ben ilk başta topiğe gelmeden ilk 5 kilomu öyle verdim.yediklerimden biraz kısarak ..çok abur cubur yerdimde..
ama dediğin gibi gece olması kötü..
ben indiremedim .bildiğim kadarıyalada türkçe indiren yok..
dvd sini ldım..onuda bi kere denedim 3. dak da pesettim..
bi kenarda duruyor ama tamamen benim tembelliğimden..
canım sıkma canını. ne demek sözleşme imzalayınca iade olmaz satıcı oyalıyor sizi. almancam yok bakamıyorum ama netten hemen bak almanya tüketici hukuku diye. aldığın malı kullanıktan sonra bile iade hakkın var hiç kullanmadığını elbette iade edebilrisin. sıkma canını biraz araştır netten birşeyler bulursun. satıcıların yalanlarına kulak asma oaklınca müşteriyi bağlayacak kendine.güle güle kullan canim ..
bende ikea dan istedim amaa...
aldik ama pisim...
kimseler yok ama ben yinede s.a. le baslayayim canim okadar skkin ki
yorgunlukdan ölüydum ama uyku felan kalmadi
bugün bir mobilyaciya daha gidip oradanda ikea ya gecicektik
aslinda karrarimi vermis gibiydim kafamda modelide cizmistim esimede anlatmistim oda begenmisti ama orayada bi bakalim dedik .Gittik bir yatak odasi gördük sade ve ince bir sira tasli cokta kaliteli ama istedigim kadar dolabi olmayan bir oda 1600.Önce olmaz dedim esime bu dolaplar az hem ben makyaj aynali felan istiyorum diye oda basladi iste cok kaliteli söyle böyle sen yeterki evet de sana takimi olan 889 luk büyük komidini ve ayriyetten aynasinida alicam dedi cok kararsiz kaldim neyse cok israr etti olurmu olmazmi derken bi hesap cikarttirdik dolap yatak birde iki kapakli komidin 3000 daha dösek ve dösegin altina konulan kafes gibi bisey var onlarda yok yani .
dedimki esime bide ikeadan bakalim bes karis surat tamam bakalim ama sana pesin söyliyim 3000 dan fazla veremem felan ..
diyorumki ya bende begendim ama bizim esyalarimiz sigmaz olurmu olmazmi derken imzayi attikama icim hic rahat degil ..disariya ciktik ben öyle bir pisman oldumki
esime söylendim...
ordan ikea ya gittik biraz dekorasyon aynalara bakalim diye benim moral sifir ama
düsündügüm yatak odasini görmiyeyimmi ben
yani utanmasam hüngür hüngür aglicam o derece zor tutuyorum kendimiama konusamiyorum bile benim gözler doldu 1 2 damlada akdi busefer beyefendi deli oldu tabi ...eve geldik actim dolaplari suraya bak nasil sigicak bu esyalar dedim
tabi oda bana bagiriyo neden istemiyorum demedin diye
dedim yüzün bes karis oluyo sinir oluyorum senin bu kalite tutkuna ne var sanki ikeanin nesi kalitesiz 3000 ya ben komle odayi dolap yapardim ikea da ..
tabi bagris caris
pzt. iptal ettirmeye calisicaz ama zannetmiyorum kabul etmezler
ne yapicam bilmiyorum canim cok skkin saate bak yarinda 3 saatlik yola tanidiklara gidicez ama uyku yok gözümde midemede agrilar girdi ay ne olur kabul etsinler ya ben ne kadar bekledim yeni bi yatak odasini
canım dışarı çıkacağım kusura bakma ne olur gelince görürüm ben senikızlar malum hafta sonu azıytıyoruz bende dün azıtttım önceki günde
çiko canavarlığı yaptığım gündü dünde datlu yedim 250-500gr arası yemişimdir
saçımı ben çekerim
dilekcim dikkat et canım aman regl canavarına yenilme geçen hafta ben neydim öyle
7 gün boyunca önüme ne geldiyse yedim tek son gün yemedim
ballıkaymagım üzülme konuşursun belki olur dert etme okadar datlum
ya senin niki görünce canım tatlı çekiyor ufffffffffffffff
chosen bebeğim tünaydın kanepenin altında toz kalmış aaaaaa dikkatli silmiyorsun olmuyor böyle
blackkkk selam verdim beni görmedin kaçdınnnnnnnnnnn yaaaa banane ben ağlarım tüsdüm sana hıhhhhhh
zeerraaaa sende dikkat et bak tekrardan 60 olursun 3 çocuklu çıtır anammmmm
nevresema güzelim ya sıkma canını herşey allahdan bende kızken 5.5 cmlik çikolata kistim vardı yahu bu çikoda beni hiç bırakmıyor
doktorlar dedi ameliyat olucan yoksa büyür çocuk hele bu şekilde olmaz hamile bile kalamazsın cartta curtta
bende inat ettim bir kaç doktora gittim hepsi aynı şeyi söylesi bıçak altına yatıncan diye eee daha çocuğum olmamış ya kötü bişey yaparlarsa hiç çocuğum olmazsa diye korktum
daha sonra istanbul/aksarayda bir azeri kadın vardı doktor evde muayene yapıyor jinekolok
onu çok met ettiler ona gtiim kistim ufaldı çok az radyolojide çekilen filmlerde hamile kalabilirsin tek yumurtalığın da bir sorun yok dediler sonra wvlendim işte evlendiğim ay hamiş kaldım düşün yani doktorların olmaz diye nitelendirdiği çiko kistiyle
hamilelik boyunca da kistim küçüldü 2.5cm kalmışdı geçen yaz doktor ilaç vercekti emzirdiğim için bu yaza kaldı işte ilaç tedavim
ama şükür rabbime senin sorununun ne olduüunu bilmiyorum ama açıklarsan yardımcı olmaya çalışırım canım
Geçen hfta bildirim yapmadıgın için.
:
bende doğum sonrası idrar kaçırma problemi oldu...evet okadar cok abur cubur, kılo aldıran seyler yıyordumkı sırf onları kestıgım ıcın zaten kılo verırım.artı bıraz daha hafıf beslenerek bıde sporda eklesem programıma kendımden umutluyum
evet bende şimdi buldum idefix de türkçe dvd yı. cok mu zor 3 dakka da bıraktın? bı ara ebru şallı yapmıstım yaza gırerken topuyla zevklıydı ama kızım topla benı rahat bırakmadı,üstüne atladı düştü vs yapamadım.bende komple kaldırdım, topuda verdım bırıne.yaza gırınce bıde denız falan eklendı yürüyüşler derken ıhtıyacım kalmadı ramazanla beraber 6 kılo vermıstım.sonra bı koyverdım verdıklerımıde gerı aldım ekımden bu yaanatekrar baslamak istiyorum hava soguk yürüyüşte olmuyo,bıde ebru sallıdan daha etkılıymıs bı sanırım.denemek istiyorum
kızlar malum hafta sonu azıytıyoruz bende dün azıtttım önceki günde
saçımı ben çekerim
dilekcim dikkat et canım aman regl canavarına yenilme geçen hafta ben neydim öyle
chosen bebeğim tünaydın kanepenin altında toz kalmış aaaaaa dikkatli silmiyorsun olmuyor böyle
blackkkk selam verdim beni görmedin kaçdınnnnnnnnnnn yaaaa banane ben ağlarım tüsdüm sana hıhhhhhh
nevresema güzelim ya sıkma canını herşey allahdan bende kızken 5.5 cmlik çikolata kistim vardı yahu bu çikoda beni hiç bırakmıyor
doktorlar dedi ameliyat olucan yoksa büyür çocuk hele bu şekilde olmaz hamile bile kalamazsın cartta curtta
bende inat ettim bir kaç doktora gittim hepsi aynı şeyi söylesi bıçak altına yatıncan diye eee daha çocuğum olmamış ya kötü bişey yaparlarsa hiç çocuğum olmazsa diye korktum
daha sonra istanbul/aksarayda bir azeri kadın vardı doktor evde muayene yapıyor jinekolok
onu çok met ettiler ona gtiim kistim ufaldı çok az radyolojide çekilen filmlerde hamile kalabilirsin tek yumurtalığın da bir sorun yok dediler sonra wvlendim işte evlendiğim ay hamiş kaldım düşün yani doktorların olmaz diye nitelendirdiği çiko kistiyle
hamilelik boyunca da kistim küçüldü 2.5cm kalmışdı geçen yaz doktor ilaç vercekti emzirdiğim için bu yaza kaldı işte ilaç tedavim
ama şükür rabbime senin sorununun ne olduüunu bilmiyorum ama açıklarsan yardımcı olmaya çalışırım canım
kac yasindasin ablacimsana birde abla tavsiyesi veryim erkekler cocuk gibidir sertlikle kavgayla birsey yaptiramazsin sakin ol damardan gir nazli ol biraz anladin
sagol canimmay ballıgaymağam kıyamam ya..
inşallah istediğin gibi olur..ama olmasada canını sıkma birbirinizi kırmayın canım..
tabi sen haklısın ..y. odsını dolapları en çok sen kullancan nası kulanışlı olanı sen daha iyi bilirsin..
inşallah bi sonuç alırsınız pzt..
sagol pisimmcanım sıkma canını. ne demek sözleşme imzalayınca iade olmaz satıcı oyalıyor sizi. almancam yok bakamıyorum ama netten hemen bak almanya tüketici hukuku diye. aldığın malı kullanıktan sonra bile iade hakkın var hiç kullanmadığını elbette iade edebilrisin. sıkma canını biraz araştır netten birşeyler bulursun. satıcıların yalanlarına kulak asma oaklınca müşteriyi bağlayacak kendine.
slm kızlaaaaar nasılsınız birazdan dışarı çıkacam bir bakayım dedim size. dilek saçını çekmeye yüzüm yok zira ben yemenin ötesine geçtim yazsam roman olur yediklerimama pişman mıyım umursuyormuyum yoooooo bu daha vahim bence. canım sıkkın diet aklımda bile değil elime geçen, ağzıma sokasım var of of ne olacak benim bu sinirli iken yama huyum. hep bundan kilo sorunum zati
saçımı ben çekerim
bende doğum sonrası idrar kaçırma problemi oldu...
kendi kendine kaçıyordu. sonra düzeldi falan derken bi şikayetim kalmamıştı..
jillianda hoplayıp zıplıyosun .. tekrar kaçırma oluncacanım sıkıldı açıkcası bıraktım..
ama kendimi hazır hissdince spor öncesi sıvı alımınıda kesip yapmayı denicem..sonrasında su içicem tabii...
tekrar 6 lara dönmek istemiyorum canım ama öyle abarttımki öyle abarttım yani..
ama noktayı koydum..
kahvaltıyı fazlaca kaçırmışım zati ara ve öğlen yok..
akşamadoğru bi tane meyve ve akşam yoğurt+kabak sote+bezelye çorbası...
alıntılar bitti nihayet..
kız dilek senide alıntılıcaktım.ama unuttum sanma bak saçından çekerim
hep sen mi çekecen..
bende hakkettim ama olsun ben ablayım..ablalar hem kızar hem sever..
artık dikkat etcez sen güzelce 65 i görcen bendde 59.5 i korucam tamammı..
duyamadım..
herkese sevdikleriyle iyi pazarlar kızlar..
yeni gelenler aramıza hoş geldiniz....
günayın kısceler herkese güzel pazarlar
herkesi alıntılayamadım
malum pazar ve işler beni bekler
öpüyorum hepiciğinizi
Günaydın kızlar!
Az evvel sağlam ve sağlıklı bir kahvaltı yaptım birazdan da yürüyüş yapmayı hedefliyorum.
10 gün kadar da tartıyı hayatımdan çıkarıyorum aradaki farkı görebilmek adına.
canım sıkma canını. ne demek sözleşme imzalayınca iade olmaz satıcı oyalıyor sizi. almancam yok bakamıyorum ama netten hemen bak almanya tüketici hukuku diye. aldığın malı kullanıktan sonra bile iade hakkın var hiç kullanmadığını elbette iade edebilrisin. sıkma canını biraz araştır netten birşeyler bulursun. satıcıların yalanlarına kulak asma oaklınca müşteriyi bağlayacak kendine.
slm kızlaaaaar nasılsınız birazdan dışarı çıkacam bir bakayım dedim size. dilek saçını çekmeye yüzüm yok zira ben yemenin ötesine geçtim yazsam roman olur yediklerimama pişman mıyım umursuyormuyum yoooooo bu daha vahim bence. canım sıkkın diet aklımda bile değil elime geçen, ağzıma sokasım var of of ne olacak benim bu sinirli iken yama huyum. hep bundan kilo sorunum zati
saçımı ben çekerim
önemli değil canımsağol canım bakacağım bu sitelere
canım buradaydım ama film izliyordum bakmadım kk ya kusura bakma ya
amin canım allah razı olsunsuzi fazla kaçırmadın dimi .......
moral bozmak yok canım yediklerine dikkat et bırakma..
süper......
bende başladığımda 1.60 boy ve 79 lu kilolar dı ama isteyince oluyo canım
süper canım..
ben gün kurusunu tercih ediyorum..
Allah gönlündekini nasipetsin canım..
bizde hep böyle diyoruz böeklicem byle dua ediyoruz canım bu ayın 15 ile 18 arasını beklicem artık olumlu yada olumsuz sonuç olsada yazarım burayahiç bellı olmaz canım, ne tanıdıklarım var kaç seferde tüp bebegı bıle tutmayan ama sonra bı anda kendılıgınden hamıle kalan.bı tanesı hepten ikizlere hamıle kaldı kac asılama ve başarısız tüp bebekten sonra.Allah gönlüne göre versın inşallah canım.söylemek boş belkı ama hiç birsey dünyanın sonu degıl olmasa bıle vardır bı hayır.önce saglık huzur sonra gerisi olsun inşallah.
saçımı ben çekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?