sağol canım bakacağım bu sitelereben bu iki siteden izliyorum cnm memnunum Hdfilmsitesi.com Online Tek Parça HD Kaliteli Film izle. ve Film izle, Full izle, Filmi Full izle, Direk Film izle, Dizi izle, Türkçe Dublaj izle, Sinema izle, 2011 Filmleri izle dene memnun kalirsan izlersin
canım topikteysen konuşalım nde sıkılıyorum zati
canım beenim sende aramıza hoş geldin kilo bildiriminide pucaaya cumaları yapmayı unutma olur mu tatlım.
azim ettiysen başarırsın canım kısa zamanda gitsin şu kilocuklarımız
saol canım tutmaya çalışıyorum ne kadar takmıyorum desemde etkileniyorum nasıl atlatıcam bu pskolojiyi bilmiyorum dün aşılamam oldu doktor şansın yüzde 1 dedi çok moralim bozuldu eşim yıkıldı resmen ALLAH TAN başka dayanağım yok çok çaresiz işe yaramaz biri gibi hissediyorum kendimi
güle güle kullan canim ..evet bende almanyadayim.bende 6 ay önce aldim yatak odasi senin gibi baza istedim ilk türk yerine gittim aman Allahim one nekadar tas sim varsa üstündealman yerinden sade siyah bir takim aldim cokda memnunum
bende ikea dan istedim amaa...:18::18: off bende korkarim evi bile terk ederimbi keresinde arzumm hatirliyordur belki oruc zamaniyidin sanirsam burda yaziyordum banyoda saclar birbirine karismis bende gece gece örümcek sanettim kk ya yazdim napacam korkuyorum diye kardesimi uyandirdim o da abla sen iyice kafayi yedin git yat demisdin
isallah silkelendim haftaya süpriz yapacam isallah
cok dogru canim
gecmis olsun ecrincimm isallah esin biran önce sagligina kavusur
hosgeldin canim
:26::26:
dikkat et kendine canimbenimde öyle oluyor makyaj ile uyakaldimmi ama sürekli öyle uyyakalirsan gözlerinde burusuklar olusur canim
cok hos zerramay dilekinkini gözden kacirmissim hizli bakinca :44:
bende 2 gündür mesayi yapinca evim talan oldu bende birazdan girisecem
ikeaninkiler hem kaliteli oluyorlar canimgüle güle kulan
kus gibi hafif oldun zerram
aldik ama pisim...slm kızlar nasılsınız ben ev işlerine gömüldüm hala da çıkamadım :) şimdi mutfak dolaplarına girişecm akşam gelirim.
dileeeeeeek eline sağlık.
balkaymak aldınmı yatak odası kız.
suzi kız senide özledim
mona, nescuik, shop ,orti, chukle, anne adaylarımız :), ay alıntı yapmayınca niclekre aklıma gelmiyo hepinizi özledim ya yoğunluktan giremiyorum ama hep aklımdasınız.
yeni arkadaşlar hepiniz hş geldiniz herkese iyi zayıflamalar. dolaplar beni bekliiii
bu arada haftaya izmire gidiyorum br seminere adımı yazdırmıştım hiç umudum yoktu ama çıkmış. çok mutluyum naf kız memleketine geliyorum izmirden başka kim vardı hatırlayamadım :) bekle beni sıcak izmir soğuk dağlardan geliyoooooooom
700 gram süper gitmiş gene de tebrik ederim.
Süper
Burda ilaç isimleri konuşmayın lütfen!
Sağlıklı beslenerek kilo vermeye çalışıyoruz.
İlaç isimleri yasak!
Tebrikler şeker.
Arada simit haricinde güzel.
Güzel ama yemeklerde 4-5 yk yemek + salata + yoğurt ye bence
Sende sonunda belirtmişsin zaten olmadıgını
Çiko canavarıı
Yazdıklarından bakıcam
teşkkür ederim tatlım..sende kısabi zaman sonra tam çıtır olcen....Harbiden yazarken amma kasılmışsın
Ama iyi ki de yazmışsın:13::13:
Afiyet olsun bebeım
Güzel şekerim.
Havucun şeker oranı fazla tüketmeni tavsiye etmem c vitamini olan meyvelerden tüketebilirsin.
Yağ yakımında etkisi olan( kivi, greyfurt, ananas gibi)
Günaydınn canımmmmm sen bu azimle hedefine varıcaksın zaten.
3 çocuklu çıtır anne
eline sağlık dilekcim..1. olmuşum oleyyyyy......[TABLE="class: grid"]
[
Bu hafta birincimiz olan zerra arkadaşımızı kutluyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.
Kilo alan arkadaşlarımız üzülmesin haftaya azimle ve güzel beslenerek aldıklarının dışında bile kilo verebilirler.
Çabuk gelen çabuk gider unutmayalım.
Sabit kalanlarda üzülmesinler en azından almamışlar bu da birşey
Bu hafta aramıza katılan arkadaşlarımız; NorA_, Marjansen, ay_nil, bursa86, hasrettt, huzunperisi, minik_kelebek, PearlJam katılımlarının devamını diliyoruz.
Bana mesaj atan listedekiler bir kusur varsa affola.
Bu hafta liste süperrrr
Bravo 70-79 topiğiiii
Haftaya güzel bir listeyle buluşmak üzere
PuCCaaa
sabırla canım..aylardır burdayız karşılığını görüyoruz emeğimizin..sizlerde inşalah görceksiniz..zerra tebrikler cnm bu cizelgeyi görünce acaip motife oldum
tam olarak öyle değil..anladım canım yanı dogumdan cıktıgın kıloylamı baslamıs oldun.neyse yınede süper gıtmıs.bende 92yle doguma gırmıstım.79lada halıme kalmıstım.dogum kılosu kalmadı bende ama 3 sene öncede bu kılodaydım yapıştı kaldı,neyse vercem inşallah
ben 74 le doğğumdan çıktım..geçen yıl şubat ayında bebeğim 2.5 aylık olduğunda 79 lu rkamları görmüş oldum..o zaman az az dikkat etmeye bşladım..topiğe geldiğimde 75 li kilolrdaydım..
:18::18: off bende korkarim evi bile terk ederimbi keresinde arzumm hatirliyordur belki oruc zamaniyidin sanirsam burda yaziyordum banyoda saclar birbirine karismis bende gece gece örümcek sanettim kk ya yazdim napacam korkuyorum diye kardesimi uyandirdim o da abla sen iyice kafayi yedin git yat demisdin
isallah silkelendim haftaya süpriz yapacam isallah
cok dogru canim
gecmis olsun ecrincimm isallah esin biran önce sagligina kavusur
hosgeldin canim
:26::26:
dikkat et kendine canimbenimde öyle oluyor makyaj ile uyakaldimmi ama sürekli öyle uyyakalirsan gözlerinde burusuklar olusur canim
cok hos zerramay dilekinkini gözden kacirmissim hizli bakinca :44:
bende 2 gündür mesayi yapinca evim talan oldu bende birazdan girisecem
ikeaninkiler hem kaliteli oluyorlar canimgüle güle kulan
kus gibi hafif oldun zerram
evet canım ya..darısı başınıza ..bi mağazaya gittiğimdde kendimi daha iyi hissediyorum..
dün bi yere gittik elbise denicem kız kaç beden diye sorunca 42 dedim üstümdede kışlık kaban var üesüme bol gelen..
kız yok abla size 42 büyük olur dedi bi sevindirik oldum..
geçen yıl bu zamanlar dolabımdali kıyafetler olmuyo küçük diye üzülüyordum..
şimdide hemen hemen çoğu büyük çok şükür..
suzi fazla kaçırmadın dimi .......slm kizlar
bugün arkadasimin kizinin dogum gününü davetliyimama bu hafta arti cikdigim icin ne pide den nede dogum günü pastasindan yemeyi düsünmüyorum kendime kizdim
migdem agriyo diycem disarisi +16 derece günes gelmeye basladi havalar isiniyor ve yavas yavas kalin montlar cikiyor artikim fazlaliklarda göze carpacak
evimi toparlayayim oglisi bisiklet sürmeye götürecem sonrada davete gidecem
birde gecen hafta carsamba persembe zumba yapmisdimzumbada kurtarmadi beni
kendinize iyi bakin :80:
moral bozmak yok canım yediklerine dikkat et bırakma..Uff dünkü kaçamağın üstüne tartıldım da noldu 73teyken bir anda 74'e geri döndüm.
6'lar hayal olcak sanırım
süper......Bu hfta öğlenleri için yemek buldum.
Pazartesi : Kapuska + ayran + salata
Salı: Ispanak + Yoğurt + Salata
Çarşamba: Bezelya + Yoğurt + Salata
Perşembe: Karnabanar + Yoğurt + Salata
Cuma: Pırasa + Yoğurt + Salata
Bi hafta da böyle deneyelim bakalım ne olacak.
bende başladığımda 1.60 boy ve 79 lu kilolar dı ama isteyince oluyo canımbu arada boyum 1,57 kilom 70 tam bi şişkoyum yanii offf offf ..hayata küscem az kaldıı...:::::::((
süper canım..kızlar ben bugün işyerindeyim,sadece salata çorba ve sebze haşlaması,yoğurt yedim.
oysa ki çok sevdiğim patlıcan musakka ve mantı pilav tatlılar vardı :S
Ama ben ne yaptım azmettim,azim kaynağım da sizsiniz,bir bu topic, bir de bu zayıflayanların resimlerinin olduğu topic :)
valla eğer ben o yemeklere 1 aydır dokunmuyorsam tamamdır :)
bir de beni de alın listeye , mesaj sayım 100 olmadan pm atamıyormuşum
ben gün kurusunu tercih ediyorum..kızlar hani kayısı yiyorsunuz ya, ben onu şöyle duydum;diyet yaparken yenilmesi gereken kayısı yaprak kayısı imiş.yani hani kurutulmuş kayısılar var ya onlardan olması lazımmış,diğer sarı kayısılar aksine kilo yaparmışmış,şekeri fazlaymışşş...bilmiyorum ne dersiniz öyle mi? siz yaprak kayısı,yani kurutulmuş kayısı mı yoyorsunuz yoksa normal sarı kayısıdan mı?
canım yolda idim birde bir arkadaş ara öğünde yenebilecek bir liste paylaşmıştı orada yarım simit yazıyordu bnde ondan yedim açıkcası
süper ya 2. olmuşum öncelikle kendimi sonra bütün kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum darısı bu haftaya:))
aşılamam hakkında olumsuz konuştu doktorum çok moralim bozuk aslında zor hamile kalırsınama Allah tan ümit kesilmez dedi eşim yıkıldı :84:bana dua edin sadece
CANIM ÖNCELİKLE HOŞGELDİN TATLIM BENDE DİYABET HASTASIYIM AÇ KALINCA ŞEKER DÜŞMESİ YAŞAYIP ALLAH korusun komaya bile girmem var ama bu topikte aç kalmıyorum ara öğünler sayesinde sende umarım aç kalmadan kilocuklarını verirsin
bende seni tebrik ediyorum canım
günaydın arkadaşlardilek bana çizelge yapabilir misin??? ben denedim olmuyor
Günaydın zerra, ballı gaymak, elysion ve diğer kısçeler.
Ballı gaymağım bence imza attığınız yere gidip ölçülerin tutmadığını falan içinize sinmediğinizi söyleyin.
Eşyalarda zaten 15 gün falan nedensiz iade etme garantisi oluyor. Hakkınızı arayın. Zorla alıp kullanacak değilsiniz ya.
Sıkma o tatlı canını senden önemli değil ya eşine de söyle sende azcık konuş ben olsam yırtardım orayı.
Çirkefim de accık.:
Hallolur sıkma canını sen
Yeni gelen bi kısçe var hoşgelmiş.
Mine resim eklemiş onu da beğendim.
okadar skkinimki anlatamam dilekimgece 4 5 saatlik uyku ile kalkdim uyuyamadimda ..Esimin yüzünü bile görmek istemiyorum simdi ..Aklinca bana iyilik yapti en iyisini aldi bir sürü para dahada alinicaklar var yani
sinir oluyorum adamin bu huyuna uyuz sinir .............merak etme canim onu pisman ettim ama neye yarar
calisan imzayi attikdan sonra vazgecemezsiniz demistiay deli olucam ya
Günnaydın şekerim tabi yaparım boy, başlangıç kilo şu anki kilo ve hedef bildirmen gerekiyor.
çok sağol cnm.
boy 1.60cm
başlangıç kilo 75
şu an 70.5
hedef 60
şifre 10122004
Arada bi sürtüşmeler olur canım insanız nihayetinde.
1-2 güne geçer. Bide tüketici hakkı denilen birşey var yani araştır illa bi iptal etmenin şartı vardır.
O kadar para vericeksiniz yani. Kocanı da öyle kabul etcen ona göre tavrını koycan napcan.
hiç bellı olmaz canım, ne tanıdıklarım var kaç seferde tüp bebegı bıle tutmayan ama sonra bı anda kendılıgınden hamıle kalan.bı tanesı hepten ikizlere hamıle kaldı kac asılama ve başarısız tüp bebekten sonra.Allah gönlüne göre versın inşallah canım.söylemek boş belkı ama hiç birsey dünyanın sonu degıl olmasa bıle vardır bı hayır.önce saglık huzur sonra gerisi olsun inşallah.saol canım tutmaya çalışıyorum ne kadar takmıyorum desemde etkileniyorum nasıl atlatıcam bu pskolojiyi bilmiyorum dün aşılamam oldu doktor şansın yüzde 1 dedi çok moralim bozuldu eşim yıkıldı resmen ALLAH TAN başka dayanağım yok çok çaresiz işe yaramaz biri gibi hissediyorum kendimi
güle güle kullan canim ..
bende ikea dan istedim amaa...
aldik ama pisim...
kimseler yok ama ben yinede s.a. le baslayayim canim okadar skkin ki
yorgunlukdan ölüydum ama uyku felan kalmadi
bugün bir mobilyaciya daha gidip oradanda ikea ya gecicektik
aslinda karrarimi vermis gibiydim kafamda modelide cizmistim esimede anlatmistim oda begenmisti ama orayada bi bakalim dedik .Gittik bir yatak odasi gördük sade ve ince bir sira tasli cokta kaliteli ama istedigim kadar dolabi olmayan bir oda 1600.Önce olmaz dedim esime bu dolaplar az hem ben makyaj aynali felan istiyorum diye oda basladi iste cok kaliteli söyle böyle sen yeterki evet de sana takimi olan 889 luk büyük komidini ve ayriyetten aynasinida alicam dedi cok kararsiz kaldim neyse cok israr etti olurmu olmazmi derken bi hesap cikarttirdik dolap yatak birde iki kapakli komidin 3000 daha dösek ve dösegin altina konulan kafes gibi bisey var onlarda yok yani .
dedimki esime bide ikeadan bakalim bes karis surat tamam bakalim ama sana pesin söyliyim 3000 dan fazla veremem felan ..
diyorumki ya bende begendim ama bizim esyalarimiz sigmaz olurmu olmazmi derken imzayi attikama icim hic rahat degil ..disariya ciktik ben öyle bir pisman oldumki
esime söylendim...
ordan ikea ya gittik biraz dekorasyon aynalara bakalim diye benim moral sifir ama
düsündügüm yatak odasini görmiyeyimmi ben
yani utanmasam hüngür hüngür aglicam o derece zor tutuyorum kendimiama konusamiyorum bile benim gözler doldu 1 2 damlada akdi busefer beyefendi deli oldu tabi ...eve geldik actim dolaplari suraya bak nasil sigicak bu esyalar dedim
tabi oda bana bagiriyo neden istemiyorum demedin diye
dedim yüzün bes karis oluyo sinir oluyorum senin bu kalite tutkuna ne var sanki ikeanin nesi kalitesiz 3000 ya ben komle odayi dolap yapardim ikea da ..
tabi bagris caris
pzt. iptal ettirmeye calisicaz ama zannetmiyorum kabul etmezler
ne yapicam bilmiyorum canim cok skkin saate bak yarinda 3 saatlik yola tanidiklara gidicez ama uyku yok gözümde midemede agrilar girdi ay ne olur kabul etsinler ya ben ne kadar bekledim yeni bi yatak odasini
okadar skkinimki anlatamam dilekimgece 4 5 saatlik uyku ile kalkdim uyuyamadimda ..Esimin yüzünü bile görmek istemiyorum simdi ..Aklinca bana iyilik yapti en iyisini aldi bir sürü para dahada alinicaklar var yani
sinir oluyorum adamin bu huyuna uyuz sinir .............merak etme canim onu pisman ettim ama neye yarar
calisan imzayi attikdan sonra vazgecemezsiniz demistiay deli olucam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?