70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet öğlen çıkıcam biraz , üzülmemek elde değil ki, yememezlik yapmicami, bu ayrılığı ancak kilo verirsem atlatırım zaten...Liste için teşekkür ederim ama ne fotoğraflara bakabiliyorum ne cevap yazabiliyorum mesaj hakkım az olduğu için... Desteğin için çok teşekkür ederim pucca, kendime bir söz verdim ve başaracağım, dünden dolayıda pişman değilim çünkü , o kadar yedikten sonra istediğimin bu olmadığını anladım...Öğlen uğrarım canım, çok öptüm seni , ayrıca listen bana ilham verdi

Sayfada gezinirken sizi buldum:))))) uzulmeyin hanimlaaar biraz spor az dikkat hepsi gider.ben de yeni dogum yaptim.1.75 boyunda 79 kiloyum suan.ne zmn gidecegini ben de merak ediyorum.tabii suan dikkat etmiyorumda artmasinda kilo:)))

Sabah sabah fındık mı yenir bea
Kayısı kurusu falan yeseydin.

Maalesef canım kaçırmışsın.

Günaydın canım.

elline saglik dilekcimmm baktim birde birsey yazdinmi acaba diye:18:

Yok regl ol ondan sonra veremezsen

Resimlerime PuCCaaa yazıyor ya onu tıkla profilime gir sol tarafta albümler var arkadaşlık isteğimi kabul etmen gerek önce.
Mesaj sayının az olmsıyla ilgisi yok

anladım havuçlada vedalasıyoruz yanı.ama bı küçük dograrım yıne salatalarıma malüm 2 tane dogruyordumda

Tabi az doğranır canım hepten kesme

Kızlar günaydın, çok heyecanlıyım.yaklaşık 1 aydır diyet yapmama rağmen kilo verememiştim.ama buradaki bir arkadaş vardı adını hatırlamıyorum bana kahvaltı yap ve bol su iç demişti. 4-5 gündür dediklerini yaptım ve 77 iken dün akşam bi baktım,normalde gün içinde yediklerim ve 2 lt su, 75 i gördüm nasıl mutlu oldum.sabah aç karnına nasıl çıkıcam diye merak ettim,şuan tartıldım 74. çok mutluyum,diyete devam birtek sporum yok,havalaran dolayı. acaba evde yarım saat dans etsem işe yarar mı? ya da yarım saat normal jimnastik hareketleri falan? çünkü şuan spor pek mümkün değil,olsa olsa haftada 2 kez 1 saat yürüyüş olabilir..

Bana özellikle kahvaltı yap ve bol su iç diyen arkadaşa teşekkür ediyorummm :)

Resimlerime PuCCaaa yazıyor ya onu tıkla profilime gir sol tarafta albümler var arkadaşlık isteğimi kabul etmen gerek önce.
Mesaj sayının az olmsıyla ilgisi yok

Canım en az 25 mesaj sayım olması gerekiyormuş albümlere bakmam için, çok enteresan

incelicezzz tabıkısıııı.aynı kıloda baslamıs sayılıyoruz,ben 79.1 le basladım bugün 4. gunum.ilk 2 gun uygulayamadım bıre bır hala tam uyamıyorum belkı ama bı adım attık buda cok önemlı.sabhları tereyag recel kasar patates mücver vs yemeden bıtırmezdım kahvaltıyı.bı anda kesılmıyo ama 3 tatlı kasıgı recel yıyorduysam bende 1 e düşürdüm.aksam 7den sonra bıse yemıycem bennn,daha neler derdım.yatana kadar paso agzımda bıseler.4 gundur tek uygulayabıldıgım sey bu.kestım, mıdem kazınıyo ama dun aksam 9da bı kac galeta yedım 12 de yattım.cok büyük gelısme.sende yapabılırsın.önce ınan ve zayıfladıgında yapacagın alışverişi düşün,eskılerı nasıl kaldıracagını yada kıme verecegını :13:

Günaydın şeker.
Kim demişse iyi değiş.
Evde hareket yaparsan işe yarar tabi. Leslie, jillian mı ne onu yapan kısçeler var.
Videolarını indirebilirsin.

Canım en az 25 mesaj sayım olması gerekiyormuş albümlere bakmam için, çok enteresan

İlginç birazdan 25 olursun herhalde

slm kizlar
bugün arkadasimin kizinin dogum gününü davetliyim ama bu hafta arti cikdigim icin ne pide den nede dogum günü pastasindan yemeyi düsünmüyorum kendime kizdim
migdem agriyo diycem disarisi +16 derece günes gelmeye basladi havalar isiniyor ve yavas yavas kalin montlar cikiyor artikim fazlaliklarda göze carpacak
evimi toparlayayim oglisi bisiklet sürmeye götürecem sonrada davete gidecem
birde gecen hafta carsamba persembe zumba yapmisdim zumbada kurtarmadi beni
kendinize iyi bakin :80:

Selam şekerim bende demin yazmıştım napan diye.
Aferim yeme bu hfta kilo verirsen ödül verirsin kendine.
Görüşürüz

Maalesef canım kaçırmışsın.

Günaydın canım.

Yok regl ol ondan sonra veremezsen
ay listeyi nasil inceledim bilsen :18: nerde yaziyo acaba diye
Sayfada gezinirken sizi buldum:))))) uzulmeyin hanimlaaar biraz spor az dikkat hepsi gider.ben de yeni dogum yaptim.1.75 boyunda 79 kiloyum suan.ne zmn gidecegini ben de merak ediyorum.tabii suan dikkat etmiyorumda artmasinda kilo:)))
hosgeldin canim
Suziiii napann??
hic fistik oturuyorum sen napiyon evi görsen varya savas alani :111:calisinca zor oluyor üff birde mesajim vardin bu hafta tavuk gibi 9 olunca yattim birde

Günaydın bebişler!
Dün kaçamakların alasını yaptığımdan bugün telafi yoluna gidiyorum.:26:
Benden bi cacık olmaz bunu anladım, bana güvenen arkadaşlara duyurulur

Tabi az doğranır canım hepten kesme

puhahaaaa ben yerım benım adım Tugbaaaaaaaa
ya şaka bı yana kuru kayısı falan almam lazım markete ınemedım kar yagısından sebeb
su içtim dedım metabolızma calıssın barı ben uyurken,fındık gördüm attım agzıma,fena mı yapmısım metabolızmayı uyandırdım

Günaydın bebişler!
Dün kaçamakların alasını yaptığımdan bugün telafi yoluna gidiyorum.:26:
Benden bi cacık olmaz bunu anladım, bana güvenen arkadaşlara duyurulur

Selam şekerim.
Sana güvenenlerden biri de benim biliyorsun.
Dün dündü boşver bugüne bak.
Bide regl geçtiyse tartılsana merak ettım.

haftaya vereme en altta kırmızı renklerle yazcam.

ne ödülü vercen bana disarisi cok güzel yaaa yaz geldi yaz

İstediğin bi tatlı olabilir.

Yok canım fena olmamış.

Canım alışkanlıkları değiştirmek çok zor ..Benim hayatımda ekmeğin ve tatlıların yeri son zamanlarda o kadar büyüdü ki şimdi bunları nerdeyse tamamen engellemem gerekiyor...Sadece onları aslında istemediğimi devamlı kendime hatırlatmak zorundayım...MAdem aynı kiloda başladık yarışalım canım seninle :) Zaten bende ilk gün feci batırdım , benim içinde en büyük adım bugün pes etmemek oldu, yoksa ben buse varya dün o makarnayı yicem de ertesi sabah kızartmaları elimle iticem mümkün değildi...Hem yaz geliyo , şöyle bir düşünüyorum da eğer yaza böyle girersem evde magazin programlarıyla yaşarım anca ...OOOLLLMMMAAAZZZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…