızartmaları elimle iticem mümkün değildi...Hem yaz geliyo , şöyle bir düşünüyorum da eğer yaza böyle girersem evde magazin programlarıyla yaşarım anca ...OOOLLLMMMAAAZZZ
Evet yine haklısın canım benim.
Öyle yapıcam artık başka seçeneğim yok.
Ama sıktı bu iradesizlik durumu açıkçası kendime saygımı yitirmiyor değilim zaman zaman.
Dün kaçamak günümdü diye düşün.
Bende sürekli 66-67 arasında kalmaktan sıkıldım.
Bu hfta öglenleri sebze aksamları k-fleks düşünüyorum.
1 hfta sıkıcam dişimi tartılmıcam.
Cuma'ya sonucu hep beraber görürüz.
Sebze ağırlıklı beslen diyorum çünkü midenin çalışmasına yardımcı oluyor.
pucca senn o pizza mennden sonra cnm çok fena pizza istiyor yarın kaçamak günüm yesemmi acabaaa
Doğru söylüyorsun canım sebze işe yarıyor.
Ben de tartılmayacağım bu hafta spora da devam edeyim gidecek inşallah kilolar.
Sen azimlisin verirsin, oralara nasıl geldiysen öyle de devam edersin eminim ben.
ekmek olmayackmı peki bu menülerdeBu hfta öğlenleri için yemek buldum.
Pazartesi : Kapuska + ayran + salata
Salı: Ispanak + Yoğurt + Salata
Çarşamba: Bezelya + Yoğurt + Salata
Perşembe: Karnabanar + Yoğurt + Salata
Cuma: Pırasa + Yoğurt + Salata
Bi hafta da böyle deneyelim bakalım ne olacak.
bakim yarınki ruh halime göre yersemde akşm yememeye çalışırım ki yakayımAyranla yee şişirir zaten canım
Ben kaçamak haklarımı doldurdum.
ekmek olmayackmı peki bu menülerde
ayy korktum senden sen daha hızlı verecen bu 4 kiloyu ama bende verecem
bakim yarınki ruh halime göre yersemde akşm yememeye çalışırım ki yakayım
evet cok zor alıskanlıkları degıstırmek.benkı gunde enaz 2 çikolatayı mideye ındıren insan, benkı tatlı (genelde sütlü) yemeden duramayan insan, benki pilav makarna delisi insan!!! cok zorlanıyor olsamda alısacagıma, kıloları verecegıme ınanıyorum.Canım alışkanlıkları değiştirmek çok zor ..Benim hayatımda ekmeğin ve tatlıların yeri son zamanlarda o kadar büyüdü ki şimdi bunları nerdeyse tamamen engellemem gerekiyor...Sadece onları aslında istemediğimi devamlı kendime hatırlatmak zorundayım...MAdem aynı kiloda başladık yarışalım canım seninle :) Zaten bende ilk gün feci batırdım , benim içinde en büyük adım bugün pes etmemek oldu, yoksa ben buse varya dün o makarnayı yicem de ertesi sabah kızartmaları elimle iticem mümkün değildi...Hem yaz geliyo , şöyle bir düşünüyorum da eğer yaza böyle girersem evde magazin programlarıyla yaşarım anca ...OOOLLLMMMAAAZZZ
eveeeett bende 2 kılo verdıgımde ödül günü yapıcam abartmadan aama motive olmam için önemli.tatlı ve çikolatanın yerı cok buyuktu hayatımda.bunları kestıgım ıcınde ekstra kılo gıdecegınede ınanıyorumcanm bu işi beyinde bitirmek gerekyior galiba ben tatlısız yaşayamam derdim en sevdiğim şeylerdir şekerli şeyler yoksa ekmekle falan aram yok
ama yaşanıyormuş 1 haftadır tatlı birşey girmedi ağzıma yarın ödülüm kazandibi
haftanın 1 günü abartmadan dilediğimi yiyorum bu benm motive olmamı sağlıyor
ama onun dışındaki günlerde çok dikkat ediyorum kaçmak yapmamaya özen gösteriyorum
hosgeldın senıde cok motıve gördümMerhaba aranıza yeni katıldım. Günlük gibi buraya yazmayı düşünüyorum, tartı harici motivasyonlarımı artırmaya çalışıyorum. :)
1 Martta başladım diyete. Sebze ağırlıklı bir diyet daha ayrıntılı yazarım mesela dün akşam 17:30 gibi yağsız tuzsuz kabak havuç haşlaması yedim ve midem öyle dinlendi ki anlatamam! 2 saat sonra yarımşar elma portakal ve 2 minik kiviyle geceye önlem aldım. Bu arada müzik eşliğinde spor çok faydalı. Sıkıcılıktan uzak sevdiğiniz hareketleri yapıp kendinizi dinleyebiliyorsunuz. Bir nevi terapi :) vee bu bütün bunların sonucunda vücudum düzene girdi gibi (uyku, tuvalet vb..) 76 kilodan 73 kiloya düştüm. sudan gitmesin diye çok çaba sarfediyorum, gün içinde yemek yemek istedikçe su içiyorum şekersiz sakız çiğniyorum, diş fırçalıyorum (diş fırçalamak iştahı kesermiş) :)) hedefim 56-58 arası, boyum 170cm bakalım burada beraberce bu kilolardan nasıl kurtulduğumuzu okuyalım.
Bu arada sabah kahvaltıyı 09:30 gibi sağlam yaptım, gün boyunca beni ayakta tutuyor, 1 cabata ekmeği (büyükşehir belediyesinin ekmeklerinden duymuşsunuzdur, birçok markette tahıl ürünleri satan yerlerde bulunuyor.) 1 yumurta, beyaz peynir ve tatlı ihtiyacım için bal yedim. Bu arada hem ferahlık versin diye hemde tüy sorununa çözüm olduğu için 3-4 sap naneyi de yemekten önce yemeyi unutmamaya çalışıyorum. Unutursam yemekten sonra yiyorum, geçen sene yazın yaklaşık 2 ay boyunca sürekli yemiştim, kışın tüy konusunda baya rahat ettim, hormonları düzenliyor.
Ha birde bu sebze ağırlıklı diyeti 1 Nisan'a kadar sürdürmeyi planlıyorum sonra haftada 1 kaçamak vermeye başlayacağım, 1 Nisan'da da annemle-babamla iddiaya girdik kilo verişimi izleyecekler ve 65'in altına düştüğümde ufak bir ödülleri olacakmış :))
kilo veren herkezii kutluyorummmmm.iyiki buraya gelmişim cokk motive oldum sayenizdeee.sevdimm sizi kıssçelerrrrrrrr
Günaydın arkadaşlar dün ki menümü yazayım sonra bi geçmişi okuyayım..
NOT: İlk günüm hiç iyi geçmedi..
Sabah:
1 saat yürüyüş ve 20 dk plates
1 kase yoğurt + müsli + haşlanmış yumurta + 1 şekersiz çay
Öğlen:
1 bardak hazır çorba
1 kase salata (büyük boy)
Aradan 1-2 saat geçti ve ben mutfakta makarna gördüm...
Makarna yedim ve yine 1 saat sonra simit aldı geldi babam ondan yedim hemde 2 tane....
Akşam: o kadar şişmiştm ki birşey yemedim tabiki....
ÇOK MUTSUZUM AMA BUGÜN YİNE DENEYECEĞİM. YÜRÜYÜŞE GİDEMEDİM FECİ KAR VAR ÇÜNKÜ...
AYRICA DÜN ERKEK ARKADAŞIM BENİ TERK ETTİ...SİZİN ANLAYACAĞINIZ ÇOK MUTSUZUM...
ÇİZELGE ÇOK GÜZEL OLMUŞ, ELLERİNİZE SAĞLIK , BÜTÜN BAYANLARI TEBRİK DİYORUM BENİM GİBİ OLMADIKLARI İÇİN...
Canım alışkanlıkları değiştirmek çok zor ..Benim hayatımda ekmeğin ve tatlıların yeri son zamanlarda o kadar büyüdü ki şimdi bunları nerdeyse tamamen engellemem gerekiyor...Sadece onları aslında istemediğimi devamlı kendime hatırlatmak zorundayım...MAdem aynı kiloda başladık yarışalım canım seninle :) Zaten bende ilk gün feci batırdım , benim içinde en büyük adım bugün pes etmemek oldu, yoksa ben buse varya dün o makarnayı yicem de ertesi sabah kızartmaları elimle iticem mümkün değildi...Hem yaz geliyo , şöyle bir düşünüyorum da eğer yaza böyle girersem evde magazin programlarıyla yaşarım anca ...OOOLLLMMMAAAZZZ
Bu hfta öğlenleri için yemek buldum.
Pazartesi : Kapuska + ayran + salata
Salı: Ispanak + Yoğurt + Salata
Çarşamba: Bezelya + Yoğurt + Salata
Perşembe: Karnabanar + Yoğurt + Salata
Cuma: Pırasa + Yoğurt + Salata
Bi hafta da böyle deneyelim bakalım ne olacak.
yaa dilekcim hafta sonu iyi de bende. hafta içi ben bu yemek konusunda çok zorlanıyorum okulda olduğum için ya sandviç yapıyorum götürüyorum ya hamburger ayran ya da simit ayran yapıyorum sence doğrumu yapıyorum bilemedim :26: çünkü oraya yemek götürme gibi bi olasılığım yok
Dışarda yemek yiyebileceğin bi yer yok mu?
Yoksa unonun denge ekmeğine marul, domates, peynir falan tıkıp yanında ayranla öyle öğün yapabilirsin.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?