70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün kü menüm:

Sabah: 2 dlm ekmek, 4 adet siyah zeytin, azcık peynir, şekersiz çay, yeşil biber

Ara: 1 kivi + 2 dilim ananas

Öğlen: 2 tabak yoğurt çorbası (çok acıkmıştım ve boğazlarım ağrıyo) + tavuk döner ( ekmeksiz)

Ara: 40 grm. bitte çikolata (regl dönemim , yemem lazımdı )

veee kızlar şu an o kadar şişkinim ki sanki bi dünya yemek yemiş gibiyim..İnternetten baktım regl şişkinliği kanama başladığı an bitermiş, resmin karnımı geri dahi çekemiyorum nasıl moralimi bozdu bu yaa, sebebi ne olabilir ki? çok yemek de yemedim

canim yediklerinde birsey yok aslinda :44: ama regl siskinlegi kanama basladigi an bitmiyor malesef yani bende öyle sendede öyle olabilir ayrica gecicibir siskinlikdir üzülme..

canim yediklerinde birsey yok aslinda :44: ama regl siskinlegi kanama basladigi an bitmiyor malesef yani bende öyle sendede öyle olabilir ayrica gecicibir siskinlikdir üzülme..

Ama nasıl varya diyete başladığım gün bile bu kadar şiş değil di benim karnım , şimdi tartılsam mı diyorum bi acaba :44:

Ama nasıl varya diyete başladığım gün bile bu kadar şiş değil di benim karnım , şimdi tartılsam mı diyorum bi acaba :44:

canim sen bilirsin ama tartilinca + da olursan sadece moralin bozulucak ..siskinligi en cok yasayan benimdir herhalde öyle siserimki bazen gören 6 7 aylik hamile zanneder :26:gecer canim skinti yapma kendine a bak yogurt corbasida siskinlik yapabilir bende yapar mesela..

Sağol canım :26:

slm kızlar

sabah

2 minik poğaça(çok kötü idim kahvaltı yapasım gelmedi bulduğumu yiyip hemen yattım )

ara

1 muz

öğlen

4 tane küçük tavuk parçası fırınlanmış
1 kase cacık

ara

2 top dondurma

akşam

küçük 2 tane içli köfte ( bundan aşağıdakileri yemedim)
1 bardak ayran

son olarak

2 bardak çay
1 mandalina yerim

slm kızlar utancımdan menü bile yazamıyorum saçma sapan yedim işte. önüme geleni götürdüm ne olacak benim bu halim ya

Kızlar benden bugünlük bu kadar, hem regl oldum, hem hala ayrılık acısı çekiyorum, çok yemediğim halde aşırı şişkinliğim var, biraz göz yaşı dökerek uyumak istiyorum...Hepinize iyi akşamlar, öpüldünüz çok..En azndan 3. günümü de adam akıllı bitirmeyi başardım ne diyim

bugünki menüm
sabah 2 haslanmis yumurta 1 dilim hindi salam minik bir peynir 2 tane kepekli bisküvi​
arada bir bardak domates suyu
öglen 5 kasim madimak yemegi 3 kasik yogurt
ara bir fincan yesil kahve 4 erik kurusu
aksam bol marullu tan baligi salatasi yaninda bir bardak ayran​
vee sporum 1bucuk saat yürüyüs 45dakika eliptik bisiklet
2.5 litre su​
nasill kizlar​

Merhaba kızlar.
Bugünkü menüm:
Sabah: 1 haşlanmış yumurta,2dilim çavdar ekmeği, 1 kk peynir, 5 zeytin, domates salatalık, yeşil çay
Ara: dışarda olduğum için 4 fındık 3 badem
Öğlen: 8yk kapuska, 1 dilim çavdar ekmeği, salata, yoğurt
Ara: 1 kepekli galeta,2 mandalina
Akşam: 6-7 yk tavuk sote, 1 dilim çavdar ekmeği, salata, yoğurt
Regl olacağım bu hafta, fena tatlı istiyor canım, kaçamak yapmayacağım, o yüzden çooook zor 1 hafta beni bekliyor :18:

slm kızlar
ben de menümü yazayım
sabah:
yarım dilim t.b ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tuzlu patatesli kek
1 tane peynirli milföy
2 zeytin
3-4 dilim domates
1 bardak şekersiz çay

ara: 1 kuru incir
1 bardak form çay

öğle:
5 kaşık yoğurtlu rus salatası (mayonezsiz)

ara:
1 galeta
1 bardak şekersiz çay

ara :) 1 tane kivi

ara :) 1 şekersiz türk kahvesi

akşam:
5 kaşık etli bezelye
3 kaşık yoğurt
salata

1,5 lt su
1 bardak yeşilçay içerimm...

slm kızlar utancımdan menü bile yazamıyorum saçma sapan yedim işte. önüme geleni götürdüm ne olacak benim bu halim ya

şişşt hoop noluyo!
hanıım hanııııııım 6'lara bu kadar yaklaşmışken yapamazsınız böyle, izin vermiyorum, derhal kendinize geliniz lütfen!

sabah 9.30;

pataes kızartması ( 3-4 çatal)
2kk peynır
1 tatlı k. recel
salata (roka,tere,maydanoz,morlahana)
sekersiz çay 1 fıncan

ara 11.30;

yarım muz

öğlen 13.30;

kuru fasulye 3kaşık (tahta kasık koydum)
1 kase yogurt
bı dılım ekmek

ara;
kızımın bıtıremedıgı yarım kase kadar yogurtlu makarna
veee kolaaa 1 bardakcık

aksam 19.30 da (birazdan yıycem)

haşlanmıs patates üzerine yogurt ekmeksız

zaten 100gr haslanmıs patates 100 kaloriymiş.200gr olsa patates 200kalori.
100 kalorıde yogurt aksamı hafıf kapatıyorum inşallah

Son düzenleme:

vuu süperrrrrrr,1.30 saat yürüyüş üstüne 45 dakka eliptik bisikleti nası yapcan.fazla degılmı.bu hızla gıdersen ayda 8 kılo verırsın rahat,süpersin şekerim.eliptik bısıkletten memnunmusun hangı marka aldın​

ben sana dedimde dilek ben neler etti öyle..
yememem gereken şeyler yedim ..
yarından itibaren artık kesinlikle kaçamak yok..
hatta şu andan itibaren...
zerra özelden mesaj atamıyorum henüz. çizelge için çok teşekkür ederim ellerine sağlık çok beğendim
önemli değil canım..çizelgeni beğenmene sevindim..
umarım hedefine emin adımlarla ulaşırsın..
yalnız değilsin canım..3 gündür bende cozuttum pek fena..

daha iyi..önceki menülerin az geliyordu bana..
ama kahva ltıda tam tahıl,tambuğday, yada çavdar ekmeği tercih edebilirsin..
afiyet olsun..

ne güzel hf sonunu hafif geçirmişsin..sabah bişeylr var ama o da pazar kahvaltısı için normal afiyet olsun..​

benımde regl yaklasıyor.bı kac gune bende gırerım cıkolata krızlerıne

Herkese iyi akşamlaaar

Sabah
2 tane haşlanmış yumurta
1 kırmızı biber, 1 salatalık
8 adet siyah zeytin
avuç içi kadar beyaz peynir
2 ceviz, yeşil çay

Ara-yok

Öğlen
1 kase yoğurt

Ara-3 ceviz

Akşam
1 kase tarhana çorbası
1 tabak ıspanak yemeği, salata

+1.5 lt su (0.5 lt daha içicemde wcye gitmekten sıkıldım:)) )
+Sabah kahvaltıdan sonra 50 dk lık bir yürüyüş yaptım

Zorlanmaya başladığımı hissettim sanki bugün biraz ama yılmadım Allah tan.Dershanede önümde simitler cipsler yiyolar yoksa acıkmıyorum aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…