70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mesela akşamları neler yapıyosunuz 6 dan sonra yemiyorum falan diyenler var ben geç yatan biriyim gece daha ii oluyo der çalışmak die ayaktayım geceleri ve 6 dan sonra yemezsem acıkırım ne yapmam lazım?

canm burdaki çoğu kısce çalıştığı için akşam yemeklerimiz 19.30 u buluyor ve kg verebiliyoruz
akşam çorba yoğurt salata
olabilir veya sebze yemeği yoğurt salata 1 dilim buğday ekmeği
dediğim gibi menülerimizi takip edersen kaparsın
bi kaç sayfa griye gidersen görebilirsin menüleri

baakma sen bana, bende kendıme göre bı ayar cektım salı ve cuma tarılcam dıe.salıdan cumaya hıc tartılmadım mesela ama şeytan işte dürttü bugun benı bugun

baakma sen bana, bende kendıme göre bı ayar cektım salı ve cuma tarılcam dıe.salıdan cumaya hıc tartılmadım mesela ama şeytan işte dürttü bugun benı bugun

buarada aksam gunum var :18::18::18::18::18::18: korkuyorum aaa dostlar. bugunu hafıf gecırıp orda sadece salata mınıcık tatlı bıse yarımda pogaca veya börek yerım belkı

kolay gelsin canım...
sağol canım
eline sağlık dilekcim listede sayı azalmış geçen hafta 30duk galiba bende accık yukarlara çıkmışım sonunda galiba az kilo verilmiş topikçe yoksa bende bigelişme yok
kolay gelsin cnm yine kaçamak yapılmış
bugünde yapılacak
neyse h.içi topalrasın
çok sağol canım yaa pazartesiden itibaren toparlarım inşallah

evde olsaydı bende giremezdim herhalde ama okulda olunca bişeyde diyemedim dışarda duramayacağım için mecbur girdim ama korku filminde gibiydim seninkide iyiymiş valla saçı örümcek sandın haaa

selam kızlar nasılsınız bakalım? ben hazırlığımı yaptım misafirlerimi bekliyorum buarada size bir selam vereyim dedim

dilek eline sağlıkk canımm
liste güzel bu haftada kilo veren herkesi tebrik ediyorum
veremeyenlerde üzülmesinler haftaya inşallah

kızlar ben bugün işyerindeyim,sadece salata çorba ve sebze haşlaması,yoğurt yedim.
oysa ki çok sevdiğim patlıcan musakka ve mantı pilav tatlılar vardı :S
Ama ben ne yaptım azmettim,azim kaynağım da sizsiniz,bir bu topic, bir de bu zayıflayanların resimlerinin olduğu topic :)
valla eğer ben o yemeklere 1 aydır dokunmuyorsam tamamdır :)

bir de beni de alın listeye , mesaj sayım 100 olmadan pm atamıyormuşum

Son düzenleme:

benide listeye ekleyinn:)çok hoşuma gitti bu geçmiş sayfaları okudum bu günden tezi yok başlıyomm ...ahada yazdımm:))şurayaa benim kilo 71,03 bu sabah tartıldım hedefimde 55 çok zor olacak belki ama olcakk yoksa çok kötüyümm ağlayasım geliyo ya kızlarr veririm dimi:)

benide listeye ekleyinn:)çok hoşuma gitti bu geçmiş sayfaları okudum bu günden tezi yok başlıyomm ...ahada yazdımm:))şurayaa benim kilo 71,03 bu sabah tartıldım hedefimde 55 çok zor olacak belki ama olcakk yoksa çok kötüyümm ağlayasım geliyo ya kızlarr veririm dimi?

minik kelebeğim bende çarşambaya kadar tartılmıcağım diyorum ama tartı benide kandırabilir hep böle diyorum ama yinede bazen tutamıyorum kendimi

selam kızlar nasılsınız bakalım? ben hazırlığımı yaptım misafirlerimi bekliyorum buarada size bir selam vereyim dedim
ohh ellerine sağlık

oo süpersin sen

biz nasıl verdiysek sende verirsin canım
şuradan kilo çizelgesi yapmakla işe başlayabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

eline saglik canim cok guzel bi liste olmus
kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremiyenler haftaya verir insaallah

tamam :18:dikkat edecem bugünü saymayak ama olurmu tatliya okadar düskün deyilim aslinda :44: pizza olabilir ama
Ben neden listede yokum(((
ilk hafta liste alti oluyor canim haftaya listedesin sende
dilek yazmis zaten :13:
ay isallah yemeyebilirim ya :18: kötü basladim günü zaten yemedim yemedim annemin yaptigi böregi annem kizdi sen benim böregimi beyenmedin diye
tadina bakayim hakirilmasin dedim koca bir dilim gitti migdeye üfff yaaa tuzakci annem planlarimi bozdu :84: bugün davetlisin ayip birsey dedi yarin basla haftasonu diyetmi olur dedi

sagol güzelim
hosgeldin canim

okuldami daha kötü :18: bak nostajik yaptim

eline havlu peçete alıp balkondan aşagı atacaksın............

hallettik kardesimi uyandirdim abla sen yat uyu hayal görüyon o senin sacin dedi ama gercekden nebileyim zaten korkagin tekiyim birbirine dolanmis sanki örümcek en iyisi ben yatayim uykusuzluk basima vurdu

allah ıyılıgını versın kız bende yapıyom bazen oyle uyku arasında fılan takıyom yoksada gördüm sanıyom bende korkarım börtü böcekten:18:

hahahhahaahaha çok iyi yaa ahahahahah

hosgeldin cnm bende yeniyim ama burda cok motive oluyorsun ayrilma burdan

selam kızlar kasfetli bir hünden herkese merhaba
bugün istanbulda kışın her türlüsü mevcut yağmur, kar, dolu, fırtına
maşallah ne soğuk hava donuyoruz
dışarı çıkmaya hasret kaldık
canım gene sıkkın gece 3 de yattım
biraz beyazı izledim sonra 3 kadar koyun saydım sonra 99999 koyundu heralde uyumuşum
dilekcim eline sağlık kısçem okadar ugraşıyon bizler için çizelge hazırlıyon canımcım emeğine kalemine sağlık çiçeğummm.
suzicim ya ne güzel sizin oralar yaz gelmiş bide buraya uğrasa türkiye donuyo kutuplara döndük
noracım sende üzülme erkek milleti işte fazla yüz vermicen elindende ipleri kaçırmıcan hep öyledir, boşver giden gitsin yol onundur
yolunda mutlu olsun ardına bile bakma bilakis onun için hırslan kendine şekil ver hedef koy zayıfla birgün karşısına çıktığında
yeni sevgilinle o çatlasın ikiye ayrılsn sen kararlı ol bizimle takıl menülerine dikkat et hazirana kadar ne çok kilo gider

slm kızlar nasılsınız ben ev işlerine gömüldüm hala da çıkamadım :) şimdi mutfak dolaplarına girişecm akşam gelirim.
dileeeeeeek eline sağlık.
balkaymak aldınmı yatak odası kız.
suzi kız senide özledim
mona, nescuik, shop ,orti, chukle, anne adaylarımız :), ay alıntı yapmayınca niclekre aklıma gelmiyo hepinizi özledim ya yoğunluktan giremiyorum ama hep aklımdasınız.
yeni arkadaşlar hepiniz hş geldiniz herkese iyi zayıflamalar. dolaplar beni bekliiii
bu arada haftaya izmire gidiyorum br seminere adımı yazdırmıştım hiç umudum yoktu ama çıkmış. çok mutluyum naf kız memleketine geliyorum izmirden başka kim vardı hatırlayamadım :) bekle beni sıcak izmir soğuk dağlardan geliyoooooooom

Merhaba Bayanlar,
Bende aranıza katılmak istiyorum 1,70 boy kilo 75 60 kilo olmak istiyorum. İşim geregi gün içerisinde hareket etme olanağım pek olmuyor. Ama artık bu duruma dur demek istiyorum.

9.00: 2 kuru kayısı,1 ceviz

9.30:2 dilim tb ekmeği, domates salatalık közlenmiş kırmızı biber 1.5 kk peynir

11.00:türk kahvesi

14.00: 1 tabak barbunya,yarım kase yoğurt ,salata

17.00:1 tane küçük elma

19.30:1 tabak mantar sote, yoğurt,salata

evde 1 tane cips var ve benm gözüm var onda kaçamak olabilir
ortim saçımı yol benm dayağa ihtiyacım var ama napim çok canm istiyor
akşama kadar düzenli beslen akşam cıss ye olacak üzgünümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…