Bugün kü menüm:
Sabah: 2 dlm ekmek, 4 adet siyah zeytin, azcık peynir, şekersiz çay, yeşil biber
Ara: 1 kivi + 2 dilim ananas
Öğlen: 2 tabak yoğurt çorbası (çok acıkmıştım ve boğazlarım ağrıyo) + tavuk döner ( ekmeksiz)
Ara: 40 grm. bitte çikolata (regl dönemim , yemem lazımdı )
veee kızlar şu an o kadar şişkinim ki sanki bi dünya yemek yemiş gibiyim..İnternetten baktım regl şişkinliği kanama başladığı an bitermiş, resmin karnımı geri dahi çekemiyorum nasıl moralimi bozdu bu yaa, sebebi ne olabilir ki? çok yemek de yemedim
canim yediklerinde birsey yok aslinda :44: ama regl siskinlegi kanama basladigi an bitmiyor malesef yani bende öyle sendede öyle olabilir ayrica gecicibir siskinlikdir üzülme..
Ama nasıl varya diyete başladığım gün bile bu kadar şiş değil di benim karnım , şimdi tartılsam mı diyorum bi acaba :44:
canim sen bilirsin ama tartilinca + da olursan sadece moralin bozulucak ..siskinligi en cok yasayan benimdir herhalde öyle siserimki bazen gören 6 7 aylik hamile zanneder :26:gecer canim skinti yapma kendine a bak yogurt corbasida siskinlik yapabilir bende yapar mesela..
Sağol canım :26:
slm kızlar utancımdan menü bile yazamıyorum saçma sapan yedim işte. önüme geleni götürdüm ne olacak benim bu halim ya
bi yandan regl canavari bi yandan koca canavari biraz daha yesem patlicam
slm kızlar utancımdan menü bile yazamıyorum saçma sapan yedim işte. önüme geleni götürdüm ne olacak benim bu halim ya
bugünki menümsabah 2 haslanmis yumurta 1 dilim hindi salam minik bir peynir 2 tane kepekli bisküviarada bir bardak domates suyuöglen 5 kasim madimak yemegi 3 kasik yogurtara bir fincan yesil kahve 4 erik kurusuvee sporum 1bucuk saat yürüyüs 45dakika eliptik bisikletaksam bol marullu tan baligi salatasi yaninda bir bardak ayran2.5 litre sunasill kizlar
ben sana dedimde dilek ben neler etti öyle..Tamamdırrrr şekeriimmmmm bu arada sabah tartıldım onca yememe 66.6 çıktım.
Garanti 70 olmuşumdur diyordum ben.
Selam şekerimmm dikkat etcezz hep beraberr :119:
Selam kısçem hadi bakalımmm.
Sende bendensin Black im ah nolcak bizim by halimizz...
Selam Neslicim dikkat edicemm insss
önemli değil canım..çizelgeni beğenmene sevindim..zerra özelden mesaj atamıyorum henüz. çizelge için çok teşekkür ederim ellerine sağlık çok beğendim
yalnız değilsin canım..3 gündür bende cozuttum pek fena..slm kızlar utancımdan menü bile yazamıyorum saçma sapan yedim işte. önüme geleni götürdüm ne olacak benim bu halim ya
bugünki menümsabah 2 haslanmis yumurta 1 dilim hindi salam minik bir peynir 2 tane kepekli bisküviarada bir bardak domates suyuöglen 5 kasim madimak yemegi 3 kasik yogurtara bir fincan yesil kahve 4 erik kurusuvee sporum 1bucuk saat yürüyüs 45dakika eliptik bisikletaksam bol marullu tan baligi salatasi yaninda bir bardak ayran2.5 litre sunasill kizlar
slm kızlar
ben de menümü yazayım
sabah:
yarım dilim t.b ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tuzlu patatesli kek
1 tane peynirli milföy
2 zeytin
3-4 dilim domates
1 bardak şekersiz çay
ara: 1 kuru incir
1 bardak form çay
öğle:
5 kaşık yoğurtlu rus salatası (mayonezsiz)
ara:
1 galeta
1 bardak şekersiz çay
ara :) 1 tane kivi
ara :) 1 şekersiz türk kahvesi
akşam:
5 kaşık etli bezelye
3 kaşık yoğurt
salata
1,5 lt su
1 bardak yeşilçay içerimm...
Merhaba kızlar.
Bugünkü menüm:
Sabah: 1 haşlanmış yumurta,2dilim çavdar ekmeği, 1 kk peynir, 5 zeytin, domates salatalık, yeşil çay
Ara: dışarda olduğum için 4 fındık 3 badem
Öğlen: 8yk kapuska, 1 dilim çavdar ekmeği, salata, yoğurt
Ara: 1 kepekli galeta,2 mandalina
Akşam: 6-7 yk tavuk sote, 1 dilim çavdar ekmeği, salata, yoğurt
Regl olacağım bu hafta, fena tatlı istiyor canım, kaçamak yapmayacağım, o yüzden çooook zor 1 hafta beni bekliyor :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?