70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet okadar cok abur cubur, kılo aldıran seyler yıyordumkı sırf onları kestıgım ıcın zaten kılo verırım.artı bıraz daha hafıf beslenerek bıde sporda eklesem programıma kendımden umutluyum

evet bende şimdi buldum idefix de türkçe dvd yı. cok mu zor 3 dakka da bıraktın? bı ara ebru şallı yapmıstım yaza gırerken topuyla zevklıydı ama kızım topla benı rahat bırakmadı,üstüne atladı düştü vs yapamadım.bende komple kaldırdım, topuda verdım bırıne.yaza gırınce bıde denız falan eklendı yürüyüşler derken ıhtıyacım kalmadı ramazanla beraber 6 kılo vermıstım.sonra bı koyverdım verdıklerımıde gerı aldım ekımden bu yaana tekrar baslamak istiyorum hava soguk yürüyüşte olmuyo,bıde ebru sallıdan daha etkılıymıs bı sanırım.denemek istiyorum

Günaydın kızlar!
Az evvel sağlam ve sağlıklı bir kahvaltı yaptım birazdan da yürüyüş yapmayı hedefliyorum.
10 gün kadar da tartıyı hayatımdan çıkarıyorum aradaki farkı görebilmek adına.

canım sıkma canını. ne demek sözleşme imzalayınca iade olmaz satıcı oyalıyor sizi. almancam yok bakamıyorum ama netten hemen bak almanya tüketici hukuku diye. aldığın malı kullanıktan sonra bile iade hakkın var hiç kullanmadığını elbette iade edebilrisin. sıkma canını biraz araştır netten birşeyler bulursun. satıcıların yalanlarına kulak asma oaklınca müşteriyi bağlayacak kendine.
slm kızlaaaaar nasılsınız birazdan dışarı çıkacam bir bakayım dedim size. dilek saçını çekmeye yüzüm yok zira ben yemenin ötesine geçtim yazsam roman olur yediklerim ama pişman mıyım umursuyormuyum yoooooo bu daha vahim bence. canım sıkkın diet aklımda bile değil elime geçen, ağzıma sokasım var of of ne olacak benim bu sinirli iken yama huyum. hep bundan kilo sorunum zati

kızlar malum hafta sonu azıytıyoruz bende dün azıtttım önceki günde
çiko canavarlığı yaptığım gündü dünde datlu yedim 250-500gr arası yemişimdir
saçımı ben çekerim
dilekcim dikkat et canım aman regl canavarına yenilme geçen hafta ben neydim öyle
7 gün boyunca önüme ne geldiyse yedim tek son gün yemedim
ballıkaymagım üzülme konuşursun belki olur dert etme okadar datlum
ya senin niki görünce canım tatlı çekiyor ufffffffffffffff
chosen bebeğim tünaydın kanepenin altında toz kalmış aaaaaa dikkatli silmiyorsun olmuyor böyle
blackkkk selam verdim beni görmedin kaçdınnnnnnnnnnn yaaaa banane ben ağlarım tüsdüm sana hıhhhhhh
zeerraaaa sende dikkat et bak tekrardan 60 olursun 3 çocuklu çıtır anammmmm
nevresema güzelim ya sıkma canını herşey allahdan bende kızken 5.5 cmlik çikolata kistim vardı yahu bu çikoda beni hiç bırakmıyor
doktorlar dedi ameliyat olucan yoksa büyür çocuk hele bu şekilde olmaz hamile bile kalamazsın cartta curtta
bende inat ettim bir kaç doktora gittim hepsi aynı şeyi söylesi bıçak altına yatıncan diye eee daha çocuğum olmamış ya kötü bişey yaparlarsa hiç çocuğum olmazsa diye korktum
daha sonra istanbul/aksarayda bir azeri kadın vardı doktor evde muayene yapıyor jinekolok
onu çok met ettiler ona gtiim kistim ufaldı çok az radyolojide çekilen filmlerde hamile kalabilirsin tek yumurtalığın da bir sorun yok dediler sonra wvlendim işte evlendiğim ay hamiş kaldım düşün yani doktorların olmaz diye nitelendirdiği çiko kistiyle
hamilelik boyunca da kistim küçüldü 2.5cm kalmışdı geçen yaz doktor ilaç vercekti emzirdiğim için bu yaza kaldı işte ilaç tedavim
ama şükür rabbime senin sorununun ne olduüunu bilmiyorum ama açıklarsan yardımcı olmaya çalışırım canım

canım dışarı çıkacağım kusura bakma ne olur gelince görürüm ben seni

bende doğum sonrası idrar kaçırma problemi oldu...
kendi kendine kaçıyordu. sonra düzeldi falan derken bi şikayetim kalmamıştı..
jillianda hoplayıp zıplıyosun .. tekrar kaçırma oluncacanım sıkıldı açıkcası bıraktım..
ama kendimi hazır hissdince spor öncesi sıvı alımınıda kesip yapmayı denicem..sonrasında su içicem tabii...

tekrar 6 lara dönmek istemiyorum canım ama öyle abarttımki öyle abarttım yani..
ama noktayı koydum..
kahvaltıyı fazlaca kaçırmışım zati ara ve öğlen yok..
akşamadoğru bi tane meyve ve akşam yoğurt+kabak sote+bezelye çorbası...

sana birde abla tavsiyesi veryim erkekler cocuk gibidir sertlikle kavgayla birsey yaptiramazsin sakin ol damardan gir nazli ol biraz anladin
kac yasindasin ablacim
tavsiyen icin tesekkür ederim bilioyrum bende öyle yapmaya calisiyorum ama benim kocaya biseyler oluyo bu ara cok sinirli isyerinde problemeleri var ondal galiba ..

sagol canimm
insallah canim insallahhh

sagol pisimm insallah pzt. hallederiz canim
senin niye canin skkin camim :26:

sagol canimm insallah insallah cözülür

REGL olmuşum bende ki benim günlerim çok sancılı geçer fecii bir karın ağrısı var şu andaa :26:

ıhmm anladfım canım mecburiyetten bıraktın yanı.neyse bakalım dvd elıme gecsınde hayırlısıylşa düzenlı yapabılırım ınsallah

Tamamdırrrr şekeriimmmmm bu arada sabah tartıldım onca yememe 66.6 çıktım.
Garanti 70 olmuşumdur diyordum ben.

günayın kısceler herkese güzel pazarlar
herkesi alıntılayamadım
malum pazar ve işler beni bekler
öpüyorum hepiciğinizi

Selam şekerimmm dikkat etcezz hep beraberr :119:

Selam kısçem hadi bakalımmm.

Sende bendensin Black im ah nolcak bizim by halimizz...

Selam Neslicim dikkat edicemm insss

daha 2 gün önce 74 e düşmüştüm , yine 76 yım yaa off!!! hiçbir değişiklik de yapmadım yedilklerimde içtiklerimde!! bu ne inattır anlamadım ya!!! çok sinirliyim !!!

Ben yürüyüşe çıkıyorum,görüşürüz!

sağol canım bakacağım bu sitelere

canım buradaydım ama film izliyordum bakmadım kk ya kusura bakma ya
önemli değil canım

amin canım allah razı olsun

bizde hep böyle diyoruz böeklicem byle dua ediyoruz canım bu ayın 15 ile 18 arasını beklicem artık olumlu yada olumsuz sonuç olsada yazarım buraya

canım bende kızken polikistik vardı tedavi ile düzeldim ekim ayında çocuk için tedaviye gittim 3 ay klomen kullandım 3. ayımda çatlatma iğnesi 4. ayda kendiliğinden çatladı hep sonuç hüsran tabi 4. ayın sonunda rahim filmi çekildi tüplerime bakıldı tıkalımı diye şükür onda da sıkıntı yok bu ay da aşılama dedi 2 gün önce aşılamam oldu ama eşimin bazı sonuçları negatif çıktı şansınız yüzde 1 dedi bu ay sperm hareketliliği az geldi her ay düzenli sperm testi yapıldı hiç sorun yokken bu ay aşılama yapılacakken hareketliliği az geldi tabi bunu duyan eşim yıkıldı şimdi eşimin piskolojisi ile uğraşıyorum bi yandanda kendi piskolojimle

Merhaba kızlar;
Bugün ki menüm
SAbah 1 yumurtadan dometesli omlet
1 dilim ekmek, az peynir, ballı süt

Ara 2 tane kuru kayısı

Öğlen Kek yapmıştım 2 çatal alıverdim

Akşamda misafirliğe gideceğiz yemesem bi dert yesem bana dert herşeyden tadımlık alacağım artıkın

Bugün 5. günüm biraz zorlanmaya başladım ama olacak bu sefer olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…